Stora skuggan o grillmiddag!

Igår var en alldeles underbar dag!! Efter frukost åkte vi till Prisextra och köpte med oss mat att ha på picknicken vi planerade att ha! Kyklinklubbor, jordgubbar, blåbär, annanas, bullar, kaffe, saft och annat gott! Med oss hade vi även T´s lilla cyckel, en fotboll och en stor härlig picknickfilt!

Målet var Stora skuggan och väl där hittade vi ett bord med bänkar ute på en stor äng precis bredvid den lilla sjön! Efter lite god mat så var det dax för Lilla F att sova så T och F gick bort en liten bit till €H gården längre bort på ängen! Då passade jag på att lägga mig ner och relaxa i solen på picknickfilten - skönt!

När F och T kom tillbaks så sparkade vi lite boll och när Lilla F vaknade så tog F småkillarna och gick ner till skön så då fick jag lite tid för mig själv i solen igen!!

På vägen hem så stannade vi och handlade igen i och med att vi skulle ha middag på kvällen och när vi kom hem var det bara att sätta igång! Grillspett med kykling, majskolvar, parika, championer och rödlök och till det en sallad med sparris och en massa goda såser! För att förgylla lite extra så blev det även varmt vitlöksbröd, mums!

När gästerna kom så bjöd jag på varma småbröd med olika guckor på balkongen, till det blev det iskall champagne! Riktigt mysigt att lyxa till det lite på en söndag!

Middagen avslutades med varsin skummig latte och en dessert gjord på vaniljkesella, hallon, jordgubbar och maränger i lager! Behöver jag säga att alla var sprickfärdiga när gästerna begav sig hemåt?!

Så mysig kväll och kidsen var små ljus och kom i säng först kl 21.30!

Skriver snart mer om dagens händelser!

Kram Pinkmommey♥

http://kryddburken.files.wordpress.com/2007/03/mars07-715.jpg

Kommentarer
Postat av: Sophy - What U See Is What U Get.

så goda spett :p

2009-04-27 @ 20:46:02
URL: http://sophys.blogg.se/
Postat av: Lina

ja det var verkligen en helt fantastisk kväll & som du skrev barnen var som ljus...så SNÄLLA :-) Tack åter igen för en hel mysig kväll & god mat :-) kram kram

2009-04-28 @ 16:18:32
Postat av: NAVARROIva33

You do not have time to waste if you want to build a successful career. Maybe you do not realize that the <a href="http://www.supremeessays.com/cheap-essay-writing.html">cheap essay writing</a> company can help with academic papers completing. Moreover, reputed custom writing services offer attractive prices.

2012-02-07 @ 05:57:13
URL: http://www.supremeessays.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0