En alldeles underbar helg! Del 2.

Lördagen bjöd också på en fantastisk dag!!

Vi började dagen lite långsamt med långfrukost och film! Vid lunch tog vi sen en prommenad ut på Djurgården med vad som kändes som resten av Stockholms befolkning ;)


2 gånger F på Blå Porten!

Nästan alltid när vi är på Djurgården med barnen och ska äta lunch så går vi till Blå Porten! Josefinas, Ulla Winblad, Lisa på Udden och resten av de ställerna är ju inte så barnvänliga om man säger så. Blå Porten däremot är super med sin lilla innegård och alla sina bakverk (dessutom är det perfekt att parka barnvagnen ute och ändå ha uppsyn över den)!


http://www.blaporten.com

Efter lunchen så prommenerade vi längst vattnet och stannade till på en specialutställning om båtar som Sjöhistoriska muséet hade i en hangar nere vid vattnet. Barnen tykte det var kul och så fick man på nära håll se kungens fina båt som kronprinsessan Viktoria och Daniel ska färdas i när de gifter sig nästa år!



Nästa stopp blev Junibacken! För en gång skull ville T åka sagotåget - han ville nog visa lillebror hur det var. Annars brukar han vara så rädd att han vägrar... Det gick super när han var liten och inte förstod men en dag blev han så rädd att han darade i hela kroppen när vi åkte det och sedan dess har han inte velat åka :( Fattar inte att de måste ta det allra läskigaste ur alla Astrid Lindgren sagorna...

Sen blev det båda pannkakor, glass, klubbor och teater! Passade även på att köpa en present till kalaset vi har varit på idag - Lotta på bråkmakargatans lilla Bamsen!

http://www.hjelms.com/bilder/reklam/bamsen_docka.jpg

På vägen hem lämnade vi T hos farmor och farfar där han skulle vara över natten och sen gick vi hem. Försökte att hålla lilla F uppe så länge som möjligt vilket blev nån timma eller två då han bara hade sovit 30 minuter på dan.

När lilleman hade somnat blev det fantastisk carpaccio till middag för mig och f - oxfilé i lövtunna skivor, en massa parmesan, pinjenötter, lite citronsaft och ringlad olivolja på det! Lite gott bröd och ostar till det - jummie!!

http://www.renprodukter.se/carpaccio.jpg

Kvällen avslutades med filmen "Män som hatar kvinnor" som var hur bra som helst!

En hel natts sömn på det - kan man få en bättre lördag!?

Pinkmommey♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0