Oj vad dagen gick fort

Vad hände - dagen bara flög iväg!

Efter det att lilla F sovit sin middagslur så tog F honom ut på en prommis så att jag kunde fixa på altanen - nu e ju balkongbygget klart och vi kan använda vår fina uteplats igen!
Jag planterade blommor, gick ner i källaren och till cyckelförrådet med saker, rensade ut massa skräp som ska till sopberget, tvättade av hela altanen, fönstrerna och alla möbler mm, möblerade om lite och gjorde det fint! nu fattas bara lyktorna och lampan som man kan ha ute som jag köpte på Ikea härom dagen!

F hade varit på delantina och kom hem och lämnade lunch till mig och sen gick han och lilla f iväg till Nk för att köpa solglasögon till barnen som jag hade sett!

Jag passade på att ta ett långt bad när killarna var borta och när jag var klar så hämtade jag T från dagis och gjorde i ordning mig och lilla F för att gå iväg på barnkalas.

Kalaset var alldeles i närheten och det var två mammor och bebisar i mammagruppen som hade det. Helt plöttsligt var klockan 19 och jag fick väldigt brott att ta mig hem för att lilla F behövde både mat och sömn!

På vägen hem svängde jag förbi Konsum för att handla lite frukost och när jag kom till kassan kom jag på att jag hade glömt plånboken... Jag bad att få lämna korgen vid kassan och så ringde jag F som fick lämna T hemma själv och komma och betala... Dock slängde jag mig iväg redan innan F kommit så jag hann nästan hem precis efter det att han åkt, T hann bara vara själv nån minut!!

Nu ligger båda barnen och sussar och F kolla på Criminal minds som vanligt - själv ska jag bara sitta med datorn resten av kvällen!

Sov gott kära läsare!
Pinkmommey♥



Killarnas fina glasögon kommer från Nk! T fick Wayfares från Ray Ban och lilla T fick glajjor från Vasuma!
 

T´s Ray Bans kostade 650:- och lilla F´s vasumas 450:-


Själv köpte jag ett par billiga snyggingar från Indiska för 59,50:-


Lillebror provar storebrors glasögon!


Nu börjar det bli knasigt! Vi har varandras brillor och dom e upp och ned

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0