Mjukt & varmt

Igår var vi i Danderyd och köpte 50 kvm heltäcknde sisalmattor! De är inte 100% sisal då det blir så stickigt ytan det är 50% sisal och 50% ull.



Jag blev lätt chockad när vi stog och skulle betala då jag trodde att man betalade per löpmeter och inte per kvadratmeter... Dock är heltäckande mattor är ett måste om vi ska få undervåningen ombonad och mysig samt varmt och skönt om fötterna.

Idag finns i och för sig golvvärme i hela undervåningen men det är en salig blandning av egenlagda billiga klickgolv, ful gammal marmor och hårda tegelfärgade stengolv...

Golvvärmen kommer ju självklart att vara kvar under mattorna så att det både blir varm och mjukt att gå där nere.

Tyvärr hade den tjocka marinblå heltäckningsmattan tagit slut som vi skulle ha i T´s rum... Då skippade vi matta helt i hans rum och istället ska han få en fin blå trasmatta tror jag - hans golv är i alla fall superskönt av golvvärmen! Dessutom ska ju huset byggas ut i vår och hans rum ska bli dubbelt så stort och då kanske det är fel att ha halva rummet med heltäckande matta ;)

Elite blå

I hallen fick det bli cocosmatta på hela golvet - tålig, fångar upp väta och smuts bra samt gör det snyggare än sunkmarmorn som är där idag.



På övervåningen är det stavparkett på alla golv som skall målas vita i sommar när vi är färdiga med utbyggnationen :)



Idag blir det badkarsjakt i alla fall då vi fixat så att farmor hämtar sötnosarna från dagis och tar dem till Buskul och Mc Donalds!!

Pinkommey♥

Kommentarer
Postat av: Marta

Hej, vilken golvfärg har du målat med?

/Marta

2011-06-04 @ 22:58:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0