Snart helg!

Eller ja, nästan i alla fall... Jag måste i alla fall tänka så då jag tror att jag skall falla ihop av trötthet...

Det spelar ingen roll att jag sov 10 timmar inatt - jag är lika trött för det! Och det värsta är att det kommer ju att fortsätta så här ett bra tag men jag får väll skylla mig själv som gett mig in i detta...

Som tur är har jag i alla fall världens bästa svärföräldrar som hjälper oss mycket med barnen! De kommer till och med att ha dem på nyårsafton!! och det är ju helt super i och med att vi ska ha fest då så att vi får både extra tid för våra gäster samt städa dagen efter!

Att sedan jag och F firar 13 år på nyårsafton gör ju inte saken sämre och vi kanske för en gång skull kan få lite extra tid för varandra♥

Jag håller på med ett litet hemligt projekt till honom som han ska få då men jag tror redan han har råkat sett det då det liget framme nån gång mitt i flyttkaosen men jag hoppas att han var snäll och tittade bort.

På nyår kommer i alla fall 9 killkompisar till F med sina respektive hem till oss så det ska bli jätte trevligt! En del har med sig sina små bebbar så alla barn kommer att få varsitt sovrum att ligga i så att de inte stör varandra :)

Jag funderar på att bjuda på saker som jag och F tycker är gott och skita i om det passar ihop eller inte... Vet inte men jag vet i alla fall att jag inte vill stå och laga mat hela dagen utan att det skall vara enkelt, gott och festligt!

Ikväll ska F ut med sina killkompisar och jag ska ta tag i min garderob... Känns som om vi aldrig kommer bli klara... På tal om det så måste jag skriva en ny "to do-list" så att jag kan börja bocka av ;)

Pinkmommey♥


Jag och min älskling som firar 13 år ihop på nyårsafton!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0