COS till Sthlm

Sommaren 2011 är det äntligen dags för Sverigelanseringen av COS, Collection of Style. Den första butiken för dam, herr och barn kommer att ligga på Biblioteksgatan i hjärtat av Stockholms bästa shoppingkvarter. 


COS erbjuder uppdaterade klassiker, garderobens nyckelplagg och tidlös design med ett uttryck som räcker längre än till nästa säsong. Traditionella metoder, innovativa tekniker och moderna material skapar stilrena kollektioner för den medvetna modekunden. På damsidan finner man den uppdaterade blazern, smala bomullsslacks, pennkjolen och den oumbärliga vita skjortan. För herr är det skarpt skräddat, denimplagg, skjortor och stickat. Det kommer också att finnas accessoarer som skor, bälten och smycken, samt en serie med så kallade ”likeables” som CD:s, böcker och tidningar.

 “Vi på COS är mycket glada att vi äntligen ska öppna i Stockholm. COS är redan etablerat i flera europeiska storstäder och efter mycket sökande har vi också hittat ett riktigt bra butiksläge för COS i Stockholm. Vi är förväntansfulla inför COS-lanseringen i Sverige och tror att COS kommer att passa de svenska kunderna perfekt”, säger Pernilla Wohlfart, övergripande ansvarig för COS.

COS ingår i H&M-gruppen och lanserades i mars 2007 på Regent Street i London. I dag finns det 35 COS-butiker i åtta länder; Storbritannien, Tyskland, Nederländerna, Danmark, Frankrike, Spanien, Belgien och Irland.

Pressbilder och bakgrundsinformation för redaktionellt bruk kan laddas ned på www.cosstores.com

Pinkmommey♥

Text lånad från hm.com/se och cos.com.

COS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0