Cassi - en genuint klassisk bistro!


Måste bara skriva om när vi var på Cassi häromkvällen!
För er som inte vet vad Cassi är så kan jag berätta att det är en alldeles underbar liten restaurant på Narvavägen i Stockholm. Den har legat där sedan urminnes tider och det har varit ett stammställe, speciellt på söndagar för min familj sedan jag var liten!
Stället är inte direkt billigt och man köper sin mat på en bricka över disk och de har väll inte rennoverat det sedan 70-talet.... MEN dom har det godaste köttet, pommesfrittesen och bearnaissåsen i stan! Familjen som äger och driver stället är äkta fransmän som nochalant pratar med varandra på franska och hela stället är bara så klassiskt franskt genuint!

Super för barn  är det också i och med att det tar nolltid att få maten och är lite allmänt mysigt stökigt så barnen gör liksom inget väsen av sig! Sagt och gjort så tog vi pojkarna och drog dit, njöt av en god middag och åkte proppmätta hem en timma senare! Måste tillägga att killarna skötte sig exemplariskt!

Besök Cassi och bortse från den hemska inredningen! Beställ en "steak minute bearnaise", att glas rödnin, avsluta med en klassisk "muosse au chocolat" eller en "tarte aux pommes
" och låt smaklökarna spela!

www.cassi.se

//Pinkmommey :)

Inte direkt modernt men mysigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0