Kroppen säger ifrån

Ledsen att jag inte bloggade igår men det var en ganska dramatisk dag så jag orkade inte...

På förmiddagen pysslade jag med lite jobbgrejer och planerade o bokade för alla ♥-ansdag!

Redan i förrgår hade jag som en kramande hand runt hjärttrakten och sedan en strålande smärta från ryggen i samma område. Igår fortsatte det och efter ett samtal med mamma tykte hon jag skulle ringa Vårdguiden.

Där sa de att det äkert inte var något farligt men att jag skulle besöka min doktor när jag fick tid. Som tur är hade han redan en tid samma eftermiddag och jag fick börja mitt besök med att få ett Ekg.

Det känndes mycket märkligt att ligga där 32 år gammal och kolla om det var något fel på hjärtat... Som tur var va det inget fel med det!

När jag sen var nere hos min doktor fick han mig mer orolig än lugn... Jag har bestämt mig för att jag inte vill besöka honom mer...

Han pratade om proppar, typ lungcancer och andra läskiga saker som fick mig att bli såå orolig!! Men sa dock att han inte kunde hitta något utan att jag fick gå hem och äta alvedon.

Dessutom bad jag för andra gången på ett år om en remiss till en hudläkare och han ville ändå inte hjälpa mig trots att han hittat förändringar på min rygg. Jag fick i alla fall en remiss men läkare får jag leta efter själv...
Nu är jag inte så lite oroad...

Sist men inte minst så berättade jag för honom att jag verkligen vill ta tag i mitt problem med flygning (eller problemet är väll att jag INTE flygit på 7 år). Jag sa att jag inte visste var jag skulle börja, att jag inte visste var jag skulle vända mig och att jag mår dåligt över detta för att det går ut över familjen på många sätt men han gjorde INGET!

Nej en ny läkare får det bli!

Dock a han att jag skulle vila då min kropp verkar säga ifrån efter snart två år utan en enda natts hel sömn, massa oro och nu senast tre veckor med sjuka barn att ta hand om.

Jag får väll helt enkelt skita i hemmet och partry och annat ett tag och bara va.

En SUPERSKÖN grej är att jag äntligen kommit fram till att jag bara ska arbeta deltid!! Dels kan jag sköta hem och barn bättre, dels slipper jag vara borta från mina små (lilla F är ju bara 1 år och 9 månader) och dels så slipper jag skaffa en barnvakt som passar (som verkar vara det svåraste på länge...).

Jag visste att jag skulle bli erbjuden ett av jobben jag sökt igår och innan de hann få tag i mig så mailade jag dem och berättade att jag inte ville gå vidare. De svarade och var så förstående så det är sååå skönt!

Efter att jag kom hem från doktorn så gick jag, min ångest och barnen hem till svärmor med en bukett blommor och hälsade på. Hon kom ju hem från sjukhuset häromdagen och vi ville se hur hon mådde och barnen hade längtat så!

Jag somnade sedan utmattad redan vid 20.30 då jag nattade barnen och sov ända tills imorse klockan 06.30!

Nu ska jag lägga mig och bläddra lite i nya Mama innan det är dax och hämta barnen och gå iväg til Buskul!

Ha en skön dag!
Pinkmommey♥



Framtida boenden?

Husjakten fortsätter och denna helg är vi intreserade av att titta på dessa hus! En del är direkt inflyttningsbara och en del måste renoveras för att passa oss! Är huset inte tipptopp så är det alltid skönt med nytt kök och badrum + tapeter, färg och slipning av golv.

Näsbypark:

 
Rum  6 rum, varav 4-5 sovrum.
Pris  6 850 000 kr ellerhögstbjudande








Nacka:
Rum: 8
Sovrum: 4-5
Boarea: 181 m²
Tomtarea: 1840 m²
Pris: 6 475 000 kr / Bud











Lidingö:
Boarea: 
211 kvm, biarea 86 kvm
Rum: 7 rum, varav 4-5 sovrum.
Tomt: 1 771 kvm (friköpt)
Pris: 7 200 000 kr









Pinkmommey♥


Att bli intervjuad och att själv intervjua

Idag fick F ta barnen på morgonen medans jag förberedde mig för dagen intervju på Inhouse för Nordic Capital tjänsten. På vägen till intervjun lämnade jag barnen på dagis och sen tog jag en skön prommenad till Grev Turegatan :)

Väl där hade jag en jätte trevlig och avslappnad intervju! Dock kände tjejen som intervjuade mig att jag var lite väl överkvalificerad för tjänsten men tyckte ändå att jag var en bra kandidat om jag själv ville gå vidare :)

Efter mitt besök på Inhouse gick jag och köpte lite härliga blommor (det kan man aldrig ha för mycket av) och sen åkte jag hem för att ta tag i storstädningen...

Jag skulle ju själv ha en tjej här på intervju för passning av våra barn och jag gillar ju inte att visa upp mitt hem när det ser hemskt ut... Passade därför på att ta en torstädning och var klar lagom till dess att jag skulle hämta barnen.

Hon dök upp en halvtimma försent men det gjorde absolut inget och vi hade ett trevligt möte. Så nu får vi se om jag får nått jobb och i så fall ska jag höra av mig till henne.

Nu sitter vi här och slökollar på lite barnprogram och väntar på pappa som snart kommer hem med lite thaimat!!

Tyvärr så har jag åkt på samma maggrej som lilla F har så jag är glad att jag för en gång kull inte har något inbokat imorgon...

Ha en skön kväll alla bloggisar!
Pinkmommey♥






Fotboll, sång och simning

Idag var jag ju och träffade söta L och hennes lilla dotter på Foam som hade byggt om så snyggt!

Efter hann jag med både att lämna åter lite kläder i Fältan, handla mat på Sabis och hämta ut ett paket på Poten.

När jag kom hem så hann jag inte mer än att packa upp maten innan det var dax att hämta barnen på dagis. Efter lite mellanmål och vila framför tv´n så bar det av till Bosön och T´s första fotbollstävling :)

Vi skrev in oss och T fick en en fin t-shirt som han fick ta på sig med sitt namn på :) Vi föräldrar och syskon fick vänta utanför men jag kunde tjuvkika lite genom glasdörren och han var så orädd och duktig! Dessutom upförde han sig mycket väl till skillnad från en del andra barn... De satt inte still när de skulle, pratade när det skulle vara tyst och puttade på andra barn :(

När det sen var slut kom T utspringandes och var eld och lågor och berättade allt han lärt sig, visade oss sina tricks och var sååå stolt!! Han sa att det var bättre än dagis ;)

En del andra barn kom dock utgråtandes så det kändes så skönt att det gick bra för honom! Detta kommer nog göra honom både glad och få honom att få ett bättre självförtroende.

På torsdag börjar dessutom Buskul igen och sedan funderar vi på om vi också ska köra på lite simskola/simlek ivår?!

När vi kom hem fick han bestämma middag och det blev falukorv och makaroner med glass och strössel till efterrätt.

Nu ligger vi hela familjen och kollar på Madagaskar " och snart är det sängdax för barnen. Själv ska jag välja kläder, skriva ut viktiga pappaer och fixa annat inför intervjun på Nordic kapital imorgon.

Ha en härlig kväll!
Pinkmommey♥


En stolt kille på väg till sin första fotbollsträning!
 

Han ville visa sin nya väska där han har sin vattenflaska mm ;)


Hela gruppen samlad innan träningen drar igång - T är lintotten till höger i vit t-shirt :)


Operation

Min kära svärmor är nyss hemkommen från Danderyds sjukhus där hon gjort en Gastric bypass operation! Jag är så nyfiken på hur det kommer att gå och det ska bli sååå kul att se hur hon tappar i vikt.

Dock ska man inte sticka under stolen med att det är en stor operation och en ännu störreomställning! Hon kommer aldrig mer kunna äta en vanlig måltid och hon ska helst inte äta för fet eller för söt mat tror jag att det var... En köttbit är inte heller så bra... MEN man kan ju äta små goda måltider oftare och en bra grej är att hon inte kommer att känna sig lika hungrig.

Efter operationen går det endast att äta 1½-2 deciliter mat per portion; vikten rasar därför fort. Det är inte onormalt att patienten minskar 15 kilo under första månaden. Det är viktigt att äta rätt och på jämna tider under dagen. Mellan de vanliga måltiderna ska mellanmål intas. Det är också viktigt att maten tuggas väl. Eftersom näringsupptaget till viss del minskas så måste den opererade också äta oftare än en ickeopererad, åtminstone till att börja med.

I snitt tappar opererade personer 61,2 % av sin övervikt. (Mindre än 5 % som inte opererats utan har fått den konventionella behandlingen som finns vid vårdcentralerna, får en betydande viktminskning och bibehåller den långsiktigt.)


Sen får man ju se upp med depresion och annat som kan komma med denna operation - du blir ju en helt annan människa både till det yttre och till det innre men förhoppningsvis en friskare och gladare :)

Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag träffa min sons gudfars fru L och deras lilla dotter W!

Ha en fin dag!
Pinkmommey♥



Frosting

Då jag dels älskar att göra cupcakes och jag dels låter barnen äta vad de vill när de är sjuka så bakade jag härom dagen! Jag använde en färdig frosting från Betty Crocker som man bla hittar på Sabis i Fältan för det facila priset av 49:-...

Den är absolut inte lika god som egen frosting men den funkar i nödfall om du får oväntat besök ;) Eller om du har sockersugna små vildingar i hasorna ;)

Pinkmommey♥


Det allra senaste?

Vart jag än tittar så verkar det som om alla har lösögonfranar nu för tiden?! I alla bloggar, på alla galor, i alla repotage osv... Jag vet ingen i min vänskapskrets som har det men jag tänkte prova nästa gång jag ska bort på galej :) 99:- för fransarna och typ samma pris för limmet hos Kicks!

Pinkmommey♥
 

Inredning, inredning, inredning!

Åh vad man längtar att flytta när man bläddrar i alla inredningsmagasin med sina fina vårrepotage! Nu ska jag sätta mig en stund och bara koppla av :)

Pinkmommey♥



L´OCCITANE

Då min hud är torr året runt men supertorr på vinterhalvåret så är jag alltid på jakt efter en bra ansiktscreme som inte får mitt ansikte att strama och flaga. Har nyligen använt Cliniques fetaste men gillade den inte alls så nu provar jag denna från L´occitane! Fick faktiskt tipset när jag läste Blondinbellas blogg häromdagen :)

Den heter i alla fall Creme ultra riche visage och finns som sagt på L´occitane för 399:-!

Ha en skön söndag!
Pinkmommey♥


Dop, middag och party!

Just nu har jag satt mig ner med en kopp kaffe efter en morgon med massa städning och tvätt... Nu när delar av familjen arbetar och jag går på intervjuer och annat så är det sånt tråk som måste klaras av på helgen...

Snart ska mini sova och T & F ska till Fältan och köpa nya snygga chinos till de små som de kan ha på dopet senare idag :)

Vid 15.30 ska vi möta M på Karlapalan och prommenera tillsammans ut till Djurgården och Seglora kyrka på Skansen där dopet hålls. Efter är det middag på systrarna Voltaires restaurang nere vid kanalen på Djurgården.

Om jag orkar och vill kommer jag kicka hem F med småkillarna och sedan gå och ta några drinkar med dem som vill!

Vi hörs lite senare gott folk!
Pinkmommey♥


SYMBOLER


Kyrkan är full av symboler och dopet innehåller många moment och saker som symboliserar något. Här förklaras några av symbolerna.
 

Dopklänning
Den är lång för att barnet ska kunna växa i den, växa i tro. När man konfirmeras har man oftast en vit kåpa i rätt storlek! Det betyder att tron har växt och jag kan bekräfta mitt dop, säga ja till Gud.


Färg

Dopklänningen är vit och det kan betyda olika saker: renhet och förlåtelse, men även en påminnelse om hur Jesus såg ut när han var uppstånden. Därför finns den vita färgen med i alla olika högtider i kyrkan – i Jesu fotspår…


Vatten

Vatten betyder ju liv, men det kan också betyda kaos, mörker, farlighet – även i dopet. Att döpas är att gå från det som är hotfullt, döden, till det som är helt och i Gud, livet. Från död till liv – uppståndelse. Ner i vattnet och upp ur vattnet!


Kors och korstecken

I många kulturer används korstecken för att skydda från det onda. I kristen tradition ska korset påminna om Jesus seger över döden och att den segern även gäller oss. När man tecknar korstecknet säger man samtidigt: i Faderns, Sonens och den heliga Andens namn, vilket är samma sak som den treenige Guden (en Gud som verkar på tre sätt).


Kristustecknet

Ser ut som ett P med ett X över. X och P är grekiska bokstäver som står för de första två bokstäverna i Kristus – CH och R (Christos).


Ljuset

Ljuset påminner om Jesus, men också om att vi vill att ljuset ska lysa för barnet, människan, även när det är som mörkast.


Jag orkar inte!

Det är super med vita soffor! Folk tror att det är jobbigt för att de får fläckar och blir skitiga... Och visst har de rätt men det är ju bara att slänga in den i maskinen med en näve Vanish så blir de som nya igen :) Dock är det sååå jobbigt att behöva ta av och sätta på dem igen... Högen nedan är våra överdrag som väntas att träs på sina soffkuddar... När väl det är gjort så ska jag ta av själva soffan sina överdrag, boka en tid i stora tvättstugan, tvätta dem och trä på dem igen - blä!

Nej nu får jag sluta klaga och ta tag i problemet istället!

Ha en härlig lördag!
Pinkmommey♥


Rätt klädd

Häromdagen var jag och köpte lite kläder som jag kan ha på intervjuerna jag blir kallad på. Jag köpte även ett par gråa kostymbyxor men de har jag lämnat åter idag och ett par varta strechjeans men de har jag på mig nu så jag orkar inte ta kort...

Ha det fint!
Pinkmommey♥


Den ser verkligen inte mycket ut för världen på galgen men den är fin i verkligheten! Den är av ljusrosa siden i toppen, delad med ett "skärp" av resor och är matt siden i kjolen. Den är desstom tight i livet men alldeles bullig i kjolen - lite som en ballongkjol p.g.a draperingarna. 399:- H&M.


Närbild på drapering.


Blus som är mycket smickrande för kroppen. Jag har en likadan fast beige sen förra våren. Dock måste man ha ett linne under. Tror denna kommer ta fram min ögonfärg bra :) 149:- H&M.


Ny smak!

Det har kommit en ny smak på Naturdiets smoothie - bluberry! Det tackar vi för då jag ska hålla på med denna diet ett tag till... Alltid bra med nya smaker och jag måste säga att jag verkligen gillar alla!! Dock inte de gamla med jordgubb, choklad och vanilj - de är lika äckliga då som nu ;)

Nu ska jag hämta barnen på dagis!
Pinkmommey♥


Kaos på stan

Hej alla fina!

Idag gick jag upp tidigt och överlät allt som hade med barn att göra åt F och drog snabbt ivägg till söder och Avalanche Studios för en 2:a intervjuv - denna gång med företagets vd.

Allt gick bra och var avklarat snabbt så jag åkte bort till H&M på Hamngatan där jag lämnade åter lite grejer och såklart köpte lite nya istället ;)

Efter det blev det ett stopp på Stadium för lite fotbollsgrejer till T som ju börjar på fotboll på måndag. Jag tror att han kommer bli grymt stolt över sina grejer!

I vanlig ordning blev det också en vända på Nk, Zara, Gina Tricot och lite andra affärer också :)

Jag funderade på att gå på stan fram tills att dagis stängde men kom på att det vore lite skönt att komma hem och få lite gjort här också. Men vad händer då?! Jo totalt kaos vid Norrmalmstorg...

De sprängde och alla färdriktningar stängdes av men det fick vi på busshållplatserna inte veta förens efter ca 20 min... Istället knatade jag iväg till nästa station vid Dramaten och där blev jag sittandes ännu längre - det stod still i trafiken... Hade jag inte haft sånt jäkla skavsår så hade jag självklart prommenerat hem.

Till slut kom min buss i alla fall och nu är jag hemma och bloggar lite innan det är dax att hämta kidsen och sen ska vi iväg på middag till Täby :)

Försöker hinna att höra av mig lite senare igen!!

Pinkmommey♥


Om man orkar så är det slutrea på Zara och de ger nätan bort allt gratis... Eller kanske inte men dessa joggingbyxor till T fick i alla fall följa med hem, 49:-


Till fotbollen måste man ju ha gympapåse för alla grejr och vattenflaska ;) Från H&M, 29:- resp. 49:-


Shorts från Stadium. Jag hade köpt jättefina glansiga från Puma men de gillade inte T alls så det fick jag lämna tillbaks... Har ingen aning vad priset var?


Sånt där matterial som andas - inte snyggt men bra!


Glansig dräkt att ha om det är kallt på träningen, 249:- från Stadium. Hade lovat mig att aldrig köpa en sån här dräkt i mitt liv men nu tycker jag dom är ganska tuffa ;) Hade helst velat ha Nike eller annat sportmärke men det fanns inte i så små storlekar...


Självklart matchande sockor, ha, ha. Stadium, pris?


Dessa fick han redan igår och blev sååå glad för! Riktiga fotbollsskor för innomhusträning! 400:- på sportaffären i Fältan - Adidas.

Neråt

Jag har inte skött mig men det står i alla fall -2 kg på vågen efter 2,5 veckor... Hade jag skött mig hade det stått det dubbla... Men det är på rätt väg i alla fall. I helgen blir det supersvårt dock - bort på middag fredag kväll, dop med efterföljande middag och fest på lördagen och på öndagen födelsedagsbrunch på Hasselbacken... Nästa vecka blir bättre ;)

Pinkmommey♥


Auktionsdax


Nu är det dax för auktion igen på Stockholms Auktionsverk! Det är 80- och 90-tals special och enorm igenkänningsfaktor för mig då jag sett många av plaggen och assesoarerna i både min mammas och styvmammas garderober genom åren! Visste jag inte bättre så skulle jag tro att de är några av dem som lämnat in sina grejer ;)

Om jag hade slantarna över så skulle jag nog buda på något eller några av plaggen jag valt ut nedan.

/Pinkmommey♥


Auktion 15 februari

Fashion

Nu kan du se katalogen för vårens Fashionauktion!
Katalog

Visning
12 februari kl 11-18
13-14 februari kl 11-16
15 februari kl 11-14

Auktion
Måndag 15 februari kl 17

Visning och auktion hålls på Nybrogatan 32, Stockholm


Tvådelad dräkt från Chanel♥ När jag var yngre var det min dröm att få äga en sån här dräkt en dag! Precis i denna färg.


Underbar Diorklänning för förmiddagsbröllop, dop och andra liknande tillställningar!


Emilio Pucci! Härlig klänning att ha på jobbet eller till enklare fest.


Aftonklänning att dö för! Vem skulle inte vilja ha denna ljusrosa dröm på ett bröllop i vår?!


Nästan ännu vackrare bak!

39 graders feber och vinterkräksjukan :(

Fick ställa in min viktiga intervju idag igen då det är min tur att få vinterkräksjukan nu... Att jag sen dessutom varit ensam med mina sjuka pojkar idag säger väll allt...

Som tur var kom F precis hem och det var en JÄKLA tur det! Han hade nämligen varit ute och fotat ett hus för jobbets räkning och gått igenom isen! Han kom hem här i bara kallsonger... Tack gud för att allt gick bra!

Dock undrar jag varför vi ALDRIG ska få en enda lätt dag någonsin?? Det är alltid något för oss... Det har i och för sig börjat vända men i alla fall!

Ja, ja, jag orkar tyvärr inte skriva mer utan ska försöka vila lite nu istället :)

Pinkmommey♥


Vinterkräksjukan

Idag så ringde de från dagis och bad mig hämta lilla F som hade kräkts under vilan... Dock trodde jag/vet jag att det är för att han varit förkyld och hostat så mycket - han har kräkts ett par gånger senaste veckan av att han hostat när han sovit.

När han kom hem ringde jag och ställde in intervjun och bäddade ner oss båda i sängen. Han somnade och vaknade efter en liten stund av att han hostade och sedan kräktes han ner både mig, sig och sovrummet...

Tyvärr han jag inte duscha utan bara byta kläder och svabba upp innan det var dag att hämta son nummer två...

När han kom hem så la han sig och kollade på en film men efter en liten stund kom han ut till mig och sa att han mådde illa... Mycket riktigt så började han kräkas där och då!

Det var bara att byta kläder på honom, mig (igen) och svabba upp i vardagsrummet med...

Sen var det dax för F att komma hem och medans jag satte honom på att laga middag så började jag köra tvätt, svabba lite mer och gå ut med äckliga sopor.

Sen var det dax igen och denna gång i min och F´s säng så nu var det bara att byta lakan och bädda ner stackarn i sin egen säng.

Nu har jag sprayat rumspary i lägenheten, tänt doftljus lite här och var, ställt altandörren på vid gavel och rullat ihop och lagt undan alla mattor. Sängarna är renbäddade, barne sover och jag och F har till och med hunnit äta :)

Vi har även slängt i oss vitpepparkorn men jag tror inte på det där för det gjorde vi fölrra vintern med och båda blev sjuka...

Det ska dock bli intressant och se hur många gånger man vaknar inatt av olika anledningar... Så nu ka jag bara gå och lägga i en tvätt till innan det blir "Spårlöst" och sen försöka sova tidigt så att jag är beredd på nattpasset ;)

Sov gott!
Pinkmommey♥


Bara mamma? Ja och stolt över det!

Fick ett mail av en av mina bästa väninnor idag och blev så glad! Detta gjorde verkligen min dag! Mycket tänkvärt tycker jag!

Pinkmommey♥

JUST  A MUM?

A woman, renewing  her driver's license at the Roads & Traffic  office, was asked by the woman clerk to  state her occupation.  She hesitated, uncertain how to classify herself. 'What I mean is, '  explained the clerk,   'do you have a  job or are you just a ...?


Of course I  have a job,' snapped the woman. 'I'm a  Mum.' 'We don't list 'Mum' as an occupation,  'housewife' covers  it,'   said the clerk emphatically.


I  forgot all about her story until one day I found  myself in the same situation, this time at our  own Town Hall. The Clerk was  obviously a career woman, poised, efficient,  and possessed of a high sounding title like, 'Official Interrogator' or 'Town Registrar.
   

What is your occupation?' she  probed. What made me say it?  I do not know. The words simply popped out. 'I'm a Research Associate in the  field of Child Development and Human Relations.'  The clerk  paused, ball -point pen frozen in midair and looked up as though she had not heard right.  I repeated the title  slowly emphasizing the most significant words.
Then I stared with wonder as my  pronouncement was written, in bold, black  ink on the official questionnaire.   

Might I ask,'  said the clerk with new interest, 'just what  you do in your field?' Coolly, without  any trace of fluster in my voice, I heard myself reply:  'I have a continuing program of research, (what mother doesn't), in  the laboratory and in the field, (normally I would have said indoors and out.)  I'm  working for my Masters, (first the Lord and then the whole family) and already I have four  credits (all daughters).  Of course, the job is one of the most demanding in the  humanities, (any mother care to disagree?)  and I often work 14 hours a day, (24 is more  like it). But the job is more challenging than most run-of-the-mill careers and the rewards are more of a satisfaction rather than just  money.' There was an increasing note of respect in the clerk's voice as she completed the form, stood up, and personally ushered me to the door.


As I drove into our driveway, buoyed up by my glamorous new career, I was greeted by my lab assistants, ages 13, 7, and 3. Upstairs I could  hear our new experimental model, (a 6 month old baby) in the child development program,  testing out a new vocal pattern.  I felt I had scored a beat on bureaucracy! And I  had gone on the official records as someone  more distinguished and indispensable to mankind than 'just another Mum.' Motherhood!  What a glorious career! Especially when there's a title on the door.


Does this make grandmothers 'Senior Research Associates in the field of Child Development and Human Relations'? And great grandmothers 'Executive Senior Research Associates'? I think so!!!  I also think it makes Aunts 'Associate Research Assistants.



Kul att se fram emot

Jag fattar inte att alla klagar på att det är januari, februari, mycket snö, kallt osv... Fasicken så mycket hellre ett vackert vitt vinterlandskap som man kan åka skidor, skriskor och pulka i än ett nollgradigt slaskväder.

Dessutom var det ju alldeles nyss jul, nyår och jullov och snart är det ju vår så vad finns det att klaga på?! Nä, sätt på er rätt kläder eller gör som jag gör när jag ibland - stanna inne och kolla på en bra film istället tilsammans med en kopp te och lite nybakta muffins :)

Just nu har jag i alla fall massa kul saker att se fram emot och då känns livet med ens så mycket lättare!

* På fredag ska vi på middag till våra fina vänner H och F som jag inte träffat på länge.

* På lördag är det dop, middag och fest för en av mina bästa vänners lilla tjej :)

* På lördag ska vi på födelsedagsbrunch på Hasselbacken!

* På alla hjärtans dag har barnen barnvakt och jag och F ska ut och äta en lyxig och god middag ♥

* Om två helger ska jag på 30-årsfest till härliga L!

* I vår (om vi får ledigt mm) ska vi äntligen ner till huset i Frankrike igen :)

* Vårt nya helgnöje kommer nu vara att leta efter fina hus ;)

* Alla mina killar fyller år i vår och vi ska ha roliga kalas!

* En av mina bästa kompisar ska gifta sig och då blir det superhärligt bröllop och framförallt MÖHIPPA!!

* Flera av våra vänner ska få små bebbar och då kommer de att kunna umgås med oss på ett helt annat sätt än de gjort innan och vi längtar!

Å, så kul det ska bli :)

//Pinkmommey♥


Pinkmommey på party i vår ;)


Intervjuer

Äntligen har det börjat lossna lite med att jag blir kallad till intervjuer!! Jag ändrade i mitt cv och i mitt personliga brev och tog bort allt som hade med barnen att göra - föräldraledighet, info om min familj osv...
Det är tråkigt att det är så men efter det så började min telefon att ringa...

Jag har varit på en hel del intervjuer för två helt ok jobb men nu har jag kommit på att jag nog klampat i klaveret...

Båda jobben är på heltid och min tanke var ifrån början att hitta en barnvakt som kunde ta bernen ett par timmar varje dag efter dagis tills det att vi kom hem. Dock känns det inte helt rätt nu...
Dels så är lilla F inte ens två år och både jag och F kommer att gå runt 08.00 på mornarna och vara tillbaks runt 18-tiden och det tycker jag han är lite liten för. Det blir liksom bara middag, bad och isäng sen ser vi dem inte mer...

Dessutom är det så SVÅRT att hitta en bra barnvakt... Antingen är dem 16 år, pratar inte svenska eller män utan referenser... Jag skulle vilja ha en tjej runt 20 år som bor relatift nära och som har körkort och i alla fall en referens!!

Sist men inte minst så förstår jag inte när jag ska hinna med saker som att klippa killarna, gå till bvc, skjutsa till aktiviteter mm...

Nej, jag tror tyvärr att jag får tacka nej till dessa jobb och börja söka deltidsjobb istället... Det kommer bli mindre stressigt, bättre för barnen och jag kan själv skjutsa runt dem på aktiviteterna :)

Som tur är så har ju F äntligen fått jobb!! Och dessutom två jobb och bra betalt så vi slipper oroa oss så då har jag ju tid på mig :) Dock vill jag ju ha ett jobb snart så vi kan sälja, lägga om lånen och köpa oss ett hus ;)

Ha en bra dag mina vänner!
Pinkmommey♥


RSS 2.0