L`oréal Youth Code

Mitt serum från Clinique tog slut så nu ska jag istället prova detta. Inte för att jag är missnöjd - inte alls - men jag är nyfiken på några andra. Dett är dock ganska billigt men sägs vara bra.

Jag är ute efter fukt och kanske ett litet stoppande i utvecklingen av rynkor ;)

Återkommer med resultat!

Pinkmommey♥

För att ytterligare förstå hudens åldrande, studerade L’Oréal skillnaden mellan genaktivitet i ung och åldrad hud. Det visade sig att ung och åldrad hud uppträder väldigt olika: i en mogen hud, reagerar de gener som är involverade i återhämtningen 5 gånger långsammare än i en ung hud.Med denna kunskap som grund, har L’Oréal utvecklat Youth Code – en serie produkter framtagna för att motverka rynkor, trötthetstecken och livlös hud.

Youth code koncentrat med bivax och sheasmör smälter vid kontakt med huden och ger ett mjukt, mattifierande resultat. appliceras morgon och kväll i hela ansiktet och speciellt på extra markerade linjer i panna och vid näsvingar.

Youth Code innehåller PRO-GENTMTEKNOLOGIN:
Utvecklad för att förbättra återhämtningskapaciteten i huden och för att återfinna en ung huds karaktär. En anti- rynk innovation för en synbart yngre hud.
Biolysat, extrakt från Bifidus bakterie, valdes ut för att öka aktiviteten av specifika ”regenerationsgener” som är involverade i cellförnyelsen och som blir mindre aktiva med åldern.
Adenosine, sedan länge känd som en grundläggande DNA komponent har nu identifierats som livsviktig för cellfunktionen. Studier har visat en positiv effekt av Adenosine i produktionen av Pro- Collagen 1, en fundamental molekyl för struktur och support av huden.


RESULTAT:
Efter 1 timme: huden är återfuktad och känns utslätad, rynkor är mindre synliga.

Efter 1 vecka: rynkorna har reducerats.

Efter 1 månad: ansiktsdragen ser mjukare ut, hudtonen är full av lyster och huden är synligt slätare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0