Att bli intervjuad och att själv intervjua

Idag fick F ta barnen på morgonen medans jag förberedde mig för dagen intervju på Inhouse för Nordic Capital tjänsten. På vägen till intervjun lämnade jag barnen på dagis och sen tog jag en skön prommenad till Grev Turegatan :)

Väl där hade jag en jätte trevlig och avslappnad intervju! Dock kände tjejen som intervjuade mig att jag var lite väl överkvalificerad för tjänsten men tyckte ändå att jag var en bra kandidat om jag själv ville gå vidare :)

Efter mitt besök på Inhouse gick jag och köpte lite härliga blommor (det kan man aldrig ha för mycket av) och sen åkte jag hem för att ta tag i storstädningen...

Jag skulle ju själv ha en tjej här på intervju för passning av våra barn och jag gillar ju inte att visa upp mitt hem när det ser hemskt ut... Passade därför på att ta en torstädning och var klar lagom till dess att jag skulle hämta barnen.

Hon dök upp en halvtimma försent men det gjorde absolut inget och vi hade ett trevligt möte. Så nu får vi se om jag får nått jobb och i så fall ska jag höra av mig till henne.

Nu sitter vi här och slökollar på lite barnprogram och väntar på pappa som snart kommer hem med lite thaimat!!

Tyvärr så har jag åkt på samma maggrej som lilla F har så jag är glad att jag för en gång kull inte har något inbokat imorgon...

Ha en skön kväll alla bloggisar!
Pinkmommey♥






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0