Annandagpåsk!

Igår så hade vi en så skön familjedag, killarna och jag! Chillade som vanligt hemma med långfrukost, plockning, tv-tittande och lilla f fick somna om och sova ett par timmar!

När han sen vaknade så tog vi en prommenad till Skansen! På vägen så stannade vi på Karlaplan så alla fick sig en french hotdog till lunch! Vädret var helt ok, soligt med en hel del moln men varmt och skönt!

Killarna var så fina i sina nya pikéer och sina POP tröjor och kepsar och jag hade tagit upp mina och f´s vårjackor så äntligen slipper jag gå runt i varma pälsar och dunjackor!

Vi tog den gamla linbanan upp vilket e kul för ungarna och skönt för föräldrar som vill vila benen lite och sen gick vi till bageriet som vanligt! De har alldles underbara kanelbullar och annat gott som vi slängde i oss med en gång!

Sen gick vi vanliga varvet och kollade in alla djuren men björungarna är bara ute på lördagar nu i början för de ska få lite lugn och ro så dem såg vi inte... Nere vid dansbanan stannade vi för en kaffe till oss och en glass till barnen och så fick t åka karusell och köpa lotter! Han van en chokladkaka och en liten vindsnurra, lycka för honom!

Sen var det bara att börja traska hem igen och vid 17 var vi hemma för att lasta av lite grejer och bege oss till farmor och farfar/svärmor och svärfar på en gång! De bor grannar med oss så det var inge jobbigt och de är så lättsamma så an behöver inte klä om eller nått.

Svärmor hade lagat Nigellas goda italienska köttbullar i tomatsås med färsk pasta och till efterrätt blev det varsin minimagnum! När vi var mätta och belåtna och barnen var redo för sängarna så gick vi hem och bäddade ner dem. Jag tittade på t´s nya påskfilm med honom - Madagaskar 2! Vid 9 var den slut och då passade jag på att stanna kvar i sänger och somna! Väldigt tidigt i säng men det behövs när man väcks vid 6 varje morgon!

Hoppas ni alla får en fin tisdag!
Pinkmommey :)


Killarna på väg!


Bageriet på Skansen!


Bullar med pappa!


Zebrabil med mamma!


Utsikten är så fin och man ser hela vägen hem! Borta vid runda tornet i bakgrunden bor vi!


Kaffe- och karusellpaos!


Killarna hos farmor och farfar!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hoppas du får en jättebra dag =) /Emma

2009-04-14 @ 07:11:07
URL: http://babesontour.blogg.se/
Postat av: Pinkmommey

Tack!!! Desamma!

2009-04-16 @ 19:02:32
URL: http://pinkmommey.blogg.se/
Postat av: Kirby26Susie

We have not to opine that we lie when <a href="http://qualityessay.com/buy-term-papers-online.html">Buy Term Papers online</a>! We simply want to have high quality essay papers.

2012-03-02 @ 21:50:47
URL: http://qualityessay.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0