Shopping på lunchen

Alltså det är inte bra att arbeta så här mitt i smeten... Jag vill verkligen komma från kontoret på luncherna och då blir det att jag går ut och shoppar på stan...

Idag blev det i och för sig bara bra grejer - cashmere tröjor till mig och barnen från H&M för 149:- styck(!!),  farsdagspresenter till fina F och massa hudvårdsgrejer som tagit slut för mig.

Idag ska jag senare iväg till Qvi si och då tar kära svärmor barnen. Det var igentligen meningen att mamma skulle tagit de små men hon vågar inte ge sig ut på vägen i denna snöstorm - jag förstår henne. Hoppas dock att hon kan hjälpa oss nån annnan dag i veckan då vi verkligen behöver all hjälp vi kan få så vi hinner klart med allt till inflyttningsdagen!

Sen ikväll skall lilla T firas då det är hans namnsdag idag! När jag var liten firade vi inte namnsdag alls och jag var så avundssjuk på alla som gjorde det... Så ikväll blir det tårta och liten pressing :) F ska som vanligt till huset och ikväll blir det till att fortsätta med att måla köksluckor. Har han tur så kommer Mr handyman himself, H på besök och hjälper till :)

Ha det fint trots snöstormen!
Pinkmommey♥


Imorse på väg till jobbet - Biblioteksgatan blir julfin!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0