Det går framåt igen

Det är ju fortfarande total kaos i huset men det går i alla fall framåt men kanske i snigelfart...

Jag har fått fram och upp en massa kökskartonger, i alla fall 10 av 30... Och så är badrummet ganska klart, nu behövs bara hyllor, handukstorken och toaletten.

Den heltäckande sisalmattan är lagd i hela nedervåningen men det fattas lite lister. Tv-rummet är spacklat men behöver målas. Hallen har krokar, skohyllor, hatthyllor och hallbänk men behöver draperi. Tvättstugan har fått sin ho och maskinerna har kommit men det fattas bänk och hyllor.
På övervåningen är det mesta klart förutom en del eldragningar.

Sen har vi ju allt annat som tavlor och gardiner som skall sättas upp, hyllor och tv-bänkar som ska skruvas ihop och lådor som skall packas upp men jag tror och hoppas att vi hinner klart till jul! Det är svårt att finna julstämmning när man är mitt inne i flytt- och renoveringskaoset... Hoppas den kommer när vi har fått lite mer ordning!

Till jul kommer i alla fall mamma och bror, svärföräldrar, gammelfarmor och svåger med familj. Och sedan på nyårsafton har vi stor fest med 18 pers + barn!

Pinkmommey♥


Handfat och komod på plats med kran på gästtoa, spegeln fattas... Som ni ser blev det dessutom samma golv på gästtoan som i stora badrummet :)


Även tapeten på gästtoan är på plats! Grymt suddig bild bara...

Här ser ni hur ekluckorna blev när vi målade om dem. Vi målade dem i en vitgrå nyans med snickerifärg från Fire Earth på Nybrogatan. Beslag från Nacka byggnadsvård, rostfri diskmaskin G och porslinshandfat och kran Ikea.


Altanräcken och trappor är klara!


Likaså alla trappräcken. I bakgrunden ser ni huset som skall byggas ut och målas i vår. gammeldags grått med vita snickerier.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0