Svininfluensan = depopulation

En av bloggarna jag följer är Alex Schulmans blogg (http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen), Att vara Charlie Schulmans pappa!


Igår skrev han om en tjej som gjort ett inlägg i hans blogg om svininfluensan och att den skulle vara "framtagen" som ett försök till depopulation! Jag fnissade lite för mig själv och lite senare på dagen tog jag upp detta absurda med min kille. Då jag går och är lite rädd för svininfluensan så fnyser han bara åt den och tycker jag är löjlig... Men när jag tog upp det här med inlägget om depopulationen med honom så sa han att det hade han också hört!!

Att det skulle vara Bill Gates och grabbarna som framkallat detta virus för att få ner jordens befolkning från 9 miljarder till bara 500 000 000 personer. Jag frågade varför de skulle vilja det och det var för att det bara ska finnas eliten kvar - de starka, intelligenta befolkningen - resten ska dö ut...

Detta låter ju helt ABSURT! Vad tror ni?

Pinkmommey♥

http://dyslexiavictoria.files.wordpress.com/2009/06/bill-gates.jpg
E Bill hjärnan bakom allt ;)

Kommentarer
Postat av: Douglas Berkö

Kul blogg! Kolla in min blogg för att få fler besökare. Är du förresten intresserad av något samarbete? Gästinlägg, intervju eller något?



Kolla in vad jag gör på www.dberko.se

2009-09-08 @ 19:50:50
URL: http://dberko.blogg.se/
Postat av: Marcus

Bra att du kan stava och så..

2009-09-09 @ 00:05:47
URL: http://ercoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0