Lägenhet såld!

Jag har ju helt glömt att skriva att lägnehetn är såld!! Fick inte mer än utgångsbudet men i och med att det var så högt är vi mer än tacksamma - vi gjorde ju ändå en vinst på nästan dubbelt upp från det att vi köpte den :) Dock rennoverade vi ju en hel del men 2 milj extra fick vi ju ut i alla fall.

Då vi gjorde en minst lika stor vinst på förra lägenheten för ca 4,5 år sedan är det däremot inte så kul att skatta så mycket som vi måste göra nu... Lägg på mäklararvode, lagfart och pantbrev på det så rullar det iväg ganska mycket pengar...

Vi skrev i alla fall i fredags med ett mycket trevligt par! De hade en liten bebis på 8 månader och jag hoppas att de kommer att få det lika bra där som vi har haft!

Även om vi har en massa kul framför oss med nytt hus och allt så känns det lite vemodigt att flytta från vår fina lägenhet... Dels kommer vi aldrig att hitta en liknande igen för samma pris och allt om vi skulle få för oss att flytta in till stan igen och dels för allt fint vi har fått uppleva där.

Dock har vi ju haft en hel del tunga år i lägenheten med så det kanske är bra att byta miljö och se framåt :) Var på en hel del visningar förra helgen men inget som passade oss perfekt och denna helg ska vi på nått hus men det kommer säkert att dra iväg rejält... Får hoppas på nästa helg istället eller helgen efter det, eller...

Nu måste jag sluta men ha det fint så länge!
Pinkmommey♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0