Wii - jippi!

Säger bara pust! idag började jag dagen med att träffa mina tjejkompisar på Mocco för lite lunch, det var jättemysigt! Efter det följde min vän m med mig hem för att väga in sig på min Wii - det slutade med att vi spelade/lekte i 9 timmar!!! Vi har helt enkelt haft ett Wii-maraton - bowling, tennis och golf + lite slalom, step-up och andra smågrejer. Man blir beroende av den där maskinen.

Jag fick den i julklapp av min sambo för att jag aldrig hinner komma iväg till gymet... trodde väll igentligen inte att den skulle funka, att man VERKLIGEN skulle kunna träna på den på riktigt. Redan efter första gången förstod jag att man helt enkelt behövde byta om till träningskläder, jag badade i svett (urk men bra)! Dagarna efter visade det sig verkligen att det hade fungerat, jag hade svårt att gå på grund av träningsvärken!!
Jag var ganska bra på att använda den till en början, typ en timma om dan och jättekul var det ju också! Alla som kom hem till oss som vi visade den för gick och köpte en egen.

Sen ett par veckor har jag bara haft för mycket att göra + att hela familjen varit sjuk i omgångar så den har stått och dammat... Men efter idag känner jag att nu vill jag köra igen, det är verkligen sååå kul!

Lovar fler inlägg imorgon!
*Pinkmommey* :)










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0