Doft av sommar

Jag vill ha:

La Perla J'aime EdP

Det italienska, lyxiga underklädesmärket La Perla har lanserat doften J'aime. La Perla J'aime är en sexig, blommig doft med en toppnot av bergamott, peppar och litchee. Hjärtnoten består av Egyptisk jasmin, näckros och hallon. Doften avrundas med mysk, karamell, patchouli och amber.


Vera Wang Preppy Princess EdT

Vera Wang Preppy Princess EdT

Preppy Princess är en fruktig, läckert träig och förförisk doft, som kombinerar toppnoter av mandarin, rött äpple och röda bär, med ett blommig hjärta, som avslutas med sensuella basnoter av trä och kokosnöt.

Nya Preppy Princess känns som en drottning som föddes att härska. Flaskan är hjärtat - formad som alla tidigare utgåvor, men denna gång är den dekorerad med blåa och rosa rutiga mönster och sofistikerade pärlor runt kronan som är locket.


Escada Taj Sunset EdT

Tropisk sensualitet hos Taj Sunset EdT från Escada

Upptäck Taj Sunset, Escadas limited edition-doft 2011. En doft av tropisk sensualitet som öppnas med en explosion av citrusdoftande blodapelsin och exotisk, fruktig doft av Alphonso-mango. Det blommiga och fruktiga hjärtat växer fram med blommor, söt primula och hallon. Doften dröjer sig kvar på en sexig, strand-inspirerad bas av kokosmjölk, mysk och sandelträ.

Denna doft tar dig med på ett exotiskt och sensuellt äventyr, och påminner om en sommar i Goa, den region i södra Indien känd för att förföra besökare med fantastiska stränder, vit sand, och en känsla av avslappnad värme.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0