Tjejlunch på Mocco!

Vilket väder!!! Vill igentligen inte gå ut men ska ner och träffa c,c,l och m på Mocco så man får trotsa vädergudarna!

Om vädret blir bättre i helgen så kanske vi ska åka till Hammarbybacken med barnen och låta min älste son (3 år) pröva sig på lite skidor! det är liksom dax! Vi är en familj som älskar att åka skidor och då vill man ju kunna dela detta intresse med barnen. Jag började själv åka utför vid 3 år så hopas han ska gilla det?! Dock tänker jag inte åka till backen om vädre fortsätter så här, han måste få en bra första inlevelse, annars kommer han väll aldrig mer vilja åka.

Vecka 10 ska jag, F och barnen åka till Kungsberget med en av mina bästa kompisar och hennes familj! Huset vi har fått låna har hela 14 rum!!! Ja, där ska vi väll få plats! Nu försöker vi få med lite fler kompisar, så det e kul.
När man har barn är det annars svårt att åka på skidsemester när de är så små. Endera får pappan åka själv o mamman passar barnen eller tvärtom... Inte så kul! Nu kan vi tjejer åka och papporna passar barnen eller så kan jag och min kille åka medans de passar alla barn och tvärtom!

Jag har köpt lite nya kläder! Ett par stövlar - Pistols från Acne och ett par läderbyxor (plast) från H&M! Jag lägger ut bilder senare. Idag ska jag på jakt efter ett par nya gympaskor - ett par man kan ha till jeans och chinos när man går på stan. Alltså lite snyggare/tuffare men ändå bekväma, gärna med högt skaft! vi får se om jag hittar några.

Nej, nu måste jag gå. Vi hörs sen!
/Pinkmommey







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0