Lilla f´s dop!

Då vi ville ha en liten söt kyrka som kändes lite mer intim nära hemmet så valde vi Gustaf Adolfskyrkan i vackra Gustaf Adolfsparken på Östermalm/Gärdet. Vi skulle inte bli så många men med våra familjer, de allra närmaste vännerna och våra kompisars barn så skulle vi ändå bli ca 50 st. Tyvärr var det i alla fall 10 stycken som ringde samma dag som blivit sjuka men så är det ju i dessa förkylnings och kräktider... Så till slut blev vi 35 personer men det var alldeles lagom!
Vi sjöng psalmerna "Måne & sol" och "Du vet väll om att du är värdefull" och sjöng alla tillsammans "Det gåtfulla folket". Pappa läste några rader, gudfar hällde upp vattnet med storebror och gudmor läste en jättevacker dikt!

Efter dopakten var vi hemma hos oss i lägenheten där vi bjöd på kakkalas i och med att det var ett eftermiddagsdop. Kakbuffén bestod av cupcakes med frosting i olika färger och alla sorters sprinkles, kladdkakor, svärmors underbara äppelkakor, sylgrottor och jättemuffins! Till detta självklart kaffe och saft och temat på utsmyckningen gick självklart i ljusblått på ballonger, girlanger, bordsdekorationer, ljus och tårtdekorationer.

Tack alla för de jättefina presenterna - bla. en söt morgonrock från Lexington, en vacker skål från Scenskt Tenn, sked och servettring från George Jensen, dopsked, namnbroderad handduk från Floralin, en fin silverram, en brevkniv från Svenskt Tenn, mansiettknappar i guld mm, mm.




Alla virrar runt och letar efter doppapper, psalmböcker och annat men lilla f ser till att vara söt för allas kamerablixtrar!


handpåläggningen tyckte f var sådär.. Gudfar, gudmor, mamma och pappa + präst.


Storebror har varit duktig och hällt upp dopvattnet! Innan dess fick han hjälpa prästen att ringa i kyrkklockorna! Han var så fin i sin nya kostym!

Hmmm, det blev inte så många fler bra bilder tyvärr... Måste maila och fråga gästerna om nån har några fina bilder?!

//Pinkmommey

Kommentarer
Postat av: Jen

Vill du ha fler besökare? klicka på länken!



http://www.viraltrafik.se/?ThisisJen

2009-02-21 @ 16:06:20
URL: http://thisisjen.blogg.se/
Postat av: sannie

hoppas du får en fin helg :3

något speciellt du ska göra?

2009-02-21 @ 16:58:50
URL: http://sannieschutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0