Jag har sovit 10 timmar utan att bli väckt!

Jag har haft min bästa natt sedan jag fick barn - rent sömnmässigt då ;)

Min kära vän M är bortrest och jag har lovat att passa hennes katt så jag sov där igår kväll! Efter lite fredagsmys i spöktema så nattade jag barnen och sen packade jag in min lilla väska i bilen och svishade iväg.

Vilken känsla det var att bo själv i en liten lägenhet! Jag slängdes tillbaks 12 år i tiden och det kändes precis som när jag flyttade hemmifrån - så mysigt! Det var bara jag, datorn, skvallertidningar, Idol, lite färdigmat, massa godis och jag hade så skönt!

Jag kunde ha hur högt jag ville på tv´n, jag blev inte avbruten i programmet och jag behövde inte tänka på att fixa massa saker innan jag somnade!

Innan klockan var 23 så hade jag slocknat! Sedan vaknade jag och kollade på klockan och hon var 9!! Fatta jag hade sovit som en prinsessa utan att bli väckt och jag mådde så bra!

När jag kom hem så tog jag genast tag i vår svinstia till lägenhet och dammsög och städade hela lägenheten, tvättade, hängde, vek och la in tvätt, tömde diskmaskinen och nattade en liten kille till ha eftermiddagsnap och jag är inte ens trött!

Nu bada mina stora killar, den lilla sover och jag ska snart slänga i mig lite lunch. När alla är klara ska vi iväg på museum och efter det blir det Halloweenfika hos svärföräldrarna.

Har inte bestämt mig än mern kanske sover jag hos min väninna inatt med - men kanske kommer jag att må FÖR bra då...

Ha en skön dag!
Pinkmommey♥


Pottery Barn Costumes!

Som jag skrivit i flertalet tidigare inlägg så alskar jag Pottery Barn! Deras inredning - speciellt för barn - är underbar!

Titta också vilka fina små dräckter de har till de små ♥


Happy Halloween!

Alldeles nyss skickade jag iväg en liten minipolis och en cool riddare till dagis. Idag är det Halloweenfirande med kakor, spindlar, utklädning och annat kul!

Här hemma blir det väll mest plock och fix men sen ska jag och F åka till Ica Maxi i Nacka och shoppa upp oss på lite Halloweengrejer. Pumpa, halloweenljus, halloweenbakelser till efterrätt, spökgodis som spindlar, maskar mm, svart färsk pasta (färgad med bläckfiskbläck) som barnen älskar mm

Ikväll blir det sen fredagsmys i skräckens tecken och efter det drar jag till min kompis M´s lya och sover där :) Hon är borta så jag är kattvakt och får på samma gång en god natts sömn! Eller det kan man hoppas i alla fall... Det vore typiskt mig att inte sova för att det är i en annans lägehet, en annorlunda säng, jag hör ljud jag inte är van vid eller bara råkar ligga och tänka hela natten när jag väl ska få sova...

Därför ska jag inte bara ta med min bärbara lilla bloggdator, skvallertidningarna och godiset utan även öronproppar och sömntabletter!

Trick or treat på er ♥

________________________________________________________________________

Etymologi

Ordet Halloween är en sammandragning av All Hallows Eve (Alla helgons afton). Ordet tros ha sitt ursprung från 1550-talet

Tidpunkt för firandet

Halloween firas alltid 31 oktober i USA. Dock ska inte Halloween blandas ihop med Alla Helgons dag som är den enda kvarvarande rent katolska helgen i Sverige. Tyvärr råder ofta stor förvirring vilken dag Halloween skall firas i Sverige. Anledningen torde främst vara att Alla Helgons dag i Sverige kan infalla från 31 oktober till 6 november. [7] Allhelgonadagen, som står i den svenska almanackan den 1 november, bidrar ytterligare till förvirringen.

Historia

En av de fyra årstidshögtiderna hos kelterna på de brittiska öarna var Samhain. Samhain firades när skördesäsongen var slut och vinterhalvåret började 31 oktober. Tron hos kelterna var att osynliga krafter var i rörelse och att de dödas själar kunde återvända till jorden under natten.

Liksom under andra nätter då magiska krafter var i rörelse (exempelvis påskafton eller valborgsmässoafton uppmanades alla människor av druiderna att på kvällen 31 oktober släcka sina hushållseldar. Druiderna tände sedan stora bål varifrån varje hushåll kunde hämta glöd att tända hushållselden med.

Ytterligare en tradition kopplade till Samhain var att de som gick runt ute hade med sig ljusförsedda rovor med utskurna ansikten, s.k. Jack-o'-lantern. Traditionen säger att lyktorna representerade smeden Jack, som varit för ond för att komma in i himlen men lurat djävulen så att han inte kunde komma till helvetet heller. Istället fick han irra runt på jorden och för att finna vägen hällde han glödande kol i rovorna han ätit.

400-talet började Irland och Skottland kristnas och många av de gamla keltiska traditionerna förändrades. I linje med påbudet från påve Gregorius I valde kristna missionärer att använda sig av de förkristna traditionerna istället för att utplåna dem. Därför valde påve Gregorius III att på 700-talet flytta Alla helgons dag från maj till 1 november. Således blev 31 oktober Allhelgonaafton. Dock lyckades man inte ersätta firandet av Samhain med den nya Alla helgons dag.

År 998 försökte kyrkan på nytt att utrota festligheterna. Nu genom införandet av Alla själars dag den 2 november. Tanken var att Alla själars dag skulle bli en dag då människor mindes sina döda släktingar.

Även om kyrkan aldrig kunde utplåna det folkliga firandet förblev det inte opåverkat. Det folkliga Halloweenfirandet blandades med kristna traditioner och det var som en blandning mellan kristet och folkligt som firandet kom till USA på 1800-talet.

1800-talet

I mitten av 1800-talet var det hungersnöd på Irland och miljontals irländare emigrerade till USA. Med sig tog de sina traditioner bl.a. firandet av Halloween. Dock är det en förenkling att påstå att det enbart är det irländska bidraget som format Halloweenfirandet i USA.[4]

Andra influenser är Guy Fawkes Night som firades 5 november med inslag som starkt påminner om Halloween. Man firade med att bygga dockor som man brände, med fyrverkeri, tiggeri och tändande av stora eldar. Vidare var det tillåtet för barn att under Guy Fawkes Night bryta de sociala konventionerna och busa med vuxna.

Holländare i New Netherland hade med sig en stark tro på andar, gengångare och övernaturliga väsen. Hos tyskar i Pennsylvania fanns jultraditioner som på många sätt påminde om traditioner som funnits hos de tidiga kelternas Halloweenfirande. Skottar som emigrerat till USA firade inte allhelgonadagen men väl Halloween med att utklädd gå från dörr till dörr och be om gåvor.

Under slutet av 1800-talet påverkades många amerikaner, särskilt i de övre samhällsskikten av rationalismen. Då fanns inte längre utrymme för någon tro på vidskepelse eller för folkliga traditioner som byggde på sådant. Halloweenfirandet överlevde om än i något modifierad form. Istället för att förknippas med levande döda och häxor ville man göra Halloween till en glädjens och ljusets fest. Dessutom ville man få det att se ut som om Halloween hade sitt ursprung hos engelsmännen snarare än hos irländarna eftersom irländare sågs som sämre människor.

Halloween var i slutet av 1800-talet och en bra bit in på 1900-talet en helg för unga förälskade par.

1900-talet

Under 1920-talet började Halloweenfirandet tas över av Lions, scoutingrörelsen och Rotary. Man började med Halloweenparader och försökte göra firandet tillgängligt för alla. Från att ha varit en privat angelägenhet i hemmet blev Halloween något som flyttade ut på gator och torg. Därmed började också problem dyka upp med ungdomar som genomförde bus som ansågs störa friden. T.ex. krossades 1939 över 1000 fönster i Queens i New York under Halloweenfirandet. Under 1940-talet försökte myndigheterna i Chicago förbjuda firandet. Motiveringen var att USA låg i krig och hade allvarligare saker att fokusera på än att bevaka Halloweenfirandet.

Efter andra världskrigets slut började firandet av Halloween återigen bli våldsamt. I många städer försökte man anordna gemensamma karnevaler och fester för att stävja det våldsamma firandet. Uppmärksamheten kring Halloween ökade kraftigt under slutet av 1940-talet och början av 1950-talet.

Det är under 1950-talet som Halloween blir en av de riktigt stora helgerna i USA. Det är också nu som Halloween återigen blir en högtid främst för barnen och man lyckas framgångsrikt återlansera traditionen med bus eller godis (trick-or-treat).


Muffins och bad

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig med städningen... Altanfixet tog sån tid att efter lunch hann jag bara med lite plock och en tvätt innan det var dax att hämta på dagis.

Istället fick det bli att baka kladkakemuffins och bada med min lilla son :)

Nu ska jag laga middag här, undrar bara vad?

Pinkmommey♥


Bild lånad från nätet - pepparochsalt.se

Inglourious Basterds

Här om kvällen var jag ju och såg Inglourious Basterds på bio och det var den bästa film jag sett på länge!!!

Det var min vän M som fick välja film och när hon sa vad vi skulle se så kände jag att det skulle bli så där... Jag menar andra världskriget (som jag i och för sig är riktigt intresserad av) men allt pang pang och så...

Den var så bra, så spännande och så hemsk att den blev komisk! Att sen filmen inte följer verklighetens historia gör den så mycket bättre! Tänk om verkligheten hade varit som i filmen - det hade varit så coolt!

När jag skulle gå ut från bion så hade jag svårt att gå i början då jag hade spänt mig så mycket att jag hade kramp i musklerna...

Jag kan VARMT rekommendera den och ser verkligen fram emot när F ska se filmen - det känns nästan som den är gjord för honom!

Brad Pitt är inget direkt ögongodis i denna film men han är så cool men det finns andra godbitar att kolla in ;)


Godmorgon vackra höstdag!

Har haft en riktigt skön natt faktiskt! Första barnet vaknade inte förens klockan 06.15 och jag tog med mig honom till min varma säng och vi sov vidare till klockan 8.00!!

Sen har vi bara haft det vanliga morgonstöket där dagen uppvining var två små poliser i sina nya poliströjor (kommer bild sen) och lämnat kottarna på dagis.

Nu har jag avnjutit en latte och läst igenom alla min ahärliga bloggar jag följer.

Snart är det dax att dra på mykläderna, uggsen och en varm jacka och släpa sig ut på altanen och förbereda för vintern... Det är ju första fina dagen på länge så det gäller att passa på att ställa undan alla möbler, plocka ihop allt, ta ner saker i källaren mm

När det är klart så tror jag att vi fortsätter i samma anda och städar lägenheten då vi dragit ner på städerskan från en gång i veckan till varannan vecka.

Sist men inte minst så hoppas jag på att jag ska hinna sitta en timma eller två och söka lite fler jobb idag :)

Hoppas ni som har tid passar på att gå ut i det vackra vädret och njuter av solen en stund!
Pinkmommey♥


Mina älskligar för ett år sedan på Stora skuggans 4H-gård!

Det finaste jag har ♥

Dessa tre smulor älskar jag mest i hela världen! De är dem som gör livet värt att leva :)


Min älskling!


Härliga tider i Frankrike!


Tack för att du alltid finns här för migLiten T hos sin pappa någon timme efter att han sett världens ljusFina tider på landet!


Min fina T när han var en liten bebis!


Och nu har T blivit stor!


T och hans pappa letar skatter i somras.


Och så får vi vara med om ett mirakel igenMini


Min fina badpojke - lilla F har också blivit stor!


Lillebror är här :)


Killarna bråkar en hel del men älskar ändå att pussas och kramas med varandra ♥


Två små mirakel som jag är så tacksam för ♥

Drömhem & trädgård - en riktigt mysig jultidning!

När jag var och handlade häromdagen så köpte jag med mig denna ljuvliga tidning hem! Om ni inte redan vet det så är vintern och julen min bästa årstid och det kliar i fingrarna att sätta igång med allt juligt :)

När jag läste denna tidning fick jag en massa mysiga idéer inför julen och jag kan varmt rekommendera den till er som också gillar julen och behöver lite inspiration!

Jag har för övrigt varit och sett en otroligt bra film ikväll men det får ni höra mer om imorgon...

Ha en skön natt och sov gott!
Pinkmommey ♥


Män som hatar kvinnor (6 veckor försent...)

Igår kvälll såg jag och F "Män som hatar kvinnor". Förmodligen var vi sist ut i Sverige men vi har aldrig tid att gå på bio och har hyrt den förut men inte hunnit se den...

Som tur var har jag bara hört att filmen är super men inget om handlingen så det var riktigt spännande att se den! Dock så har man ju typ ont i magen efter filmen för att man tänker på alla dessa sjuka människor som finns därute...

Det som dessutom är bra är att vi slipper vänta på att nästa film i trillogi kommer ut så den precis har haft premier och vi kan se den redan på måndag, he, he ;)

Nu drar vi iväg på kalas här men vi hörs lite senare!
Pinkmommey♥

http://dannyhallmen.files.wordpress.com/2009/09/man-som-hatar-kvinnor-affisch.jpg

(Hmm, detta var ett gammalt inlägg som inte har lagts ut skumt! Skrev det för ca 6 veckor sedan....)

Ordning och reda, RENSA på fredag

Jag har varit duktig på sistone och rensat både mina lådor i badrummet med alla krämer, parfymer, smink mm och i min stora smyckelåda så att allt ligger fint igen i sina små skrin och boxar! Funderar t.o.m på att rensa garderoben... Har velat det länge men man orkar ju bara inte... Dessutom finns det ju så mycket fint som jag inte vill göra mig av med men som inte passar! Jag vet att man borde men de kan ju vara bra att ha om man:

a) går ner i vikt... (jag kommer ju verkligen ha minikjolar i storlek 34 igen...)
b) rätt årtionde blir "inne" igen... (det är faktiskt snyggt med partypants...)
c) man kommer att vara på nån glassig strand med ett glas champagne i handen igen (fet chans med ett par nersölade skrikiga barn...)
d) fötterna krymper igen ett par år efter att man fått barn...

osv...Känns ju liksom inte som om jag kommer ha dessa plagg (från -03!) på mig igen och ändå tror jag fasiken att alla tre sakerna finns kvar i min garderob... Nog för att jag har en stor walkin-closet men i alla fall...

Fix

Igår var jag bara hemma och fixade. Efter att ha fått iväg kidsen till dagis så åkte F och köpte vinterdäck och fick dem påsatta på bilen. Fasiken alltså vad dyrt det är... !0.000:- för däcken och då tyckte han det var billigt... Sen är det allt runtomkring - dubbdäck, vinterdäck, Europa, Sverige osv... Dessutom måste det vara perfekt storlek för just vår bil och sist men inte minst SUV-däck...

Varje gång vi köper ny bil så får vi den utan vinterdäck... Hur kommer det sig? När vi säljer bilarna vdare så skickar ju vi med vinterdäcken... ja, ja, nog om detta... Det är ju sjukt viktigt trots allt och inget man kan tumma på.

http://www.emotor.se/nyheter/bilder/1994-4.jpg

När F var på däckbyte så passade jag på att gå ner i källaren och hämta alla vinterkläder! Fasiken vad skönt - äntligen kommer jag ha jackor jag kan stänga, ha, ha!

När jag väl var där nere så fick jag ett ryck och tog ut nästan varenda pinal från vårt källarföråd! Det var verkligen jobbigt då vi har ett stort förråd som var så proppat att det inte ens gick att stänga dörren. Jag gick igenom alla gamla lådor och hittade bla ett par gamla gardiner från min första lägenhet som skulle passa perfekt i vårt sovrum! Dessutom hittade jag en massa annat kul men jag lät dem faktiskt ligga kvar för hur fina det än är så har ju inte vår lägenhet blivit direkt större...

http://blogg.passagen.se/assjack1/resource/flyttkartonger1.jpg

På eftermiddagen hann jag även med lite tvätt och plock innan mamma kom på besök och vi gick och hämtade smågrabbarna och hade en mysig kväll ♥

Nallens dag!

Idag är det nallens dag och killarna fick välja varsitt gosedjur att ha med till dagis där det ska firas rejält :)

I eftermiddag tror jag t.o.m att det blir bullkalas för alla små nallar här hemma!

Ha en fin dag!
Pinkmommey♥

http://hallbart.files.wordpress.com/2009/03/ekologisk-nalle.jpg

Mina fina grannar

Jag och min stora mun eller mina fingrar kanske man ska skriva...

Sitter här och känner mig alldeles skämmig... Alldeles nyss när jag var inne och duschade så kom våra grannar ner och bad så mycket om ursäkt för härom morgonen.

De hade läst mitt inlägg på bloggen och kom ner, det visar ju vilka härliga personer de är! För de är en alldeles underbar liten familj som alltid ser på allt i livet så positivt! Jag vet inte om det var tidigt i våras eller om det var förra hösten som jag och M - mamman i familjen - tog en prommenad och jag berättade att vi såg lite upp till dem som par.

De har två små döttrar i våra barns ålder, de jobbar för fullt, de tränar så de ser ut som modeller och de är alltid glada. Ett exempel är när jag mötte M utanför dagis häromdagen. Hon undrade hur det var med mig och sa till mig att se hela vår tråkiga situation (som vi har utan jobb och allt) från den possitiva sidan. Att snart kanske vi har jobb och allt är som vanligt så vi skulle njuta av att vara hemma och allt sånt och det stämmer verkligen!

Kanske läser mina grannar aldrig mer bloggen men gör ni det ska ni veta att jag gillar er skarpt :)

http://www.gex.se/bilder/1042.jpeg

Fest och sömnlöshet går inte ihop...

I fredagskväll var jag på inflyttningsfest hos min vän E vilket var jättetrevligt! Innan festen så var jag hemma hos J på middag och sedan gick vi tillsammans till festen.

Jag hade som vanligt storslagna planer för kvällen och hade skrivit upp mig på både Collages, Roses och Villages gästlistor. Dessutom var det ju lite nya kläder och strikta regler till familjen hur morgondagen skulle vara - ingen väcker mamma!

Som vanligt blev det inte heller som jag planerade... Visst jättetrevlig middag och fest men redan vid 23 så slängde jag på mig min jacka och smög ner till en taxi... Då det är alldeles för pinsamt att skriva varför så uteblir resten av informationen men en del av er kanske kan förstå ;)

På natten sen fick jag som vanligt gå in till barnen och sova bredvid lilla F i sängen och precis klockan 06.00 blev vi väckta av våra grannar. Det var inte en chans att man kunde sova och vid 08.00 slog jag med barnens käpphäst i taket.

Jag fattar inte hur folk tänker - dels är 06 jäkligt tidigt på morgonen och dels är det lördagmorgon! Man kan ju både varit ute sent, jobbat natt eller haft en skitnatt med sina egna barn och behöver sova ut? I alla fall till klockan åtta?

Jag säger inte att vi är perfekta i vår familj för det är vi verkligen inte! Vi har skitnätter alltsom oftast men också just därför tänker vi till på morgonen! Om storebror vaknar tidigt så får man inte väcka lillebror och resten av familjen och om lillebror vaknar är det likadant.

Man kan sätta på en film, leka lite tyst eller käka frukost utan att skrika eller leka maratonlopp fram och tillbaks i lägenheten..

Självklart ska man inte sitta knäpptyst i sin lägenhet bara för att man har grannar och självklart måste barn få gråta och skrika men man kanske ska tänka lite på vilken tid på dygnet det är?

Eftersom vi alla sen var lite som zombies så blev det bara parken och lite picknick på eftermiddagen och sen lite försenat fredagsmys i form av taccomiddag och godis till en dålig film :)

Tyvärr fortsatte den senaste veckans tradition (sjuka barn, Freddan, mina tankar)med ännu en pissnatt... F höll mig vaken till 1-tiden och jag somnade inte förens runt kl 02.00... Vid 5-tiden så blev jag väckt av att F välte ut ett glas vatten i vår säng... När jag låg där irriterad och försökte somna så vaknade båda barnen och vi fick dela upp oss i varsitt rum och jag somnade i T´s växasäng (160 cm lång och 70 cm bred) igen runt klockan sex... Vid 8 vaknade jag sen med världens ryggvärk :(

Här blir det alltså ännu en lugn dag och sen middag hos svärföräldrarna ikväll!

http://missjennyh.blogg.se/images/2007/sova_1174610640_274919.gif

Är hon iq-befriad eller bara sjuk i huvudet?

Jag vet att nästan varenda tidning och blogg redan skrivit om det men jag måste också bara få spy lite galla över denna galna kvinna - Katrin Zytomierskas!

Nu är hon och pojkvännen - Bingo - gravida efter sitt eh.. långa förhållande... Kul för dem kan tyckas om det nu bara inte vore för den lilla detaljen att Katrin säger att 1. hon inte gillar barn, 2. att hon ska slå sina barn 3. hon hatar mammor och 4. hon hatar att vara gravid!

Jag blir så jävla provocerad av det hon säger och skriver och det är ju det hon vill men så får jag plötsligt en rysning och kommer att tänka på att det kanske faktiskt är så att hon menar allt det hon sagt... Jag säger bara stackars barn! Hon eller han kommer att vara skadad redan innan hon eller han ens har blivit född!

Nu har ju den lilla kraken Bingo till pappa som kanske kan göra livet lite mer uthärdligt?

Katrin har även sagt att hon skiter i alla tester och att om de får en liten mongis ska ungen också heta mongis och att små mongon måste ju vara kul att ha!! Men då undrar jag bara varför hon skriver i sin blogg att hon äter folsyra - borde hon inte också då tycka att det är kul om bebisen kommer ut med öppen ryggrad - vore det inte också lite kul och annorlunda?!

Sist men inte minst skriver hon att sådana som henne inte får missfall för de bryr sig inte heller om de får det... Det är bara svaga människor som får det...

Nog skrivet om denna bitch!

Pinkmommey♥

http://static.blogstorage.hi-pi.com/photos/icedaniel.bloggspace.se/images/mn/1229793862/Tva-natter-med-Katrin.jpg
Bild lånad från Icedaniel.blogspace.se

Hurra för böcker på Mcdonalds!

I vår familj med ett litet kräset barn så blir det faktiskt McDonalds en gång per vecka måste jag erkänna... Ibland mer... Men jag tycker att det är helt okej mat och barnen älskar det! Hambörjare, morötter, äppeljuice eller mjölk! Pommesfrittes får de också för att de är så fettiga men jag vet att det kanske inte är världens bästa mat och likaså är det med chicken Mcnuggetsen...

I barnens Happy meal brukar det oftast ligga nån liten leksak som sedan ligger hemma och skräpar men just nu så har de deras underbara och populära bokveckor och det tycker jag är super!

Dock kanske det har blivit lite många besök sista tiden... ;) Fast vi har ju i och för sig två barn. Jag har dessutom stoppat vissa av dem som vi fått två lika av i presentskåpet som vi antingen kan ha hos mormor eller farmor eller som vi kanske ska ge till dagis :)


Party

Nu drar jag iväg till min vän J och dricker lite vin! Efter det ska vi på inflyttningsfest och sen blir det nog en sväng ut på stan!

Som vanligt så blev det inte alls det jag trodde jag skulle ha på mig utan paljettleggins, ett annat linne, kavaj och beige lackheels + chanelväska till det och silversmycken.

Ha en kul kväll ni med!
Pinkmommey♥


Värsta sämsta bilden mailad från min Iphone..

Våren på H&M, del 3.


Dessa är egentligen för barn men jag skulle inte ha något emot att beställa ett par 37:or i ljusrosa till mig själv :)


Hur fin är inte denna jacka till en liten tjej!


Andra fina färger!


Detta skulle kunna vara jag när jag var liten!


Söt liten bikini!


I massa söta färger!

Tyvärr fanns det inget till små pojkar jag ville ha...

Mer från H&M!


Vacker klänning perfekt för alla dop och födelsedagsluncher i vår!


Så söt topp att ha tex på jobbet - lite "Chanel-inspirerad".


Söta toppar som man slipper hålla in magen i ;)


Vilken fin liten sockerbit!


Närbild på stickningen.


Underbar tunika med 80-talskänsla som är perfekt till leggings i vår!

Vill ha från H&M´s vårkollektion!


Klänningen kommer verkligen inte till sin rätt, dels hur bilden är tagen och dels för suddigheten men klänningen är ack så fin!! Precis en Pinkmommey-klänning! Svart med starkt rosa i lite folklore-stil!


Denna är helt underbar till ett par slitna jeans och ett par ballerinas men tyvärr helt fel till min mage...


Dessa är dock perfekta att gömma magen i och är en bra fast lite sötare vardags t-shirt!


Perfekt för härliga vårprommenader runt Djurgården!


Jäkligt snyggt att ha på kontoret när jag väl får jobb ;)


Härlig sjal - de kan man aldrig ha för många av...

Människor som syslar med barnpornografi ska...

Tittar just nu på Opera Winfrey och idag handlar det om barnpornografi och jag sitter bara och gråter! Vilka vidriga människor det finns där ute! Hur kan man tända på något sådant... Barns som är bundna, barn som har sex med djur, barn som skriker...

Men som de säger så ska man bli arg, ledsen, äcklad och chockad över detta så att man ska göra något åt det! Man ska inte lossas att det inte händer för att man väljer att titta bort! Det kan hända i ditt eget kvarter och jag undrar vad man kan göra för att hjälpa?!

Vad ska man sen göra med dessa vidriga svin som sysslar med detta? Såg för inte så länge sedan "Män som hatar kvinnor" och det den kvinnliga huvudpersonen gjorde med sin våldtäktsman vore ju en bra början...


H&M´s vårkatalog!

Kan inte fatta att den redan är här - H&M´s vårkatalog! Är det inte lite väl tidigt? Jag som just typ börjat kolla på höst och vinterkläder.

Jag blev i alla fall alldeles kär i en massa grejer så hoppas snart att jag får ett jobb så att jag kan shoppa loss lite med gott samvete ;)

Jag kan säga att det var en hel del 80-tals influenser i både form och färg och en hel del jag inte kan ha tack vare min fula lilla mage men också en hel del som jag kan dölja den i ♥


Fältan mitt andra hem ;)

Ledsen att jag inte bloggade igår men dessa små sjuka barn tar all min tid så jag har tyvärr inte hunnit...

Vi var i alla fall hemma första halvan av dagen igår och städa lite och fixade och när städerskan kom så passade vi på att gå ner till Fältan en stund.

Sjuka lilla F kunde få sig ett skrovmål på McDonalds och jag passade på att köpa lite snyggt at ha ikväll på inflyttningsfesten! Dessutom blev det något så kul som en ny halkmatta till kidsen som de har när de badar och lite härliga shampon och balsam för mitt nya fina slingade hår ;)

Vid 16 så hämtade jag söta F på dagis och gick med honom på hans sång, Buskul, och därefter blev detsom vanligt middag hos Ronald Mcdonald för honom och hans små kompisar...

Sedan blev det ännu en hemsk natt med mycket spring och vak men det ska jag försöka glömma nu och ta en dusch och pigga på mig ♥


Snyggt linne med nitar som jag tänkte ha till mina leggings med skinnrevärer och svart lös kavaj och mina nya stövlar.


Närbild.


Detta är inte mormorstrosor! Det är en gördel men det kanske är ännu värre... ;) Vill liksom ha lite hjälp att få snygg platt mage, hi, hi...

Barnens nya kläder!

Härom dagen kom ju farmor och farfar förbi med lite kläder till kidsen! I och med att vi inte har några jobb just nu så hjälper de oss på alla möjliga sätt och vis och jag är så TACKSAM! Ni är bäst! ♥


(Bilden gör sig inte rättvisa...) Gråa manchesterbyxor med vit långärmad tröja med fastsydd grå t-shirt-ringning i matchande grått.


Långärmade t-shirts till i vinter :)


Strumbyxor (istället för långkalsånger - de sitter så mycket bättre) och strumpor.


Fy vad äckligt!

Vilka nördar de är på "Fråga Olle dokumentären" på 5:an just nu!! Jag orkar inte... De tror de är så tuffa men de är bara nasty och kommer komma hem som alkisar med en massa könssjukdomar...

Vill inte låta som en gammal kärring och visst är det ok att ha kul men nån stans får ändå gränsen gå!

De är på ett inte allt för trevligt ställe, de bor äckligt, super konstant, har sex med fula människor och är bara så patetiska!

Åh vad skönt det var att få spy ut sin galla, hi, hi.

Nu tror jag att det blir sängen♥


Bild lånad från Kanal 5 poch Fråga Olle dokumentären.

Äntligen ljusare tider :)

Då har jag äntligen varit hos frissan! Jag gick ju till min svärmors frisör och hon var jätteduktig! Jag hade varnat henne att jag hade tjockt hår och mycket riktigt tog det 3 timmar att lägga en färg på slingor och klippa topparna. Hon fick dessutom gå två extra gånger och blanda till ny "smet".

Hon sa dock att det hade varit bättre att färga hela håret och sen lägga slingor efter det egentligen.. I och med att  mitt hår inte var slingat på flera år så var det svårt att få bort allt mörkt... Därför ska vi göra det nästa gång men det blev helt klart mycket bättre och ljuser även denna gång!

Nedan kan ni se lite före och efter bilder ♥


Eh, min snygga utväxt... Det såg faktiskt inte riktigt lika hemskt ut frammifrån...


Innan. Och på detta är det tvärtom och det syns inte hur illa det var...


Lilla frisörsallongen som var riktigt ljus, fräsch och mysig!


Resultatet - lite kortare, mycket jämnare och inte lika mörkt i underhåret, utväxten och luggen!


Närbild


900:- för klipp och sling! Hur bra var inte det!


Mina nya stövlar!

Åh, mina nya stövlar har kommit och de är så snygga! Ska lätt ha dem på fredag på inflyttningsfesten! Kanske med paljettleggingsen, till gråa stuprör eller en snygg klänning? Måste ner till Fälrtan imorgon och köpa en korsett eller snygg tpp eller klänning beroende på vad jag väljer att ha på mig.

Det bästa med stövlarna är att de har en så bra klack som gör att stövlarna ser så mycket mindre ohoriga ut (för att låta hård). Klacken är av trä och är ganska tjock och inte så jättehög!

Lägger in en bild på dem efter fredag men nu får ni se dem från Laredutes katalog igen så länge :)Sjukstugan

Hej från sjukstugan! Ledsen att jag inte bloggat på ett par dagar men här har alla (typ) varit sjuka och jag har helt enkelt inte orkat...

I söndags klagade ju T på att han hade ont i örat och sedan rann det från det... Han fick också hög feber, 40 grader, och då ringde jag Martina och de tyckte att vi skulle komma in...

I måndags efter att han har fått vara hemma en dag åkte vi dit och trummhinnan hade spruckigt och han var tyvärr tvungen att få penicillin... Denna gång visste vi ju vilken vi kunde få i honom så vi kunde liksom beställa den :)

På kvällen sen blev lilla F glödhet - kul en till liten sjukling.

Alltså kan jag säga att vi inte har gjort annat än tagit medicin, gråta, snora osv här hemma... Sömn är dessutom något vi inte fått så mycket de senaste nätterna... Min man och jag har delat upp oss mellan barnen och sover med dem i var sitt rum så att vi ska slippa springa så.

Nu har i alla fall T blivit sjuk och lilla F verkar vara på bättringsvägen så jag hoppas att han kan gå till dagis på torsdag. F är också lite sjuk men det har han varit sedan i somras, han vill bara inte gå till doktorn och ordna upp det... Dessvärre börjar jag också känna av min hals vilket inte alls är kul i och med att jag ska på fest på fredag...

Nu ska jag gå och klippa och slinga mig :)

http://sanningenomsandra.blogg.se/images/2009/y1ppyfdvqinlwpl1dheozdnyikfjbb3xut4g2ub20kv8vlkcephpyuwltw2hxd69ei9cy6zl67odl8_50476201.jpg

Sitting bull hjälper oss att bli friska!


Barnen tycker att glassen är supergod och jag slipper köpa tresmak, strössel och diska tallrikar!

Magic muchrooms?

Förra veckan blev min svärmor så sjuk efter det att hon ätit svamp som hon hade varit ute och plockat i skogen - det skulle ha varit trattisar.

Och i lördags fick jag ett sms av min kompis som jag var på middags hos i fredags. Hon sa att hon hade blivit dålig av svampen vi ätit och spytt hela natten...

Jag som precis har lärt mig äta svamp - kanske ska jag lägga ner det nu?!


Helgen full av vänner, vin och slappande!

I fredags var jag som sagt på urhärlig tjejmiddag och drack sen goda drinkar vilket var jättetrevligt! Vilket som var mintre trevligt var att barnen bestämde sig för att vakna redan vid 06.00 på lördagen. Detta resulterade i en slappardag utan dess like för att sedan rycka upp sig och fräscha till sig till kvällen då vi skulle ha middag.


Min fina vän D som hade middagen i fredags.

Det var H och F som kom hit och vi har inte setts sedan våra vänners bröllop i juni så det var supermysigt! Känns som om F och jag inte varit de bästa kompisarna rentsocialt på senaste men vi måste faktiskt få skylla på sommaren, sjukdomar och en riktigt jobbig bebisperiod (lilla F)...


H och F på deras vackra bröllop för ca 2 år sedan!

Nu försöker vi i alla fall ta igen allt och bjuder på middag var och varannan dag och allt vi blir bjudna på ska vi gå på!!

På lördagskvällen åt vi i alla fall libanesiskt från Beirut café och Sabis och det var jättegott! Det blev både kyklingspett och kyklingklubbor, falafels, vinbladsdolmar, bulgur en massa röror till det. Självklart också deras tunna goda bröd och mustiga viner och sist men inte minst tiramisu till efterrätt! Till förrätt blev det (som vanligt...) halloumiost och till det bubbel och till kaffet små baklava (vet ej hur det stavas).


Goda baklavas!

Igår, söndag sov i alla fall barnen längre men det blev inte mycket gjort då heller då det visade sig att T hade fått öroninflammation... Eller jag tror det i alla fall - han sa att han hade ont i örat och nu har han haft feber sen inatt och det har runnit ur örat på honom...


Min sjukling innan han blev sjuk.

Jag ska ringa vårdguiden eller kanske åka till Martina men jag tror inte det är så mycket att göra mer än att vänta ut "den"... När man är över tre år ska de inte ha penicillin när de har öroninflammatin vet vi sedan tidigare - T är nämligen ett öronbarn så detta är inte direkt första gången...

Det blev i alla fall lite pyssel, lite film och sen kom söta farmor och farfar (svärmor och svärfar) över med köttfärspaj och en massa nya kläder till barnen! Hur snälla svärföräldrar får man egentligen ha?!


Svärmors goda köttfärspaj!

Efter nattning av de små så blev det film för mig och F - The informers av Bret Easton Ellis. Vi hade sett fram emot den jätte mycket och det är klart att den var kul för den handlade om 80-talet men den var också så ångestfull och sorglig så det var inte klokt.. Och inte blev den direkt bättre på slutet. Dessutom var alla så snygga att jag typ ville gå och dränka mig eller möjligtvis aldrig mer äta ;) Men är man intresserad av droger, sprit, gruppsex, otrohet och pengar så rekommenderar jag den starkt!Ha en skön måndag i höstrusket♥
 

Polismuseum och tjejmiddag!

Jag hade en jättemysig dag igår med hela familjen och mina tjejor!Först var jag med barnen och F på älskade Polismuséet och lekte med killarna i polisbilen, löste mord och klädde ut oss i riktiga poliskläder :)På vägen hem stannade vi till på Buylando så att mina tre älsklingskillar skulle få sig lite filmer och godis till fredagsmyset!När vi kom hem var det bara att svida om och skynda iväg på tjejmiddag till D. Hon bjöd på världens lyxmiddag som började med rosa champagne! Sedan var det höstig fondue och sist men inte minst marängsviss!

När D började bli lite trött (hon har en liten tjej på 4 månader) så gick vi andra tvärs över gatan till Grill och tog oss en drink.

Självklart passade barnen på att gå upp klockan 6 i morse då de annars aldrig går upp innan 8... Så nu är man lite seg och jag har bara varit hemma och kollat på Idolreprisen.

T och F är på Östermalmshallen igen och köper middag tills ikväll - varför lägga ner ett lyckat koncep0t?! Ikväll kommer våra goda vänner H och F hit och det blir libanesiskt, mums!

Nu ska jag och lilla F gå och käka lunch♥

Så jäkla kul med Svenska Hollywoodfruar!


Helgen har börjat

Idag är dagis stängt så helgen har redan börjat här hemma med långfrukost och nu sitter vi alla och kollar på film!

Dagens planer är att ta tag i monsterklädhögen med tvättade kläder som måste vikas och läggas in i garderoberna och sedan hitta på något kul med kidsen.

Antingen blir det Junibacken med en del andra barn och föräldrar på dagis eller så blir det Polismuseumet med familjen?

Ikväll är det tjejmiddag hos min kompis D med närmaste tjejerna och kanske blir det tom en sväng på stan efter det!

Ha en skön fredag så hörs vi lite senare!
Pinkmommey♥

  
Vi på polismusét för ett år sedan :)

091015

I tisdags var ju våra fina vänner J och L här och det var precis så trevligt som vi trodde att det skulle vara! Jag och L pratade gamla minnen och skrattade så vi grät, barnen gillade våra vänner skarpt och maten från Hallen var sååå god!

Igår så var jag bara hemma och satt och sökte jobb och fixade med en massa papper rörande lönegaranti mm Dessutom så blev det en hel del tvätt, plock och fix...

Sov vanligt på onsdagar så bar det av till lekparken och sångstunden där. Efter så lekte vi en stund i lekparken men när lilla F började gråta av sina kalla fötter så var det dax och gå. På vägen hem stannade vi på korvkiosken nere på gatan och barnen fick med sig lite mat därifrån!

T och F stannade och beställde och jag sprang hem med lilla F och slängde av honom kläderna när vi kom hem och han var alldeles iskall om sina små tår... Men efter lite gos med mamma under varma täcket i sängen så var allt bra igen!

Igårkväll sen så såg jag och F filmen "Flickvänner från förr" och även om jag gillar "chickflicks" så var denna ingen jag rekommenderar...

Idag är det fortsatt jobbsök och sedan ska jag gå ner till min svärmors frisör och boka tid för klipp och slingning! Nu ser jag faktiskt inte klok ut i håret... Jag måste ha det uppsatt för att det är så slitet och fult.

Stannar nog till en snabbis på Fältan på vägen hem och gör ett par ärenden och sen i eftermiddag så är det som vanligt barnens Buskul!

Hoppas ni alla ska njuta denna vackra höstdag!
Pinkmommey♥


Mini! Dock är bilden inte igår ifrån parken. Då hade han faktiskt mössa, ullkrage, tjockvantar, gallonbyxor och Timberlands men det verkade ju för kallt i alla fall... Idag fick han vinteroverall och vinterkängor istället!


Kanske kan jag röra på mig mer om det är så här kul?!


Leklandet Fantasium!


På vardageftermiddagarna är man nästan ensam, vilket är bra då det inte blir så galet och nu i "svintider" är det bra så man slipper bli sjuk också.


Lilla F i ett av bollhaven!


Killarna fick grillkorv till middag så vi vuxna skulle kunna njuta av vår middag med våra gäster senare på kvällan! Lilla F och T ville ju självklart hellre ha dessa godsaker som passande nog står uppställda vid kassan precis där man går ut...


Jag och mina killar i vårt "rymdskepp"!

Jag se det snöar!

Imorse när det snöade såg det så vackert ut att jag ville dokumentera det! Se resultatet nedan...
Pinkmommey♥


Eh så vackert det blev, not....

Leklandet Fantasium och fantastiska Wallenbergare!

Idag har jag sökt EN HIMLA MASSA JOBB och gjort en massa viktiga saker och lagom tills det att barnen slutade på dagis tog vi med dem och åkte till Leklandet Fantasium på Lidingö!

Nu är vi här och ska snart åka hem och förbereda för middagen vi har ikväll. Eller förbereda och förbereda... Allt är färdigt och handlat på Hallen ;) Wallenbergare, potatispuré, gräddsås, pressgurka, surdegsbröd och små bärpajer! Rårörda lingon och sallad hade vi i alla fall hemma, he, he.

Det är L och J som kommer ikväll och vi har nog inte setts sen våran kompis bröllop tidigt i våras... Eller jo, jag och L har setts ett par gånger på några födelsedagsgrejer men det var länge sen så det ska bli sååå mysigt!

Pinkmommey♥


Mums!


Same,same but different wifeys...

Vafan nu hade man ju sett fcram emot hemmafruarna men så har de tagit exakt samma material de radan visat och visar det igen men i en annan ordning - dåligt!

Pinkmommey :)


Dagisfoton!

Förra veckan fick vi våra dagisfoton och pojkarna var så söta!

Det är klart att lilla F såg lite galen ut med sina sår men dels hade jag faktiskt sminkat över dem lite och dels så är det ju den han är - vilden!

Vi fick både stora och små individuella foton och stora och små syskonfoton. Dessutom fick vi också gruppfoton och skulle jag behållit alla så hade notan slutat på 1150:- och det känns lite mycket för oss just nu...

Därför har jag bestämt mig för att behålla syskonbilden och alla de små och så skippar vi barnens "egna" och gruppfotot.

Dock har jag tagit bilder på bilderna med kameran så man kanske kan framkalla dem i alla fall ;) Vi har faktiskt en egen fotoskrivare som jag typ har använt två gånger... Åh vad jag längtar tills vi en gång ska flytta och jag kan få ett rum för alla kontorsmaskiner, symaskiner, pyssel, kalasgrejer och annat som jag vill ha framme och faktiskt använda i vardagen!

Nu ska jag sätta mig och söka lite jobb!
Pinkmommey♥


Mini!


T!


Syskonbilden!

Sköna söndag!

Skön och avslappnande söndag är vad vi har haft här.

Imorse när vi vaknade så kände vi att T var lite varm och mycket riktigt hade han feber så vi bestämmde oss för att ta en lugn hemma dag och på samma gång hinna fixa med lite saker som behövde göras på hemmaplan.

Efter långfrukost blev det film och sömn och sedan gräddade jag supertunna spröda pannkakor till hela familjen till lunch!

Efteråt var barnen så kladdiga så vi passade på att ta ett bad. När vi kom upp ur badet kom farmor och farfar hit på en fika och när de gick var barnen helt slut!

F bestämde sig för att åka till Sabai song och ta med mat hem och under tiden somnade lilla F i soffan och T skrek att han var hungrig...

När maten väl kom var i alla fall alla vakna och glada igen och vi njöt som vanligt av Sabais goda mat!

Nu har jag nattat barnen och vi kollar på svensk-engelska Wallander.... Nu har jag gått och lagt mig istället... Bloggning och skvaller känns roligare, hi, hi.

Ha en skön natt!
Pinkmommey♥


Näst sista pannkisen av 18 st! Det tar tid men det blir gott!


Närbild.


I ugnen så de håller sig varma och med smörgåspapper imellan så de håller sig spröda :)


En massa goda tillbehör - billigsylt till kidsen (hallon & jordgubb), lingon- och hjortronsylt till oss vuxna och självklart grädde och socker! Dessutom chokladsås och skivad banan (en klassiker sen Paris-tiden) och sirap så det blir lite amerikanskt!


Såhär glad blir liten sjukling av pannkakor!

Vi blir aldrig av med vår "inneboende"...

Alltså nu börjar jag bli lite trött på vår ineboende som aldrig vill flytta! Jag har försökt att göra allt men vi blir bara inte av med "den"...

Jag talar om alla våran feber...

Nu är det T´s tur att bli sjuk... Vi hade ju ändå fått vara friska hela familjen i hela 4 dagar så då var det väll dax igen... ;)

Det är ALLTID nån som är sjuk här på hösten... Vi har handsprit och försöker att tänka oss för men dels är vi väldigt pussiga i vår familj och dels så sover vi ofta tät och tillsammans och då kanske det blir lite svårt att inte smita varandra...

Och om lilla F har ärvt min åksjuka så har T ärvt min lätthet att bli sjuk... Kul egenskaper att ärva från sin förälder... Både jag och T blir sjuka såfort en sjuk ens tittar på oss! Vi tål inte drag osv...

Hoppas nu bara detta "går tillbaks" och inte bryter ut i nån "riktig" sjukdom...

Nu ska jag göra pannkisar till mina älsklingar! Kanske blir det en pannkakstårta?!

Pinkmommey♥


T på stranden i Torekov! Sommaren är bra - då är vi nästan aldrig sjuka!

Kaskadkräkningar...

Fasiken, Lilla F har ärvt min åksjuka... När jag var liten så blev jag åksjuk vart jag än skulle åka... Bara vi skulle till Täby några minuter bort så kunde jag kräkas...

Nu verkar det som om Lilla F har blivit lika dan.... Senaste tre gångerna vi har åkt bil och det har varit lite guppigt eller småvägar så har han kräkts...

Igår när vi skulle ut till Bromma så hörde jag efter ett tag att han började hosta där i baksätet och jag tvärnitade och slängde mig ut ur bilen och drog snabbt ut honom ur baksätet! Jag hann fånga upp första spyan i mina händer (!) så att det inte skulle komma på sätet och sedan så fick han stå som en stor pojke framlutat och få upp resten på marken.

Stackars liten och som om det inte vore nog så hade vi publik! Rakt framför oss var både en busshållplats och en tunnelbane station med en massa folk.

Jag blir bara så trött på mig själv att jag inte lärt mig vid det här laget att ha papper, plastpåsar och annat nödvändigt i bilen när jag har små kladdiga, jräkandes, kakätandes barn i bilen...

Nu ska jag fixa ett litet "överlevar-kit" till bilen med vattenflaska, papper, våtservetter, bjöja, plastpåse, extra t-shirt mm!

Undrar också om man kan vända lilla F´s bilbarnstol framåt då han mår så dåligt när han åker bil eller om det är helt livsfarligt?

Pinkmommey♥


En liten Mini (för 1 år och 2 månader sedan) i bilen, då utan att må illa!

Lek i Bromma!

Igår tog jag barnen och åkte till min kompis och hennes döttrar i Bromma! Vi träffades vid 4 H-gården/lekplatsen vid Ängby slott och dit kom även C med hennes två små barn - vi var som ett alldeles eget litet dagis!

Vi kollade på djur, jag hade med mig lite pick-nick och så lekte barnen loss i lekparken. När syskonbråken kom allt tätare så kände vi att det var dax att byta miljö och åka hem till C istället.

Barnen lekte vidare och sen blev det Taccos till hela gänget! Vi hade tänkt att stanna till läggdax men redan vid 18.30 kände vi att det var dax att åka då alla barne verkade "färdiga".

Lilla F somnade i bilen efter en sekund precis som jag trodde och på vägen hem stannade vi även och hämtade upp pappa som hängt på stan med en kompis hela dagen. Han är helt inne på vapen och jaktkläder nu och det tar all hans tid... Verkligen super om man är arbetslös och inte direkt har en fetinglön att lägga på sådana lyxattiraljer...

När vi kom hem var det bara att bära in mini som snällt sovde vidare och T fick titta på filmen "Monster vs. Aliens som jag passande hade hyrt dagen innan.

På kvällen sen var det fotboll som jag ju har noll intresse för så jag fixade lite här hemma och passade sen på att lägga mig tidigt för en gång skull!

Nu ska jag gå och lägga lilla F som redan är redo för att "sova middag".

Pinkmommey♥


Lilla F och T som inte var bästa vänner igår hela dagen inte... ;)

Godmorgon lördag!

Igår hade jag en riktigt skön kväll med lilla F medans T sov hos farmor och farfar och F var ute med killarna och åt.

Jag hann precis natta lilla F innan Idol och sedan blev det tv och datan med lite godis fram till att F kom hem strax efter 23.

Sen har jag fått mig en skön natts sömn och vaknade alldeles nyss, lite innan kl 8 av att lilla F kom intrippande till vårt rum!

Idag så ska barnen och jag till en av mina bästa väninnor och hennes barn i Bromma! Vi ska vara där hela dagen och även äta middag där ikväll! Vi blev även erbjudna att sova där men jag tror vi åker hem - det är alltid skönt att sova i sina egna sängar! Dessutom så har barnen lite olika sovmönster så man vaknar lite hipp som happ av alla skrikande barn på natten, he, he...

Hyrde i alla fall lite filmer igår så ikväll blir det väll en av dem och lite mys med min älskling!

Ha en härlig lördag!
Pinkmommey♥


Morgonmys framför tv´n :)

Klart man ska kunna spåra IP-adresser!

Såg denna artickel idag i Aftonbladet och har även läst om denna person tidigare och jag är äcklad och chockad!  Okej att man är sjuk i huvudet men att blogga om det är ju bara inte sant! Förhoppningsvis åker denna personen fast och det är väll ändå det han vill kan man tro i och med att han gör på detta viset!?

Jag tycker att det är självklart att man ska kunna spåra IP-adresser i och med att det finns så många galningar där ute som använder sig av nätet på helt fel sätt...

Pinkmommey♥
Normal text Stor text Extra stor text

Bloggpedofil fortsätter

Google ska hjälpa till att spåra IP-adresser

Polisen har ännu inte lyckats spåra den person som på en blogg utgett sig för att vara pedofil och jobba på en förskola i Stockholm.

Nu ska Google hjälpa till att spåra personen.

I slutet av sommaren upptäcktes bloggen som beskrev intima situationer med barn som bloggaren uppger att han arbetar med.

Utbildningsförvaltningen gick ut med en varning till förskole­cheferna och ändelsen polisanmäldes.

Men bloggen fortsatte att uppdateras och ingen person kunde kopplas till den.

Kammaråklagare Jennie Söderberg säger till Metro att man nu tagit hjälp av Google för att spåra IP-adresserna.

– Vi har begärt ut den informationen och får se vad det kan ge, säger hon till tidningen.

Tidigare spaningar har pekat mot en anonym användare som kopplat upp sig på olika internetkaféer.

Men enligt Söderberg finns det i nuläget ingen misstänkt namngiven person.

– Vi är fortfarande på spaningsstadiet, säger hon till Metro.

Mikael Stengård

Pedofil bloggar om sitt liv som dagisanställd Stockholms förskolor varnade: Bedöms som mycket trovärdig

http://prison-penpals.com/knowledge-against-prison1.gif

Äntligen fredag!

Idag var det egentligen meningen att jag skulle träffat D och M för lunch men hade helt glömt bort att jag hade en tandläkartid för att laga en plomb som hade lossnat... Därför blev det istället en tur ut till Lidingö och min tandläkare där.

På vägen hem stannade jag till i Hjorthagen på Myrorna. Jag har velat besöka dem i flera år nu men det har liksom inte blivit av TROTS att jag nästan bor granne med dem...
Hur som helst gjorde jag i alla fall det idag och jag blev grymt besviken! Vilket jävla äckligt ställe... Jag har alltid en romantisk idé om att seconhand butiker ska vara mysiga och att man ska hitta en massa fynd men så är det aldrig, aldrig för mig i alla fall...

De gångerna jag väl besökt seconhand butiker luktar det äckligt och det mesta av allt jag slängt genom tiderna var i bättre skick och snyggare än allt jag kan hitta i butikerna...

Idag så besökte jag alla "avdelningarna" på Myrorna och det jag kanske skulle kunna tänk mig var glas och porslin. Sofforna var det sunkigaste jag har sett - nersatta och skitiga... Skorna var nötta och trasiga, barnvagnarna och annat var inte direkt barnsäkra om man säger så.

Dock tycker jag att det är en bra idé och för ett gott syfte men jag tycker också de borde vara lite mer kräsna med var de tar in men det är bara min åsikt.

Trots mina tankar om detta ställe så kom jag hem med en gammal vide (100:-!) och en barnbok (45:-)... Har velat ha en video ett par år nu så jag ska kunna titta på alla gamla videoband vi har här hemma från semestrar, julaftnar mm

Ikväll ska F på AW med några killkompisar och för mig blir det IDOL!

Ha en bra fredag!
Pinkmommey♥


Min lilla kanin T på morgonen!

8 liter trattisar, dans och massa kärlek!

(Tyvärr gick det inte att blogga igår från min blogg så detta inlägg lägs in idag istället...)

Vilken mysig dag jag har haft!Började dagen med fixa lite viktiga papper och därefter så packade jag ihop en matsäck för min och F´s svampplockning!Runt lunch åkte vi iväg och stannade först till på Delantina för att köpa med lite smarrig lunch! Efter ca 45 minuter var vi framme på det stället som mina svärföräldrar hade rekommenderat till oss. De var där för två veckor sedan och hittade en massa svamp!Jag hade inte vågat hoppats på att hitta så mycket svamp men tji fick vi - det blev 8 liter trattisar! Efter ca en timmes plock så tog vi en liten lunchpaus och sedan så fortsatte vi ca 30 minuter till. Det var så skönt och vackert väder och supermysigt att  vara i skogen! Dessutom blev det ju extra kul när man hittade hav med svamp så att det blev så lättplockat!Vi han precis hem för att hämta killarna på dagis och sedan åka direkt till Buskul! Vi dansade gärnet en timma och sen gick vi till McDonalds som allatid.När vi kom hem så började vi att rensa svamp och höll på enda tills dess att småkillarna skulle sova... Nu har vi nattat dem och nu blir det bara lite surfning på mina favoritbloggar!Sov gott alla fina!
Pinkmommey♥Ut i svampskogen

Efter ännu en skitnatt så drar jag nu ut i svampskogen! Skriver mer sen!

Ha en fin dag!
Pinkmommey♥

http://www.svampfoten.nu/V%C3%A5ra%20bilder/flugsvamp.jpg

2009-10-07

Kan inte fatta att det redan är oktober men måste ändå erkänna att jag redan börjar längta efter min favoritårstid julen! Här hemma har vi börjat tända levande ljus överallt och det älskar jag!

Igår så träffade jag söta L och gick på jobb09-mässan på Berns. Det var mycket trevligt att träffa Lilla L men mässan hade jag kunnat vara utan... Det var sjukt mycket folk och inga företag som passade mig som ställde ut...

Efter mässan gick vi och tog en kaffe och sen så åkte jag hem då vi skulle ha middag senare på kvällen och jag behövde förbereda.


Söta L!

När jag kom hem så ringde jag konkursförvaltaren till det företaget jag arbetat på för att få hjälp med att fylla i et papper men tyvärr satt han upptagen i möte och jag fick istället prata med.... en bitch!

Hon var så jäkla otrevlig, trött, okunnig och jag vet inte vad! hela samtalet avslutatdes med att hon anklagade mig för en massa saker när det är jag som inte har gjort något och hamnat i kläm mitt i alltihopa... Direkt när vi hade lagt på så började jag gråta men rykte upp mig igen då jag var tvungen pga middagen vi skulle ha.

Vid 18-tiden kom sen F´s lillebror och hans flickvän och de hade alldeles nyligen varit I new York och hade med sig vår beställning på barnkläder :)


F´s bror och brors flickvän M.

Vi bjöd på smarrig middag i form av hallomiost i chiliolja till förrätt, Chicken tikka masala till huvudrätt och gino till efterrätt! Sen var det lite extrasaker som nybakt lantbröd, gott vin och godis som också slank ner ;)

När våra gäster sedan gick hem så vaknade lilla F av att han hostade så att han kräktes och vi var tvugna att ta tag i det... När väl det var klart så lät det som våra grannar möblerade om i sin lägenhet ovanför oss eller så var det så att inbrottstjuvarna var hos henne nu så vi var tvugna att kolla upp det... När jag slutligen fick lägga mig i sängen så hade klockan hunnit bli 02.00 och sen så krånglade min hals resten av naten så det har varit en skitnatt kan man lugnt säga...


Lilla F är lite trött nu när han är sjuk och somnar lite här och var. Här var det framför tvn, hi, hi.

Nu ska jag gå och ringa konkursförvaltaren igen och se om jag kan få hjälp idag istället...

Pinkmommey♥

The model, ha, ha

Är så jäkla arg ikväll så jag kan inte ens blogga men lägga ut några roliga bilder klarar jag! I min skattgöma bland gamla bilder hittade jag även en hel del gamla tidningar (läs Frida, Veckorevyn mfl) där min pojkvän också fanns med - så söööt! Här får ni se några av dem.

Pinkmommey♥


F i den blommiga resp. beiga västen - tur att detta inte är mode nu...


Närbild


F längst ner till höger.


Så kul, ha, ha. Hans beskrivning av drömtjej passar inte direkt in på mig, hi, hi.


Närbild.


Mina vänner brukade kalla honom Aco-killen och jag tänkte bara på godiset Aco - kommer ni ihåg :)


Närbild.

Stålkvinnan

När jag gick igenom mina gamla kataloger så såg jag att det var en himla massa bilder där jag hade tanställning... Jag hade hemska tänder när jag var liten och såg ut som ett monster i munnen... Efter 9 dragna tänder (en del mjölktänder som inte ville tappas), räls i 3 år och "gom" i ett halvår så fick jag tillslut fina tänder!

Jag kom på att jag borde ha en Veckorevyn liggande någonstans där jag är med i med min tandställning och hittade den :)

Titta så liten jag var, hi, hi!
Pinkmommey♥


Det är inte jag på bilden utan vi var några tjejer som de gjorde repotaget om.


Jag till vänster. Vad rund jag ser ut i ansiktet... Jag som var så smal, måste vara bilden eller så är det bara tånårshull eler vad det heter?


Orka... De hade en lång "intervjuv" med mig och klippte ihop allt så detta blev resultatet, jag kommer ihåg hur sur jag var över det, fniss!

Kusinkalas!

Igår så gick jag och T på kalas till hans kusin på Lidingö! Tyvärr fick pappa och lilla F stanna kvar hemma då de fortfarande var sjuka...

På kalaset var nästan alla som skulle varit där förutom min lillasyster och min lillebror med sin flickvän. Dock fick jag träffa pappa för en gång skull men han satt ju med killarna och snackade och tyvärr (men väntat...) glömde han kvar teckningen som T hade ritat till honom... Suck! Jag gömde dock teckningen och tog hem den igen så att min fina T inte skulle bli besviken...

Tyvärr glömde jag att ta med det allra viktigaste till kalaset, nämligen ett inbetalningskort på pojkarnas sång/dans som jag skulle ge till pappa som han kunde betala. det är nämligen så att vi själva ska säga vad vi vill ha eller möjligtvis köpa presenten själva och be om pengar i efterhand... Alltså har jag bestämt/valt att de ska få betala killarnas sång och det blir ju super nu när vi har det lite krassligt med den ekonomiska delen...

Det var i alla fall trevligt att träffa honom och så mysigt att träffa min storasyster med familj som bor i Dalarna som var nere för dagen!

När vi kom hem åkte F och köpte hem kinamat och alla i familjen slängde i sig maten med glädje - kul!

Nu ska jag gå och laga lunch här. Sjuklingarna sover men de är säkert jättehungriga när de vaknar!

Ha en fin dag!
Pinkmommey♥


T och lilla F´s minsta och yngsta kusin S!


T och hans kusin C som hade kalaset och fyllde 5 år längst fram på bilden. Bakom ser vi från vänster barnens kusiner F och C och kusinernas kusin (min svägerskas sysyerson) T!


T och lilla F´s stora kusin M till vänster. De andra två barnen är kusinernas kusiner K och P (som var yngst i sällskapet)! Sen har vi min svägerskas svägerska M och min svägerskas syster (inte helt lätt med alla släktingar ibland ;)


Min fina svägerska S som är en underbar fru och mamma och värdinna! På bilden ser vi även hennes fina mamma!


Kusinernas morfar och farfar (alltså min pappa och mina barns morfar ;)!

Skolfoton á la 80- och 90-tal...

Här om dagen läste jag i Fyra nyanser av rosas blogg att de hade tagit skolfoton på skolan där hon jobbar och blev helt sugen på att leta fram mina kataloger, hi, hi!

När man tänker på skolfoton från 80- och 90-talet är det just sådana som dessa man ser framför sig....
Shit så man såg ut, detta var vad jag hittade, ett litet axplock ur mina kataloger:


Jag går i 3:an och ni ser mig högst uppe i högra hörnet, hi, hi.


Mamma bestämmer fortfarande kläder och frissa... Hon har tvingat mig att klippa lugg och mina tänder står åt alla håll....


Jag går i 4:an och mamma har satt på mig kråsblus... Långst ner till vänster ser ni mig... Musse Pigg, Snobben och Katten Gustav is the shit att ha som tryck på dina tröjor!


Ni kanske tycker jag är elak som lägger ut denna bild men hon var en drake!! Hon mådde dåligt på  det personliga planet och lät det gå ut över oss elever... Mig hatade hon mest och man kan kalla det vuxenmobbning... Hon var galen!


Jag har börjat 7:an och blivit ball ;) Jag står i mitten med en härlig page och en Levis t-shirt ;) Grunge började precis bli inne, snart hade alla skjorta på skjorta och Dr Martens!


Tandställningen är på plats och det var helt klart årets trend!


Ibland var man bara helt crazy på skolfotorna ;)


I 8:an så var vi bara så balla... Här har jag suttit och skrivit kommentarer om alla... Det gjorde jag med varje klass men de visar jag inte ;) Nu är grungen kommen! På fotot är jag dock fina flickan och har välvårdad klädsel - polo var helt klart inne + märken som Bomerang, Chippie, Chevignon och Dielsel.


Vi var ett tjejgäng i skolan som kallade oss för " The Core killers gang bang"... Orkar inte förklara, ha, ha... Vi gick i alla fall nästan alla i olika klasser men bestämde att ha likadana kläder på skolfotot - jag tror jag dör! Klassfotot kan ni se min kompis B som har likadana kläder som jag... Jag har skrivit söt på henne, ha, ha.


Nu går jag i första ring och ser ut som värsta pubb ungen - jag står längst till höger i mitten. Svart, tight och bar mage var grejen detta år... Gärna lack, läder eller leopard också...


Det fanns en himla många föreningar och klubbar i skolan och vi startade en bara för att vara med i skolkatalogen... Hur coola tror ni vi känner oss! Skulle i och för sig inte ha något emot de läderbrallorna idag ;)Studentmorgonen! på väg från kyrkan till skolan!


Jag sitter längst ner, näst längst ut till höger.


Närbild.

Mitt sunkiga pubbesök...

I fredags så mötte jag upp min vän M på hennes stammishak, Tuder Arms. Det var tredje gången på ca 5 år och det räcker absolut...

Det är verkligen inte mitt sorts ställe men jag hade i och för sig jättrevligt med M och hennes sällskap! Utan att låta för hård så är det annars ett gäng avdankade alkisar och de flesta verkar antingen vara singlar på 50+ eller vara i ett förhållande där den andra inte bryr sig eller har något att säga till om att man är på puben och super sig full flera gånger i veckan...

Grejen är den att när jag väl kommer ut utan barn och så så skulle jag kanske hellre vilja gå någon annan stans men jag älskar ju att hänga med min vän M så vad gör man...

Tyvärr hade jag inte hunnit äta middag utan hade tänkt ta något enkelt där men i och med att de firade 40-års jubileum så var det galet där... Jag satt helt enkelt utomhus mellan 18 och 23.30 - jag är glad om jag slipper bli förkyld nu!

Utan att gå in på för mycket detaljer så mådde jag inte helt hundra när jag kom hem och det är efter två glas vin!! När jag pratade med min kompis dagen efter så sa jag att jag typ trodde jag blivit drogad... Hon sa att sånt skulle de absolut inte göra där men de serverar säkert dåligt vin...

Grejen är den att jag blev lika dan förra gången efter två glas vin och annars har jag inget problem med att dricka en flaska vin under en middag utan att bli i närheten av hur jag mådde i fredags...

Nu har jag i alla fall lärt mig: tredje gången gillt! Det blir ingen mer gång!

Nu ska jag gå och ta ett bad och förbereda familjen för dagens kalas.

Pinkmommey♥Inte så värst stolt över denna bild... Jag i mitt esse på F´s 30-årsfest för en herrans massa år sedan...

Naturhistoriska, junkmiddag och film!

Är alldeles för trött för att skriva om dagen men ni kan få se den i bilder!

Nu blire film!
Pinkmommey♥


Vi började besöket med en titt i museiebutiken... En dino senare så gick vi ner i deras nya restaurang och åt en smarrig lunch! Pannkisar till T och...


kyklingspett, rostad potatis, sås och fransk tomatsallad till det, faktiskt jättegott även om det kanske inte ser så ut...


Lite konstigt kan tänkas utifrån en "vuxens2 perspektiv men denna figur är det absolut bästa på hela besöket tycker barnen - varje gång ;)


STOOORT skelett! Dinosarier är bland det bästa T vet!


Mammuten från Ice Age tror nog T :)


Det är så roligt för varje gång T ska beskriva något som hänt för länge sen så brukar han referera till "när människor var apor". Det är alltså härifrån han fått det.

Vardag eller helg, vad spelar det för roll?

Idag är jag hemma själv med lilla F som fortfarande är sjuk medans F är ute och träffar en gammal vän! Ikväll ska jag däremot på min första AW på många, många år! Kanske inte på det stället som jag helst skulle gå till men min kära vän M hänger gärna där och jag ska alltså hänga med henne :)

Imorgon funderar jag på Underbarabarn-mässan eller kanske en gammal goding som Tekniska muséet och på söndag är det kalas hos kusinerna på Lidingö!

Nu ska jag ringa konkursförvaltaren....
Pinkmommey♥


Skit-tv och räkningar...

Här händer inte mycket...

Det visade sig imorse när vi vaknade att lilla F hade feber... Han blev alltså hemma när storebror gick till dagis och han var inte glad alls :(

Själv trodde jag att städerskan skulle komma men jag hade tagit fel på vecka så det är först nästa vecka hon ska komma så det är bara att ta sig en liten storstädning imorgon.

När jag hämtat T på dagis så lämnade vi lilla F och pappa (F) som för övrigt också är sjuk hemma och åkte ner till Fältan.

Det blev både vintersockor och höstvantar från H&M, vintervantar från PoP till barnen och jeansleggings till mig från Bik Bok! Dessutom lite krämer till kidsens torra kinder nu inför hösten och vintern och sist men inte minst en pressing till barnens kusin som vi ska på 5-års kalas till nu på söndag!

VINTERVANTAR BABY
Passar till grönsvarta overallen och svarta pälsmössan från PoP från förra året!

MÖSSA BARN
Mössan :)

MAGISKA VANTAR BARN
Hur många sådana här går inte åt... Måste alltid köpa på mig massor och hur blir det då inte i år med två små knoddar på dagis...

STRUMPOR BABY
Klassiska ullsockor gör så att små fossingar inte fryser!
På vägen ut gick vi in på Sabis och köpte lite frukostgrejer och passade på att ta med färdig middag hem! Jag köpte lite av varje som jag var sugen på, inte det som passade ihop, hi, hi! Det blev kyklingfiléer i oystersås och cashewnötter, tomat och mosarellasallad, kyklingklubbor, revbensspjäll och potatissallad. Dessutom lagade jag jasminris och en röra på keso, svartabönor, nötter och lite fransk dressing till det! Skönt att slippa laga middag!

Barnen är nattade och jag har som vanligt tittat på Idol och hunnit med att betala lite försenade räkningar...

Ha nu en skön kväll och sov så gott!
Pinkmommey♥


Mina älsklingar har börjat somna och sova tillsammans! Hur söta! Tur att jag inte väckte dem med blixten.

Luigi från Cars!


Theo är mycket nöjd när han hittar "Luigi" från filmen Cars på riktigt i bilparaden i Falsterbo :)


Men varför kan vi inte köpa Luigi pappa?

Video test

Testar att lägga in en liten video för att se om jag lärt mig något!

Pinkmommey♥


T för ca 1,5 år sedan. och hans föräldrar som skrattar åt honom ;)

Gårdagen!

Igår så mötte jag upp en av mina bästa kompisar C på Nk´s nya barnavdelning! Högst upp på Nk där det förut var bla skivavdelning är numera en barnavdelning med en massa fina kläder och en alldeles underbar leksaksavdelning! Jäklar vad fint det var! Nästan tur att jag inte har ett jobb just nu för annars hade Amexkortet gått varmt ;)

_P7P6458_1

C shoppade upp sig rejält till sina tjejer inför vintern men jag nöjde mig med en liten ynka fliskrage till en av mina killar, fniss! Dock har jag ju allt de behöver inför vintern då jag redan gjort mina budgetklipp för en massa veckor sedan då jag köpte vinterkängor och overall till T! Lilla F får ju ta över T´s vinterkläder som han växt ur och det var ju tre hela uppsättningar!! Och de ser knappt använda ut men sen är de ju bara använda en vinter och det är bra märken med superkvalitet så det hjälper ju det med.

jasper kids jacket 502208 070
C köpte bla fina jackor till tjejerna från Didriksons!

Efter Nk så begav vi oss till gamla hederliga Riche för en mysig middag! Det blev lammfärsbiffar för oss båda med fetaostcreme och rostad potatis! Världens godaste vin till det - för mig då, i och med att C är gravid. C festade istället loss på en efterrätt men i och med att jag både hade slängt i mig ett par av mina kanelbullar på dagen och F´s prinsesstårta så hoppade jag det.


När C lämnade bordet för en stund så satt jag bara där och spanade in folk och lyssnade på alla konversationer runtom kring. Det var så underbart - jag kunde drömma mig bort för en stund känna att allt var som vanligt (när vi hade jobb, slapp oroa oss för ekonomin och gjorde roliga saker...)!

Folk strömmade in och hade afterwork, jobbmiddagar, killgäng som träffades och firade att en i gänget skulle bli pappa osv

Allt jag kunde tänka på var att det är en hel värld där ute som vi går miste om och som vi en gång var en del av. Det var lite sorgligt...

Jag längtar tillbaks och hoppas vi snart får vara med och leka igen!
Pinkmommey♥

RSS 2.0