Upp över öronen med grejer

Nu sover sover småkillarna och jag o F njuter av ett glas vin framför tv´n!

Har så mycket att göra nu så jag är alldeles snurrig men jag tror jag har kontoll på läget ;)

Idag så kom städerskan som vanligt och jag och f åkte och lämnade tillbaks bilbarnstolen och handlade lite picknick efter det. Direkt när vi kom hem så var det bara att koka lite kaffe och sen ge oss av till parken! Jag trodde faktiskt att vi skulle få bli inne men det sprack upp och blev riktigt skönt så vi picknickade i ett par timmar och fortsatte efter det i lekparken med hela dagis ett bra tag.

http://www.nackastentryckeri.com/images/Belin/Picknick.jpg

Vid 6 så gick vi till korvmojjen och T fick sig lite middag ;) När vi kom hem så hade F börjat förbereda middagen - grillat som vanligt, ha, ha. Idag blev det entrekote, sparris och en god sallad till det!

Barnen fick ett bad och sen somnade båda ganska snart! Mellan middagen och nattning hann jag även packa t´s väska som han ska ha med till mormor imorgon och dessutom lägga fram listan och maten som lilla F ska ha när vi är borta - farmor kommer ju bo här och ta hand om honom! vilken tur vi har som har så underbara föräldrar!

Egentligen borde jag prova kläderna till bröllopet nu och passa på att packa men jag e helt slut så jag får helt enkelt ta det imorgon!

På tal om morgondagen så har jag inte mindre att göra då!! Efter dagislämning ska jag hämta upp min kompis M och åka och köpa blommor som vi ska lämna hos vår fina vän D och sen är det direkt hem för F ska bort på möte så jag hinner inte mycket annat...

Vid 13-tiden ska jag hämta T och vi åker sedan raka vägen ut till Djursholm och min lillasysters utspring! F och lilla F stannar kvar hemma så lillen får sova och de möter sen upp oss på mottagningen istället!

http://www.eskilstunapojkarna.com/studentm%C3%B6ssa.jpg

Efter mottagningen ska F skjutsa T till mormor i Sigtuna och jag ska packa inför bröllopet...! Jag hade gärna hunnit med att sola lite också så man inte är helt blek men vad gör man, det finns viktigare saker i livet!

På lördag morgon kommer sen framor hem till oss och sen bär det av till Örebro och bröllopet! Tänk fest, hotellnatt utan barn, sova ut och långfrukost!! Känner mig värd det just nu!

http://www.johannaformochdesign.se/bilder/tavlor/tavlor_brollop.gif
Hoppas nästa vecka blir lugnare - nej just nej, nästan inte... Men vi tar det en annan gång :)

Ha en skön natt och sov så gott!

Kram
Pinkmommey♥

Mina killar i sina fina brickor :)


Hur cool e inte lilla T i sina Raybans?


Snygging nr 2

Student 2009!


Lillasyster tar studenten imorgon, det ska bli så kul!! Utspringet är i min gamla skola!

Vacker syster! jag är så stolt över henne som går ut med toppbetyg och är en vacker människa både på insidan och utsidan!

Regn och picknick går inte ihop!

Varför regnar det!? Idag är det ju avslutningspicknick på dagis Tessinparken bredvid plaskdammen! Nu får det bli inne på dagis istället, så trist! Dessutom kunde inte farmor gå och mormor kommer inte om det är sånt här väder - jag förstår henne!

Inte för att jag tror att kidsen bryr sig så mycket - saft och bullar smakar ju lika bra innomhus!

Efter avslutningen idag så ska jag packa T´s väska och min egen väska inför helgen och dessutom fixa klänningen!

Så snart lilla F vaknar från sin förmiddagslur så ska vi slänga i oss lite lunch och sen åka iväg till Barnens hus och lämna åter bilbarnstolen. Det var ingen skillnad utrymmesmässigt så vi kan lika gärna behålla den gamla och spara in på lite pengar!! När det är gjort ska jag shoppa lite godsaker till "picknicken"!

Ha en skön dag ni också och passa på att göra massa "to do´s" då det ändå är pissväder och resten av helgen ska bli super så att man vill vara ute!

Pinkmommey♥


T på picknicken förra året med bästa tjejkompisen E!

Min lilla sötnos!








Fotvård, gardiner o kläder!

Godmorgon!

Idag är det en ganska lugn dag! Det blir fotvård vid lunch och sen ska jag hänga upp en gardin som har trillat ner och blivit liggande typ en månad...! Dessutom ska jag ta tag i de veckans klädhög... Om jag är riktigt duktig så ska jag börja packa lite till helgen också!

Det är liksom lite storm ute idag... Men hoppas det är varmt i alla fall! Kanske kan man sola nån timma idag också!! Hoppas Ikväll att det blir det träning också och jag ska nog passa på och sola solarium också då det ju är bröllop i helgen?!

Ha en skön "lill-lördag"!
Pinkmommey♥


Jag med T i magen för 4 år sen :)

sol, mat och dagisfröknar

Efter det att jag lämnat T på dagis så la jag lilla F och gick sen ut på altanen och solade! Det var sååå varmt och jag fick ligga ifred nästan 1,5 timmar med datorn och senaste " Hus & Hem" och fick mig på köpet lite färg!

När F kom hem från sin klock-shopping så käkade vi lunch och efter det så åkte vi och storhandlade - behövdes dels för att det var tomt i kylskåpet och dels för att vi går på Viktväktarna respektive GI nu.

Jag hann inte mer än att packa upp maten och lägga lilla F förens det var dax att hämta T igen. Vi mötte sedan upp A-K (en dagismamma och vän till mig) och hennes dotter E för att köpa avslutningspresenter till personalen.

Tyvärr är det inte så många av föräldrarna som har betalt (som vanligt!!) men jag ska lägga lite mer pengar och A-K resten för det är bara för tråkigt och pinsamt att det blir så!!

Vi passade även på att göra några andra ärenden i Fältan och tog en fika med de små på pizza & pastahuset! Slutligen så hängde vi på dem hem och blev bjudna på middag!

När vi kom hem hann vi bara med lite lek och sen att göra oss i ordning för natten och sen var det läggning!

Nu är det hemmafruarna och sen Christine :)

Hoppas ni får en skön natts sömn!
Pinkmommey :)

http://www.nykoping.se/upload/visitnykoping/topbilder/skargard.jpg
Nu e sommaren här!

Rekommendation!

Idag till lunch blev det parmaskinka och grönsaker och inte vilka grönsaker som helst! Det var Findus grönsaksmix med brockoli, hela tomater & mozarella, svarta oliver o bladspenat! Den var supergod!! Jag gillar alla deras blandningar men denna var bara super! Kan varmt rekommendera den!

Ha det fint!
Pinkmommey♥

http://www.findus.se/showimage.asp?id=92005281&size=big

Ännu en underbar dag!

Åh vad det är härligt med våren och sommaren!! Idag vaknade jag med lilla F oich låg och kollade på lite tv tills det att resten av killarna vaknade.
Efter frukost så gick jag och lämnade T på hans dagis som ligger vägg i vägg med vår lägenhet - de har sin utegård ett par meter från vår altan så det är nära!!

Vädret är underbart, solen skiner och det är t-shirtvarmt!! Direkt när jag kom hem tog jag ut alla dynor och tog med mig datorn och satte mig på uteplatsen! Lilla F kryper omkring och leker ute också!

Idag tror jag att min kompis M kommer hit och solar och äter lunch och på eftermiddagen ska jag möta upp min vän, tillika dagismamma, och gå och köpa sommarpresenter till alla lärare på dagis! Samtidigt passar jag på att fika lite och titta på hennes underbara lilla "nyföding"!

Storhandling står också på schemat men annars så har jag nog läget under kontroll!

Kram på er alla bloggisar!
Pinkmommey♥


Klänningen som jag köpte på Bikbok men som jag lämnade tillbaks. Mycket sötare i verkligheten!


Mitt bikinilinne. Sorry för verkligen dålig bild!! Bilderna är tagna i min garderob som har så dålig belysning!


Söt OCH skön bh! Billig också - 179:-!


Underkjolen från Lindex åkte också tillbaks till affären då det inte funkade med så mycket volym under klänningarna som jag har...

Ja må han leva!

Har glömt lägga upp bilder från F´s fölsis... Tyvärr har jag inte så många men här kommer några från morgonen!

Sov gott!
Pinkmommey









Rad Bull ger dig vingar! Eller i alla fall ork ;)

Min nya (o)vana! Men detta måste jag nog sluta med nu när jag börjar på Viktväktarna...

//Pinkmommey♥


Lånat från Frida Fahrman

Såg detta när jag läste Frida Fahrmans blogg och lånar idén/texten och lägger till mina svar isrtället :)

Pinkmommey♥

SKOR: Ballerinas
SNEAKERS: Vita Converse utan revärer
JEANS: H&M
T-SHIRT: Top Shop har många bra i mååånga färger
UNDERKLÄDER: Hanky Panky
VÄSKA: Min finaste= en Chanel, Min mest använda= min sons skötväska, he, he...
PLÅNBOK: Gucci, Guccisima
SOLGLASÖGON: Tom Ford, Ray Ban
KLOCKA: Rolex med rosa urtavla
SMYCKEN: Mina stenar i örsnibbarna, min förlovningsring till vardags men när jag går borta massa bling ;)
TV: Samsung, Sony mfl (vi har 4 st)
MOBILTELEFON: Samsung
MP3: En knallrosa Ipod nano
DATOR: En vit MacBook och en rosa minidator från Samsung
SMINK: Mascara från Lancôme, puder Clinique, rouge från Gurlain, ögonbynspenna Lóreal, lippgloss Lancôme, consealer Lóreal.
ANSIKTSKRÄM: Biotherm och Nr 7
DEODERANT: Nivea
TANDKRÄM: Aquafresch gel
SCHAMPO/BALSAM: Olika efter vilket jag tycker luktar godast för tillfället :)
TVÅL: Pumptvål från endera Lócatine eller ett märke jag inte kommer ihåg just nu från vår matvaruaffär i Frankrike.
PARFYM: Clean
MINERALVATTEN: Ramlösa Blåbär
VIN: ljust rosévin.
DRINK: Vodka Lime (inte så kul men alltid fräch)
BRÖD: Från Valhallabageriet
MAT: Italienskt, Asiatiskt eller Amerikanskt 
GLASS: Ben & Jerrys
GODIS: Ja, allt och mycket ska det vara! En favvo är Jelly Beans
SÄNG: Jensens
LAKAN: Lexington
FRISÖRSALONG: SashaJuan
DAGSTIDNING: Svenska Dagbladet
MAGASIN: Elle, Mama mfl

Söndag i solen med Daisy!

Igår kom mamma förbi med lilla Daisy - hennes nya hundvalp - så att kidsen, Daisy och Lillis (vår katt) fick lära känna varandra lite bättre! Det gick faktiskt jättebra även om alla får sig en liten törn här och där...

Annars var vi bara ute i solen på altanen och grillade hamburgare och majskolvar till lunch! Jag gjorde en supergod variant med barbeqsås, avokado och rödlök! Tilla kväållsmat blev det olika smarriga rätter från Hötorgshallen - kyklincurry, taccos och pizza!

Här kommer en liten bildvisning från gårdagskvällen:

Nu väntar min kaffe!
Tjing!
Pinkmommey











Ny vecka, nya tag, nytt liv!

Nu är det en sån där vecka igen då jag ska tag i mitt liv! Undrar hur länge det håller denna gång - en vecka eller två ;)

Vid 11.30 idag är det Viktväktarna som gäller (för jag vet inte vilken tur i omgången...he, he). Jag tänkte att det inte var nån idé innan sommaren men så kan man ju inte tänka - jag får "bli klar" sent i höst istället, nån gång måste man ju ta tag i det och den gången är verkligen nu!! jag har gått upp 1,5 kg till utöver mina 10 kg övervikt...

Vid 16.30 är det sen Friskis och svettis som gäller - jag har inte varit där på 6 veckor nu... Och jag som var så duktig förut... Allt hårt slit är till spillo, känns som om det var helt i onödan... Men nu inte tänka så, nu tar vi nya tag!

Sist men inte minst ska jag ringa Scholl idag så att jag kan få frächa sommarfötter - inte en dag försent!

Hoppas ni får en underbar dag i solen!

Kram Pinkmommey♥


Halloj bloggen!

Har redan hunnit med att byta blöjor, servera och äta frukost, tömma diskmaskinen, slänga in en tvätt, bädda alla sängar, plocka lite och lite annat!

Nu sitter vi i vardagsrummet och leker och bara slappar och snart ska lilla F sova igen och vi andra ska kolla in en rulle - jag tror det blir Wall-e!

Vad dagen sedan har att bjuda på vet jag inte men F är lite bakis så jag tror inte det blir några storstilade planer... Kanske bara en tripp till parken eller en storhandling ;)

Nu ska jag gå och ta hand om veckans klädhög...

Sköna söndag på er!
Pinkmommey


Vart tog det fina vädret vägen? Jag vill njuta av min altan!

Henrik Schyffert hjärta 90-tal!

Det har inte blivit nån film än för jag råkade slå på 1:an och fastnade framför Henrik Schyffert! Shit va bra han var! Jag skrattade så tårarna sprutade - vilket igenkännande! Vilken kille! Och vilket humorgeni!

Min svåger var där ikväll och jag är riktigt avis på honom som fick titta på nära håll men de hade filmat riktigt bra också!

Shit nu vaknade lilla F, måste gå in...

Tillbaks!

Nått händer uppe hos grannen så lilla F väcks hela tiden... Vill bara flytta till hus nu!

Fick ett kryptiskt sms alldeles nyss från en av F´s kompisar som han är ute med. Att jag ska vara orolig för F kanske inte kommer hem ikväll för att han e så snygg typ... Kul D!

Ja, ja, nu ska jag hitta nått lättsamt att se på så att man blir lite sömnig.

Sov gott.
Pinkmommey♥

Henrik Schyffert i början på 90-talet.   Foto: Scanpix

Ensam hemma

Ikväll e jag ensam hemma med barnen då F är ute och firar att han blivit 35. Barnen håller på att löpa amok här men jag hoppas på att kunna lugna ner dem och få dem i säng innom en inte altför avlägsen framtid!

Själv ska jag titta på Changeling!

Kram Pinkmommey♥

http://gossip.elliottback.com/wp-content/uploads/2008/09/changeling-poster.jpg

Nya beställningar från H&M

Varje torsdag får H&M in nya grejer och jag e snabb och beställa ;) Detta måste få ett slut! Men jag skickar tillbaks en hel del också!

Dessa beställde jag häromdagen!

Ha en skön lördagskväll - här är det sol!
Pinkmommey :)


Rosa prinsessdröm! Finns säkert nån sensommarfest som man kan förgylla med denna lilla gräddbakelse!


Lite tuffare och sdessutom snyggare i verkligheten!


Dessa skor ser både sköna och tuffa ut!

Helt jäkla sjukt!

Har Kopierat följande artickel från Aftonbladet.

Älskar mina barn så det gör ont och fattar inte att det finns föräldrar som gör vad som helst!

Pinkmommey♥

Den 41-åriga pappan hällde i tändvätska i barnens soppa– sky
Den 41-åriga pappan hällde i tändvätska i barnens soppa– skyllde sedan på tillverkaren Campells's Soup.
Foto: AP

Förgiftade barnens soppa–anklagade Campbell's Soup

William Cunningham förgiftade sina barn för att få pengar av
William Cunningham förgiftade sina barn för att få pengar av soppföretaget.
Foto: polisen

Pappan ville få skadestånd

Den 41-åriga pappan förgiftade barnens soppa för att kunna stämma tillverkaren Campbell's Soup. Men det gav inga pengar. Istället får han 100 år i fängelset.

William Cunningham, 41, från Jonesboro, USA, erkände i polisförhör att han vid tre tillfällen förgiftat barnens soppa. Hans plan var att senare hävda att världens största sopptillverkare Cambell's Soup sålt giftig soppa. Målet var att få skadestånd från företaget.

Han berättade att han hällt i tändvätska samt receptbelagda starka mediciner, bland annat Prozac, i soppan.

Dömdes igår

Hans arton månader gamla dotter och hans 3-årige son fick föras till sjukhus. Tredje gången han förgiftade dem var barnen nära att dö av skadorna.

William Cunningham förverkligade sin plan och hotade Campbell's Soup med stämning. Det slutade med att han åtalades för falsk anlagelse. Till det la åklagaren flera åtalspunkter beträffande hans grymma behandling av de två små barnen.

Igår fick pappan sin dom, uppger AP. Han fälldes på alla sju åtalspunkter och juryn i Clayton County dömde honom till hundra års fängelse.

Bestående lungskador

Båda barnen överlevde men har fått bestående skador på lungorna. De bor numera med sin mamma som omedelbart efter gripandet för tre år sedan begärde skilsmässa.

– Vem skulle kunna tro att ens make skulle kunna göra något så här? Jag hade ingen aning om det han gjorde, säger barnens mamma, Rhonda Cunningham, till amerikanska tidningar.

Enligt domen får William Cunningham kontakta sina barn först tre år efter att han avtjänat sitt straff.


Lööördag!

God morgon! Eller god middag kanske man ska säga när man har barn ;)

Jag har varit uppe ett bra tag nu men fått sova hela natten då det var F´s tur att ta lilla F inatt! Vaknade av att min storkille väkte mig i morse och så kollade vi lite på morgontv innan vi åt frukost hela familjen! det blev det gamla vanliga smoothie och rostisar + Risifrutti T och välling till lilla F!

Efter frukost slängde jag mina små lortgrisar i badet och här sitter vi än så jag passar på att blogga lite :)

Snart ska jag lägga mini igen och de andra ska åka och köpa lördagsgodis och hyra film till ikväll då F ska ut med sina killkompisar och fira sin födelsedag! E lite avis men jag har ju faktiskt varit ute med än F i år så han är verkligen värd att få ha lite kul! De ska till Ballbreaker och leka lite sen ska de till Story hotell och käka middag - efter det blir det nog utgång!

Idag på dan ska vi nog besöka nått museum - undrar bara vilket då vi redan varit på nästan alla redan?!

Nu ska jag ta upp mina små! Vi hörs snart igen!
Pinkmommey♥


(Sorry att bilden är åt fel håll...) Det är denna klänning jag funderar på att ha till bröllopet i juni men jag ska nog korta den + att jag köpt nya assosearer till!

Dagen efter

Idag hade vi en riktigt mysig dag! F fyllde 35 år och det firades hela dagen på det ena eller det andra sättet men hela tiden på småbarnsvis om man säger så :)

På morgonen tog jag knoddarna och lät F ligga kvar i sängen. Vi gjorde klart tårtan som jag hade förberett kvällen innan och sen så tog vi pressingarna och sjöng för pappa!

Vid 9 kom städerskan och vi skyndade att komma iväg. I och med att hela familjen bara hade fått i sig tårta till frukost så gick vi förbi Delantina och köpte kaffe och mackor. Vi gick vidare till tessinparken där vi satte oss på en bänk i solen och käkade frukost! Sen delade vi på oss och jag tog lilla F på en liten prommis så han skulle somna och T o F gick till parkleken och lekte av sig!

När lillkillen vaknade gick vi hem och åt lunch för att direkt efter det åka till Ica Maxi i Naxka och köpa tårtor! Kan varmt rekommendera att köpa tårtor där då de har sitt eget bageri! De är långt mycket godare och saftigare än både Thelins (asäckliga) och Tösses (torra med mest bara grädde i...) och dessutom är det riktigt bra pris!

I och med att vi handlar rätt mycket där så hade F fått en födelsedagscheck av dem där man fick en gratis "Fransk kolatårta" och en tårtspade! Utöver det så fick det även bli en vanlig prinsesstårta - deras är bara bäst!

Utanför Ica så står de och säljer blommor och även där kan jag rekommendera dem! De hade sååå fina tomatbuskar, paprikabuskar och jordgubbsplantor stora som bara den! De hade dessutom riktigt fina blommor men för mig fick det "bara" bli en tomatbuske med små minitomater! Det är ett speciellt märke som redan har en massa tomater utväxta när man köper den och sedan fortsätter det att komma tomater hela sommaren! Den är så bra att jag inte brukar behöva köpa några andra tomater alls på hela sommaren! Ibland måste jag även slänga några som vi inte hinner äta, he, he.

När vi kom hem somnade lilla F och t kollade på en film medans jag fixade inför födelsedagsfirandet. Vid 15.30 kom F´s mamma, pappa, mormor, bror och flickvän och vi bjöd på kaffe, bullar, tårtor och annat gott! De stannade fram till 18.30 och då drog vi igång grillen och grillade revbensspjäll och majskolvar!

När middagen var slut så var även barnen slut och det blev sängen bums!

Resten av kvällen softade bara jag och F framför tv´n och datorn!

Nu ska jag ut och vattna blommorna så vi hörs lite enare!
Pinkmommey :)



65 par skor!

Helt sjukt! Jag var inne i min garderob nyss och la märke till att det var lite trångt bland skorna och fick för mig att räkna dem - 65 par skor har jag!! Och jag som dessutom rensar bland skorna...
Ja, ja, vad ska man göra när man älskar skor, he, he. När jag tänker efter så har jag mycket av allt ;) - handväskor, kläder, jackor, hårgrejer, smink mm!

E helt slut efter en kul dag och ska försöka orka blogga om det lite senare.

Ha en bra kväll och ta hend om varandra!
Pinkmommey♥


Grattis min älskling på 35-årsdagen!

http://missk.blogg.se/images/grattis_1206379057.gif

Och nu var presenterna inslagna!

http://www.veckorevyn.com/_internal/cimg!0/sqbffu7bhbcwcggyznvhz1nkrhxnvs8/Perfekta%20presenter%3F

Nu har jag förberett tårtan inför imorgon!

http://static.tasteline.com/picprod/ImageGallery/Thumbnails/32/58332/27502_37111.jpg

Fix o trix o lite till!

E helt slut och vill egentligen gå och lägga mig men det är lite för tidigt faktiskt!

Fram till det att T slutade dagis så gjorde jag inte så mycket förutom att plocka lite här hemma, tvätta lite och åt en god lunch från "Hallen" med F.

När T slutade så hämtade jag honom och vi åkte till Fältan för att göra lite grejer. jag vet inte varför men jag var inget uppstyrd och vi sprang fram och tillbaks tills det att vi hade ont i benen! Vi började med varsin kula glass på en bänk och sen fortsatte vi med att lämna tillbaks lite grejer från igår som inte passade. Jag har nog bestämt mig för att ha en gammal klänning på bröllopet i juni men att sy om den lite så istället köpte jag en ny handväska och ett par nya skor!

När vi ändå var i Fältan passade jag på att lämna ett par skor på klackning och de gjorde de på 20 minuter och det kostade en hundring så nu har jag ett par nya skor till kan man säga ;)

För att F´s presenter ska bli extra fina imorgon köpte jag även ett fint inslagni ngspapper och ett fint matchande snöre, T fick välja kort!

För att T inte skulle ha för tråkigt att gå och shoppa med mamma så fick han även leka av sig på Polarn & Pyret med deras tågbanar och på skoaffären med deras fina brandbil! Sist men inte minst så lovade jag honom en tablettask (jag vet man ska inte muta barn...) om han skötte sig fint i mataffären då  det började bli sent.

I mataffären träffade vi farmor och farfar och T blev så glad och ville inte lämna deras sida en sekund, he, he. jag köpte ingridienser så att jag kan bjuda på tårta till min älskling imorgon!

Sist men inte minst så kom jag på att det vore super att ta med sig lite mat från McDonalds till T på vägen hem då F även hade köpt kvällsmat till oss vuxna från "Hallen" så det var bara vända och gå in igen.

När vi svängde upp på vår backe på vägen hem blev jag stoppad av en kvinna vars bil inte startade så det blev även ett litet äventyr där och jag fick använda starkablar för första gången i mitt liv ;) Hon hade nån predikan för sin son om att han skulle plugga och få bra betyg så han kunde få ett bra jobb och tjäna pengar och köpa en fin dyr bil som oss - jeh right, hon ska bara veta! Det gick i alla fall bra och vi kom hem och vräkte i oss vår middag!

När jag sen förberedde killarnas rum och plockade undan för dagen så badade F killarna och nu sitter vi här med varsit glas vin och tittar på tv! Men som sagt så ska jag gå och göra tårtan och slå in presenterna nu så det är bara att ta sig i kragen och masa upp sig från soffan!

Ha en skön kväll och se nu till att njuta rejält av ledigheten!
Pinkmommey♥


Skorna jag köpte på H&M (de gör sig bättre i verkligheten) är lite 40-taliga av sig.

Godmorgon onsdag!

F och lilla F ligger fortfarande och sover i barnens rum och T ligger i vår säng och kolar på Musse och jag har som vanligt lite morgonmamma-tid!

Idag ska jag ner till Fältan och byta lite grejer sen ska jag hem igen och baka inför F´s 35-årsdag imorgon! Det var meningen att jag skulle träffat D som jag inte träffat sen barnkalaset men tyvärr hinner jag nog inte men hon kanske kan komma hit?

Måste även vika tvätt och skölja av altanen - det har kommit sågspån igen... Och så gjorde de rent dagisgården häromdagen med världens blåsgrej så allt damm landadae hos oss grannar... Dessutom har vi så mycket pollen hos oss nu...

Imorgon är det ju Kristihimmelfärdsdag så alla är lediga! Dessutom är det ju F´s 35-årsdag så vi ska ut och hitta på nått kul med barnen och det passar utmärkt då städerskan kommer!

På eftermiddagen kommer sen F´s mamma, pappa, mormor och bror med flickvän och vi ska äta tårta och annat gott! Hoppas vädret blir bra så vi kan njuta solen på altanen!

Jag har frågat F hur han annars vill fira sin födelsedag, kanske med en grillning här förnärmaste kompisarna, en stor lunch på altanen eller en utgång med grabbarna och det blev det sistnämda... Men det är han som bestämmer över sin fölsis och vill han gå ut och parta ska han göra det! det var dessutom sjukt länge sen han var ute!

Nedan kan ni se lite bilder från för 5 år sedan då F hade sin 30-årsfest ute på Strömma!

Nu ska jag gå och laga frukost till la famija!

Kram Pinkmommey!
















Seriös shopping!

Idag kom byggarna och satte igen väggen i sovrummet så nu väntar vi bara på att snickaren ska komma och spackla o måla senare i veckan!

Vid tolvtiden gick jag ner till Fältöversten för att göra några ärenden! Jag började med att köpa semperdropparna till lilla F som sjukhuset föreslog att vi skulle prova. Efter det så gick jag till Lindex där jag hittade den sötaste underkjolen med kombinerad gördel! dessutom köpte jag en jättefin bh och ett badlinne eller vad man ska kalla det... jag vill inte ha bikini med min mage och en baddräkt bara framhäver den känns det som...

Efter Lindex blev det H&M där jag köpte en fransklänning jag kanske ska ha på bröllopet jag ska på i juni men jag vet inte då de sålt den ganska länge och flera kanske kommer att ha den då? Dessutom hittade jag några födelsedagspresenter till F där men de kan jag inte skriva om i fall han kommer att läsa detta inlägg - berättar mer om dem på hans födelsedag.

Sen gick jag runt i en himla massa affärer och kollade in saker och på Brothers skulle jag köpa ett par röda chinos till F som fanns med i senaste numret av King men de var totalt slutsålda i hela sverige... Fan!

Ja, ja gick vidare till MQ där jag hittade en annan present, hi, hi - skriver mer om det sen också! På MQ hade de sååå mycket fina saker som jag ville ha men jag har ju egentligen inga pengar att handla för och jag shoppar alldeles för mycket redan som det är!! På Lindex ska vi inte prata om hur mycket det fanns som jag ville ha!! Kjolar, klänningar, tygskor, sjalar mm men jag höll mig i kragen!

Nästa stopp blev på Bik Bok där jag hittade en sockersöt turkos sidenklänning med världens finaste puffkjol som jag slog till på! Det bästa av allt var att den kostade 599:-men de gjorde fel så de drog bara 399:_ ha, ha!

Vid det här laget (14.30) började jag bli rejält hungrig och gick och köpte senaste numret av Mama på Ica och styrde mina steg mot Thelins för lite lunch och läsning! Det är fan otroligt vad det är dyrt där!! 92:- för en sasllad!! Det blir fasiken dyrare för varje gång jag går dit...

Efter lunchen så stötte jag på C med henne s små knoddar, det var sjukt länge sen och vi som brukar ses jämt!! Men så är det när man varit inne i en sjukdomsperiod, hoppas vi kan ses i nästa vecka!


När jag slutligen kom hem 4 timmar senare åkte F och hämtade bilen i Danderyd igen och jag fixade lite hemma. Till middag blev det fiskgratäng och sen var det bums i säng för lilla F som var sjukt trött! T fick titta på tv till klockan 8 då jag läste ett par sagor för honom - han älskar när jag hittar på egna knasiga historier, hi, hi!


Nu kollar jag på Desperate Housewifes och sen blir det Christine!


Sov sött!

Pinkmommey♥



Lättare när pappa e borta, men inte alltid ;)

Inatt har jag inte sovit mycket...Kom isäng ganska sent och hade sen svårt att somna så jag tror att jag slocknade runt 1-tiden nån gång... Sen vaknade lilla F en gång och jag fixade det och sen somnade om och sen vaknade han igen vid 3.30-tiden och jag gick in och la mig i "hans" säng med honom...
Då sover man inte mycket heller tyvärr... Och slutligen vaknade han vid 06.45 och ville gå upp...

Ja, ja det spelar ingen roll, det där tar man igen - inatt är det F´s tur att ta lillen!

Fattar inte att jag kunde bli helt knäkt när jag inte kunde sova innan jag fick barn... Vad spelade det för roll!! Det var ju bara att ta sig igenom jobbdagen och sen gå hem och lägga sig!! bara slappa hela eftermiddagen och kvällen och sen gå och läga sig tidigt och få en hel lång natts ostörd sömn...

Jag kan liksom inte fatta hur ego man var innan barn!! Jag menar inte att klanka ner på er som inte har barn och dessutom vill jag inte dra alla över en kant då alla är olika - men JAG var ego!

Nu är man glad om man får ett par sammanhängande timmars sömn per natt och skulle man mot förmodan få sova en hel natt så är man ju i himmelriket!! Tyvärr händer detta inte ofta, kanske har jag gjort det2-3 ggr på lite över ett år nu... Och innan dess hann jag göra det ett par gånger på tre år... Men så är det att ha barn och det är det värt!! Jag önskar dessutom att vi kommer få ett till litet barn i framtiden och då är det ju samma visa igen... Alltså kommer man inte att ha sovit många helnätter på närmare typ 10 år i alla fall sen, ha, ha.

Imorse så åkte i alla fall F till Danderyd och lämnade bilen på service så jag hade barnen själv för första gången på flera månader! Allt var så mycket enklare!! Jag vet inte vad det är när han e hemma om det är två olika viljor som gör att det blir så rörigt eller det att F ser varje morgon som en helgmorgon med långfrukost, tidnigsläsning och surfning på nätet... Det funkar liksom inte!

Det gick som ett rinnande vatten imorse och barnen var glada hela tiden, de gnälde inte en gång och jag hann dessutom att hänga upp en tvätt och slänga in en ny under tiden!

Det var liksom bara frukost tills barnen inte ville ha mer, marcsh in i badrummet och borsta tänder, toalettbesök och så vidare till vardagsrummet med påklädning framför tv´n! sen på med ytterkläder på alla oss tre och snabbt iväg till dagis! T var där kl 8.30 för första gången på över ett år!!!

Lilla F fick gunga lite och hälsa på sina blivande dagiskamrater och jag hann hänga lite med T innan vi gick hem! Väl hemme hann jag med en kopp kaffe inna F kom hem och sen la jag lillen igen!

Nu har jag bara bloggat och läst mail och ska snart göra iordning mig för att gå ner till Fältan och göra lite ärenden! Själv!!

I eftermiddag tror jag att det blir bullbak med killarna då det är så tråkigt väder... Blir det sol så tar vi nog parken istället!

Vi hörs lite senare!
Pinkmommey :)

http://livingbycw.blogsome.com/images/isasftter.jpg

Måndag hela veckan...

Idag har vi inte gjort många knop här - en riktig slappardag helt enkelt! Men vad gör masn när man har en sjuk liten som inte vill släppa en i många sekunder...

Samtidigt bälskar jag sånna här dagar då vi inte gör nått! Ett år har gått ruggigt fort och nu är det bara ett par månader kvar innan lilla F börjar på dagis och sen är vår egen VIP-tid över... Därför är det alltså super när man bara har sov och pussdagar som idag! Perfekt väder är det också!

Jaha, vad har vi gjort då? Jo - käkat lunch, bläddrat i en tidning, käkat frukost, bloggat, tittat på tv och sovit! Dan kommer nog fortsätta i samma anda. Vid tre ska vi hämta storebror och vid fyra kommer F hem. Kanske blir det till och med pizza ikväll, vem vet?!

Nu ska jag gå och göra dagens gärning - vika kläder och slänga in en tvätt!

Regniga kramar
Pinkmommey♥


Hur söt!!!

Barnsjukhuset Martina!

Har haft fullt upp så det har inte blivit nån bloggning idag tyvärr...

Dagen började väll helt okej och hela familen åt en mysig frukost och minstingen var feberfri! När lilla F sen skulle sova så fick T gå över till farmor och farfar ett tag - de bor i huset mitt emot oss!

F och jag passade på att ta varsitt långt bad och när lillen vaknade mötte vi upp med farmor, farfar och T för att åka till Stora skuggan!

När vi precis satt oss och farfar och F var inne och beställde kräktes lilla F igen!!! Vafan, det har ju gått två dar sen han gjorde det!! Han kräks kaskader och jag tycker så synd om alla som sitter och äter men det verkar som om ingen såg nått otroligt nog!! Jag och farmor var väll framme som blixten och stod för och var snabba som fan med servetter och annat!

Jag tog stackaren och gick ut på ängen bredvid och tog av honom kläderna, gav honom lite att dricka och tog fram leksakerna vi hade med oss. Kändes inte att vi kunde gå precis när all mat (med efterrätter också) var på väg in då han ändå var glad och skrattade den lilla kämpen!

Jag tog min tallrik ut där lilla F var och de andra satt kvar på restaurangen. Lilla F ville till och med äta och fick en liten mosad potatis och en liten bit bulle - han var ju så hungrig!

Jag kände bara "att nu får det vara nog!" och att jag måste veta vad som e fel med honom och jag vill inte bli hemskickad och inte tagen på allvar idag igen! Jag gav med mig med F och vi ringde och fick en tid direkt på barnsjukhuset Martina!

"Martina" är ett nytt sjukhus inne på Sofiahemmets område och riktar sig till föräldrar som kan tänka sig att betala lite mer för att dels få snabbare hjälp än på akutmottagningarna och få experthjälp på en gång! Endera betalar man 1400:- per besök eller så tecknar man som en försäkring för 2500:- för ett år och betalar då "bara" 200:- per besök. Har man flera barn i familjen får de tecknas för 1250:- sen. Detta var det vi gjorde och min underbara svärfar insisterade på att betala halva beloppet!!

Sjukhuset ligger i en fristående underbart vacker trävilla mitt i stan på Valhallavägen omgärdad av gräsmattor, grusgångar och blommor! Inne är det sååå frächt och inte alls som på ett sjukhus!

De varnade oss för att vi kanske skulle få vänta 5 minuter när vi kom in... Fatta det är ju inte ens nått att tala om!! På Astrid Lindgren har vi suttit flera gånger upp till 8 timmar! Och på Danderyd upp till 5 timmar!

Vi fick i alla fall träffa en jättetrevlig läkare som gjorde en grundlig undersökning av lillen och hon konstaterade bara att han nog haft världens otut och åkt på tre olika sorters grejer efter varandra så vi behövde inte vara oroliga! Nu hade han nog tyvärr fått en maginfluensa...

Jaha, då var det bara att vänta på att själv börja spy... Lillen villa vara nära mig hela tiden, vill pussas, vill att vi sover i samma säng mm Jag torkar upp hans kräks och byter hans blöjor - kan man ens klara sig då??

När vi kom hem så kräktes han upp den lilla mängden saft han hade fått i sig och sen bytte jg ett par blöjor...

Efter lite sömn var han lite piggare och vi drog igång grillen (som vanligt ;)  och grillade lite Bjärökykling, majskolvar och massa grönsaker!! Till detta hade vi Tsatziki och rosé! T fick grillad korv och lilla F nästan inget...

Resten av kvällen blev det film - Råttatuille - och massa bus med mina småkillar!

Nu sover de sött och jag och F ska se på Frosen River!

Hoppas ni har haft en bättre söndag än jag!
Kram Pinkmommey





Schlagerfestivalen!

Jaha, vad tycker ni om bidragen såhär långt? Jag tycker att över lag har de hållit hög kvalitet på alla sångares röster och så men inga direkt hittar... Sverige klart bäst hittills! Maltas bidrag var bra men hade gärna fått komma igång en hel del för att vara riktigt bra! Har även hört ett par plagiat tycker jag..

Danmark som e nu var verkligen ingen höjdare...

Ja, ja, vi får se hur det går?! Ska man orka vara uppe hela kvällen?

Som schlagermat blev det stekt halomiost med chiliolja och parmaskinka, smaskens!

Shit nu kommer coola Dita von Teese in - henne gillar jag men de filmar ju inte henne! Jo nu! Sjukt bidrag men ganska bra låt ändå! Med risk för att låta som en tant - svängig helt enkelt!

Nej nu ska jag titta vidare!

Kram Pinkmommey

Halloumi med chili

Astrid lingrens barnakut...

Jaha då var man hemkommen från Astrid Lindgrens barnakut... När lilla F vaknat från sin förmiddagslur så hade han 40,5 graders feber och jag ringde vårdguiden igen. De sa att vi skulle få en tid på Sabbatsberg då det är vår närakut. SÅ, jag ringde till dem men de sa att jag skulle åka till Astrid Lindgren istället då han var så liten.

Sagt och gjort så packade vi med oss massa grejer (som kakor, bananer, dricka, dator, filmer mm) då vi vet att det brukar vara lååååång väntetid! Vi hann även med att bråka lite om vart vi skulle åka för F ville åka till det nya stället i stan som kostar 1400:- per besök att åka till och jag tycker att det är lite dyrt... Dessutom kom vi på att vi slängde bilbarnstolen på sopberget i morse (den var ju full med kräk, blå!) så att vi var tvungna att gå ner i käller och plocka ut allt i förrådet för att få tag på den nya...

När vi till slut kom till Astrid Lindgren så fick vi vänta en bra stud bara på att få komma fram och anmäla oss och väl där blev vi avspisade både för det ena och det andra...

De tykte att vi skulle åkt till Sabbatsberg från början, lilla F hade ett alldeles för bra allmäntillstånd för att huvut taget vara där osv. Vi skulle istället åka hem och på vägen köpa laktosfria produkter, messmör, grädde, glass, nyponsoppa, rivet äpple och jag vet inte allt och ge honom... OM han inte blev ättre var de ju alltid öppna till 22 eller så skulle vi komma tillbaks en annan dag...

Jaha, vad säger man - det är ju bara att lyda och hoppas att han inte blir sämre...

Så nu sitter jag här och passar på honopm när han sover och de andra killarna är på nån grill och äter riktigt sen lunch...

Nu ser jag fram mot ett glas vin och melodifestivalen!

Kram Pinkmommey :)

Entrén vid barnakutmottagningen vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Soliga men sjuka lördag!

Inatt vaknade jag av lilla F som hade fått jättehög feber IGEN... Det är tredje gången på två veckor... Jag ringde Vårdguiden som sa att vi skulle avvakta till imorgon och om febern inte gått ner då så skulle vi åka in till akuten... Lika bra att kolla upp liksom!

Nu har vi ätit frukost och F och T ska åka till sopberget med en himla massa grejer sen så ska de tvätta nya bilen! Lilla F ska sova igen och jag ska njuta på altanen!


Annars blir det bara plock och mys idag då lilla F e sjuk och jag varken känner för att hitta på nått då eller för den delen kan det...

Förresten så var filmen igårkväll sjukt läskig!! Jag hade ont imagen av rädsla! Det var väll annars inte världens bästa film men klart sevärd om man gillar skräckisar (vilket jag älskar)! Den hette The Broken, mooahaha...

Hoppas ni får en superfin dag i solen!
Pinkmommey♥


Vilken dag!

Herre gud vilken dag...

Som sagt så har lilla F blivit sjuk... Han spydde ju som en gnu i bilen och när vi kom hem var det bara att sannera bilen hemmet och honom och sen somnade han som en stock och sov ända tills jag hämtade T.

T och jag tog bilen ner till Pasta & Glasshuset för varsin kula favoritglass - lakrisglass! Vi satt på en bänk i solen, pratade om dagen och bara njöt!

Efter så åkte vi vidare till Fältan där vi kopierade lite nycklar (vi har tappat bort ett par...) och sen kom jag på att jag skulle på systemet, kan ju vara gott till helgen! Rosé självklart och nu hade de till och med an liten hylla för lite exklusivare roséviner!! Det kan ju som vi alla vet verkligen vara skillnad på rosé och rosé... Men som en regel tycker jag att desto ljusare, desto godare!

Sen blev det storhandling på Sabis! Massa gott, kryddor att plantera på altanen och nya snittblommor till hemmet!

När vi kom hem så kräktes lilla F fortfarande... Men vi fixade i ordning och F gick ut och grillade medans jag slappade med kidsen! Entrecot, bea, majskolvar och en sallad med mycket parmasan och nötter blev det och då självklart ett glas rosé till det!

Efter maten när F städade (!) så låg jag o kollade på "Micke & Molle" med småkillarna så somnade lilla F igen - det var bara att gå in med honom i sin säng och natta honom för natten! Nu har även T somnat! Själva ska jag och F titta på film! Vi hyrde massa filmer förra veckan som vi inte hunnit sett - ska bli så skönt!

Nu ska jag fylla på mitt glas så hörs vi imorgon igen!
Pinkmommey♥


En del av blommorna jag planterade igår!


Bambun från förra året behöver lite energi men det kommer nog snart!
 

Grillen används flitigt nästan varje dag o gasolvärmaren e super nu på våren!


Det e riktigt grönt utanför oss nu!!


Lite mårbacka pelargoner fick de bli inne! Jag gillar det lite "gammaldagsa" mot min moderna inredning!

Urk

Ingen storshopping än... När lilla F hade vaknat kom F hem med lunch som vi alla åt och när vi var klara så drog vi iväg till Nacka! Innan vi ens hunnit ner till strandvägen så kräks lilla F rakt ut... Det tar aldrig slut! Vi vänder om och ger oss hem med en gång! Springer in i badrummet och lägger kläderna i blöt, stoppar lilla F i badet och slänger ut bilbarnstolen på gräsmatta - den får åka med till sopberget ikväll... Tur att vi precis skulle byta stol!

Efter att jag plockat upp lillen ur badet så la jag mig med honom på sängen och han somnade innom ett par minuter! Och han som redan hade sovit 2,5 timmar - han måste vara sjuk stackarn!

Jag får helt enkelt ta T och åka och handla efter dagis! Vi kan passa på att göra lite nya nycklar nere i fältan och gå och mysa på glasshuset med en lakritsglass på samma gång!

Tror i och med detta att jag skippar att träffa mina tjejkompisar imorgon och även barnkalaset på söndag tyvärr... Man vill ju inte smitta om det är något!

Nu är det bara att hålla tummarna att man själv inte blir smittad, vilket är ännu viktigare att jag åker och storhandlar för om jag blir sjuk så orkar jag inte sen...

Jag hann i alla fall med några minuters njutning på altanen i förmiddags!

Kram Pinkmommey


T och lilla F för precis ett år sedan! Deras första möte - lilla F är en dag gammal!


En dag efter att underverket kom till världen! Mitt andra undervärk är så klart med också! Trött mamma...

Godmorgon härliga fredag!

Just nu sitter hela familjen och äter frukost och byggarbetarna bockar stuprännan på altanen och sen är det klarrt!

När T är lämnad på dagis och lilla F har sovit sin morgonlur så ska vi åka och storhandla på Ica Maxi ute i Nacka!! Annars ska vi bara ta det lungt och njuta av altanen idag förutom lite fix o trix som att borra upp lite krokar att sätta upp gardinen och lilla F´s sänghimmel i.

Vad har annars helgen att bjuda på?? Jo, vi har lite att välja på faktiskt! Vi har talat om att åka ut till goda vänners land, vi har talat om att åka till mamma och hälsa på valpen och så kanske jag ska träffa mina tjejkompisar och deras små barn och hitta på nått kul!

Nu kommer "maken" med en rykande het mjukt skummad kaffe latte!

Ha en skön dag i det underbara vädret!
Pinkmommey


T hämtar valp med mormor


Momo, Daisy & T!

Oj vad dagen gick fort

Vad hände - dagen bara flög iväg!

Efter det att lilla F sovit sin middagslur så tog F honom ut på en prommis så att jag kunde fixa på altanen - nu e ju balkongbygget klart och vi kan använda vår fina uteplats igen!
Jag planterade blommor, gick ner i källaren och till cyckelförrådet med saker, rensade ut massa skräp som ska till sopberget, tvättade av hela altanen, fönstrerna och alla möbler mm, möblerade om lite och gjorde det fint! nu fattas bara lyktorna och lampan som man kan ha ute som jag köpte på Ikea härom dagen!

F hade varit på delantina och kom hem och lämnade lunch till mig och sen gick han och lilla f iväg till Nk för att köpa solglasögon till barnen som jag hade sett!

Jag passade på att ta ett långt bad när killarna var borta och när jag var klar så hämtade jag T från dagis och gjorde i ordning mig och lilla F för att gå iväg på barnkalas.

Kalaset var alldeles i närheten och det var två mammor och bebisar i mammagruppen som hade det. Helt plöttsligt var klockan 19 och jag fick väldigt brott att ta mig hem för att lilla F behövde både mat och sömn!

På vägen hem svängde jag förbi Konsum för att handla lite frukost och när jag kom till kassan kom jag på att jag hade glömt plånboken... Jag bad att få lämna korgen vid kassan och så ringde jag F som fick lämna T hemma själv och komma och betala... Dock slängde jag mig iväg redan innan F kommit så jag hann nästan hem precis efter det att han åkt, T hann bara vara själv nån minut!!

Nu ligger båda barnen och sussar och F kolla på Criminal minds som vanligt - själv ska jag bara sitta med datorn resten av kvällen!

Sov gott kära läsare!
Pinkmommey♥



Killarnas fina glasögon kommer från Nk! T fick Wayfares från Ray Ban och lilla T fick glajjor från Vasuma!
 

T´s Ray Bans kostade 650:- och lilla F´s vasumas 450:-


Själv köpte jag ett par billiga snyggingar från Indiska för 59,50:-


Lillebror provar storebrors glasögon!


Nu börjar det bli knasigt! Vi har varandras brillor och dom e upp och ned

Veckan som gått del 2!

Nu sitter lilla F och kollar på Höjdarna - det är dem eller Teletubbies som gäller för honom!

I tisdags var det mammaträff på Mio som vanligt! Jag har inte kunnat vara med på länge i och med att båda barnen varit sjuka i omgångar... Men i tisdags var det dax för lite uppdatering igen!

Alla bebisar växer så det knakar och alla mammor ser strålande ut! det är helt galet men nästan hälften av alla mammorna i gruppen e preggade igen och den andra hälften försöker bli med barn! I och försig förstår jag helt då de "bara" har ett barn sedan innan och e inne i "göra syskon perioden" - jag har ju själv varit där!
Hoppas att det går bra för dem alla och att de snart får uppleva livets mirakel igen♥!

På vägen till lunchen så köpte jag lite presenter till barnkalaset vi ska på idag och efter lunchen när lilla F somnat så gick jag och lämnade tillbaks jackan jag köpte på Zara härom veckan - det var inte riktigt min stil... Istället gick jag till H&M och vad hittade jag där ominte en jacka jag tittade på redan tidigt i våras!! Tänk att den fanns kvar! Jag slog till på den istället och samtidigt tjänade jag ett par hundra då den var billigare än den andra jackan!!

Ine på H&M hitade jag också en maxiklänning som blir super i sommar att bara slänga på sig vid olika tillfällen! faktum är att jag redan invigde den igår när jag skulle till mamma! Till den hade jag en stickad kofta och ett par gladiatorsandaler - snyggt och somrigt! den är perfekt för man kan ju även ha den när det är lite kallare i ochmed att den är hellång!!

På Indiska köpte jag också ett par Rey Ban kopior i vitt som blir superbra i sommar - 59 spänn, vilket kap!

När vi kom hem blev det att snabbt slänga i sig lite middag med kidsen och sen dra iväg på föreningsmötet... det visade sig i och för sig vara en hit då det bara höll på i typ en halvtimma och efter det var det ost och vin, så himla trevligt!

Nu ska jag ut och plantera lite blommor!

Ha en fortsatt fin dag!
Pinkmommey♥


Min nya jacka! Tyvärr en dålig bild men den e svart med liten krage. den är a-linje formad med stora volanger som löper med hela jackan!


Närbild!


Min nya klänning! Finns även i orange och brunt, 199:- kronor kostar den bara!

Solglasögon
Såhär ser glasögonen ut fast vita!



Veckan som gått

Igår så var jag hos mamma i Sigtuna för att hälsa på hennes nya lilla valp Daisy!

Vi bestämde att mötas på Plantagen där jag skulle shoppa lite blommor till altanen i och med att balkongbygget nu e klart! Det var inte helt lätt kan jag säga med en liten bebis och en liten valp ;)

Det fanns inte jättemycket som jag tyckte var fint men det blev lavendel (två olika sorter), blekrosa rosor, Mårbacka pelargoner och olivträd! Tomatbuske ska jag handla på ett ställe här istan istället!

Efter Plantagen åkte vi hem till mamma och där hängde vi hela dan och lärde känna lilla Daisy!

På vägen hem stannade vi på Rusta och handlade dynor då våra som vi hade innan blivit förstörda av regnet... Dock köpte jag bara till liggstolarna och väntar med nya till matstolarna tills nästa år - man vet ju aldrig vart vi befinner oss då?! I de bästa av världar har vi nya jobb och kunnat flytta till villa och då vet man ju inte om vi kommer att ha dessa möbler? Och då vill man ju inte lägga ut en förmögenhet på nya dynor som inte kommer att användas...

På Rusta hittade jag även en korg som jag kan ha bernens uteleksaker i!

När vi kom hem blev det bad för kidsen och sen middag för oss vuxna!

Inatt sov lilla F helt okej för första gången på riktigt länge!!

Nu hör jag lillkillen vakna, måste gå och hämta honom men bloggar mer snart!

Kram Pinkmommey :)


Lilla Daisy som en en blandning av Bichon havanais och en annan liten hundrackare! Bättre bilder kommer sen!

Nya tag!

Alltså jag e ledsen för pissig uppdatering - jag har inte ens nått att skylla på... Bara haft fullt upp men nu ska jag skriva massa nya inlägg :)

Idag har jag bara städat och fixat hemma och nu ligger lilla F och sover och F sitter på balkongen och softar. T e på dagis och jag ska blogga!

Vid 12 kommer städerskan och då ska F ta med lilla F på en prommenad och jag ska fixa på ballkongen, jag köpte massa fina blommor igår som jag ska plantera!!

Sen i eftermiddag ska vi på barnkalas till några bebisar i mammagruppen - det ska bli riktigt mysigt!

Vi hörs om ett tag igen!
Pinkmommey♥


Lite nya blommor - i år blir det lavendel, rosor, pelargoner, tomater och olivträd! Sen innan har vi också babu, buxbom och kryddor!


Närbild!


Nya dynor fick det också bli då våra beigea blivit förstörda i regnet...


Sköna söndag!

Jag var ju inte klar med uppdateringen från helgen så jag fortsätter nu!

Igår så vaknade jag 8, vilket e sovmorgon för mig ;) ... T hade bott hos farmor och farfar så det var lugnt och skönt hemma med bara ett barn! Som vanligt vaknade lilla F en hel del på natten men det var F´s tur att ta honom efter att jag hade tagit honom 3 nätter på raken så jag fick sova utan att bli störd!

Efter lite frukost och slappande så hämtade vi T och åt en snabb lunch för att sedan åka ut och titta på stället som pappa har hyrt på Hölö över sommaren!

Jag hade inte mycket förväntningar efter vad han har beskrivit för mig så jag blev chockad när jag såg stället!! Jag har nog aldrig sett ett så fint ställe rent lägesmässigt och i mysighetsväg! Vi har alltid haft väldigt fina ställen, missförstå mig inte, men då har de varit väldigt eleganta med gott om plats och underbar inredning - detta var något helt annat!

Huset ligger för sig självt på en liten halvudde med vatten på alla sidor utom en! Det är dessutom inte mer än 10 meter ner till vattnen nån stans! Det finns två superstora, alldeles underbara bryggor där man kan sola och bada och grilla och de avgränsas av flata, lena, vindnötta klippor! För att inte tala om bastun och den vedäldade badtunnan!! Får inte heller glömma att nämna badstranden och den fina trädkojan - T var i himmlen!

Huset i sig är inget att skryta om men väldigt gulligt! Ett stort allrum, två sovrum, ett badrum och ett sovloft. Mina föräldrar är dock sååå duktiga på inredning, rennovering och att få ett hem hemtrevligt så de har på bara några dagar fått stället till en riktig liten pärla! De spikar tavlor, lägger in fina mattor, tvättar gardiner, planterar blommor och mycket annat och sliter så att svetten lackar!

Tänk att få spendera en vecka eller två där i sommar - vilken dröm! Jag vet att det är för litet för oss alla att vara där på samma gång men kanske kan vi få vara där när de är i Frankrike?! Jag vet att de inte är helt förtjusta i idén men kanske de kommer att tänka ett steg längre nu när både Fredrik och jag sitter utan jobb och annars är fast i stan med två små barn...

Det som e lite tråkigt är att om situationen vore omvänd och det var de som hade det dåligt så skulle vi inte tveka en sekund på att ställa upp för dem! Det var dessutom det enda jag tjatade om när pappa var sjuk men jag är rädd att han redan har glömt bort det...Jag menar vi kan ju lika gärna få bo i det lilla huset om de ändå inte är där kan man tycka. Jag är dessutom så pendantisk och alla mina vänner tjatar på mig att jag måste sluta städa och plocka jämt...

Ja, ja, vi får se vad framtiden har att utvisa, annars får väll hitta på små dagsutflykter i Stockholmstrakten och hoppas på att nästa sommar blir bättre.

SÅ SÖTA LÄSARE, DAGENS ORD BLIR: TA HAND OM ERA NÄRA OCH KÄRA, MAN VET ALDRIG VAD SOM KAN HÄNDA I FRAMTIDEN! GLÖM INTE ATT TALA OM FÖR DEN NI BRYR ER OM HUR MYCKET HAN ELLER HON BETYDER FÖR ER - DET ÄR ALDRIG FÖRSENT!

Kramar Pinkmommey♥

http://www.dess.se/easye/obj/dess/more/as220714%20karta.jpg


Uppdatering helg:

Nu e T på dagis, F borta på möte och lilla F ligger och sover igen så nu hinner jag skriva liute innan jag tar tag i lägenheten - städning, tvätt, packa upp mm...

I lördags var det möhippa för min vän L! Vi började dagen med att mötas upp utanför Yoga Yama på Östermalm för en timmas privat Yoga och en supersmarrig frukost efter det! Det var både kul och mysigt och jag pressade mig rejält då jag gjort lite yoga förr! Frukosten bestod av nybaks bröd, smoothies, organiska teer, naturell yoguth med nötter och bär, grönsaker och frukt!

Efter yogan tog vi bussen till Söder och hamnen nere i Hammarby sjöstad! Där tog vi båten till andra sidan för ett stop på Skateparken där L skulle visa vad hon gick för he, he!

Från Skateparken var det sen bara någa hundra meter till Gocarten som var nästa stopp! Till en början på genomgången var jag lite rädd sen så älskade jag det och lågg topp 3 hela tiden! Jag körde som en galning men det är inget jag e direkt chockad över då älskar att köra fort med vanliga bilen...
Tyvärr var jag med om en smäll så jag blev stående och tappade två varv och fick inte gå upp på prispallen men blev i alla fall 4:a av 11!

Vid det här laget var vi vrålhungriga och det blev supergod picknick i en park i närhete - och självklart rosé till det!

När vi suttit där en stund så var det dax för L att shoppa en stass till kvällen iu två närliggande seconhand affärer, 500:- skulle det kosta max! Hon var jätte duktig och hittade en jättefin etnoinspirerad klänning, en skitsnygg skinnjacka och ett par leggings!

Sen var det dax för tunnelbanan tillbaks till Östermalm igen då vi skulle till hennes storasysters lägenhet för ombyte, champagne, snittar och lekar!

Därefter tog vi ett par taxibilar till restaurang Strand vid Hornstull på Söder igen! Tyvärr blev jag dålig och kunde varken äta eller dricka och åkte hem redan vid 12... Tror att det är en blandning av att barnen varit sjuka så länge så jag knappt har sovit nått på en vecka och att yogan och gokarten tog musten ur mig...

Men kul och mysigt var det verkligen!! Tack alla söta tjejer för en underbar dag!

Pinkmommey :)

p.s Tyvärr har jag inga bilder då jag glömde kameran men lovar att skicka efter några och lägga i bloggen senare!

Möhippans historia
Möhippan har faktiskt anor långt tillbaka i tiden då så kallade mökvällar anordnades. Möhippan uppkom på 1600-talet och är på så sätt hela 200 år äldre än svensexan. De arrangerades av brudens föräldrar för släkt och vänner kvällen före bröllopet. Mot slutet blev tillställningen en fest där enbart kvinnor deltog. Hippa är ett ord som kom till vid sekelskiftet och betyder festlig sammankomst. Ofta under dessa tillställningar skulle bruden bada, vilket inte skedde så ofta förr i tiden. Hon badade tillsammans med sina väninnor och det är något som än idag förekommer på möhippor. Uppskattade upptåg på dagens möhippor är bubbelbad, ansiktsbehandlingar, massage och spa-besök.


Helgen som gått

E helt jäkla slut så jag orkar inte skriva nått, sorry! Men imorgon blir det en sammanfattning av helgen - bilköp, möhippa, Hölö och annat kul!

Ha en fortsatt bra söndagkväll -go natt!
Pinkmommey :)


hem drop in race event prislista vår anläggning våra regler kontakta oss


Här var jag i lördags, såå kul!


Vår nya bil!

Inte så bra bild men i alla fall... Nu har vi blivit med bil igen, det tog ett par timmar, he, he.
Pinkmommey♥

Klicka för att se nästa bild

090508

God morgon!

T är på dagis, lilla F sover och F är och säljer vår fina bil... Det är så tråkigt att vi var tvugna att sälja den då det är den bästa bilen vi haft alla kategorier och att vi får alldeles för lite för den men det var tyvärr ett måste...

Vi ska i alla fall till Bromma senare idag och kolla in en ny bil, hoppas jag gillar den!

Annars är det väll bara ett bad och några ärenden på stan som ligger på agendan idag - kanske också en mysig lunch med F & F i solen :)

Ha en fin dag söta läsare!
Pinkmommey♥


Kanske blir det Cirkus på Gärdet i helgen :)

Neggo-uppdatering

Måste bara uppdatera alla neggo grejer som hänt den senaste tiden så ni inte tror att jag gått under av allt...

Kan väll inte säga att det har vänt men vi har det inte nattsvart ;)

1. Vi har hittat en köpare till bilen så vi får äntligen loss lite pengar! Tyvärr får vi 19.000:- mindre än vi satte ut den för men det är ingen som köper dyra bilar idag verkar det som... Dessutom ligger det inte rätt i (finanskris)tiden att äga en bil som kostar massa i bensin, försäkringar och skatt...
Vi har i alla fall hittat en nästan ny Jeep Grand Cheroke som vi fått ner till 200.00:- så det e kul!! Ska kolla in den imorgon!

2. Ang. vattenläckan så blev hålet i väggen inte jättestort och fläkten låter inte jättemycket så vi kunde fortsätta att bo hemma MEN den kommer ju behöva stå här ett tag och det kommer ju behöva rennoveras när det är klart...

3. Balkongbygget är nästan klart!!! Dock verkar det borras och sågas ett tag till då de skall iårdningställa allas lägenheter innuti nu... Ballkongerna blev inte så stora som vi befarade och de blev ganska smäckra och snygga! Dessutom känns det inte alls mörkare inne i vår lägenhet som vi trodde! Ska man vara riktigt possitiv så kan man ju se det som om vi har fått ett litet rök/barnvagns/torka tvätt tak!

4. Vårt bubbelbad gick ju sönder i söndags när vi väntade 40 gäster och hela golvet blev fullt av vatten... Blev rädda att vi skulle få köpa nytt men nu har en rörmokare tittat på det och rekommenderat att vi skall sätta superlim på stället där hålet är - hoppas, hoppas!

Alltså kan man ju se det som om vi har mycket otur MEN att det ordnar sig!

Ha en bra kväll i blåsten!

Pinkmommey♥




Var tvungen att köpa lite sommar-smått till lilla F idag!


Städdag - shit...

Oops, ser en massa människor utanför fönstret och kommer på att det är städdag i förreningen idag...
Hade helt glömt!! Tyvärr (eller vadå tyvärr;)  ) är Fredrik ju i Malmö och ja e ensam med lilla F (som ju dessutom har skyhög feber) så att jag kan inte hjälpa till... Måste gömma mig tror jag, men det är inte lätt när man bor på nedre botten med fönster åt båda hållen, he, he. Får dra ner persiennerna ;)

Nu ska jag sätta mig med nya Elle som kom ida
g!

See u!
Pinkmommey♥

http://www.brfgladjen2.se/wp-content/uploads/stada_2008.jpg

Pink clothes for Pinkmommey!

När mamma kom hem från New York häromdagen så hade hon med sig en "mysdress" från Victorias Secret till mig! Och tänkt hade hon gjort också! Den var knallrosa och det stod Pink på! Hon sa att det passade ju mig som var Pinkmommey :) Det var en specialkollektion som de har som heter PINK!

Se mer på: http://www2.victoriassecret.com/

Vi hörs senare!
PINKmommey ;)
 

Denna stass fast rosa såklart!! Dessutom var det strasstenar och nitar på mitt ben och på tröjan står det istället "Free hugs"! Men den fanns inte att köpa i den färgen på hemsidan så ni får se den i blått istället :)

Flygplan, picknick och valp!

Sitter just nu i Tessinparken med lilla F som sover sött i vagnen och väntar på en kompis! Det är inte lika varmt som på förmiddagen när jag var ute men jag vill/kan inte gå hem då städerskan är där...

F och T har åkt till min mamma och de ska all tre flyga ner till skåne och hämta en valp! Egentligen var det bara mamma som skulle åka men i och med att T aldrig flygit så passar vi på att han kan åka med och få flyga för första gången så det blir gjort! Man vet ju liksom inte när nästa tillfälle blir då jag e sååå flygrädd så vi aldrig flyger...

Idag har jag i alla fall tagit en liten prommis på förmiddagen och sedan var jag i Fältan och köpte små skor och en solhatt till lilla F. Passade på att köpa med lite gott också som jag kan ha till picknick nu!

Nu ska jag som sagt träffa en kompis och sen går vi nog hem till mig för lite Wii, det var länge sen!

Hade valat träna också - det  var ju två veckor sen, fy skäms! - men det går inte då jag har lilla F och de andra killana kommer hem först runt 22 ikväll.

Nu kommer M, vi hörs sen!

Kram Pinkmommey


Barnrum!

I måndags var ju jag på Ikea med min minsting för att bla köpa en sänghimmel till honom. Storebror har redan en ljusblårutig från Sprall som gör hans säng så mysig! Nu e det bara så att de slutat sälja dem och dessa kan man inte jämföra men det blir fint i alla fall!

I rummet finns även en tjock ullmatta i som e randig i massa härliga färger och ett flaggspel (också det från Sprall) som används som bård. Rummet ser lite ut som ett cirkusrum! Såg faktiskt en bild i ... där de har en del av inredningen lustigt nog!

Det e faktiskt lite sjukt för vi har mattan, bordet o stolarna, hyllorna, sänghimmeln och vimpeln i vårt barnrum med, snacka om lika smak! Jag kan ta bilder på vårt barnrum sen när det är lite mer städat ;) (Bilden e lånad från Sköna Hem)



Såhär ser sänghimmeln ut som hänger över T´s säng. Den har små fönster med fönsterluckor på sidorna!

Om och när vi flyttar så är det mest tapeter jag behöver komplettera med! Men vi vet alla att det inte bara kommer bli tapeter ;)

Nu ska jag gå och förbereda middagen!

Kram Pinkmommey


Djursjukuset Albano..

Sitter just nu med M och lilla F på Djursjukhuset Albano och kollar hennes lilla katt. Som vanligt tar det ju tid...

Här är jag van att vara då vi har avlivat två av våra hundar här, fått valpar här, opererat flera av våra djur osv De är verkligen gulliga här!

Bloggar mer när jag kommer hem!

Pinkmommey :)


Vilka grannar man har!

Måste bara skriva om min underbart snälla granne M! Häromdagen när vi fick vår vattenläcka och hon fick reda på det så erbjöd hon oss att bo i deras lägenhet när de skulle bort över ledigheten!! Hur gulligt är inte det!! Jag sa att vi inte behövde det men hon stoppade in nycklarna i vår brevlåda i alla fall "utifall att" - så snällt!

Nu hade vi ju min mamma att bo hos men det känns riktigt skönt att veta att man har den hjälpen om det är nått!

När vi kommit hem från mamma så gick jag hem till dem för att lämna åter hennes nycklar - jag hade min morgonrock på mig!! Så är det här uppe på vår lilla gata, det är som att bo i ett litet radhus område!

Vi satt och pratade en lång stund i våra morgonrockar och hennes gulliga man var också med (som min F dessutom har börjat träna så smått med!). På vägen ut tog jag deras sopor och slängde ute i våra soptunnor på gatan och mötte ännu en granne! Detr var M som bor ovanpå oss och vi stod och pratade en stund, det är verkligen så lugnt och mysigt hos oss, jag e glad som får bo här!

Om ni vill veta mer om snälla M så titta in på:
http://motherofgreta.blogspot.com

Ha det så bra alla söta läsare!
Pinkmommey :)


Jag och T tar kort med nya datorns webcam.


Ny rosa minidator!

Hej bloggen!

Efter frukost imorse lämnade jag av lilla T på dagis! De små barnen skulle på utflykt till Leksaksmuséet där de skulle se på teater - "Det luktar vår"! Barnen var så otroligt söta där de stod på led och höll varandra i handen, två och två!

Sen tog jag lilla F i vagnen som somnade snällt och gick ner på stan. Mitt första stopp blev på barnaffären Bonti på Karlavägen för att köpa ett regnskydd då jag inte kunde hitta vårt imorse... Typiskt! Typiskt var också att jag glömde min mobil på Bonti... Jag kunde alltså inte fåtag på nån idag och ingen kunde få tag på mig...

Jag var i alla fall på jakt efter en minidator som jag kan ha alldeles för mig själv, här hemma bråkar vi om vår MacBook, he, he. Jag kollade in alla dataaffärer på kungsgatan innan det var dax att gå till bvc.

Lilla f fick sin(a) tredje spruta men var så duktig och grät bara en pyttestund! Sen fick han kanselbullar som tack! Efter bvc gick jag till Zara och köpte en ny jacka - jag får inte igen nån av mina gamla... :( det blev i alla fall en svart fin som passar till allt och som jag även kan ha i höst, ni får se bilder sen!

Till slut valde jag i alla fall att gå tillbaks till OnOff för att köpa en dator. Väl där så blev det en annan än jag kollat in, nämligen en rosa superfin från Samsung! Alla andra minidatorer hade batteritid på ca 3 timmar och denna på 8,5!! Sen var den klart den finaste!!

Efter mitt datorköp gick jag till H&M och lite andra butiker men hittade inget och styrde istället min lilla nos mot Bonti och min mobil igen! Det bästa med dan var att Fred sov som en liten galning i vagnen så jag fick gå i lugn och ro och bara titta på allt!

Nu ska vi åka och hämta lite mat på Restaurang Sabaisong på Linnégatan, mums!

Vi hörs sen!
Pinkmommey♥

NC10 white



Lilla F´s födelsedag!

Nu sussar barnen och jag sitter helt slut i soffan efter en mysig dag!

Självklart började vi dagen med att sjunga för lilla F och sen åt vi en tårtbit till frukost! När T hade gått till dagis och lilla F sovit sin nap så drog han och jag till Ikea. Kanske inte världens roligaste ställe att fira sin födelsedag på men vad vet man när man fyller 1 år?!

Väl på Ikea åt jag en snabbislunch och sedan strosade jag runt nån timma och plockade på mig en sänghimmel till lilla F, en låda till T´s rum som han kan ha leksaker i och en massa solcellslampor till altanen!

När vi kom hem så ropade jag ut F och T och vi drog till Leklandet Fantasium på Lidingö - det var ju ändå lilla F´s 1-årsdag! På vägen hem därifrån så handlade vi och när vi kom hem blev det middag - pannkakor!

Ikväll blir det en väldigt lugn kväll med tv och kanske en skål ostbågar!

Pinkmommey♥


Födelsedagsbarnet äter tårta!

Nu presenter:

Superfina shorts från Ralph Lauren! L dom satt superbra och Lilla F kommer vara snyggast på stranden i sommar!


Vad passar bättre till shortsen än denna fina skjorta från samma märke! Tack farbror och M!


Farfar o farmor vill hjälpa lillen att börja gå! Tackar!


Ålskar dessa gamla barnsagor och de vackra bilderna!


En favvopresent från Gudmor!


Gudfar har kittat!


F var trött och hungrig i kassan på Ikea... Världens sötaste lilla 1-åring!


F röjer på studsmattan på leklandet!


Storebror är en van lekare och har besökt de flesta lekland i Stockholmsområdet!


Hela familjen i bollhavet varav på bilden lilla F och pappa F!

Åh vilket party!

Kalaset igår var så lyckat! Jag e så glad att ha så underbara vänner! Tyvärr hann jag knappt prata med nån men så är det ju om man e värdinna och inte ser till att hyra in nån hjälp om man har halvstora och stora fester - men det var dock inget jag blev ledsen för, jag gillar att fixa för mina vänner.

Alla barnen var så sockersöta i sina små klänningar och skjortor och man smälte verkligen när de satt och mumsade i sig sina små cupcakes och sin tårta!

Här kommer lite bilder!

Kram Pinkmommey  :)


Söta kids äter tårta, glass o bullar!

Födelsedagsbarn och mamma!

Mamma och syster! (Vi har dock olika mammor, det är alltså min mamma)

Cupcakes!

Söta småpojkar! Storebror T och en kompis!

Lek på altanen Lilla M och tuffa C!

Mamma, jag och två söta syskonskaror!

Födelsedagsbarnets farbror och flickvän M!

Gudmor och storebror hjälper till att öppna all presenter!

Brorsorna i sina fina skjortor de fick i påskpresent av farmor och farfar!

Det här var kul!

Matthew Williamson for H&M part 2!

Alltså jag gillade första delen men inte så mycket att jag gick och köpte nått men nu!! Jag vill typ ha allt! Det är såhär jag vill se ut i sommar! Nedan kan ni se plaggen jag funderar på att köpa!

Kram Pinkmommey♥
Bild

Bild

Bild

Bild


STORA skuggan uppdates!

Har laddat upp bilder från kameran ifrån både ditten och datten igår kväll så nedan kan ni se bilder från vår underbara dag i Stora skuggan!

Hoppas ni får en skön sista dag på ledigheten!
Vi hörs!

Pinkmommey :)


 Jag låg på picknick-filten och solade en hel del!


Min fina F! Han tog barnen ner till sjön, till 4 H gården och spelade fotboll!


Lilla F mumsade i sig kanelbullar och sov en hel del så vi andra kunde leka!


Djuren hade fått ungar!


T och pappa smet och köpte glass!


Picknicken bestod bla av grillad kykling, bär och bullar!

Kalasdax!

Oj, har nästan ont i kroppen efter allt fixande inför kalaset! Men kul e det - jag älskar att fixa inför olika fester jag ska ha - bara det bästa är br nog!

Imorgon är det 1-års kalas för min minsta kille (han fyller år på måndag) och det kommer runt 40 personer - kusiner, far- och morföräldrar, gudföräldrar och lite kompisar!!

Först tänkte jag att vi kunde mötas upp på lekplatsen ett par meter från vår altan där jag ska bjuda på glass som barnen kan göra själva! Sen får de som vill gå in och där bjuder jag på hembakta bullar, chokladbollar, cupcakes och tårta! Barnen får leka som de vill och vi vuxna kan snacka! Hoppas vädret e bra så att så många som möjligt kan vara ute på altanen, det e mysigt! Sen avslutas det självklart med fiskdamm med påsar fulla av godis, leksaker och låtsastatueringar!

Om jag inte e helt slut kommer mer bilder från kalaset imorgon kväll!

Ha en skön lördagskväll!
Pinkmommey♥


Ballonger med söta djurmotiv på! Jag har bundit dem om 3 som jag ska sätta upp lte här och där!


Söta godispåsar med krockisar på!


Godis, studsbollar, tatueringar, småböcker och andra små leksaker till de små!


Hattar, ansiktsmasker och tutor hör ett kalas till!


Muggar i kalastemat och sugrör att dricka saften med!


Tallrikar, servetter, muggar och bestick!


Mina fina koppar till de vuxnas kaffe och te! Dessa fick jag för ett tag sedan av min pappa - de kommer från Willeroy & Bosch och heter "Petite fleur".


En skål med ingridienser till att göra glasyren till cupcakesen och en korg med strutar, strössel och såser till barnen i parken!

E det sommar eller?!

Nedan kan ni se lite bilder från helgen i Sigtuna. Det var så mysigt och jag älskar min familj!!

Kram Pinkmommey :)


Utsikten från mammas hus ner mot ängen och vattnet!


T har precis hittat ett fågelägg, ropat på fåren och e på väg ner för att springa ut på bryggan!


Den söta lilla bondgården som har hand om fåren, hästarna och hönsen! Ibland finns det grisar också!


T kastar sten, vilket tydligen är väldigt kul när man e 3 år!


Sen ville han bada på den lilla pyttestranden, kall brrrr!


Mamma och sin minsting lilla F!

I Sigtuna i solen :)

Ledsen för dålig uppdatering men var tvungen att fly fältet snabbt hemma då de nästan borrat sönder våra små öron och vattenskadan gör att vi inte kan bo i vårt sovrum...

Som tur är så är mamma i usa för tillfället så vi kunde åka till henes mysiga hus i Sigtuna!

Igår kom först vår stackars städerska som fick dona så gott hon kunde i öväsendet och jag packade snabbt ihop lite kläder och annat viktigt och så åkte vi illa kvicky! På vägen stanade vi och köpte en kaffe och jag började saknta känna mig som männinska igen ;)

Nästa stopp blev Ica Maxi i Arlanda stad där vi kittade upp oss på lite god mat och nån leksak till barnen sen körde vi "drive thru" på McDonalds på vägen oxå!

Väl framme hos mamma fanns inte nycklarna där hon hade lovat... Stora påsar med mat i solen, kissnödiga ungar mm men jag tog och gick över till en granne som jag vet har nyckeln och mycket riktigt var så fallet, phu!

Tyvärr är min minsta fortfarande förkyld och jag börjar även känna av en förkylning men stoppar i mig allt från ryska tabletter, c-vitamin och esberitox till nässpray, huvudvärktabletter och vitlök så jag hoppas kunna stoppa det! Min stora kille har blivit frisk och pappa verkar inte ha fått nått som vanligt... Peppar, peppar!

Nedanför mamma ligger det lite ängar och nedanför dem vattnet! Precis nere vid stranden fanns det en ganska stor majbrasa som vi hade super utsikt till som jag hade tänkt att njuta av med ett glas vin i handen när ungarna lagt sig! Dock somnade jag som vanligt när jag nattade T... Men denna gången var det faktiskt bra då jag nästan inte sovigt något alls de senaste dagarna! Blev väckt även i natt ett par gånger men inte lika många gånger som föregåede nätter som tur var - F sov i lilla F´s rum!

Imorse efter frukost så tog jag mig ett välbehövligt bad med skrubb, inpackningar och annat skönt och när jag var klar så nattade jag lilla F som fortfarande sover!! Han behöver det stackarn, han har ju inte heller sovit de senaste nätterna...

F och T har åkt till Vallentuna för att visa bilen för nån som var intresserad av att kanske köpa den! Sedan fick de i uppdrag av mig att åka hem en vända också... Lilla F behöver sina näsdroppar och sin Alvedon som jag glömde... Så olikt mig men i allt kaos som var hemma så blev jag alldeles snurrig!

Nu ska jag baka chokladbollar till kalaset som är på söndag! Tänkte först ställa in det men hoppas på fint väder så att man kan vara ute så mycket som möjligt istället! Inte världens mysigaste altan i balkongbygget men efter en avspolning med vattenslangen så ska det nog gå! Dessutom har vi en stor fin lekpark ett par meter från altanen där barnen kan vara och leka och så får vi helt enkelt stänga dörren till sovrummet!

Hoppas bara att jag inte blir värre och att lilla F blir frisk, annars får vi nog ställa in i alla fall, vill ju inte att andra med småbarn ska bli smittade! Balkongbygge, vattenskada och sjukdom blir liksom för mycket!

Annars är jag ganska klar med sakerna till kalaset - tallrikar, muggar, godispåsar, ballonger och annat är kittat! Godis och små presenter att lägga i påsarna ilkaså! Bullar har jag bakat, chokladbollar ska jag göra nu och svärmor har fått i updrag att baka muffins som jag sen ska dekorera! Tårta köper vi på vägen hem ifrån mormor! Städerskan var ju precis hemma så städat är det och sen ska jag bra duka fram och piffa när jag kommer hem!

Nu vaknadE LILLA F - MÅSTE RUSA!

Kram Pinkmommey♥



RSS 2.0