Sjuklingsmuffins

När man e sjuk så måste man baka - i alla fall i den här familjen!

Pinkmommey♥


Vaniljmuffins med vit chokladkross och hallon!


Djurmuffins (vanliga) till kidsen!


Perfektion!


Sjukling med sjuklingsmuffins!

Tabletter

Nu har F kommit hem med de nya tabletterna och jag har lyckats tvinga i T en... Undrar dock bara hur mycket som kom ner i lilla maggen? Krossade den på köksbänken och blandade med sylt och sen fick han svälja ner med äppeljuice. Vad skönt, då var det bara 19 omgångar kvar...

Pinkmommey♥

http://content.expressen.se/blog/89/25/71/innas/images/collage-1.jpg

Sjuk och medicinvägrar...

I och med att T hade feber igår så fick han vara hemma idag och efter frukost så upptäkte jag hur svullen om halsen han var... I och med att vi är medlemar i Martina sjukhuset så kände jag att det var lika bra att boka en tid och åka och kolla det.

Mycket riktigt - han hade halsfluss - och kraftig sådan...

På vägen hem stannade vi i Fältan och handlade lite mat, glass till T och godis som han skulle få varje gång han tagit sin medicin och så hämtade vi ut penicillinen såklart.

Såklart får vi inte i honom medicinen... Jag har försökt förklara, försökt muta, försökt tvinga men inget går! Han gråter, skriker, försöker kräkas och får panik... Och om han inte äter medicinen blir han ju inte frisk...

Nu har jag i alla fall pratat med läkarna och vi ska få tabletter istället. De rekommenderar egentligen inte det förens från 8-9 år men vad ska man göra? De sa att även de smakar äckligt men att vi ska prova i alla fall. Det blir ju en extra sväng till apoteket och det kommer kosta dubbelt så mycket men det är bara att ta...

Jag känner mig helt maktlös!! Jag vet inte vad jag ska göra!! Det känns samma som med matbiten... Det känns liksom lite som man går sönder innuti av all oro.


Sjuk liten krake :(

Fan vad mysigt det är på landet!

Ledsen att jag inte bloggade igår! Jag har typ aldrig varit så trött i hela mitt liv! Vet inte om det beror på att jag sov så dåligt på grund av lilla F, all frisk luft eller alldeles för mycket vin kvällen innan... Troligtvis en mix av alla tre ;)



I lördags tog vi det i alla fall piano här hemma och käkade frukost och softade lite innan T och F begav sig ut på stan för några ärenden. Under tiden sov lilla F och jag packade, tvättade och passade på att göra lite annat skitgöra.

När killarna kom hem igen blev det lunch och så packade vi färdigt innan vi till sist kom iväg i en som vanligt fullproppad bil...

Det var ganska sen eftermiddag när vi kom fram och vi tjejer satte oss på altanen med Mini och deras muskelpaket till hund - Bosse - medans killarna och T drog till skogs och sköt lite lerduvor!

När alla var samlade igen var det dax för mat och H och J lagade ihop en alldeles förstklassig middag beståendes av grillat, en supergod sallad och mumsiga såser!! Till detta serverades utsökta (för en gång skull för att vara oss riktigt dyra) viner! Mums!

Efter middagen gjorde vi en räd och nattade barn och sedan satt vi uppe till sent och spelade kort och drack ännu mera vin - riktigt mysigt och trevligt!



I söndags blev det sen frukost och direkt efter begav vi oss ut i skogen! Det blev en hel del svamp och massa lingon och blåbär också! Det är så lyxigt att ha egna marker sådär för man vet precis var man ska leta efter det gula guldet!



Vi tog med oss såpass mycket kantareller hem så det skulle räcka till en generös middag för mig och F och resten lämnade vi till värdfolket! Lingonen jag tog med hem ska jag göra rårörda lingon av idag och sedan servera till Wallebergare eller pannbiff i veckan!!



Tyvärr visdae det sig igår kväll att T är sjuk - den stackarn har fått hög feber och nått med magen... Det beöhöver han verkligen inte nu när han e så smal... Hoppas jag kan få i honom kanelbullar, vispgrädde och annat onyttigt - igår ville han varken ha glass eller vofflorna jag  lagade till honom...



Nu ska jag snart väcka resten av familjen här och senare blir det inskolning av lilla F på dagis som vanligt!

Vänner i helgen!

God morgon kära läsare!

Inatt har jag fått en riktig skön natts sömn! Lilla F vaknade inte förens 05.30 och kom över till min säng och sen sov vi vidare till klockan 07.30!

Nu sitter vi här och bloggar och kollar in Musses Klubbhus medans de andra killarna sussar vidare inne hos dem!

http://www.dvdforum.nu/images/recensioner/2008/1031/clubhouse.jpg

Det känns att T´s kalas börjar närma sig då jag drömde om det i natt... Jag drömde att allt gick fel och inget stämde, he, he...

Nämen nu kommer min stora son - det är nog inte så lätt att sova vidare när tv´n skriker ut Musses ljuva stämma och lillabror röjer gärnet utanför dörren...

Har i alla fall helt glömt att skriva att J och D var här i fredags! Det var första gången de var här och vi hade riktigt mysigt och åt gott! De kom redan tidigt, dels för att Jonna är gravid och trött och dels för att vi har våra knoddar. De gick hem runt 21-21.30 och inte förens då la sig kidsen. De gick liksom på sockerchock då de fått både glass, kakor, godis och dessutom chips och ostbågar... Inte så bra av oss kanske men vilket kalas för dem!

J & D!

Idag ska vi tvätta och packa lite här sen ska hela familjen ut till J och H på Undal! De är barnvakter till H´s syskonbarn så barnen ska få leka lite medans vi andra ska passa på att ha riktigt trevligt med god mat och vin! Vi kommer att sova över och inte komma hem förens imorgon nån gång! Om det blir dåligt väder imorgon så funderar jag på att vi ska stanna på Andys lekland på vägen in till stan! Det var typ ett år sen sist och förr var vi där typ en gång i veckan!!

Innan Undal idag så ska vi käka lite lunch och jag tänkte skicka iväg T och F att lämna tillbaks lite kläder när lilla F ska sova så kan jag packa då.

EVEREST K FL RAIN SET EF09 BLACK
Dessa kläder hade F köpt till T att ha på dagis men när vi kollade i garderoben såg vi att han hade ett helt nytt "skalset" från Polarn & Pyret som vi inte visste om som vi måste köpt i våras... Alltså lämnar vi tillbaks detta...

Nu ska jag gå och fixa frukost till familjen!

Ha en superskön helg så hoppas jag på att kunna skriva ett inlägg eller två imorgon!
Pinkmommey♥

Mums - pizza!

Tjenis!

Nu är det snart dax för sängen! Har precis tittat klart på Patrik 1,5 som var en riktigt mysig film! Innan filmen nattade vi barnen efter att alla killar badat och lekt av sig lite. I och med att jag var alldeles slut av alldeles för lite nattsömn och en heldag på stan så blev det pizza och lasagne från Ciao-ciao för hela familjen!

T åt med stor aptit!! Bit på bit slank ner och sedan några kantenr och lite bröd på det! Skönt! Lilla F åt som vanligt bra men det är ju ingen nyhet, ha, ha.

Nedan kan ni se lite av kalasgrejerna vi köpte idag till kalaset nästa vecka. 17 barn blir det!! Jag blir stressad bara jag tänker på det... Men finns det hjärterum så finns det stjärterum och man får helt enkelt hoppas på fint väder också så att man kan vara ute på altanen.

Nej, nu sängen som sagt!

Sov gott alla söta!
Pinkmommey :)

ENLARGE_IMAGE
Serpentiner!


Heldag med mamma o son!

Vilken härlig dag!!

I morse var allt lite kaos här hemma... Först vaknade jag inatt runt 4 och kunde inte somna om då jag låg och vände och vred mig av oro för lilla T´s vikt... På natten känns ju allt så mycket värre och hämskare än det gör när det ljusnar...

När jag väl höll på att somna fick grannens barn värsta utbrottet och väckte både mig och T... Våra väggar är som papper här hemma och man hör precis allt, så när det vrålskriks kl 06.04 är det inte så kul...

Sen var det ju kört som ni förstår... Meningen var att jag hade tänkt at sova med lilla F sen när han skulle sova middag efter dagens inskolning men så blev det inte..

Morgonen fortsatte nämligen i samma underbara anda och det var ganska skrikigt och tråkigt här hemma vilket resulterade i en tråkig grej...

Där och då bestämde jag mig för att T och jag behövde en alldeles egen lyxdag!

Vi skickade iväg pappa och lillebror till inskolningen och själva slängde vi på oss lite kläder och packade en liten väska och begav oss ut på stan!

Vi började med att gå till BR och så fick T välja vad han ville - självklart blev det en Carsbil!
Sedan blev det kalasshopping (Carsgrejer) och efter det lunch på McDonalds! Sist men inte minst så kollade vi på Iceage 3 och käkade massa godis!!

Nu är vi hemma och softar med barnen och funderar på vad vi ska äta till middag?

Ha en mysig fredagskväll!
Pinkmommey♥

http://blogs.theage.com.au/schembri/iceage3.jpg

Mina paljettleggings

Nedan kan ni se en bild på mina paljettleggings jag skrev om för ett par veckor sen. Jag hade ingen bra bild då men nu kan jag visa hur de ser ut!

//Pinkmommey♥



Vill ha från H&M!








På Berns med Blondinbella ;)

Helt otroligt men jag har vunnit ännu en tävling!

Jag tävlar nästan aldrig då jag aldrig tror att jag ska vinna men nu har jag tävlat 2 gånger på tre månader och vunnit båda gångerna!!

Första gången var på Charotte Perellis blogg - då vann jag en nageltävling! Jag fick träffa Charlotte (som var urgullig) och få fina naglar tillsammans med henne!

Denna gången var jag inne på Blondinbellas blogg (en av alla de bloggarna jag följer) och såg att hon hade en tävling! Jag mailade in och en timma senare hade jag fått ett svar att jag hade vunnit! det var tydligen flera tusen svar på bara en timma och jag vann! Sen var det 19 andra också!

Priset var att få gå och se en visning på Berns med allt vad det innebär på onsdag i nästa vecka! jag tror redan jag vet vem jag ska bjuda med!!

Nu ska jag läsa bloggar!

Sov gott
Pinkmommey♥

Skönhetsvisning 2 September 09

Make Up Store – ”Hetaste varumärket och Årets Butikskedja” arrangerar en exklusiv skönhetsvisning med höstens stora sminkkampanj, Czarinna.

Höstens look Czarinna har inspirerats av Tsartidens prakt och exklusiva design. Färgerna är hämtade från Kremls lekfulla kupoler samt det otroliga färgspektra de lyxiga Fabergé äggens ädelstenar har. Lookens produkter är som Fabergé äggens detaljer där man ständigt finner nya oändligt vackra och unika kombinationer.

En stor catwalk har byggts upp i Spegel Salen på Berns och visningen kommer att bjuda på flera överraskningar som olika liveframträdanden. De 40 modellerna har kläder som är speciellt framtagna exklusivt för detta tillfälle och Björn Axén skapar frisyrerna som får dig att längta tillbaka till svunna tider. Eventet är startskottet på en nordisk turné i samma tema som man kan följa i landet under hösten.


Skönhetsvisning 2 September


Mitt i veckan...

Idag fortsatte inskolningen med lilla F och det gick så bra så! Imorgon ska han få äta lunch!

När vi kom hem var han som vanligt så trött att han inte orkade äta utan istället fick sig en flaska välling och la sig utan ett pip i sin säng och somnade!

F kom hem med mat - en god sallad - och när lilla F var på väg att vakna så gick jag in och la mig hos honom och vi sov vidare i kanske 2 timmar till!

Innan jag gick och hämtade T så städade jag iordning lite här hemma då vi skulle ha en lekdate här!

Precis när jag skulle gå kom min mamma och hennes lilla hund och de hängde med och hämtade stora pojken :)

Väl hemma satte sig vi vuxna ner och drack kaffe och barnen tog ett bad! Efter bad blev det både bulle, glass, film och en massa lek!

När våra gäster skulle gå så följde vi med och vi tog sällskap ner till Konsum då vi varken hade middag eller frukost hemma... Barnen cyklade och T trillade säkert 3 gånger... Stackarn! Han är inte helt inne på bromsen när det går riktigt snabbt och han tittar sig gärna hej vilt omkring och faller då...

Väl hemma blev det turbomatlagning då allas magar skrek efter mat och vi åt alla samma mat - fiskpinnar, potatis, sås, rivna morötter, ärtor, gurka och knäckemackor - nyttigt och gott!

Nu har jag slängt in en tvätt, tömt diskmaskinen och nattat barn och nu väntar The Bachelorette!

Kram Pinkmommey :)


Godmorgon bloggen!

Idag är det inte lika fint väder som de senaste dagarna men det gör mig faktiskt ingenting!

Först har vi inskolning som vanligt och idag ska jag få lämna lilla F en stund och då ska jag passa på att gå hem och tvätta lite... Inte helt galammoröst men ett måste...

Annars har jag en massa pappaersfix som vanligt idag och en hel del fix hemma också... I och med att vädret är som det är så ska jag nog passa på att tända lite ljus här också!

I eftermiddag efter dagis har vi sen lekdate med AC och E!

Nu blir det frukost - smoooothie!

Kram Pinkmommey♥

Iittala Kivi ljuslykta 339:- i gruppen LJUSLYKTOR hos Miss Home (ii12860r)

Zara och Marzio!

Nu för tiden när jag går på stan blir det ingen shopping... Detta känns mycket ovanligt och ganska svårt... Men ibland tillåter jag mig lite "fönstershopping" i alla fall!

Jag vill ha absolut alla skor och stövlar i Marzios fönster!!! Det är helt klart min stil på skofronten just nu... När jag kom till Zara så visade det sig att jag ville ha alla plagg utan typ 2 i butiken... Skinnjackor, fuskpälsar, strikta kappor, vinterjackor, skor, skor och åter skor, stövlar, väskor, jeans, paljettklänningar, skinnbyxor, alla barnkläder, ja, jag kan fortsätta i evigheter... Typiskt när man inte har råd!

Titta in på zara - ni lär inte bli besvikna!

Nu tillbaks till tv´n!
Pinkmommey♥

www.marzio.se

www.zara.com

http://4.bp.blogspot.com/_oss-OEfbrCQ/Sk3pAhM-skI/AAAAAAAACcQ/bjdQBumGdTg/s400/Skor+loafers+Marzio.bmp
Nu var de inte dessa skor i skyltfönstrerna men dessa är också okej på sommaren!

Helgen som gick

I fredags hade vi klasiska svenska fredagsmyset hemma hos oss med tackomiddag, plockgodis och hyrda filmer!

I lördags  var vi med kidsen på leklandet Fantasium på Lidingö! F åkte efter en timma men jag och barnen stannade kvar och handlade på mataffären alldeles intill!

När vi kom hem så drog F på "grabbfest" med vattenskidor, kräftskiva och utgång... Jag blev dock inte ensam då min söta vän M kom förbi! Det var evigheter sedan vi träffades alldeles själva så vi körde en helkväll - Wii spel, supergod middag, godis och film och massa tjejsnack!

Tyvärr var det inte helt avslappnat då lilla F vaknade heeela tiden och skrek och grät... Vet inte om det var för en tand, för mardrömmar eller för att han höll på att bli förkyld (han har i alla fall inte blivit det än)... tillslut fick jag ta ut honom till oss så han fick sova på min mage i soffan...

När M gick hem så gick jag och la mig. Som jag hade trott så fortsatte Mini att sova dåligt och t vaknade också och kom in och la sig i min säng... Alltså låg jag nu i sängen med två barn som sparkades, hostade, gnisslade tänder och vaknade - jag kunde absolut inte sova!

Jag messade F att det var lite kaosigt hemma och att jag skulle bli glad om han kunde komma hem då klockan ändå var 24.15 och han hade varit borta sen haltre-tiden på eftermiddagen... Han skrev att han skulle komma snart.

Vad händer!? Jo han kommer hem vid 3-tiden och går och lägger sig i ungarnas rum... Fan vad arg jag blev! Han fick lyfta in T i sitt rum så jag i alla fall bara hade lilla F i min säng. detta resulterade i att han fick en 7 timmars sömn och jag en 4 timmars sömn...

Meningen var att jag skulle åkt till mamma dagen efter så att f fick sova ut men i och med att han hade gjort som han gjorde så blev det inte så! Dessutom var halva stan avspärrad och jag var slut som artist efter nattens uteblivna sömn...

Istället satte jag i batterier i alla de polis-, ambulans- och brandbilar som saknade det så att barnen fick leka riktigt högljudda lekar, fniss! Kan låta lite elakt kanske men han fick i alla fall sova till 10 och det är 3 timmar längre än vanligt!

På seneftermiddagen på söndagen så åkte vi till Stora skuggan och deras 4 H gård! Först fikade vi på cafét som ligger där och sedan tog vi en lite prommis och kollade in alla djuren! Precis när vi skulle bege oss till bilen så började det att spöregna! Vi hittade en liten lada som vi kunde stanna till i och skydda oss från regnet!! Dock blev T såklart passande nog kissnödig så jag var tvungen att gå ut med honom och kissa och vi såg sedan ut som två dränkta katter, hi, hi!

När det slutat regna så åkte vi hem och gjorde ett snabbt klädbyte innan vi åkte ut till min bror med familj på Lidingö för en härlig söndagmiddag!

Hos min bror var även min lillebror, min lillasyster, min pappa och hans fru och självklart min svägerska och deras barn (mina barns kusiner).

Det sprack upp och blev strålande sol och vi drack vin i trädgården medans barnen lekte och sedan blev det hamburgermiddag och glass till efterrätt!

Vid halv nio var barnen redo och vi åkte hem och sov!

Nu ska jag börja förbereda för nattning här!

Vi hörs senare ikväll!
Pinkmommey♥


Härliga tider på landet med bror och hans familj!

4-års kalas!

Från början var det meningen att vi skulle ha ett kalas som vanligt för T men allteftersom tiden gått så har jag bara inte orkat...

I söndags fick jag dock värsta ångesten för lilla T - klart att han ska få ha ett barnkalas!! Min hjärna arbetade på högvarv och jag slet med mig honom till Fältan där vi plöjde igenom alla tänkbara affärer efter den perfekta inbjudan!

T fick självklart välja och det blev en handgjord inbjudan med fina färgglada tåg och ballonger på! Jag kunde inte ha valt en bättre själv!

Så här hade jag tänkt mig kalaset:

Tema - Cars... T´s val igen... Men det blev tåginbjudan och det blir tågtårta! Carsservetter, tallrikar, muggar, duk, ballonger, sugrör och godispåsar bli det.



Mat/dryck - Tågglasstårta med godis, cupcakes med sprinkles och godis, kakor och festisar. de vuxna får snaska på kladdkaka, äppelkaka och kaffe.


Godispåsar - studsbollar, tatueringar, plockgodis, tablettaskar och klubbor!

http://www.branten.com/magazine/wp-content/uploads/2008/03/klubbor.jpg

Lekar - Sätta knorren på grisen, Sätta sig sist, Hela havet stormar, Skattjakt och Lottodragning av presentöppning.

Detta kalas är till för dagispolarna och det kommer bli ca 17 barn i vår lilla lya... Sen kommer vi ha ett kalas för våra vänner och deras barn och familjen lite senare.

Nu - badning av barn!

//pinkmommey♥





Inskolning och vardag

Igår - måndag - så började vi skola in lilla F på T´s dagis! Vi har i och för sig varit där varje dag nån timma då jag ändå varit ledig när vi lämnat T men nu är det på riktigt!

Jag tror att det kommer gå riktigt bra med hela dagisgrejen men man vet ju aldrig... dessutom kan lämningarna nog bli tårfyllda om jag känner mini rätt...

När vi kom hem från dagis var han så trött att han höll på att däcka på golvet :) Vi la oss direkt för att sova och vaknade inte förens 3 (!) timmar senare! Tur att vi vaknade då i och med att jag skulle vara hos doktorn om 10 minuter...

När jag kom hem från doktorn så gick hela familjen till Tessinparken och fikade och därefter till lekparken! Det är otroligt vad man träffar bekanta i lekparken! det är verkligen "the place to be", he, he. Vi stannade tills vi blev hungriga och på vägen hem delade vi upp oss. F och lilla F gick och köpte thaimat till middag och jag o T gick till plaskdammen som jag hade lovat honom.

Efter middagen blev det bad för alla killar och jag tog tag i hemmet! Shit, jag hade låtit det frfalla i flera dagera och det är verkligen inte jag! jag blir helt nervös av att ha det stökigt omkring mig...

Jag tvättade , städade, gick igenom pappershögar, gick iväg med återvinning mm, mm.

På kvällen satt jag sedan bara vid datorn och surfade runt tills jag var alldeles snurrig, fniss!

Nu måste jag iväg till frissan, vi hörs!
Pinkmommey :)


Min stora lilla pojke som håller på att skolas in!

Arbetsförmedlingen, lunch och frisören!

Hej!

Idag så blev det F som fick ha inskolning med lilla F då jag hade ett obligatoriskt möte på Arbetsförmedlingen... Då jag varit arbetslös förr så vet jag att de där möterna bara är skit och att man redan vet allt om man har något som helst vett innanför pannbenet... men man måste ju gå...

När jag ändå var på stan så mötte jag upp söta D och hennes lilla dotter F och käkade lunch i solen i Kungsträdgården!

Efter lunchen tog jag bussen hem och snart ska vi iväg här med kidsen till frisören så de får klippa sina ljusa lockar.

Ha en fortsatt bra dag!
Pinkmommey♥

http://userserve-ak.last.fm/serve/252/4164762.jpg
Tänk om det hade sett ut så här i "Kungsan" än idag.

Veckoschema!

Lör:   * Tjejmiddag här med spelkväll

Sön:   * Åka till mamma i Sigtuna med båda barnen så att F får sova ut och vara bakis i fred
           * Söndagmiddag hos bror med familj

Mån:   * Inskolning med lilla F på dagis
           * Doktorn

Tis:     * Träffa D
           * Möte på Arbetsförmedlingen

Ons:   * Luncha med gamla jobbet

Tors:  * Luncha med gamma kollega
           * Middag hos oss med goda vänner

Fre:    * Till goda vänner över helgen på deras landställe

Dessutom blir det en hel del jobbsök, planering för 4-årskalas och annat fix!

Kram Pinkmommey :)


Storebror och 3 av hans barn - kusinerna!

Lugna dagar...

Har inte skrivit så mycket då det inte funnits något att skriva om direkt men jag ska väll hålla er lite uppdaterade så här kommer et par rader.

Igår så träffade jag mina vänner M och C för en fika på lunchen! Vi satt på gamla hederliga Winercafét på Bibloteksgatan. Det var riktigt härligt att vara ute vid den tiden och se all folk som stressar förbi och jag mötte både min storebror, min kille och några andra och det kändes nästan som om man hade ett jobb och allt var som vanligt!

När tjejerna skulle rusa vidare så tog jag och F en omväg hem så vi fick en liten prommis längst stranvägen - det var ju helt underbart väder!

När vi kom hem så tog vi det piano och F försöktelaga sin moppe som är död... Han tror att han blivit utsatt för sabotage... ha, ha...

På kvällen grillade vi men det blev så äckligt tyvärr - första gången den här sommaren... Nej, faktiskt första gången på flera år! Ska jag vara ärlig så såg jag det redan när F valde kött i affären... Har man inte bra kött så är det ingen idé! Dessutom hade vi snuskig sås på påse och majskolvarna blev torra :(

Idag så är det sista vardagen innan lilla F börjar på dagis och vi är bara hemma och myser han och jag! F är på möten hela dagen och farmor hämtar T efter dagis idag! Dock kom precis lilla F till mig med sina skor i handen vilket måste betyda att han vill gå ut och tycker att det är tråkigt att bara sitta inne, he, he... Grejen är den att jag inte duschat eller nått så vi får nog stanna inne, i alla fall tills F kommer hem igen!

Ikväll tror jag att det blir film och godis!

Ha en skön helg nu allihopa!
Pinkmommey♥


Bebis blir stor pojke på måndag!

4 dagar kvar till start :) :(

Om bara 4 dagar börjar lilla F på dagis!! Det är med blandade känslor jag skickar iväg mitt lilla pyre... Jag är glad för hans skull för han har verkligen längtat! När jag tar med honom på mornarna och lämnar storebror så vill han aldrig gå hem... Dessutom har han så tråkigt med mig på dagarna... Men jag är lite ledsen också då det betyder att bebistiden verkligen är slut och hans och min egentid därmed också är det...

Pinkmommey♥


Lilla F var så här liiiten alldeles nyss ju, snyft! (Några minuter gammal)

En fullspäckad dag - för mig vill säga ;)

Halloj!

Idag så började jag dagen med att gå till kontoret för att fixa mitt arbetsgivarintyg. Det var riktigt trevligt att träffa de få personerna som jobbar kvar och jag ska försöka klämma in en lunch med dem i nästa vecka :)

Efter att jag varit på kontoret så åkte jag hem och hämtade T på dagis och resten av familjen hemma för att gå till T´s 4-års kontroll!

Självklart var han superduktig!! Alla "rätt" på allt - hörsel, syn, teckna, bilder, balansgång, trä pärlor mm! Han fick en tatuering som belöning och sken som en sol!

Efter kontrollen köpte vi kaffe och bullar (åt barnen) och gick till Humlegårdens lekpark! Där har jag inte varit sedan T var mycket liten och jag kommer inte gå tillbaks på länge heller... Tessinparkens parklek är så mycket bättre!! Mycket mindre folk, mycket mer plats och mycket mindre trafik!

På vägen hem gick vi genom Fältan och köpte gummistövlar på Polarn & Pyret till lilla F! Det är ju faktiskt bara 4 dagar kvar tills han börjar dagis och då måste han ju vara kittad!
När vi väl var i Fältan passade vi även på att utfodra barnen på McDonalds då de ändå skrek om det när vi gick förbi. Alkogel och frimärken följde också med hem!

Nu är det dax att natta barnen så jag kanske hör av mig lite senare igen!
Pinkmommey♥


Min lilla stora tiger!


Jag och T har samma glassmak - lakris!


Tänk att när bvc-tanten bad T räkna till 3 så räknade han till 19 på både svenska och engelska, hi, hi!


Buspojken!

Papper, papper papper...

Åh så skönt, nu är alla papper som ska in till a-kassan klara!! Inte för att allt är fixat i och med det men första steget är i alla fall taget! Om jag får iväg dem idag så kanske jag hinner få kassakorten denna vecka och kan få iväg även dem i början av nästa?!

Sen ska de väll ta sin lilla tid på sig och dessutom har man alltid en veckas karens i början av sin arbetslöshet... Men sen kommer jag få min utbetalning på hela 10.000:-... ;)

Idag har jag redan hunnit vara en sväng in på kontoret och nu så är det lite fix hemma innan hela familjen ska ner på stan för T´s 4-års kontroll! Hoppas det kommer gå bra och det gör det säkert då han är en sådan duktig liten kille!

Igår var jag hos läkaren på morgonen (räcker med att berätta så mycket) och sedan var jag bara hemma och tvättade mm innan det var hämtning på dagis. Efter dagis åkte hela familjen till leklandet Fantasium på Lidingö och rastade barnen. På vägen hem stannade vi och handlade en massa god mat och sedan blev jag övertalad av resten av familjen att köpa pizza till middag.... Då kan jag ju bara inte säga nej... Vafan, när jag väl äter mat nu för tiden så blir det pissmat - inte bra...



Gott och mysigt var det i alla fall och efter middagen blev det bara en film innan det var dax för sängen.

En annan kul sak med gårdagen var att jag fick hemm alla framkallningar jag hade beställt så nu ska jag fixa alla korten i olika högar som jag sen ska ge till mormor, farmor, gammelfarmor, morfar och våra fina vänner!

Nu ska jag gå och fixa med tvätten som aldrig verkar vilja ta slut... Jag tvättar alla sofföverdrag.

http://jamtlandspower.webblogg.se/images/2008/tvattstuga_1203356600_956708.gif

Ha det bra!
Pinkmommey

 

HöstStövlar

Jag vet att jag inte ska men jag har beställt stövlar från La redute! Grejen är den att det var ett för bra erbjudande för att inte utnyttja... Jag fick 40% på beställningen och stövlarna kostade bara 700:- från början så nu slutade de på 500:- och så bjöd de på frakten!!

De är ett par stövlar i svart mocka som går upp på låret och med en 7 cm klack! Kommer bli så snyggt till tights och stickad tröja/kofta eller till klänning! Äntligen har jag stövlar att ha när jag går ut!! Hoppas de passar bara!

Tyvärr fanns de inte på nätet så jag har ingen bild men har tagit en med kameran så ni får ett hum om hur de ser ut... Inte den bästa bilden direkt...

Sov gott bloggisar!

Pinkmommey♥


De är alltså stövlarna som tjejen på bilden har på sig fast de är svarta. Man kan också se dem på lilla bilden och då i "min" färg. Ledsen att bilden blev liggande... Min Mac e knäpp!


Närbild!

Lördag, Söndag

I lördags var vi på jättetrevlig kräftskiva hos J och D! Massa trevliga vänner, god mat och en hel del dricka ;) Jag mådde precis som jag trodde att jag skulle må efter en vecka med minimalt med mat och nubbar på det - super!

                                      F, D och J!

                                       Alltid så kära L och P!

                                     
                                      Tjejerna i soffan - J, J (kvällens värdinna), jag och M!

Blev dock lite rund om fötterna och valde att bryta upp vid 1-tiden, vilket alla andra också bestämde sig för då.


Snacka om slirig... Inte ett av mina bästa "photo-moments"...

När vi kom hem låg farmor och sov inne hos lilla F och T sov sött i sin säng!

På söndagen vaknade jag och var vaken två timmar och sedan gick jag och la mig med lilla F när han skulle sova igen. Jag sov mellan 10 och 13!!!

Efter att vi hade sovit blev det lunch och sen lek i parken. När vi hade lekt en stund blev det ett besök på Glass & Pastahuset och sedan bar det av hemåt igen. I och med att jag har ätit en hel del denna - mat, glass, chips, godis, vin, sprit mm så ska jag fortsätta dieten tom onsdag. Jag vägde mig idag och det var ingen rolig syn... Ja, ja, nya tag!

Igår kväll gick jag återigen igenom min stora son´s försmå kläder till lilla F och nu har mini bla 10 nya skor att använda.... Vet inte vad jag ska göra av alla kläder... Måste typ bygga nya garderober...

Vi "hörs" - Pinkmommey :)

Alla dessa instanser...

Idag har inte dagen bjudit på mycket kul utan bara massa "to do´s"...

Efter dagislämning blev det ett långt bad för mig och direkt därefter så fixade jag med en massa papper, sökte några jobb, gick igenom lite viktiga saker mm

Vid lunch begav jag mig för inskrivning till Arbetsförmedlingen... Där träffade jag en något virrig men trevlig kvinna som skrev in mig och gav mig en massa nya datum för möten, jobblämning mm

Efter Arbetsförmedlingen gick jag till ekonomikontoret men det var ingen där så jag fick bara slänga in mitt arbetsgivarintyg genom postfacket och hoppas att de kommer att ringa innom en snar framtid!

På vägen hem stannade jag på ett café, beställde en latte på lättmjölk och satte mig med min medhavda dator och läste lite bloggar i lugn och ro!

Nu har jag bläddrat i lite tidningar, bloggat och lekt med min son T och nu är det snart dax att dra ihop lite middag!

Ha en skön kväll!

Kram Pinkmommey♥


En trött pappa med lilla nyfödda T för exakt 4 år sedan :)

Mina fina vänner!!

Häromdagen när jag hade min fina vän C här på lekdate så hade hon med sin en pressing till mig!! En dag på Sturebadet!! Hur gullig får man vara?! Det är för vänner som henne som man orkar ta sig i kragen och inte deppa ihop ibland!

Jag har verkligen fina vänner som alltid tänker på mig och jag känner mig så lyckligt lottad att jag har dem!

Puss på er gulliga tjejer!

//Pinkmommey♥


Söta C!

Jag skulle typ kunna döda! De ska i alla fall bli straffade likadant!

HELT FÖRSTÖRD. Amandine Auberts katt Mjao hittades på dörren till polishuset i Lerum. Han hade blivit svårt lemlästad, bland annat var hans ögon borta. Jag kan inte föreställa mig hur någon kan göra så här, säger 22-åriga Amandine Auberts. Foto: Sara Pettersson

Här hittades katten Mjao hängd

LERUM. Djurplågaren har slagit till igen.
Amandine Auberts katt Mjao lemlästades och hängdes på dörren till polishuset i Lerum.
- Fruktansvärt, säger hon.
window.Fusion.space("mid_15");
 
EXPERTEN: KAN VARA ETT HOT
Det kan
vara riktat mot någon person, ett hot eller en uppmaning.
En annan
anledning kan vara att det är någon slags hämnd mot ägaren.
En tredje
är att personen ser djurplågeriet som något slags nöje och tycker om uppmärksamheten det leder till.

Källa: Morten Gunneng

 

I söndags kunde GT berätta om hur någon lemlästat och dödat en hund på Nyebron i Lerum. Nu har det hänt igen.
Mjao kom aldrig hem på onsdagskvällen så som han alltid brukade göra.
I går på morgonen ringde en kompis till Amandine Auberts lillebror och berättade att det hängde en död katt i en snara på polisens dörr.
Katten var Mjao.
- Jag förstår inte hur man kan bete sig så mot ett oskyldigt litet djur. Han var en del av vår familj och nu är han borta, säger Amandine Auberts.

Katten mycket illa tilltygad

Hon börjar gråta när hon försöker berätta hur illa tilltygad katten var.
- Men jag vill berätta, för Mjao var den snällaste. Han älskade att kurra och jag kan se hur katten har gått fram till den här personen för att gosa och så tar han Mjao och misshandlar och dödar honom, säger hon.

Flera katter försvunnit

Enligt Amandine Aubert har flera katter försvunnit i området den senaste tiden.
Efter ett tag har ett brev lämnats med en beskrivning om hur katterna har mördats.
Även denna gången lämnades ett brev, bredvid katten under en sten.
- Innehållet håller vi inne med så länge men man kan säga att det var ett budskap till oss, säger Morten Gunneng, inre befäl i Alingsås.
Katten hängdes upp på natten mellan onsdagen och torsdagen och ännu har polisen inga uppslag på vem som kan ha misshandlat och dödat katten. De hoppas på att få in tips från allmänheten.
De tittar även på tidigare anmälningar om lemlästade djur för att se om det kan finnas något samband.
I maj hittades en katt upphängd i ett måttband på dörrhandtaget till tingshuset.

Nedstoppad i en brevlåda

Ett par veckor senare hittades en katt nedstoppad i en privatpersons brevlåda.
- Det är mycket som har skett på kort tid och vi utesluter inte att det finns ett samband, säger Morten Gunneng.

 

 

 


Kräftskiva!

Ikväll ska vi på kräftskiva till våra goda vänner J och D! Hela kompisgänget (förutom H&F som tyvärr är och seglar i kroatien) på F´s sida kommer dit!

Jag tycker att det ska bli riktigt kul för jag har inte så ofta kunnat hänga med då jag alltid har behöft vara hemma med barnen, har ammat eller varit gravid... men nu är jag fri, mooohaahahaha!

Dock blir det nog inte en sån jätte sen kväll i alla fall är jag rädd då lilla F sovit sååå dåligt de senaste nätterna... Vet inte om det är för att han varit sjuk, för att han har mardrömmar eller för att han håller på att få tänder - troligtvis alla tre...

Farmor och farfar ska passa barnen och ungarna är i himmelen för de älskar sin farmor och farfar!!

Annars så händer inte mycket idag - bad av hela familjen, en tripp till Prisextra för lite shopping och så ska jag skicka iväg några ansökningar.

Nu blir det lunch (bar för mig...)!

Kramar Pinkmommey :)


Farmor med sina små barnbarn! (Bilden hade varit ok om det inte hade varit för att T blundar...)

Fullt upp med tråkigheter=mindre bloggning

SORRY!

Har haft så fullt up av tråkigheter så jag inte hunnit blogga men här kommer en liten sammanfattning av de senaste dagarna!

I onsdags kom jag inte ihåg vad jag gjorde men jag kan tänka mig att jag bara var hemma då lilla F var alldeles jättesjuk i hööög feber - 40,5 grader! Jo en sak kom jag ihåg, jag tvättade som en galning!

I torsdags kom städerskan och nu har jag bett henne komma varannan vecka då ekonomin inte tillåter annat och vi som bara går hemma faktiskt kan ta tag i dammsugaren då och då!

Strax efter att hon kommit så gick jag, F och lilla F ut på en prommis och stannade till på Fältan. Där blev det ett stopp på systemet, Ica och faktiskt H&M där jag var tvungen att handla ett par tights till i höst! Jag vet... Jag ska inte handla men jag hade en check att utnyttja. De är i paljett och kommer bli skitsnyggt i kontrast till en grovstickad långtröja till exempel!

När vi var i Fältan så somnade liten så vi gick bort till Oscars och F käkade lunch och jag tog en kaffe! När vi kom hem så hämtade vi T och jag fortsatte tvätta och hålla på med allt runtomkring det och F lekte med kidsen!

På kvällen satt jag sen bara och letade jobb och skickade in några ansökningar...

I Fredags, alltså igår så gick halva dagen åt att ringa a-kassan, Försäkringskassan och att fylla i 17 sidor info om mig själv på Arbetsförmedlingens hemsida... Dessutom tror jag att jag skickade iväg nån ansökning till.

På eftermiddagen kom C hit med sina söta små barn som är i samma ålder som T och lilla F! barnen lekte som galningar och vi mammor fick en skön liten pratstund!

När våra gäster gick så var barnen helt slut och lilla F somnade rakt upp och ner i soffan där han satt, hi, hi! I och med att alla var så trötta så bestämde vi oss för att köra hämtmat dagen till ära. Jag vet att vi även ska sluta med detta men vi har i alla fall gått ifrån att ta hem mat 5 dagar i veckan till 1!

Det blev underbar mat från Sabai Song! Det smakade verkligen himelskt för mig som inte hade ätit på en massa dagar!! det fick bli en gammal favorit - kykling curry med lök och morötter! Dock åt jag både ris till maten och lite chips efter och det är väll inget jag är stolt över...

När barnen hade somnat för kvällen så såg jag att det inte fanns något kul på tv så jag bestämde mig för att beställa lite kort från Fuji! Jag hade fått ett erbjudande om 50 st gratis kort så varför inte utnyttja det?!

Jag passade på att göra kopior till mor- och farföräldrar, gammelfarmor, från de bröllop vi varit på så jag kan ge bröllopsparen osv! Grejen är den att det tog 2 timmar och 20 minuter!! ja, ja, jag framkallar kort bara nån gång om året och då får det väll ta sin tid :)

Nu ska jag gå och lägga in typ 12:e tvätten den här veckan ;) (Det tar tid att komma igen efter semestern).

Tänk på att det redan är mitten av augusti så passa på att njuta av denna soliga dag!
Pinkmommey♥


Mina godingar!

Håller med min goda vän A-C!

Läste detta i dagens Aftonbladet och håller helt med min vän! Artickeln är kopierad/lånad från Aftonbladets hemsida.

http://www.aftonbladet.se/debatt/article5643929.ab

//Pinkmommey♥

Blixt Modin: Vi tvingas acceptera helt oacceptabla förhållanden

Föreställ dig att du sliter i månader, du repeterar, skriver om, gör omtagningar, investerar i utrustning, tekniker och lokaler. Ditt enträgna arbete ger resultat. Materialet produceras och distribueras till en handfull återförsäljare. Över en natt har ditt arbete spridit sig på nätet, nedladdat av tusentals aningslösa fildelare. Den 25:e kommer. Och går. Utan att du får en krona för besväret.

Våldtäkt på vårt arbete

I vilken annan bransch skulle ett sådant beteende accepteras? Att samtliga politiska ungdomsförbund förespråkar fri nerladdning av upphovsrättsskyddat material är oroväckande. Och att flera tunga företrädare bland de etablerade partierna, som till exempel Centerpartiets Lena Ek, försöker värva populistiska röster på samma sätt är provocerande. När blev artisters arbete allmängods där filmer, musik och böcker laddas ner utan något erkännande till upphovsmannen?

Personligen är jag ett litet exempel på den artistvåldtäkt som sker dygnet runt. För några år sedan gav jag ut en skiva som blev en mindre hit, bland annat i Asien. Visst har jag drabbats av illegal nerladdning, men framför allt har jag på nära håll sett hur förändringarna har försämrat förutsättningarna för många av mina kollegor i musikbranschen. I mitt arbete representerar jag över 5 000 artister, främst i Sverige och Tyskland, och jag är beredd att ta fajten för att våra upphovsmän ska få upprättelse.

Behöver inte bli rika

Jag vill skapa en motvikt till populistiska politiker och respektlösa fildelare. Många artister har sedan länge insett att de inte kommer att bli rika på sitt arbete och ser det snarare som en ynnest att få arbeta med sin hobby. Men det är dags att vi som försöker försörja oss som upphovsmän gör vår röst hörd för att sätta stopp för denna vettvilliga våldtäkt på vårt arbete.

Ett aktivt avståndstagande från illegal fildelning är en förutsättning för att digitala – och legala – distributionsalternativ ska få grogrund att växa sig till lönsamma verksamheter som tillfredsställer såväl artisters som musikälskares intressen.

Anna-Clara Blixt Modin
Artist och grundare av artist­förmedlingstjänsten StagePool och musiktjänsten Ubetoo.com

http://www.nyteknik.se/multimedia/archive/00031/NokiaMusik_31469a.jpg
//

Var är alla?

Sitter här på altanen och man kunde tro att det är i mitten av juli... Inte pga av vädret då utan pga av att det är helt dött! Inte en människa så långt ögat når, inte en hund som skäller, en bil som låter eller något!

Solen tittar till och med fram. Jag känner nog att det är lite tråkigt för att jag varit inne hela dagen och bara hållit på med min cv, mitt personliga brev och att söka jobb...

Känns i och för sig bra att jag börjat med detta men imorgon måste jag ut en snabbis och se folk!! Och sen fortsätta då ;)
Då ska jag även ringa till A-kassan - kul...

Kanske blir det ett samtal till Arbetsförmedlingen med...

Nej, över till något roligare! Våra fina vänner D & J väntar barn! Kul att F´s kompisar börjar skaffa barn också! Jag önskar dem all lycka till och väntar med spänning på att få se det lilla miraklet när det tittar ut! Det kommer nog bli en söt bebis med tanke på att både mamma och pappa är så snygga ;)

Nu ska jag gå och hämta T som har varit hos farmor idag!

Ha det fint!
Pinkmommey

J och D som i vår ska få en liten bebis! (Bild lånad från J´s blogg http://aktuelle.blogspot.se)


Grå tisdag

Idag är det grått ute och faktiskt på gränsen till kallt och jag tycker det är... SKÖNT! Kan bero på att jag inte har en möjlighet att hitta på nått kul utan måste ta tag i mitt liv och skriva cv, fixa intyg, söka jobb, tvätta mm...

Annars ska jag bara iväg en snabbis till Fältan och köpa Alvedon och Ipren till lilla F som fortfarande är sjuk och har hög feber... Om den inte har gått över tills imorgon så får det bli ett besök till Martina och kolla - tror att det kan vara öronen...

T hämtas på dagis av farmor idag! de ska gå till gammelfarmor och hälsa på! Där är det alltid spännande med en massa småsaker i glasskåp som man får titta och ta på, hi, hi. Däremot hör hon ingenting men de kan kommunicera i alla fall :)

Nu ska jag ta tag i lite papper men vi höra senare idag!
Pinkmommey♥


Gammelfarmor med lilla F!

Söndag, måndag, tisdag...

Jag vet att jag varit dålig på att bogga igen men ibland har man bara inte orken att skriva, vänta, lägga in bilder, vänta, pinga, vänta osv... Ibland har dock jättelust och det har jag nu och tar igen de senaste dagarna lite ;)

Så vad har vi gjort min lilla familj och jag de senaste dagarna?!

I Söndags åkte hela familjen ut till Fågelöudde igen!! Där var det sinnesjukt mycket folk och när jag skulle köpa en kaffe så stog jag 30 minuter i kö... Men det gjorde jag gärna då jag fick lite egentid då F stannade på stranden med kidsen ;)

På stranden träffade jag även A och hennes små barn och hennes nya kille! det var så länge sen vi träffades och hennes kids såg ut att må toppen och A såg strålande ut!

På vägen hem stannade vi på korvkjosken längre ner på gatan för att som T uttrykte det "äta en trevlig middag", ha, ha! Jag fick ju som vanligt inte äta något men ett par pommes frittes stal jag allt ;)

Mitt i allt så kräktes lilla F... Även fast jag hade skalat och delat korven i bitar så svalde han dem hela och det slutade illa...

När vi vaknade på måndag morgon hade lilla F feber... Kanske var det därför han kräktes, kanske var han liksom svullen i halsen?

T gick till dagis och jag hade en superskön dag!! Jag gjorde: INGET!!! Det var så länge sen! Känns som om vi bara varit hemma och packat, städat och tvättat för att åka nån stans hela sommaren...

Jag bläddrade i alla fall i lite skvallertidningar, kollade på tv och surfade på nätet. Fast det är klart, jag var i Fältan en snabbis... Köpte lite kort och brev som jag kan ha till tackkort, inbjudningskort mm (ska sent om sider skicka tackkort till de bröllopen vi va på i våras...)
Jag köpte även lite grejer till barnen och mig själv...

Idag har jag först träffat mina bästa tjejkompisar för en lunch (de åt supergott, jag åt en bar...) på Vapiano och sedan varit på kontoret för att kolla upp lite saker. på vägen hem började det regna så när jag kom hem hämtade jag bara T på dagis och resten av dagen har vi slappat!

Efter middag, ett par maskiner tvätt och nattning sover nu båda barnen sött och vi ska titta på film!

Kram Pinkmommey♥


Vad kul med ännu en förlovning! Nu hoppas vi på glammigt bröllop och många små kids!

Grejer jag köpt

Har köpt lite grejer på senaste fast jag inte får men i alla fall... ;)

Blir inge bra på bild men ett par tights med revärer i skinn från MQ, en spetskjol från Lindex för 49,50 (!!!) på rean, lite t-shirtar till T som växer så det knakar, en bodybutter från The bodyshop i doften kockosnöt (tänkte man kunde bevara sommaren lite längre med den doften :)),

För övrigt så fick jag et magasin från H&M med senaste Elle och jag vill ha typ allt i den!! Och jag som inte får köpa något... Kanske blir det ett par "overknee" stövlar i höst i alla fall.... Vet inte, eller så tar jag bara och använder mina "Pistols" och mina låga svarta...

I och med att jag går ner i vikt så har jag ju en hel garderob snart som jag kan använda igen med en massa kläder jag inte haft på jättelänge!!!

Skriver mer snar!
Pinkmommey♥




-2,8 kg!!!

Jag har gått ner 2,8 kg på 8 dagar!!! Jag e så glad!

Nu är min tanke att jag ska köra samma hårda diet i en vecka till och efter det en vecka då jag äter nutrilett till frukost och lunch och äter vanlig mat till middag för att 4:e veckan gå helt över till mat. Då tänkte jag GI eller Viktväktarna och väljer jag GI får det även bli utan så mycket fett, alltså lightprodukter.

Jag vet vad vissa tycker om lightprodukter men jag gillar det!

Jag har lovat mig själv att inte bli knäkt om jag går upp ett kilo eller så sen när jag slutar med dieten, så kan ju mycket väl bli fallet... Hoppas nu jag kan fortsätta detta!

Idag har jag till och med haft grejer jag aldrig haft på mig förut i och med att jag haft sån mage!! Nu är den relativt platt och jag känner redan att jag fått bättre självförtroende, kul!

Nu ska jag ut en liten snabbis, hörs snart!
Pinkmommey :)

http://www.horecanytt.no/cache/image/13135/5/nutrilett-hunger-control-smoothie-med-skogsb%C3%A6r.jpg
Dessa lever jag på - och de är sååå goda!

Djur på Eskilstuna zoo!


Känguru!


Apa!


Flamingos!


Krokodil och sköldpadda!


Fin fågel!


Flodhäst!


"Timon"!


Gepard!


Tigrar!

Helgen so far

God morgon på er!

I fredags morse lämnade jag T på dagis packade ihop lite grejer till honom att ha hos farmor och farfar och sedan satte jag igång att packa till resten av familjen...

När det var klart stuvade vi in allt i bilen lagom till det att det var dax för lilla F att sova! Första stoppet blev delantina för en latte var, andra stoppet blev Plantagen för en present till värdparet och sista stoppet blev på Ica för lite nödvändigheter.

Till slut kom vi fram till Solöga som D och A´s fina landställe heter! Vi tog det lungt hela dagen med lite lunch, bad i sjön och lek med barnen och lagom till middagstid kom A hem.



Efter nattning av barn så åt vi en aldeles underbar middag bestående av entrecot, majskolvar, grillad rödlök & sparris, Erik lallerstedts bea, smarrig sallad och lite färskpotatis! Till efterrätt blev det svenska gubbar och glass och allt sköldes självklart ner med vin!



Meningen var väll att jag inte skulle äta nått dessa veckor men det blev bara för tråkigt för övriga så jag fick helt enkelt ställa upp och käka... Och vad jag åt! Lite överdrivet faktiskt... Inte för att det blev mer än vanligt men jag kunde ju bara ha ätit lite... Men gott var det!!!!! Men jag har inte ätit något innen eller efter det! Dessutom så är det helt upp till en själv om man bara vill byta ut ett mål eller flera under dagen...



Runt midnatt gick vi och knöt oss och vi sov sen enda till 6 innan lilla F vaknade!! Han måste bara få eget rum!

När vi vaknade blev det frukost på altanen (nutrilette för mig) i den gassande solen! När det var dax för Mini att ta sin nap så passade vi på att åka. Dock åkte vi inte hem utan till eskilstuna Zoo där vi skulle möta upp mina svärföräldrar och T!!



Det blev en varm men underbar dag på zoot där vi såg både tigrar, lejon, flodhästar, krokodiler, flamingos, apor och en massa andra djur! Dessutom åkte vi både små båtar och bilar, vi tog lotter och de andra käkade hamburgare, de åts glass och klätrades i klätterställningar - ja en bra dag helt enkelt!



Vid 16 var barnen helt slut och vi andra överhettade så det var dax att åka hem, det tog bara ca 1 timma och en kvart! Tyvärr hann F köra rakt in i en betongklump och staket precis när vi skulle åka så bilen fick sig en törn...

Idag har vi bara hunnit med frukost och slappat lite och nu ska F och T sticka ut medans jag och lilla F blir kvar hemma! Tyvärr vill T bara till ett lekland medans vi andra vill till stranden eller något annat trevligt i solen... Detta resulterar i skrik och gråt, sparkar och slag från hans sida som jag är så jäkla trött på nu!!

Återkommer med bilder från helgen i senare inlägg!

Ha det bra - Pinkmommey

 
http://www.pny.se/djurparker/parkenzoo/pny_9583b600.jpg

Vilken natt...

Och då men ar jag INTE något possitivt med det... Lilla F har vaknat säkert 10-20 ggr!! Vad kan det vara? Han håller inte på att bli sjuk utan det måste vara nått annat!

Han har helt klart kommit in i en dålig grej när det gäller nattningen och soveriet... Vi försöker lägga honom i sin säng och det funkar ibland men mest lägger vi honom vi vår säng från början och han sover där hela netten... F och jag har delat upp oss mellan barnen... Först verkade det bra så vi slapp springa så och att det inte fanns nån annan lösning men nu känner jag att det gått för långt ännu en gång och att vi måste ta tag i det här och att båda barnen måste lära sig att somna själva och somna om själva på natten!!

Jag vet att det blir skitjobbig och mycket kämp med både skrik och tårar från alla parter men jag vet också att vi måste göra något! Men det förklarar ändå inte varför lilla F har vaknat så många gånger i natt... Det kan vara mardrömmar, värmen och annat...

Ja, ja...

Idag ska vi i alla fall lämna T på dagis och sen ska resten av familjen åka til D och hennes familj som ju köpt ett landställe! Där ska vi stanna över natten! T hämtas istället av farmor och farfar på dagis och hittar på nått kul och sedan sover han där!

Nu ska jag gå och packa... Igen... barnstol, resesäng, lakan, kläder, babywatch osv, osv, osv...

Ha en härlig dag och njut av solen!
Pinkmommey♥


Killarna...

Föredetta ljuvliga hem (fortsättning från tidigare inlägg)


Mysigt vardagsrum


Matsal för många med fina ljusinsläpp med utsikt över vattnet!


Köket var nog det bästa med huset! Man kunde vara många och laga mat och ändå ha gott om plats! Sedan var det så mysigt med verandan!


Underbart kylskåp som man kunde gå in i!


Landetkänsla att äta här!


Hallen som hade öppet till nock!


Sjöfåglarna får alltid flytta med när vi byter landställe!


Tv-rum för ruggiga kvällar!


Del av barnrum!


Vackra textilier!


Ladan där gäster sov och man kunde ha fest vid dåligt väder!


Tänk att pappa fält detta vildsvin... Kan säga att bara huvudet var ca en halv gånger en halv meter!!


Ladan utifrån!


Platsbyggda våningsängar gjorde att många fick plats i gästhuset men också låg bekvämt på smamma gång :)


F slår några slag över vattnet!


Stora huset en regnig höstdag - det var härligt att vara där året runt! Påsk, midsommar, Allahelgona, jul och nyår, ja, jämt!

East, svärföräldrar och frestelser

Go kväll på er kära bloggisar!

Dagen började som sagt lite jobbigt med tjafs och gråt mm men har bara blivit bättre och bättre ju längre dagen har gått! Ibland behöver man bara gråta av sig lite ;)

F var borta på ett jobbmöte och jag fixade lite hemma och när han kom hem åkte jag iväg och handlade. Det blev alltså dagens första frestelse... Skulle jag klara att bara handla det vi behövde och inte massa gott som jag ändå inte får äta..

Det gick mycket bra och det blev mat till barnen, massa grönsaker, frukt och dricka!

När jag kom hem så kom mina svärföräldrar på besök och jag bjöd på lattes och massa godsaker som sockerkringlor, jordgubbsmunkar och pain au chocolat (hur det nu stavas...)! Självklart åt jag inget men unnade mig en kaffe på lättmjölk och suketter!

När de skulle gå så ringde min vän C och undrade vad hon skulle ha på sig... Jag fattade inget... Tydligen hade jag missat att vi skulle träffas idag och det om 45 minuter!! Jag som trodde det var imorgon...

Det var bara att gå in och slänga ihop en middag till kidsen och sen slänga på mig lite kläder och lägga på lite smink. vet inte om det är för att jag bantar eller inte men klädseln kändes bra! det blev lepardmönstrad volangkjol från Zara, gammalt ribbstickat slitet svart linne, heels med rosett från Zara, liten svart kavaj från Zara och väska från Chanel! Shit allt var visst från Zara, det tänkte jag inte på när jag klädde mig eller hade på mig det, hi, hi...

Jag mötte i alla fall C, T och C på East och de åt gott (dagens andra frestelse) och jag tog ett glas rosé! Det var så trevligt att träffa tjejerna och få snacka lite skit och så kul att träffa T som kommit hem från USA där hon utbildat sig till Yogainstruktör! Vid 22 så bröt vi upp och jag tog bussen hem.

Nu ska jag snart krypa till sängs.

Ha en skön kväll om du inte ännu har lagt dig!
Pinkmommey♥

http://www.thenibble.com/reviews/main/breadstuffs/images/pain-au-chocolat-230.jpg

Ledsen...

Jag är så jävla arg och ledsen över allt! Jag orkar bara inte längre! När fan ska man få en paos från allt?

Det är så svårt att rå om en familj när så mycket är fel... Vi behöver verkligen jobb, båda två, jag behöver ens få chansen att kunna få ut min a-kassa vilket verkar sjukt jobbigt bara det...

Först missfall sen jättejobbig graviditet, kollik efter det och sen blir båda av med jobben, svår sjukdom inom familjen osv bara fortsätter det... Jag vill att nått ska gå bra nu!! Vi är bara så arga och ledsna här hemma :(

Känner mig väldigt ensam i min situation då alla mina vänner har det tvärtemot det vi har just nu... Det köps fina hus och landställen, det går bra på jobben osv men samtidigt är jag sååå GLAD för mina vänners skull!! Jag vill inte att nån av dem ska känna som mig, jag unnar dem allt gott och de är verkligen värda ett bra, roligt och kärleksfullt liv!

Jag är själv född med silversked i mun och har haft en väldigt bra uppväxt, rent ekonomiskt... Sedan har jag även haft ett väldigt bra liv med F på det planet. På andra plan har det väll gått upp och ner men allt har aldrig varit fel på samma gång som nu... 

Men jag är så glad att jag har min lilla familj och jag vet att våra problem är små problem i vissas ögon och att det finns många som har det mycket värre än oss men ibland måste man bara få känna så här...

Ja, ja, nu ska jag försöka hitta mitt gamla cv och arbeta lite med det...

Ledsen för deppigt inlägg...
Hoppas ni alla får en bättre dag än jag!

Kramar Pinkmommey♥


Dessa minnen...

Här kommer lite fler bilder från hem som jag uppleft MYCKET i!

//Pinkmommey :)


Mitt älskade Frankrike!


Vardagsrum och matsal i öppen planlösning! Dock är vädret alltid så finns så man nästan aldrig är inne.


Bibloteksdel!


Ett av de 4 sovrummen. Älskar alla franska tyger!


Alla sovrum har varsitt badrum.


Ett till - lillasysyers.


Härlig utsikt!


Lite typiskt Franskt charmigt!

Längtar efter att flytta!

Jag längtar så tills vi kan flytta härifrån! Vi var ju på väg men sen fick det vänta pga vår jobbsituation... Missförstå mig rätt - jag älskar vår lägenhet och läget och altanen och närheten ner på stan osv men den är för liten...

När man går i flyttanker så tänker jag tillbaks på andra hem jag haft, nedan kan ni se lite bilder :)

Snart ska jag hämta T och hans kompis på dagis sen ska vi ghå och bada!
Pinkmommey♥


Sovrummet på Johannesplan!


Titta vilket vackert golv det var i entrén och trapphuset!


från balkongen hade man utsikt mot Johannes Kyrka och parken!


Huvudentén var fantastisk, liksom resten av huset som var byggt 1890!


Vårt rinda vardagsrum!


Bättre bild från ballkongen! Utan barn var detta en fantastisk lägenhet! perfeskt för ester, hi, hi!


Hallen med sin fina öppna spis hade så mycket plats för alla våra skor och jackor!!

Fortsättning på andra hem i nästa inlägg!

Nutrilett!

Nu är jag inne på andra dagen med Nutrilett och det är inte ens svårt!! Fast jag ska kanske höra av mig om en vecka igen och berätta mer då...

Grejen är den att det är gott!! Annat var det för när jag brukade ta en vecka Nutrilett inför semestern varje år för att gå ner ett kilo eller två - då var det äckligt så jag höll på att spy! Jag blandade pulvret i en shaker och sen drack jag det medans jag höll för näsan...

Nu är det supergott! Fortfarande är det ju inte direkt mycket man får i sig men det vet man ju med denna "svält-diet"... Jag har provat grönsakssoppan, de färdiga smoothiesarna och några barer - nam!

Tanken är att jag ska orka i alla fall 14 dagar och hoppas då få en snabbstart på min viktnedgång och sedan fortsätta med Gi eller Viktväktarna efter det ett par veckor tills jag gått ner resten, alltså till det målet jag har. Just nu är det 11 kg... Och då skippar jag de sista 1,5 kilorna som jag vägde innan.

Hoppas, hoppas, hoppas att jag kan hålla det denna gången! Jag kan inte fortsätta att gå upp i denna takt!

Först gick jag upp i vikt när jag var gravid första gången men gick ner allt på ett par dagar efter det att bebben var ute!! Tyvärr gick jag upp ett par kilon på alla lattes och fikan sen...

Sen blev jag gravid igen och hann gå upp ytterligare några kilo men tyvärr slutade den graviditeten i ett sent missfall... Bara en månad senare var jag gravid igen! Alltså hade jag nu en hel del kilon sen innan, redan innan jag blev gravid...

När jag var gravid med barn nummer två så gick jag upp lite men som förra gången gick jag ner allt inom ett par dagar när väl lillen var ute! Dock vägde jag ju redan en hel del mer... Denna gång blev jag tyvärr även frestad av alla godsaker och har haft en jobbig tid i mitt liv så jag har "unnat mig"... Detta resulterar alltså i att jag gått upp 12,5 kg på 5 år... :(

Man ska ju inte glömma att jag blivit 5 år äldre, har blivit över 30, gått igenom nästan 3 graviditeter och fött två barn men ändå så får det vara nog nu och minst 10 kg måste bort!!

Jag blev så inspirerad av en annan bloggerska som jag följer - http://fyranyanseravrosa.se - som nyligen har kört cambridgekuren och klarat det!! Hon har varit så duktig och nu känner jag att kan hon så kan jag!!

Ja, ja, vi får se...

Kram Pinkmommey♥


Okej så här vill jag se ut ungefär... Tykte då inte att jag var särskilt smal men inte tjock heller, tänkte helt ennkelt inte alls på det! Vad skönt det verkar! Jag dör vilka fula glasögon jag hade, hi, hi!

Min son...

Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, min son går mig på nerverna.... Värsta trotsen!! Han e 4 år - inte voisste jag att det fanns en trotsålder då... Men det finns väll en trotsålder för varje ålder ;)

Han e elak mot lillebror, han svär, han retas, han pratar emot, han vägrar äta mm, mm, mm...

Säkert har det med att göra att vi varit borta från dagis så länge så han e uttråkad... Säkert har det at göra med att vi alla e lite stingsliga här hemma på.g.a att vi inte har några jobb och e oroliga för ekonomin mm.... Och säkert har det att göra med att han vill ha uppmärksamhet när han har en liten bror som kommit och tar hans tid från oss...

Igår var jag i alla fall hos D  och tittade på hennes lilla F, hon var såå söt! Tyvärr bråkade lilla F mest med hennes stora dotter M då han själv blir slagen av storebror hela tiden och tror att man ska göra så...

Efter det tog jag en svän på stan men köpte inget!! Duktigt!

Nu ska här ätas frukost...
Pinkmommey


Den lilla busen

Semestershopping

Nedan kan ni se några av de sakerna jag köpte semestern. "Riktiga bilder" kommer senare när jag orkat fota allt...

Nu tillbaks till solstolen!
Pinkmommey

Long-Sleeved LXVII Polo - Boys 2-7 - RalphLauren.com
Till fina T!

Classic Baseball Hat - Boys 2-7 - RalphLauren.com
Till båda killarna i lite olika färger - kostade en hundring styck på Illum i Köpenhamn!


Topp till mig från H&M!

Fanns inte många fler bilder att få tag i på nätet.... Annars blev det även ett par tröjor för mig, en topp från By marlene Bilger och deras kollektion som är en hyllning till Chanel, träskor, skjortor, jeans, gummistövlar, leksaker, handukar, plädar, tallrikar, prydnadsgrejer, myskläder, jacka, tenniströjor, skor mm

Dessa önskar jag mig på posten!


Kofta, H&M, 299:-


Blus, H&M, 249:-


Väska, H&M, 249:-

Augusti, måndag, dagis

Äntligen!! Dagis har öppnat!! En vecka till och våran familj hade gått under... T behövde dagis mer än luft och lilla F behövde lite vila från sin mobbare...

Nu har jag pratat med dagispersonalen och jag får välja precis när han ska börja, sååå skönt! Jag tror att det blir den 31 augusti - då hinner jag ordna lite grejer innan!

Igår så blev inga av de sakerna vi planerat av... T ville absolut inte till stranden konstigt nog så efter ett utbrott från honom så bestämde vi oss för att inte åka... Min vän D och deras familj åkte till landet och det slutade istället för oss i "Dagisparken".

Vi hade med en massa leksaker, glass och annat så vi fick riktigt mysigt! Sen kom grannen ner med sina barn också och just då gick vattenspridarna på!! Detta resultaerade i en hel del små nakenfisar och en massa barndomsminnen för min del!

På kvällen kom F´s kompis D hit och vi käkade kräftor, västerbottenpaj och drack massa vin!

Idag ska jag träffa D eftersom det inte blev av igår. Vi ska vara hos henne så på vägen dit tar jag nog en repa på stan! Dock har jag lovat mig själv att inte handla något då vi faktiskt inte har råd med det just nu!!

Nu ska jag natta liten!

Ha en underbar sommardag!
Pinkmommey♥


Sista dagen på sommarlovet...

Idag är sista dagen på sommarlovet kan man säga... Okej att jag e mammaledig, min kille är arbetslös och att lilla F inte börjar på dagis förens om ett par veckor men söta T börjar i alla fall på dagis i morgon så då är inte hela familjen samlad längre...

Det känns både tråkigt och kul... Tråkigt att sommaren känns som den e slut fast det faktiskt är högsommar och början av augusti. dessutom tråkigt att vi har det lite jobbigt på jobbfronten mm... Samtidigt känns det skönt att T äntligen ska få träffa sina kompisar igen och få komma till sitt älskade dagis! Dessutom skönt för oss föräldrar på ett sätt efter 5 intesniva veckor...

I och med att det då är sista sommarlovsdagen idag så blir det nog en tur ut till Fågelöudde på Lidingö för lite bad på stranden, glass och lek! sen kanske vi ska träffa D och hennes familj med deras nyfödda lilla F! Hinner vi inte det idag så ses vi imorgon istället!

Nu ska jag gå och lägga lilla F för sin nap!

Ha en fin dag i solen!
Pinkmommey♥


Mini i tessinparken vid plaskdammen med hemmagjord isglass!


Vackraste T som jag älskar såå!

Hos vänner på Bockis!

Har precis kommit hem från ett mysigt dygn på Bockis hos C och hennes familj! Barnen e slut o vi med! Vi har haft jättemysigt!

Nu ska vi natta barn...

Kram Pinkmommey


T!


Mina tre finaste!


Jag o alla barnen!


Lilla stugan vi sov i. Fast min duktiga 4-åring sov i stora huset i våningsäng med sin lilla tjejkompis!


Mini!



4-åreingen!


Mycket fiske, mindre fisk...


RSS 2.0