Bebis

I fredags var jag på besök hos en av mina BÄSTA vänner C och tittade på hennes nya lilla bebis :) Det är hennes tredje dotter och hon var alldeles underbar! C har haft två kollikbarn så jag önskar av hela mitt hjärta att hon får uppleva hur det är att ha en frisk liten bebis denna gång!

På vägen till C stannade jag i alla fall till på Nk och handlade en liten pressing och blommor och passade på samma gång på att köpa lite extra lego till T. Jag vet att jag inte ska köpa grejer till barnen om det inte är något speciellt som födelsedag, jul, namnsdag, påsk eller liknade men jag kan inte hålla mig...

Väl hos C hade vi det i alla fall det jättemysigt och lilla bebban var sååå snäll hela tiden! Hon har inte fått nått namn än då de inte kan bestämma sig men jag tror de börjar närma sig!

Det var C som jag skrev om i några tidigare inlägg när hon var inne för att föda. Jag trodde att det typ skulle gå på några timmar i och med att det var barn nummer tre men i och med att hon blev igångsatt så tog det tyvärr 17 timmar...

På fredagkvällen sen var vi bara hemma och åt mysmiddag och kollade på Let´s Dance som vanligt ;)

Ha det fint!
Pinkmommey♥


Här ser ni mig och C i huset i St Tropez när vi fixar lite middag innan en härlig utgång! Det var tider det ;) Men i vår åker vi ner igen men jag kan tänka mig att det blir annorlunda med kids...


På äventyr i Indien

För ett par veckor sedan åkte min 19-åriga lillasyster på sin livs resa till Indien. Hon ska vara borta i ca 5 månader och är alldeles själv... Hon ska bla vandra i bergen, gå yogakurser och fota en hel del.

Jag är lite orolig för henne då hon dels är ensam tjej och dels är så ung och oerfaren med sådana här resor... Hon har mest rest till lyxhotell världen över och alltid haft sin familj och sina vänner med sig men nån gång måste ju alltid vara den första :)

Dessutom är hon en riktigt tuff tjej! Hon klarar av mycket på egen hand, är bäst i allt i skolan, duktig på sport och språk och väldigt driven! Att hon sedan är en super fotograf och en härlig vän och lillasyster gör att jag trr att allt kommer att ordna sig!

Jag är lite uppdaterad av hennes mamma och min pappa men jag undrar hur hon har det i alla fall!

(E - jag tänker på dig och skickar mina varmaste tankar och massa bra energier till dig! Vad det är så är det bara att ringa så ska jag hjälpa dig♥)

Desutom är min lillebror och hans flickvän ute på äventyr just nu också så de får också en liten hälsning via detta meddelande! Kram på er!

Pinkmommey♥


Min lillasyster förra gången hon var i Indien :)


Min lillebror när han var på sin jordenruntresa år 2007.


Snabba cash

Jihu! Idag har F och jag skaffat barnvakt och vi ska gå på bio!! Sist vi var på bio var väll ca ett halvår sedan och innan dess var det nog ca ett år...

Båda barnen ska till farmor och farfar och det blir första gången! De har varit där en gång förut men det va ca 1 timma, bara för att prova på. Men nu är lilla T så stor så att det dels går bra att lämna och dels så är det mycket enklare att ha honom då killarna äter samma mat, han kan leka själv, se en film osv.

På Alla hjärtans dag är det mammas tur att passa killarna! Då ska jag och F ut och ätá en god bit mat :)

Just nu ligger lilla F och F och sover medans T kollar på tv och jag fixar här hemma.

Igår var vi först bara hemma som vanligt och sen åkte vi på lite husjakt i Nacka/Saltsjöbaden. Jag har nästan aldrig varit där och är inte familjär alls med området men nu så har vi börjat tänka i lite andra banor och börjat kolla på dessa tällen lite :)

Dels är det lite billigare än de andra ställerna vi kollar in och dels så finns det väldigt myc´siga områden lite här och var!

När barnen var trötta på att sitta i bilen så drog vi till Andys lekland i Sickla. Vi har varit där många gånger förr men aldrig varit med om något liknande!! Det var PROPPAT med folk och de hade 29 kalas denna lördag!!

Först vände vi direkt i dörren när vi såg kaosen men barnen blev ju ledsna så vi ändrade oss och gick in... Det skulle vi inte ha gjort... Vanligtvis brukar det bara vara att välja ett trevligt bord, beställa en latte och låta barnen leka men nu så fick vi sno till oss ett bord som stod illa till och sen med hjärtat i halsgropen jaga killarna blend de andra hundratals barnen...

Till slut lättade det i alla fall och vi kom inte därifrån förens 2,5 timmar senare :) På vägen hem shoppade vi god middag i samma hus där de har en massa goda delikatessaffärer :)

Tyvärr somnade båda barnen på vägen hem i bilen och i och med att vi tog oss en avstickare för att kolla ett hus igen så sov barnen ganska länge...

Efter en supermysig middag med hela familjen så var det inte lätt att få de små att somna och lilla F somnade inte förens 22.15... Sen blev det ännu en jobbig natt efter det... T och lilla F vandra fram och tillbaks mellan sovrummen och lilla F hostade så han kräktes om vanligt...

Nu ska jag gå och duscha så att jag hinner sen!

Ha en underbar vinterdag - Pinkmommey♥



Nu börajar letandet igen :)

Nu när saker och ting börjar årdna sig för os så börjar vi också sakteligen leta efter en villa som passar alla våra önskemål...

Det är kul men inte helt lätt. Här ser ni två alternativ som skulle kunna bli riktigt bra!

Pinkmommey♥

1) http://www.hemnet.se/beskrivning/589335?r=13

Saltis
Storlek:
256 kvm, biarea 123 kvm
Tomtarea: 1 201 kvm
Pris: 6 900 000 kr / bud
Restid bil: ca 15 min från Slussen
Restid kommunalt: 25 min från slussen med ett byte på Saltsjöbanan. Tågstationen ligger ca 20 meter från huset!


Coolt 60-tals arkitektritathus med högt läge och bra trädgård mm


Jag skulle behålla allt orginal men sätta in nytt kök och kanke badrum + måla mycket vitt så som alla träfärgade tak och tegel tex.

2) http://www.hemnet.se/beskrivning/534548?r=13

Nacka, Skuru
Boarea: 171 m²
Biarea: 41 m²
Tomtarea: 1 269 m²
Pris: 6 950 000 eller högstbjudande
Restid bil: ca 10 minuter från Slussen
Restid kommunalt: ca 12 min från Slussen, dock verkade det vara 1000 meter till närmsta bushållplats... Men tyckte jag såg en närmare när jag var där? Måste kolla upp!


Ligger högt med sjöutsikt! Trappa rakt ner till sjön där man kan åka skriskor eller bada beroende på säsong.


Fina terasser (på denna bild var de inte färdigbyggda) men inte optimal trädgård då huset ligger i sluttning... Ser ni vattnet nedanför :)


Skulle inte behöva göra om något innuti! Dock lite små sovrum och de ligger på olika plan... MEN man kan bygga om 40 kvm källare till sovrum.


R.I.P Fia

Snart ett år sedan världens finaste vovve gick bort... En dag ska vi ha en liten släkting till dig igen! Jag längtar efter dig! Puss på nosen.

Pinkmommey♥


Intervjuer

Har precis kommit hem från en intervju med ett företag på Söder. Det kändes bra men man vet ju likom aldrig... Det är så svårt med alla svar då man inte vill låta för positiv, för negativ, för ivrig att få jobbet, för nonchig, inte vara en slarver men inte vara för stiff osv, osv, osv...

Jag var även på en intervju i förra veckan för en advokatfirma nere vid Norrmalmstorg. Det kändes också bra men var en helt annan form på intervjun då det var via en rekryteringsfirma.

Vi får se hur det går. Om jag hinner ska jag söka lite fler jobb idag.

Annars så är jag bara hemma med lilla T som är sjuk och ikväll kommer min lillebror och hans flickvän på lite vin och ost då det var så länge sedan vi träffades och de ska ut på en längre resa.

Nu ska jag som vanligt ta tag i lite städning så vi "hörs" lite senre.
Pinkmommey♥


Har ännu en gång bytt ut bilden i ramen ovanför sängen... Nu fick det bli barnens fina dagifoto :) Dessutom köpte jag ny sängkappa igår som kommer bli fin! Hade köpt hissgardiner också men de blev inge bra alls...

Lunchkalas :)

Man behöver inte ha tråkigt bara för att man är sjuk! Idag hade jag och T och lilla katten Lillis maskeradparty vid lunch :) För mig blev det Nutrilette, för T vofflor med mjölk och för Lillis fick och tuggisar ;)

Visst är vi fina?!

Pinkmommey♥


T vinkar till kameran och njuter av sina belgiska vofflor :)


Jag tror att jag måste börja sminka mig även hemma... Herre gud! Och partyhatt och allt ;)


Här ser ni hur fint T hade dukat! Servetter med hjärtan om ja vadå, dukar?, glöggmuggar med tomtar att dricka ur och Carstallrikar till maten.


Här ser vi T, Igglepiggle och Lillis som dagen till ära fick vara fjäril eller älva...


Ser hon nöjd ut eller?...


Vacker inte sant!

Hej och hå, kämpa på...

Nu har det gått precis en vecka sedan jag började min diet och det går riktigt bra! Eller jag har faktiskt fuskat lite... Men vore det inte för F å hade jag aldrig gjort det! Det låter kanske som jag skyller ifrån mig och det gör jag i och för sig men jag skulle aldrig äta nått onyttigt om inte han hade gått och köpt det...

I och med att lilla F var sjuk så åt han INGET... Då kom F hem med både bullar, Fullkornsbrago och glass... Så då kunde jag inte hålla mig borta... Det blev alltså en bulle, 8 kakor och en skål glass i veckan :(

MEN jag har bara ätit Nutrilette/Naturdiet/Tomatsoppa hela veckan annars så jag hoppa på framsteg i alla fall! Dock väntar jag två dagar med vägning i och med att jag fuskat och räknar det som en vecka istället ;)

Nu kommer snart F hem och då ka jag snabbt ner till Fältan och köpa lösblad till min almanacka - det behövs!

Pinkmommey♥


Dessa har jag inte sett än...


Jag lever...

...jag är inte död. Jag har bara inte haft en minut över till bloggen de enaste dagarna men nu kommer det bli bättre!

Jag kommer skriva en hel del men ganska korta inlägg om senaste dagarna framöver men vill i och med detta inlägg bara säga att jag finns.

Jag är hemma med T som är sjuk och jag var hela förra veckan hemma med lilla F som då var sjuk...

Dock är det sååå mycket enklare att vara hemma med en 4,5-åring än en 1,5-åring!! Jag har redan hunnit med att söka jobb, kontakta massa referenser, ringa a-kassan, gå igenom pappar, laga lunch, haft maskeradkalas med T och katten, byggt lego och lagt tågbana samt hängt tvätt och bokat klipptid till hela familjen!

Nu ska jag snart krypa ner i badet medans T tittar på en film innan det är dags att hämta lilla F på dagis.

F jobbar som en tok men mer om det sedan ;)

Ha en fin dag!
Pinkmommey♥


Kläder på väg!

För ett par veckor sedan beställde jag lite vårfint från H&M på nätet! Dock var det en hel del plagg till som skrek mitt namn men tyvärr mitt gamla namn... Jag måste tänka om nu för tiden och välja saker jag känner mig bekväm i och som döljer det som ska döljas och lyfter fram det som skall lyftas fram, ha, ha.

Nedan kan ni se vad jag beställde!

Pinkmommey♥




















Måndag hela veckan...

Tyvärr har jag inget roligt att berätta då jag bara är hemma med lilla sjuklingen hela dagarna... Inget speciellt händer förutom att vi gosar och jag fixar hemma... Imorgon måste jag dock förbereda mig för en intervju :)

Nu sover kidsen och det blir bara lugn tv ikväll.

Ha en bra kväll och sov så gott inatt!
Pinkmommey♥

P.s Det har fortfarande inte kommit nån bebbe för min kompis - jag skickar henne styrketankar. Hoppas lillan behagar titta ut snart :)


Inte den vackraste bilden på mig (med maskara under ögonen och allt) men den bjuder jag på ;)

Livet från den ljusa sidan

Vill bara tipsa om en mysig blogg som min kompis skriver:

http://lotess.se

Fina T skriver inte bara blogg utan är en utbildad Bikramyoga-instruktör och arbetar med det på duCalme och så är hon en underbart duktig sångerska som precis skrivit klart en massa härliga nya låtar och nu väntar jag bara på nya skivan :) Med hennes livsresa det senaste åren kan den bara bli super!!

http://ducalme.se/

Men framför allt tipsar jag om hennes blogg för att hon har en sån härlig inställning till livet som smittar av sig! Jag önskar att jag också kommer att hitta mig själv som hon gjort en dag!

Pinkmommey♥


Spänd väntan!

Åh, nu ligger min bästa väninna inne och föder sin tredje dotter!

Vi pratade igår och hon berättade att hon var hemma och vilade och åt pasta för imorgon klockan 8.00 skulle hon föda sin dotter :) Hon ska bli igångsatt pga olika omständigheter och då är det ju så spännade/kul/galet att man vet när man ska få träffa sin lilla bebis!

Det är tredje gången för henne så hon vet ju vad hon gör och hon har precis som mig haft två ganska lätta och bra förlosningar innan. Alltså är jag inte orolig alls men jag håller ändå alla tummar och tår för att det ska gå så smidigt och bra som möjligt!

Oj, nu fick jag precis ett mess att hon fått någon slags ballong insatt och att allt kommer komma igång nu!! Spännande!

Jag längtar efter den lilla! Jag älskar barn och framför allt bebisar! Sen är det ju extra kul när det är ens vänner om får barn och nu en till i "vårt gäng"! Sist kom lilla F och hon har nu redan hunnit bli 7 månader så det var verkligen på tiden ;) Vi tjejer har fått barn med mellanrum från 4 veckor upp till 5 månader i snart 5 år nu!! Undrar just vem som blir nästa??

Nu ska jag gå och göra mig en latte som är mitt nya "mellis" när jag bantar...

Pinkmommey♥


Jag i mitt esse ;)

Glad

Jag är GLAD! Jag kan tyvärr inte berätta varför än men när allt är klart berättar jag!

Längtar, hoppas!
Pinkmommey♥


Glass i stora lass

Jag säger det jag alltid har sagt - vilken jäkla tur att jag inte bor i USA!! Jag med min dåliga karaktär hade gått under där...

Titta in på Sofis snapshots ock kolla in detta inlägg:

http://blogg.aftonbladet.se/sofissnapshots/2010/01/glassigt-2

UNDERBART!!

Här är stället: http://www.coldstonecreamery.com/

See ya!
Pinkmommey♥


Bild lånad från Sofis snapshots


Inredning och mode = en vinnande kombination?

Stoldynorna på våra matstolar ser för jäkliga ut och det är verkligen dags att klä om dem! Jag har funderat ett tag nu på vilket tyg jag ska välja... Det ska helst vara billigt då barnen även sitter på dem och de blir skitiga snabbt (hade jag en matsal där man bara sitter vid "festligare" tillfällen så hade det lätt blivit något snyggt tyg från tex Svenskt Tenn eller Designers Guild). De ska även vara snygga men också mönstrade (pga alla fläckar som de snabbt får).

Så kom jag på det!! Min sambo har en herrans massa skjortor - sist jag räknade dem var det i alla vall minst 70 stycken - och han använder verkligen inte alla... Dessutom gillar han att köpa nya och länger en hel del så nu ska jag istället klä om stolarna i olika skjorttyg! Tror att det kan bli nyggt :)

Pinkmommey♥


Mitt nya liv, del 5...

Igår började jag mitt nya liv för femtielfte gången och denna gång bara måste jag klara det!!

Efter invägning på mitt Wii så kan jag väll säga att det var en jävla tur att jag tog tag i detta! Jag hade gått upp två kilo sedan min sita invägning vilket redan då var en katastrof!

Jag har funderat fram och tillbaks på om jag ska välja gamla hederliga Viktväktarna, Gi (som i och för sig inte funkat på mig förut), bara äta sunt och röra på mig (visst...) eller typ Nutrilette.

Efter att ha prövat på "äta sunt" dieten i ett par dagar förra veckan så insåg jag att det var omöjligt med en inte alltför stöttande sambo och två små gottegrisar till knoddar...

SÅ nu är det alltså Nutrilette/Naturdiet som gäller IGEN... Även om det kanske är svårt att inte få äta något annat så blir det också det lättaste då man helt slipper tänka utan bara behöver ha kylen full med smoothies och barer :)

Dessutom äter jag extra vitaminer och kromtabletter.

Förra gången jag provade denna diet så fungerade detta utmärkt men jag började äta helt som vanligt efterråt och det var ju helt fel!!

Så jag vet inte alls hur det kommer gå denna gång eller om jag kommer klara det men jag har i alla fall en plan som jag ska försöka hålla.

Bara smoothie och bars alla måltider i minst en vecka, gärna två och sedan lägga till en måltid i minst en vecka men helst två. Därefter gå över till Viktväktarna så magen och kroppen sakta får vänja sig vid mat igen så att jag inte gåt upp allt med en gång. Det är alla fall så långt jag planerat och vi får se hur långt jag kommer...

Nu lunch (smoothie)!
Pinkmommey♥

p.s Dessutom blir det nytt träningskort på måndag ;)




En av mina favoriter!


Sjukling

Idag har jag hunnit med EN HEL DEL!! Alltifrån städning och tvätt till målat naglarna och gått igenom viktiga lådor.

Precis när jag sen klev upp från badet så ringde de från dagis och sa att lilla F hade blivit sjuk...

Lillen hade hög feber och vi gick hem och sov en timma - skönt :) F var så snäll att han kom hem från jobbet med middag, blöjor, våtservetter och annat vi behövde och passade på samma gång på att hämta T från dagis så jag slapp hämta med sjuka lilla F.

Sen har vi faktikt haft en underbar eftermiddag med snälla barn, film, lek och mysig middag! Strax innan läggning kom F hem från sitt sena möte och nu nattar han barnen medans jag äntligen satt mig ner!

Vi får se hur det går då vi börjat med en ny nattning vilket inte är det lättaste... Det tog mig 45 minuter igår mot vanliga 20 minuterna (inräknat saga)... Hopas bara han orkar hålla ut!

Förut har barnen fått somna i samma säng och dessutom har vi legat imellan dem i sängen och gått ut när de somnat. Det har varit lätt och smidigt men kan man inte somna själv så somnar man inte om själv på natten heller...

Alltså läs sagan fortfarande i sängen tillsammans och sen måste barnen ligga i sin EGEN säng själva och den vuxna sitter på golvet bredvid och väntar tills de somnat.

Så småningom hoppas jag att det bara ska vara att gå ut och låta dem somna själva... T har ju klarat det förut, det är inte det, utan det är den lilla som är problemet... ;)

Ha en skön kväll!
Pinkmommey♥


Min lilla sjukling♥

Tacksam

Imorse när jag låg där i mörkret i sängen och inte kunde sova så kom jag på att jag ska se på mitt liv tvärtemot vad jag kanske gör ibland.

Så idag är jag tacksam för att jag kan hämta mina barn tidigt på dagis, jag kan vara hemma med sjuka barn utan att vabba, jag kan gå och träna på mitt på dagen om jag vill, jag kan lägga mig och ta en tupplur om jag känner mig trött, jag kan träffa mina vänner nästan när helst jag vill, jag slipper städa, tvätta och göra annt tråkigt på kvällen eller helgen då jag kan sköta det på vardagarna istället och mycket annat bra!

Om jag följer detta - eh....

Nu lunch, nej just det, nu Nutrilette...
Pinkmommey♥


Ny vecka

Nu sitter jag här i mörkret medans resten av familjen sover. Jag önskar att jag också kunnat fortsätta sova men när lilla F kom in till mig och F gick jag som vanligt och la mig i hans säng istället för att kunna fortsätta sova bekvämt (han har en 1,20-säng) men kunde absolut inte somna om... Det är ju så kul när man som jag går och lägger sig supersent... Dock ska jag inte klaga då jag bara ska vara hemma idag och om det krisar så kan jag kanske lägga mig nån timma - om jag nu kan somna då...

I fredags var vi på middag hela familjen hos våra gulliga grannar och vänner M och T och deras lilla dotter G! De bjöd på en alladeles underbar middag och barnen hade så kul tillsammans medans vi vuxna kollade in Let´s dance tillsammans innan det var dax att gå hem och natta de små runt 22-tiden.

På lördagen sen så var det en himla massa fix hemma innan jag skickade iväg F med småkillarna till ett lekland och jag fick sätta mig ner och söka jobb. Jag passade även på att ändra min cv lite så att jag inte ska hamna i den sk "föräldrafällan"... Jag har även några andra idéer på ändringar som kan göra den bättre och ska fixa det i veckan.

Hittade faktiskt en hel del intressanta jobb så man får väll bara vänta och se om det blir napp?!

Lagom till när killarna kom hem igen så kom även min mamma hem till oss. Killarna skulle ha "grabb-kväll" ha, ha och jag och mamma skulle till min svärmor på 60-års tjejdrink.

Då man inte går ut så ofta längre så är det lika bra att passa på att klä upp sig när man väl kommer iväg så jag hade på mig silvriga paljettleggings från H&M, topp med nitar och svart kavaj. Till det hade jag mina nya skyhöga boots och så smycken såklart!

Min svärmor hade självklart fixat jätte trevligt med 7 olika snittar, vit chokladmousse med hallon till efterrätt och hemgjorda ljuvliga beskvier till kaffet.

Vid 24-tiden begav vi oss hem till mig där även mamma skulle sova så hon slapp ta taxi till Sigtuna efter allt bubbel... ;)

Killarna hade haft det superkul på sin "grabb-kväll" för de hade inte bara pappa att hänga med utan även farfar kom (då han ju inte kunde vara hemma pga tjejdrinken) och även F´s bror D.

Dom hade hämtat kinamat från restaurangen nere på gatan och sen hade det blivit godis, glass och chips medans de hade ett tv-spels maraton med nya Cars-spelet :)

Igår så tog vi det lungt, åt en jättemysig familjelunch hemma och sedan drog vi till Aqvaria! Där träffade vi på en massa vänner så det var riktigt kul och efter det så åkte vi hem och käkade middag.

Nu ska jag passa på att lägga mig ner ett par minuter innan de andra vaknar så skriver jag igen lite senare.

Ha det bra!
Pinkmommey♥



Ögon

Jag fattar inte vad som har hänt men för ett par dagar sen så började jag få så ont i ena ögat... Dagen efter fick jag även ont i det andra... Det svider och bränner nått otroligt. Igår kom i alla fall F hem med några superögondroppar, en slags gele och nu har jag inte ont längre!!

Nu hoppas jag bara att det inte kommer tillbaks för det kändes som om ögona brann... Jag tror att det kan ha att göra med att jag är förkyld, att jag har en infektion i kroppen.

Hela jag är torr just nu och jag tror även att ögonhinnorna blivit torra. Eller så är det bara så att jag sitter alldeles för mycket framför datorn... ;)

Pinkmommey♥




Jobbsök

Välkommen fredag och helg!

Idag SKA jag sätta mig ner och söka jobb! Jag har sagt det i flera dagar nu men inte hunnit... Dåligt! Det har bara varit tvätt, städning, ta bort julsaker, passa barn, säga hej då till lillasyster mm, mm, mm.

Redan har barnen varit på dagis i 1,5 timmar och jag sitter fortfarande här i pyjamasen... Men som sagt nu ska jag ta mig i kragen och sätta mig med cv´t och sedan söka jobb i ett par timmar. Efter det blir det lunch, ett välbehövligt bad och fix i källaren.

Ikväll ska vi till våra fina vänner/grannar på middag och sen hoppas jag orka kolla på Let´s dance som jag ska spela in :)

Ha en skön fredag och fortsatt underbar helg!
Pinkmommey♥


När vi skulle gå till dagis imorse var lilla F borta... Det visade sig att han hade fastnat bakom soffan... :) Söt!

Välkommen vår!

Trots att jag älskar vintern så längtar jag en hel del till våren nu så i förrgår när jag var och storhandlade så blev det en hel del härliga blommor för att skynda på den :)

Jag älskar blommor - både i kruka och snitt!! Måste köpa fler ;)

Sov nu så gott söta bloggisar!
Pinkmommey♥
















BIG playdate!

Idag fick jag inte bara med mig mina egna killar från dagis utan 6 (!) stycken killar mellan 1 och 5 år! Alla ville hem till oss och leka så det var bara för mig att ringa alla mammor och fråga om det gick bra?!

När vi kom hem så kom jag på att jag inte hade något att bjuda på så jag slängde blixtsnabbt ihop en muffinssmet så var den saken klar :)

Det lektes gärnet och det blev en hel del tårar när pojkarnas mammor kom och hämtade då ingen ville gå hem...

Jag bara älskar när mina killar får bjuda hem sina vänner och leka gärnet och ha kul och vara sååå glada!

PinkMOMMEY♥


Cars, lego, tv-spel, bilar, utklädningskläder, elmotorcyklar, playmo och mycket annat användes flitigt av dessa små söta grabbar :) T i randigt och lilla F den andra lilla blonda i helblått.


Muffins till de muffliga ;)


Nästan lite kalaskänsla med 6 killar som mumsar godsaker och flamsar!


Det var riktigt busiga och glada grabbar som lekte idag! Titta vad gulligt T håller sin lilla kompis i handen medans de äter!


Lilla F fick också vara med och var i 7:e himlen :)

Glad för det lilla

Man måste ibland stanna upp och tänka på allt det underbara man har och det fina som händer i livet, mitt i vardagen!

Jag är så tacksam över mina underbara barn, min fina F och att jag har en härlig, brokig familj :) Jag är också så glad över vårt fina hem, mina söta vänner som är de bästa man kan ha i världen och att vi alla är friska!

Att jag sedan hade en supermysig frukost med mina barn och att jag kommer att få gosa med dem när jag nattar dem ikväll är ju bara grädden på moset!

2010 kan bara bli ett bättre år än förra - det känner jag på mig :)

Pinkmommey♥


Mina vackraste!


Alma, Alva och Madicken

Denna söta blus beställde jag för ett par veckor sedan från H&M-rean på nätet. Den ser ut som att vara tagen direkt ur en Astrid Lindgren film, hi, hi. Jag känner mig som Alma och gänget i den :)

Nedsatt från 249:- till 120:- från Hempan som sagt!

//Pinkmommey♥
 


Vad har jag gjort?

Vad har jag egentligen gjort de senaste dagarna undrar jag? Allt bara flyter ihop och jag har väll gjort allt och ingenting kan man säga.

Barnen är tillbaks på dagis och julen är utstädad och vardagen är tillbaks. Dagarna går åt till att städa, plocka, diska, tvätta, handla, hämta barn mm

Jag får för mig att det är nått jag glömt att berätta men det kommer väll lite enare och då får jag skriva om det då. Det är det som är så himla bra med bloggen - det är ju som en dagbok och man kan alltid gå tillbaks och kolla vad man gjorde och dessutom hitta en massa roliga bildet! Dock får man bloggtorka ibland och då vet man som sagt inte ens vad man gjort... Kom i och med det på att jag måste köpa en ny almanacka! Tror det blir en påfyllning till LV´n eller Mulberryn, det beror bara på om jag vill ha en stor kloss eller liten sak att släpa runt på...

Ha det bra!
Pinkmommey♥




Säg nej till en om dan...

När vi var på leklandet häromdagen så sålde de julkalendrar där för 5 kronor styck! De måste ha köpt in för många eller inte sålt så många som de hade trott.

Jag passade i alla fall på att köpa en så att pojkarna skulle få chansen att vräka i sig en hel chokladkalender i ett svep :)

Meningen var väll att de skulle gjort det i lördags men då var jag inte hemma så det blev inte av utan det fick bli idag - en helt vanlig dag - efter dagis ;)

Titta på dem hur de vräker i sig, ha, ha - härligt!

Ha en skön kväll - Pinkmommey♥ 




Junibacken

Lennart Hellsing - En annorlunda värld

Junibackens nya stora utställning heter Lennart Hellsing - En annorlunda värld och är baserad på Hellsings fantasifulla böcker. Det är en lekfull och färgsprakande utställning, där barnen får lära känna sina barnboksfavoriter på nära håll och uppleva dem i ”verkligheten” i form av lekfulla miljöer och teaterföreställningar. En annorlunda värld baseras på fem av Lennart Hellsings mest älskade böcker; Boken om Bagar Bengtsson (1966), Krakel Spektakel (1952), Sjörövarbok (1965), Sand i sandalerna (1995), och Bananbok (1975). I utställningen En annorlunda värld visas också föreställningen Sand i Samarkand vilken framförs kl 11 och 15 varje dag på den scen som finns i utställningen. En annorlunda värld kommer att visas t o m hösten 2011.


Krakel spektakels stad!


Ostaffär, bageri och lok :)


I detta sagotält höll jag på somna sist jag var där - tyst, mörkt och inga barn var där ;)


Vanliga/fasta utställningen med bla Karlsson på taket och Mulle Meck som ni ser på bilden :)


Härlig laburinttårta!


Piratskepp i flera våningar med ratt, djur och rutchkana bla.


Shopen har många fina saker och vi kommer tyvärr aldrig därifrån utan en leksak...


T och lilla F i bagare Bengtssons bageri :)


Pappa och T leker pirater.


Lilla F lägger in bröd i Bagare Bengtssons ugn :)


Filmen om Junibacken!

Pinkmommey♥


Födeledag, middag, party och brunch!

Har tyvärr haft så fullt up i helgen att jag inte har hunnit skriva men här kommer en liten sammanfattning på vad jag gjort.

I lördags var jag på 60-årslunch hos min kära svärmor meh hela den sidan av familjen. Hon hade som vanligt lagat jättegod mat och vi blev kvar mycket längre än jag hade trott jag skulle bli så när jag kom hem var det bara att sminka av sig, lägga på ny make och svida om igen innan det var dax att gå hem till min vän M.

Då jag skulle sova hos M var det meningen att jag bara skulle komma förbi och bädda min extrasäng och sedan skulle ta ett glas eller två innan vi skulle gå. Tyvärr var det nått fel på min luftmadrass som jag hade med som jag skulle sova på så efter en timmas svettig pumpning så var madrassen ändå bara halvfull och vi gav upp...

Ett glas vin han vi med i alla fall innan vi tog en taxi till en ganska ny restaurang som heter B.A.R och ligger på Blasieholmen.



B.A.R. (Blasieholmens Akvarium och Restaurang) är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström och Peter Johansson. Retaurangen var knökfull, inredningen var härlig med långbord, bås, öppet kök och en lång bar! Väggarna var helt klädda i kakel och servicen var trevlig men lite långsam - dock kan jag förstå det en lördagkväll och när man är helt nystartad.



Menyn var fantastisk! Det var svårt att välja nått man skulle äta då det fanns en hel del val och alla verkade vara supergoda! För mig blev det i alla fall bara en klassisk entrecôte som jag valde två tillbehör till beståendes av hericoverts och bearnaisesås. De andra åt bla hummer, skaldjursminestråne, lammstek med risotto och gratinerade havkräftor!



Det fanns både färdigt komponerade rätter och en grill som man kunde sätta ihop rätterna själv. Dessutom fanns det skaldjursplatåer, ostron och annat gott då det defacto är en skaldjursrestaurant i grund och botten.



Efter maten blev det en sväng förbi lydmar där vi bla "spotade" Jonas Åkerlund och därefter gick vi vidare till Grand och Cardierbaren för en drink.



Kvällen avslutades på Sturehof och redan vid 2-tiden så åkte vi hem och sussade... Nästa gång måste det bara bli dans för min del men jag får väll vara lite mer planerad och boka bord på något roligt ställe, ta in några flaskor vodka så vi kan göra roliga drinkar och kanske till och med ha en gammal hederlig värmning innan, ha, ha.



Även om M och jag sedan fick dela på hennes 1.20 säng så sov jag så gott så! Jag är ju van att ha en massa barn i min säng om nätterna och pringa fram och tillbaks mellan rummen stup i kvarten...

När vi tagit en snabbdusch på morgonen så prommenerade vi ner till Strand Hotell och åt brunch där! Det var M som bjöd mig då det var hennes födelsedagspresent till mig :)



Jag åt så jag höll på att spricka och vi satt lääänge! Jag fick bla i mig en massa parmaskinka, ribs, plättar, lax, massa gott bröd med olika pålägg, smoothies, provivashots, kaffe, säkert 10 apelsiner färskpressad juice, cheesecake, morotskaka, choklatechipscookies, annanas, melon, creme brullé och en minimuffin!!

När jag kom hem så tog jag alla mina killar och begav mig en snabbis till Junibacken. Då vi har årskort där så behöver man ju inte åka tit för att vara där i timmar utan vi kom dit vid 16 och de stängde vid 17. Dock hann vi med både en god fika och lek.



Det var min helg och den var alldeles underbar :)

Pinkmommey♥

http://www.restaurangbar.se/   Rekommenderas!!!

Bilprovningen

Nu är jag på väg ut genom dörren med barnen som ska till dagis och strax därefter ska jag ut till bilprovningen på Lidingö.

Jag har aldrig varit på bilprovningen under de 8 åren vi har haft bil för vi har aldrig haft en sån gammal bil så detta ska bli intressant...

Annars så ska jag idag bara fixa hemma efter min frånvaro i helgen.

Skriver ett längre inlägg senare om helgen som har gått :)

Pinkmommey♥


Äntligen bröllop ;)

Så blev det då äntligen bröllop för min lilla prins!

Han har pratat  i evigheter nu om att han vill gifta sig med sin dagiskompis T och när hon ändå var hemma hos oss och lekte så passade vi på. Lilla F var präst och de hade klätt sig mycket fint :)

Så nu har man sig en svärdotter - kanske lite tidigare än väntat men jag gillar henne skarpt ;)

Nej nu kan jag inte sitta här och skriva för jag ska vara borta om en halvtimma...

Pinkmommey♥


These shoes are made for walking, no for playing :)

Lilla F har fått nya skor och är väldigt stolt! 199:- på rean från Stadium och de är både varma, tål kyla och väta + snygga :)

Nu iväg till svärmor.

Hörs senare!
Pinkmommey♥


Mer shopping

För några veckor sen var jag ju ute på rean och shoppade lite grejer (http://pinkmommey.blogg.se/2009/december/lekland-junibacken-rean-och-vanner.html) men hade inte kameran då så jag lägger upp lite bilder på grejerna nu istället :)

Jag köpte även en mysig kofta och ett par bellerinas men de lämnade jag tillbaks igår igen. Dels har jag redan en hel del vintriga koftor och nu är det mycket roligare med vårkläder istället och dels för att ballerinorna var alldeles perfekta i mjukt skinn och hade ett sånt där franskt utseende men de visade för mycket av tårna om ni förstår vad jag menar...

Dessutom hade jag ju fått en fin plånbok men den var lite opraktisk så den bytte jag mot en fin väska istället som ni också kan se nedan.

Pinkmommey♥


Hur härligt är det inte med en supermjuk, superljus jeansskjorta?! Denna köpte jag i stor storlek då jag vill att den ska sitta lite löst. Nu har jag den till leggings men i sommar blir den perfekt att ha över bikinin :) Har även läst att i vår ska man blanda olika denimer - tex mörka jeans och ljus skjorta ;) 199:- på rean från Zara.


Chanelinspirerad klänning från Zara för 399:- också den på rean. Denna blir perfekt på dop och andra liknande tillställningar. Den sitter riktigt tight på och slutar en bit ovanför knät.


Dålig bild tyvärr då kameran inte är den bästa & bilden togs i mörka kvällen med stark blixt... I tyget är det insytt silvertrådar och den kantas av små fransar.


Den fina påsväskan i flätat skinn kommer från Ceanis och kostar 699:-


Svärmor 60 år

GODMORGON SOLIGA LÖRDAG!

Idag så började jag dagen med att bara tänka på mig själv och lägga mig i ett varmt bad! Efter blev det frukost och nu leker barnen innan det är dax för lunch och sen nap för lilla F och shopping av lördagsgodis för T :)

Vid lunch ska vi gå över till svärmor som fyller 60 år idag och äta lunch och ikväll blir det middag ute med tjejgänget och sen ska vi ut och skaka våra rumpor, hi, hi.

Ha en skön vinterdag!
Pinkmommey♥


Fölsis till svärmor från Triwa! En ursnygg och alldeles ny modell!


Skulle inte ha något emot att ha den själv ;) Denna, en kritvit eller en kolsvart!

Triwa ägs bla av en god vän till oss. Gå gärna in och kolla på: http://www.triwa.se/site/product.php?cat=1&gclid=COCYpcqCl58CFQMu3godvAIv8A


Frukost och shopping

Idag har jag haft en jättemysig dag som började med en frukost med mina fina tjejkompisar C och D! C är höggravid med barn nummer 3 (!) och har bf om ca 2 veckor så hon kan ju föda när som helst - spännande!

Efter frukosten så tog jag en vända på stan och lämnade åter lite reaköp, bytte julklappar, köpte massa snygga saker, lite barnkläder och några måsten.

Hann precis till dagishämtningenoch gick hem med mina två små änglar och började med fredagsmyset direkt :) Godis, film och lek tills pappa kom hem och när han kom så blev det smarrig middag från Sabai song!!

Nu är barnen nattade och jag kollar på härliga Let´s dance och är riktigt impad över de manliga deltagarna faktiskt - hittills vill säga...

Ha en skön fredagskväll!
Pinkmommey♥


Äntligen hittade jag ett par boots/kängor som jag gillar och som sitter helt ok och det på H&M för det fasila priset av 399:- !!


Snygg detalj med dragkjedjorna där bak!


Snygg t-shirt som man slipper tänka på degmagen i... Ser dock mycket tråkigare ut på galjen än i på... H&M 199:-


Igen - det är detaljerna som gör det!


En kjol från H&M som jag såg redan i höstas o ville ha. Lite 80-tal, Dallas så där och den kostade bara 100:- på rean!!


Krispigt siden i krockoprint i knallila! Kjolen är lite ballongformad och man har den ganska högt i midjan. Vem vet, den kanske redan åker på imorgon till middagen med de nya skorna och ett enkelt svart linne?


Härlig klänning som kommer bli perfekt på ett bröllop eller fest i sommar! Gina Tricot 49:- !!!! på rean! Igen - den sitter mycket bättre på än den ser ut på galjen.


Igen, detalj! Chiffon, siden och leopard!


T behöver massa jeans just nu - dels har han vuxit en massa och dels är det hål på ALLA knän... Lite kallt just nu att gå runt med håliga byxor! Dessa tycker jag är lite fulsnygga och blir coola på en liten kille! 199:- på H&M.


Mycket nöjd med att H&M säljer enkla chinos till små killar äntligen!! Hittar inte sånna nån stans, konstigt! Både bra till lite finare tillfällen och enkelt till vardags och superpris också - 99:-!


Några måsten - Browfix och concealer. Häromdagen blev det ny maskara från Lancome också och till fölsis fick jag nytt puder från Clinique och rouge från Gurlain från mamma så nu är jag helkittad ;)


Blonds have moore fun ;)

Igår så blev då äntligen gjort!! Efter att försöka fått tid och inte orkat i ett par veckor så har jag äntligen slingat håret :)

Först köpte jag färg men efter att ha läst på nätet om hur så många blivit missnöjda så ångrade jag mig.

Man kan väll i alla fall säga att jag blev blondare men perfekt blev det inte - men det blir det väll aldrig hemma?

Nu Let´s dance!

Pinkmommey♥








He, he mina myskläder är lite fina tycker jag :) Ser ni att det bla är ett läppstift och ett nagellack?!


Byxor från Victorias secret - pink for Pinkmommey!

Farväl jul...

Så himla skönt! Nu e granen utslängd o allt julpynt nerpackat i sina lådor. Vi ses nästa jul :)
Pinkmommey♥


Let´s dance!

Imorgon börjar Let´s dance och jag är en riktig sucker för sånna program! Nu när Idol har slutat så är det perfekt att mysa framför Let´s dance på fredagarna för att sedan gå ut, ha middag eller gå bort på lördagarna :)

Imorgon fredagsmys med familjen och på lördag middag på b.a.r och utgång med efterföljande utgång!!

Nu ska jag fortsätta plocka bort julsakerna, pust!

Pinkmommey♥


Hemmadag

Idag skulle jag egentligen på Nk´s rea men jag har bara för mycket som måste göras hemma så det blev till att stanna hemma idag!

Dock ligger jag fortfarande i sängen så jag har inte kommit så långt än men jag har tittat igenom alla favvobloggar och bloggat och nästa steg är en dusch och om jag orkar slinga mig...

Sen ska jag ta tag i julgrejerna, måste ner med dem i källaren igen! Tror inte att jag hinner allt idag men jag får fortsätta imorgon då.

Nej nu måste jag fotsätta här!! Bloggar om de där bilderna från katologerna senare om jag hinner! Såg förresten på H&M´s hemsida att de redan släppt en del av "Trädgårdskollektionen" men att allt redan var slut... Dock gör det inget för de grejerna var fula som stryk, hi, hi.

Hej svejs!
Pinkmommey♥


Lilla Mini igår när han var superhjälte :)

Spinning around...

Idag blev det härlig våffellunch och efter det så åkte vi till leklandet Fantasium på Lidingö för att rasta barnen :)







Lekland är klart underskattat och jag gillar dem skarpt! Barnen tycker att det är super, de kan roa sig i timmar, de kan nästan inte göra sig illa och det är ett relativt billigt nöje. Vi föräldrar kan passa på att sitta ner och ta en kaffe, bläddra i en tidning eller surfa på det trådlösa internetet!



Idag gick det dock lite snett... När vi kom var det fiskdamm för alla barn och efter ett tag igen så fikade vi med drickor, chips och godis (och glömm nu inte den enorma våffellunchen sedan tidigare...).


Min fina T innan han blev en liten virrhöna ;)

Jag och killarna är som bäst ute i leklandet och leker GÄRNET och T och lilla F vill bli snurrade på en platta som sitter på en sstång som snurrar runt.

Vi har gjort detta förut men idag vill T att det ska snurras väldigt mycket mer än vanligt och jag säger att han ska säga stopp när han snurrat klart... Han säger aldrig stopp och jag fortsätter tills jag kommer på mig själv och tvingar honom att stanna.

Självklart kan han inte gå rakt som vanligt men detta är helt sjukt! Han trillar och går in i andra men här skrattar jag faktiskt fortfarande... Helt plötsligt går han till F och börjar kaskadkräkas! Stackars liten och jag får sån ångest för vad jag just låtit hända... Man kan verkligen säga att jag inte skrattade längre...

Efter att ha torkat upp allt, lånat städgrejer och fått honom att dricka lite vatten så undrar han ivrigt om vi inte kan gå tillbaks ut på golvet och fortsätta leka igen! Min lilla hjälte!

Stackars alla runtomkring oss som trodde att vi fått vinterkräksjukan och flydde stället som pesten...

När vi kom hem hoppade all tre killar i badet - ja F med då hela han blev helt nerspydd - medans jag slängde in alla kläder i tvätten.

Helt plöttsligt så mår jag superilla och får så ont i magen att jag skri´ker av smärta... Detta håller på nån timma och sen går det sakta men säkert över. Undra om man kan reagera så fysiskt, så snabbt på något man mår psykiskt dåligt av? Jag hade sån ågren av vad jag hade ställt till med och när jag sa det till T så svarade han: Det var jag som ville fortsätta snurra och du är den snällaste mamman i världen!

Är det inte så man börjar gråta!? Min fina, känsliga, tuffa pojke! ♥

Efter en mysig middag så har vi nu nattat barnen och jag ligger och kollar på en fim medans jag bloggar ;)

Ha en skön kväll!
Pinkmommey♥

H&M, Ellos och Laredute :)

Farligt, farligt!

Fick dessa tre härliga vårkataloger för ett par dagar sedan och har hunnit bläddra igenom dem - det finna massor jag vill ha!

Dock mest från H&M´s, de andra var sämre än vanligt - för mig då... Jag tänkte fota lite plagg som jag gillar ur katalogerna när jag har tid och lägga upp i ett senare inlägg :)

Pinkmommey♥




Mammasondag och shopping!

Igår så skulle egentligen båda barnen ha gått på dagis i och med att de började redan i måndags men då vi blev tillfrågade att få följa med på museum med en av T´s bästa kompisar och hans mamma så kände vi att det kunde vara kul!

Lilla F fick gå på dagis själv vilket han säkert kan tycka är skönt ibland och inte ha storebror vakandes över sig.

Efter en guidad tur speciellt för barn, lek nere i deras lilla lekland, lunch, fika, skattjakt och skuggspelsvisning så kom vi därifrån efter 4 timmar!

Vi hann precis hem lagom till att hämta lilla F på dagis och sen lämnade jag kidsen till F och åkte ner till Fältan för att köpa några grejer.

Det blev nya korgar till badrummet för blöjor, tvättmedel och annat. Sen blev det min älsklingsmaskara från Lancome - prövade innan en billigare variant med en sån där motor men den var inget att ha så den åkte i soporna. Till sist blev det lite annat jox som lösögonfransar, nagellacksborttagning och underkläder.

På vägen hem stannade jag och hämtade ut ett paket från posten med lite grejer till barnen som jag hade beställt från H&M´s rea på nätet.

När jag kom hem blev det en räd då det såg ut som en bomb hade slagit ner och senare blev det en favorit i repris till middag - carpaccio :)

Kvällen avnjöts sen i sängen med datorn och nya numret av Svensk Damtidning!

Pinkmommey♥


Jag och T för en massa år sedan ♥

Förseningar...

Jag blir så trött... F´s julklappar har ännu inte kommit... För ett par dagar sen skickade jag dem ett mail om detta och fick var igår att de ligger lite efter med utskicken... Kul att man satt utan julklappar på julafton och kul att det snart gått en månad sedan jag beställde dem - dåligt TM Lewin!

Pinkmommey♥


Nöjesmaskinen

Precis innan jag skulle natta barnen ikväll såg jag en glimt av Minnenas television och Nöjesmaskinen :) Programet var från 1982, alltså 28 år sedan och när jag satt där kom jag att tänka på en sak som är helt sjuk! Kläderna som ABBA-medlemmarna hade på sig var identiska med dem man "ska" ha idag!!

Det var vippiga korta kjolar (har bla sett hos Gina, H&M och Zara i massor), axelvaddar, paljetter, skärpi midjan, mix av olika material, stickade tröjor, leggings mm. Jag hade lätt kunnat misstagit det för en spelning i år  om jag inte vetat vilket program det var och om kläderna inte suttit på ABBA som ju inte hänger ihop längre.

Som vanligt önskar jag att mamma hade orkat spara mer kläder från förr...

Pinkmommey♥


Inte världens bästa bilder jag fick tag på från programmet men ni skulle sett i verkligheten!


F hoppades att jag skämtade och sa att om jag skulle gå klädd sådär så skulle han gå minst 5 meter bakom mig när vi var ute ;)

H&M + trädgård = sant !




Hej!

Ovan kan ni se The garden collection som är H&Ms mer miljövänliga kollektion! Den kommer ut i butik den 25 mars och är bla sydd i ekologisk bomull och är inpirerad av trädgården. Jag tycker att den är så fin (med undantag för vissa plagg) och vill ha flera av dem :) Det bästa är att plaggen är lika billiga som resten av H&M´s övriga plagg!

Jag väntar!
Pinkmommey♥

-14 grader!

Idag är det minus fjorton grader ute och var säkert kallare tidigare imorse också! Det är härligt tycker jag så länge man slipper vara ute :) Men vill man vara ute är det väll bara att slänga på sig ett bra underställ, lager på lager, varm dunjacka eller päls, bra skor, vantar och mössa så går det bra!

Barnen skall dock inte vara ute idag lät dagis meddela och det tycker jag är helt ok då lilla F mest bara står och blir kall.

T slipper dagis idag och får vara med mig istället! Vi ska träffa en dagiskompis till T och hans mamma och gå på Sjöhistoriska och deras piratutställning som slutar den 10:e.

Varje lov har dom någon specialutställning - pirat-, Bamse- eller Pippiutställning tex. Dessutom har dom en härlig skaparvärkstad nere i källaren och ett superfint lekrum taget direkt ur filmen Saltkråkan!

Tyvärr håller jag på att bli sjuk så det är väll egentligen inte det bästa alternativet för mig idag... Men jag får slänga i mig lite esperitox, Biarocka och nån alvedon så fixar det sig.

Hoppas bara jag kan stoppa denna förkylning då jag ska ut med tjejerna på b.a.r och Rose på lördag.

Ha nu en härlig dag i kylan!
Pinkmommey♥



Vill du veta mer om mig?

Namn: Vanessa Viktoria Fernström

Kallas för: Vani, Skrutten, Kissen

Stjärntecken: Skytt

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: Ett hål i varje öra. Har velat göra fler men ej vågat... Nu vill jag ej längre.

Tatueringar: Är emot det men kanske vill jag ändå ha mina barns namn eller födelsenummer på ett diskret ställe?

Längd: 1.62

Skostorlek: 37

Hårfärg: Blond men blir mörkare och mörkare med åren...

Fräknar: Yes, har alltid hatat dem men börjat uppskatta dem mer på senaste.

Motto: Gräset är inte alltid grönare på andra sidan.

Kär? Efter 11 år med min kille, ja visst!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Om jag gör! Vi var ju på väg att flytta när vi blev av med jobben... Dock älskar jag min lägenhet så det är inte direkt synd om oss. Men en villa med massor av snickarglädje från tidigt 1900-tal och en härlig trädgård med äppelträd vore inte fel ;)

Tycker du att du är attraktiv? Nej inte längre men vänta bara till sommaren ;)

Dricker du? Ja, men funderar på att sluta helt? Men när jag dricker blir det mest vin - öl gillar jag inte alls.

Röker du? Har rökt sedan jag var 13 år och slutat från och till bla mina graviditeter och under ammning och nu feströker jag vilket är ungefär en kväll var annan till var tredje vecka. Borde sluta jag vet!

Vilket schampo använder du? Lóreal, Elvital color-vive.

Vilken parfym använder du? Alltid olika och många. Just nu Inspire av Christina Aguilera och Harajuku Lovers G.

Vad är du rädd för? Flyga, dödliga sjukdomar och stora spindlar.

Gillar du att tvätta? Tvätta och sortera tvätt gillar jag men att hänga den och sen vika för att lägga in hatar jag... 

Gillar du berg- och dalbanor? Var galen för men har blivit en kyckling med åren :(

Senaste...

Filmen du hyrde?
Flickan som lekte med elden.

Filmen du köpte? Fick ju en hel del 80-tals filmer i julklapp (10 st), bla The breakfast club!

Låten du hörde: Tonight´s gona be a good night.

Låten du laddade ner? Laddar inte ner låtar, köper skivor.

Personen du ringde? Min sons dagiskompis mamma.

Personen som ringde dig? Min sons dagiskampis mamma.

TV-program du såg? I should have been dead - typiskt mig med sånna program.

Person du tänkte på? Barnen som ligger och sussar i sina sängar.

Favorit…

Låt: Tonight it´s gona be a good night - Black eye peas , Your song - Elton John.

Sak att göra: Shoppa, få massage!

Sport: Skidor.

Dryck: Kaffe, Cola light...

Kläder: Leggings och tunika.

Film: When a man loves a woman bla.

Bil: Älskade både vår Audi Q7 och vår Mersedes R-klass - säkra, snygga, stooora och snabba!

Serie: Desperate Housewifes

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Verkligen...

Gråtit över en flicka? Nix.

Ljugit för någon? Ja, jag är bra på att dra vita lögner då och då ;)

Varit i slagsmål? Jepp.

Blivit arresterad? Nej.

Träffat någon från internet IRL? Nej.

Antal…

Gånger du varit kär? 6

Gånger ditt hjärta brustit? 2

Hjärtan brustet på grund av dig? Vet inte direkt om deras hjärtan brast.

Tjejer du kysst? Några stycken, mina kompisar och jag höll på med det när vi var  fjortisar...

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Måååånga, mina närmaste kompisar har jag därifrån :) Kommer från ett ställe där alla är ganska sammansvetsade och vill man inte bryta sig loss så är man nog mer eller mindre vänner för livet.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ca: 10.

Senaste…

Boken du läste? Kommer inte ihåg när jag läste en bok senast, hinner aldrig. När jag får tid blir det bloggar och tv.

Personen du fick e-mail av? Min kille. det blir inte så mycket mail längre när man har Facebook, får mest reklam, inbjudningar och annat.

Personen du fick brev av? Vänner i London :)

Personen du fick sms av? Danni

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Det händer aldrig då de är skilda men på pappas sida med alla syskon var det på Fars dag och på mammas sida med bror så var det i somras på hennes terass!

Saken du köpte? En bh.

Vad har du gjort idag? Städat, tvättat, plockat, målat naglarna, lekt med och badat barnen, bloggat & läst bloggar, myst med F på vår första barnfria dag.

Brukar du svära mycket? Alldeles för mycket! Hela dagarna i tid och otid... Jag är verkligen grov i munnen och måste dra ner på det nu när jag har barn som tar efter.

När stiger du upp på morgonen? När barnen vaknar mellan 7.00 och 8.30.

Vad har du på dig? Underkläder, svartochvit-randig långärmad tröja från Gina Tricot och sockor.

Vad ska du göra ikväll? Skulle slingat håret men orkar inte ikväll heller... Kolla tv, bläddra i en tidning eller sova.

Vad är du allergisk mot? Katt (men har), hund, dun, damm och pollen.

Var har du ont? I halsen - tror jag håller på att bli förkyld...

Använder du hårspray? Ja, när jag ska ut eller bort på middag.

Kan du stå på händer? Har inte provat på länge så jag tror inte det men jag kan hjula ;)

Håkan Hellström eller The Ark? Ingen!

Salt eller socker? Är sockerberoende och äter minst en påse godis om dan utöver allt annat socker... Idag tex - läsk, hallonpaj, vitt bröd, suketter i kaffet, glass, pepparkakshus, vanilj- och florsocker i morgon smoothien...

Gillar du ketchup? ja.

Är du glad nu? När jag är glad är jag jätteglad, när jag är arg är jag jätte arg och när jag är ledsen är jag jätteledsen ;) Och jag växlar hej vilt mellan de tre men är dock inte ledsen så ofta.

Var du glad igår? Ja men också arg på F som gjorde så T började blöda (av misstag).

Vad dansar du till? Allt - dagligen :)

Stockholm är… ? Min födelsestad, där jag hör hemma och min 3:e favoritstad i världen!

Göteborg är… ? Kul att besöka ibland.

Kan du sjunga? Jag önskar att jag kunde men tyvärr inte

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti - vanlig eller tagliatelle.

Land du vill besöka? Frankrike (igen) ner till vårt hus på Rivieran, USA (New York, igen), Thailand har aldrig varit.

(Lista kopierad av Blondinbella).


Min senaste parfym i mitten! Visst är de söta!


Kaos på stan

Igår hade vi en riktig kaosdag... Okej först var allt lugnt och skönt hemma och även på kvällen var det riktigt mysigt men däremellan...

Som vanligt var vi bara hemma på förmiddagen och tog det lugnt, käkade lunch och lilla F sov middag - alltmedans pappa i huset var ute och jagade på en kompis landställe.

När pappa kom hem så gick hela familjen ner på stan för att ha det lite mysigt och byta lite julklappar. Vi började med BR leksaker i Gallerian. Där gick allt bra men barnen var som höga på extacy, de hörde inte ens oss när vi pratade (eh, skrek...) på dem ;)

Planen var att byta en bilbana som inte funkade som den skulle och köpa smålego till T. Banan var slut men vi hittade en annan och vi fick tag på sista kartongen lego som vi ville ha! Hittills allt lugnt :)

Efter leksaksaffären så gick vi mot glasstället (som jag berättat förut är vi en glassälskande familj trots minusgrader) och satt där i godan ro trots att de ligger precis i entrén och det drar svinkallt...

Nu kommer vi till kaosen... När vi sen skulle till vårt sista stopp, H&M och byta kläder så höll killarna på bråka om vem som skulle sitta i vagnen och F fick till slut nog men när han skulle ta bort T från lilla F så råkade nått hända så T bet sig i läppen och blodet sprutade!
velat göra det de senaste
Allt gick dock bra och när vi kom hem hade det slutat blöda och var bara en liten svullen läpp och T fick välja middag, fick god efterrätt och vi lekte hela kvällen med hans nya leksaker :)

Som vanligt senaste kvällarna somnade jag inne hos barnen vilket i och för sig resulterade i 11 timmars sömn! Men det behövs då barnen springer hej vilt mellan sovrummen på nätterna...

Nu ska jag gå och natta barnen och ikväll hoppas jag verkligen inte att jag somnar hos dem då jag verkligen behöver slinga håret! Har velat göra det de senaste 2 veckorna men hinner aldrig och min utväxt är verkligen inte fin.

Ha en fin kväll och sov så gott!
Pinkmommey♥


Lilla F ville äta ur allas glassar - go figure ;)


Två glada killar med mössor på pga av kylan... (Detta var innan blod, svett och tårar ;) )

Storkonsumenter

Jag måste bara fråga!

Varje dag gör vi av med hutlösa mängder med grejer... Tex:

* En rulle hushållspapper (och inte är jag ekonomisk eller miljömedveten då jag hatar sånt där brunt sträft papper och inte har nån plats för hela balar...Nu köper jag i och för sig miljömärkt vitt.)

* Vi slänger minst 2 påsar sopor om dagen!

* Vi diskar nästan 2 fullproppade stora diskmaskiner om dagen!

* Vi kör minst en tvätt om dagen.

Har ni det lika dant eller är vi konstiga? (Vi  är två vuxna och två små barn).

Nu tillbaks till diskmaskinen, rengöringen av kaffemaskinen, tvätten som ska hängas och pärlplattan som ska strykas - som jag gör på samma gång! ;)

Pinkmommey♥



Leklandslördag

I lördags var det dax för lekland igen :) Denna gången bar det av till gamla kära Nickis i Täby! Återigen var det ganska lite folk fastän det är jullov - konstigt! Det var likadant på det andra leklandet, Junibacken osv...

Inget mig emot men det är bara så fasligt kallt på detta lekland om det inte är fullt - om det är vinter vill säga. Det är nog en gammal lagerlokal utan värme som de byggt leklandet i...

Efter lite lek, lunch och middagssovning så bar det som sagt av till Nickis lekland på eftermiddagen där vi lekte & åt glass och annat gott. På vägen hem stannade vi till på Ica Stopp alldeles bredvid och storhandlade - det behövdes efter julledigheten med all julmat som man e så trött på och all hämtmat de senaste veckorna...

Pinkmommey♥


En del av leklandet!


T hoppar i hoppborgen! Det gjorde jag med för fullt tills jag såg att föräldrar inte får göra det...


Lilla f och F kryper i laburinter - mycket suspekt ser mini ut att tycka ;)


Mina tre killar högst upp i "borgen" innan de slänger sig hejdlös nerför rutchkanan i röret.


Busar som brottas i bollhavet!


T på väg ner för en uppblåsbar jätte rutchkana :)


Glasspaus :)


Själv hade jag dunjackan på och värmande kaffe istället. Kanske dock inte är riktigt lika rörlig som killarna... ;)


På kvällen blev det film och hätsätning av lördagsgodis, hi, hi!

Nyårsafton -09!

Meningen var att jag skulle packat till hela familjen dagen innan nyårsafton men då jag somnade när jag nattade barnen blev det inget av med det...

Istället fick jag ta tag i det på morgonen innan vi skulle åka och sedan blev det långfrukost och bad av hela familjen.

Nyårsafton firades hos våra vänner D, A och deras två små döttrar i Sörmland och på vägen dit blev det en hel del stopp.


Vinterskrud!

Först och främst passade vi på att riktigt mysigt fira in det nya året med ett stopp på McDonalds ;) Efter lunchen blev nästa stopp Plantagen och inhandling av fyrverkerier. Sen var vi tvungna att hitta en mataffär då vi skulle köpa ingredienser till förrätten och råbiffen men i den första affären hade de inte ens hört talas om råbiff! I nästa affär gick det däremot bra och sista stoppet för dagen blev  en tankning.

När vi väl kom fram så blev det lite lek, uppackning och bäddning. Efter barnens middag och nattning så avnjöt vi en supergod middag beståendes av råbiff till förrätt, Biff Rydberg till huvudrätt och en enkel glass med hallon och blåbär till efterrätt!


D, A, F, L och W väntar på att få sätta sig.


F och jag hade som vanligt årsdag! Tack för dessa 11 år älskling!! Ser fram emot många fler! 2010 kan bara bli bättre så nu kör vi! ♥

Vi satt till bords ända fram till tolvslaget då vi tittade på nyårstalet på Skansen, korkade upp en flaska Dom Perignon -99, skålades och pussades!


Värdinnan spexade som vanligt :)


Gott nytt år!

Därefter så visade F än en gång upp att han är fyrverkeriexpert och jag försökte få med detta på bild men det blev som vanligt inget bra resultat av detta...


Eh, magnifikt va....

När sista reketen var ivägskjuten så hade också alla barnen vaknat... Och i och med detta kom jag och de andra mammorna aldrig ner till "festen" igen...

På nyårsdagen vaknade jag och barnen runt halv nio och D dukade upp en superhärlig frukost i deras vackra matsal och tände en härlig brasa i kakelugnen!

Efter lite lek och packning bagav vi oss iväg redan vid lunch då jag kände att det var bäst då lilla F skulle sova.


Mycket snö :)

På vägen hem stannade vi till på Ciao-ciao, tog med oss smarriga pizzor och lasagne hem och bäddade därefter ner oss alla i sängen framför barnfilmen Polarexpressen!


Trött mamma efter lite sömn och mycket vin ;) Pizza och film e super då!

Hoppas ni alla hade en lika härlig, skön och kul nyårsafton som jag hade!
Pinkmommey♥

RSS 2.0