Mammasondag och shopping!

Igår så skulle egentligen båda barnen ha gått på dagis i och med att de började redan i måndags men då vi blev tillfrågade att få följa med på museum med en av T´s bästa kompisar och hans mamma så kände vi att det kunde vara kul!

Lilla F fick gå på dagis själv vilket han säkert kan tycka är skönt ibland och inte ha storebror vakandes över sig.

Efter en guidad tur speciellt för barn, lek nere i deras lilla lekland, lunch, fika, skattjakt och skuggspelsvisning så kom vi därifrån efter 4 timmar!

Vi hann precis hem lagom till att hämta lilla F på dagis och sen lämnade jag kidsen till F och åkte ner till Fältan för att köpa några grejer.

Det blev nya korgar till badrummet för blöjor, tvättmedel och annat. Sen blev det min älsklingsmaskara från Lancome - prövade innan en billigare variant med en sån där motor men den var inget att ha så den åkte i soporna. Till sist blev det lite annat jox som lösögonfransar, nagellacksborttagning och underkläder.

På vägen hem stannade jag och hämtade ut ett paket från posten med lite grejer till barnen som jag hade beställt från H&M´s rea på nätet.

När jag kom hem blev det en räd då det såg ut som en bomb hade slagit ner och senare blev det en favorit i repris till middag - carpaccio :)

Kvällen avnjöts sen i sängen med datorn och nya numret av Svensk Damtidning!

Pinkmommey♥


Jag och T för en massa år sedan ♥

Kommentarer
Postat av: Malla

Hej hej, jag kikar in! Vilka härliga klänningar i ett inlägg nedan!

/Malla

2010-01-06 @ 11:08:59
URL: http://monstermalla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0