Kaos på stan

Hej alla fina!

Idag gick jag upp tidigt och överlät allt som hade med barn att göra åt F och drog snabbt ivägg till söder och Avalanche Studios för en 2:a intervjuv - denna gång med företagets vd.

Allt gick bra och var avklarat snabbt så jag åkte bort till H&M på Hamngatan där jag lämnade åter lite grejer och såklart köpte lite nya istället ;)

Efter det blev det ett stopp på Stadium för lite fotbollsgrejer till T som ju börjar på fotboll på måndag. Jag tror att han kommer bli grymt stolt över sina grejer!

I vanlig ordning blev det också en vända på Nk, Zara, Gina Tricot och lite andra affärer också :)

Jag funderade på att gå på stan fram tills att dagis stängde men kom på att det vore lite skönt att komma hem och få lite gjort här också. Men vad händer då?! Jo totalt kaos vid Norrmalmstorg...

De sprängde och alla färdriktningar stängdes av men det fick vi på busshållplatserna inte veta förens efter ca 20 min... Istället knatade jag iväg till nästa station vid Dramaten och där blev jag sittandes ännu längre - det stod still i trafiken... Hade jag inte haft sånt jäkla skavsår så hade jag självklart prommenerat hem.

Till slut kom min buss i alla fall och nu är jag hemma och bloggar lite innan det är dax att hämta kidsen och sen ska vi iväg på middag till Täby :)

Försöker hinna att höra av mig lite senare igen!!

Pinkmommey♥


Om man orkar så är det slutrea på Zara och de ger nätan bort allt gratis... Eller kanske inte men dessa joggingbyxor till T fick i alla fall följa med hem, 49:-


Till fotbollen måste man ju ha gympapåse för alla grejr och vattenflaska ;) Från H&M, 29:- resp. 49:-


Shorts från Stadium. Jag hade köpt jättefina glansiga från Puma men de gillade inte T alls så det fick jag lämna tillbaks... Har ingen aning vad priset var?


Sånt där matterial som andas - inte snyggt men bra!


Glansig dräkt att ha om det är kallt på träningen, 249:- från Stadium. Hade lovat mig att aldrig köpa en sån här dräkt i mitt liv men nu tycker jag dom är ganska tuffa ;) Hade helst velat ha Nike eller annat sportmärke men det fanns inte i så små storlekar...


Självklart matchande sockor, ha, ha. Stadium, pris?


Dessa fick han redan igår och blev sååå glad för! Riktiga fotbollsskor för innomhusträning! 400:- på sportaffären i Fältan - Adidas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0