Altanen får en uppfräshning!

Nu är altanen fixad för sommaren och fotograferingen nästa vecka - bilder kommer senare.

Nedan kan ni se lite av det vi köpte för att frächa till den:


Egentligen vill jag ha beiga dynor som innan för det ser mycket frächare ut men ack så mycket fläckar det blir på dem... Dessutom blir de helt förstörda på en gång om man råkar glömma dem ute i regnet en enda gång... Köpte grå då vi har likadana gråa liggdynor till sostolarna. Dock har jag inte snapparna framåt utan bakom stolen då jag inte gillar dem.

Lyxparasoll nyatoh_
Parasollet ser inte presis ut som detta utan det har teakstativ och stor teakfot men annars är det beige. Tänkte välja grått parasoll också för att matcha dynorna men det ser inte lika frächt ut och det ser lite väl mörkt ut på altanen då. Dock är det säkert super om det regna för det blir inga fläckar...


Fina korgar att ha leksaker, kuddar och annat i.


Jag har även köpt facklor (fast mina är i ofärgad bambu) som man tänder med hjälp av lampolja. det blir jättemysig stämmning på kvällen av det!


Sist men inte minst har vi köpt en högtryckstvätt som Freddan tvättat rent hela altanen, stengången, altanmöblerna samt terassväven med :)

En massa blommor är dessutom inköpta!

Pinkmommey♥


Min nya cykelkorg!

När F och jag var på jakt efter ett nytt parasoll häromdagen var vi BLANDANNAT på Coop och där hittade jag världens charmigaste cykelkorg till min cyckel. Den är fyrkantig och man fäster den bak på pakethållaren. Nu kan jag ha med mig massa saker när jag cyklar till och från jobbet :)

Pinkmommey♥


Onsdag

God morgon!

Igår mötte jag upp min vän D och gick lite med henne på stan innan vi satte oss på tunnelbanan och "Tolvan" mot Åhlsten i Bromma.

Det var en jättemysig middag i födelsedagsbarnet C´s nya fina hus! God mat, rosé och underbar tårta.

Vackta T vär med och hon ska få en liten bebbe nu i sommar :) Gå gärna in på hennes blogg och läs om hennes graviditet, hennes resa att bli en Bicram yoga-instruktör och hennes musikkärriär samt nysläppta skiva! http://www.lotess.se/content/?cat=3

Vid 23-tiden så fick jag skjuts hem av C och då var det bara att hoppa i säng för jag var helt slut...

Idag arbetar jag som vanligt och ska som de senaste dagarna gå ut på lunchen och kolla in rean. Ikväll har jag inget planerat och ska bara vara med F och mina små pojkar :)

Hoppas din dag blir super!
Pinkmommey♥


Dett lilla charmtroll vinkade av mig imorse med sina snygga solisar!


Fina T hjälpte till att vattna blommorna på sitt eget lilla vis :)


Britney

Så strongt av Britney att visa sig oretuscherad för allmenheten för att visa alla hur tidningarna fuskar med bilderna egentligen!

Pinkmommey♥





Kameran kvar på landet...

Nej!! Jag som hade tänkt att blogga en massa om möhippan, midsommarafton, alla vänner vi haft på landet, mina nya kläder och stolar så har jag glömt kvar kameran på landet med alla kort...

Ja, ja, jag får helt enkelt berätta om allt sånt sen.

Igår så började jag i alla fall att arbeta igen och har bara en vecka kvar till semestern och fyra lediga veckor!

Efter jobbet "råkade" jag fastna på Zara på vägen hem och kom sedan ut därifrån en timma senare och 4.000:- fattigare. Dock ska jag lämna tillbaks hälften av kläderna idag som inte passade och kolla in barnkläderna istället. Det blev 2 söta sommarklänningar, en handväska och dressad kavaj att ha på jobbet :)

När jag kom hem så hade F lagat god middag som hela familjen intog på altanen och sedan avslutade jag kvällen med att ta tag i alla kläder som låg utspridda över lägenheten - över två timmar tog det att packa upp, vika dem och lägga in dem!!

Efter jobbet idag åker jag direkt ut till en av mina bästa kompisar C i Bromma och firara hennes födelsedag med tjejerna :)

Nu ska jag fortsätta här.

Ha en underbar dag!
Pinkmommey♥




Sommar!

Hello! Sitter på landet och har det alldeles, alldeles underbart!! Har inte alla bilder på datorn men en del och jag vill bara dela med mig av vår härliga vardag! Ska försöka hitta lite mer tid att blogga nästa vecka! Veckorna som har varit har varit kaotiska...

Nu ska jag ner på stranden med kidsen :)

Pinkmommey♥


Lilla F på lekparken vid bageriet med en nybakt bulle :)


Midsommarlunchen är över och många har lämnat borden för dansen runt stången!


Sommar i skärgården - inget slår det!


Mina finaste i båten :)


Lite snett på stranden!


Lunch på bryggan! Där även frukost, fika och middag intas såklart!


T och lilla F badar med sin grannar/dagiskompisar i sin lilla pool på altanen!


På sommaren får man kissa ute i det fria ;)


Dagen D!

Idag är dagen då prinsessan ska få sin prins! Jag hade tänkt att skippa hela grejen och dra till landet för det är totalt kaos i Stockholm. Som en krigszon med militärer med k-pister överallt, massa poliser, avstängningar och helikoptrar som surrar i luften...

Dock känner jag mig dålig + att vi måste tillbaks tidigt på söndag då T har sitt kalas så vi stannade hemma istället... Jag ville inte heller slå knut på mig själv med all packning som behövs när jag också denna vecka varit upptagen varenda kväll...

Idag blir nog en lugn dag med lite städning, tvättning och handling och sedan bröllopet på tv. Orkar vi så kanske man ska gå ner och ställa sig vid Djurgårdsbron och kolla på kortegen, mest för att känna av den härliga folkfesten och för att barnen ska få göra något.

Hoppas du också får en fin dag!
Pinkmommey♥



Lipsill!

Har inte tänkt så mycket på Kronprinsessans bröllop över huvud taget och sätter på tv´n och en FANTASTISK konsert spelas!! Är nu söndergråten för att ett så vackert stycke spelades alldeles nyss...

Mäktigt! Vackert! Härlig blandning! Kärlek!!

Pinkmommey♥



Collagejacka!

Jag har köpt en ny jacka från gina Tricot! En collage jacka - kanske ett halvår efter att alla andra köpt en men jag köpte den inte därför utan för att den var tunn, skön och ganska snygg! 299:- kostar den och det är den svarta. jag skulle igentligen velat ha en annan färg men det var den enda de hade tagit in igen...

Nu ska jag gå hem!

Om jag orkar så ska jag blogga om möhippan ikväll men annars får ni ha en skön kväll!
Pinkmommey♥



Underbart litet hus med stor potential!

Detta lilla underbara hus tittade vi på igår. Det ligger i nacka i ett jättegulligt område högt upp på en kulle med fri utsikt nära skolor, dagis, sjöar och skidbackar! Dock tycker jag att det är för långt från stan så jag tror vi väntar...

  • Pris 6 400 000 kr /bud
  • Typ Friliggande villa, 2 ½ plan i souterräng.
  • Antal rum 5
  • Boarea 152 kvm
  • Biarea 20 m²
  • Tomt 2165 KVM
  • Byggår 1909

  • Så fint hus med underbara trädäck runt om och massa härliga fruktträd, buskar, blommor och litet gästhus!


    På baksidan av huset ligger kvällssolen på utanför köket och det finns berg som barnen kan leka på med en fin koja!


    Hela huset var väldigt ljust och fint, mycket vitt! Marint tema återkom överallt!


    Öppna spisar, gamla trägolv och fina fönster gjorde huset mycket charmigt!

    Pinkmommey♥

     


    Hokus pokus filiokus!

    Helt galet men jag har precis bokat en trollkarl till min sons kalas på söndag!

    Från början hade jag hundra idéer på vart vi skulle vara och det slutade med att vi ska vara på Tessinparkens plaskdam för bad och sedan massa gott till kidsen och däefter gå till lekparken innan vi avslutar med en skattjakt :)

    Men nu så har det ju blivit så nedrans kallt att jag tycker synd om de små om de ska bada... Därför får vi se hur vi gör med det och så kommer det en trollkarl hem till oss istället :) Sedan blir det massa gott och som innan avslutas det med en skattjakt!

    Jag kollade på både hoppborgar, hästar och sockervaddsmaskiner innan jag bestämde mig för trollkarl för det verkar enklast för mig ;) Dock så kostar det ju en slant... Närmare 1600:- för en timma, varav han uppträder i ca 30 min... Men det blir säkert super och det är det som räknas!

    http://www.trollkarl.nu/

    Ikväll ska jag bara hem och ta det lungt, ska bli såå skönt!

    Pinkmommey♥


    Fan för alla banker...

    Fasicken! Precis när jag och F håller på att leta efter hus som bäst och trodde vi hade vårt lånelöfte klart så får jag reda på att jag inte kommer att få ta det utlovade lånet!

    Då jag bara är provanställd måste bankerna räkna med att jag kan bli av med jobbet under den perioden och då får jag bara låna pengar baserad på min a-kassa som jag skulle ha då - 12.000:-...

    Vi får helt enkelt köpa en lekstuga...

    Nej men seriöst jag blir så arg och ledsen! Vår lägenhet måste säljas sen vår eller tidig höst för att vi ska få ut mesta möjliga av den och jag hade tänkt att sälja senast i höst så att T skulle hinna gå på sitt nya dagis i alla fall minst en termin innan han börjar i skolan nästa höst... Jag blir galen!

    Varför ska det aldrig gå vår väg?! Sjukdomar, död, uppsägningar, kollik, skit om vartannat...

    Ja, ja, what to do...

    Pinkmommey♥


    Som spön i backen...

    Idag spöregnar det och jag älskar det!

    Det har varit så kvavt på sistone och man har blivit klibbig bara man rör på sig...

    Bara man har paraply och rätt skor så är det inget fel med regn... Men missförstå mig rätt - det får gärna vara sol i helgen när jag är ledig så att jag kan få några minuter i solen i och med att jag var sjuk förra helgen...

    Härligt för de små blommorna och träden också med regn! Det börjar faktiskt att likna värsta regnskogen hemma :)

    Kvällen blir lugn med en förhoppning om snälla lugna barn, en god middag och kanske en bra film - fredagsmys helt enkelt ;)

    Ha en härlig helg!
    Pinkmommey♥


    Sött som socker

    Inatt sov båda mina killar hela natten!! Så skönt! Varför detta helt plöttsligt hände var för att de fick somna bredvid varandra och fick sova så hela natten utan att vi bar tillbaks dem.

    Kanske är det inte så att de behöver varsit rum i alla fall, de kanske till och med inte behöver varsin säng ;)

    Jag älskar dem så jag går av!!

    Ha en härlig dag i regnet!
    Pinkmommey♥


    Veckan som gått

    I måndags så började jag på min andra vecka på mitt nya jobb. I och med att allt är nytt och att jag hade varit riktigt sjuk ett par dagar så var jag så trött... Kom dock på mitt på dagen att vi skulle ha middag på kvällen...

    Gästerna skulle komma 18 och jag kom hem strax innan och F och lilla F kom hem från mataffären samtidigt som gästerna kom...

    Vi ville göra det enkelt för oss och F hade köpt massa olika korvar, hamburgare och all världens tillbehör! Vi dukade och grillade tillsammans med våra gäster och passde på att korka upp en god flaska champagne dagen till ära - Bille Cart Salmon - sååå god! Dock visade det sig senare att flaskan kostade närmare 2000:- men nån gång skall den ju drickas och en jobbig måndag var perfekt :)

    På tisdagen var det jobb igen och sedan kom F och killarna och hämtade mig vid arbetet och vi åkte på ännu en husvisning. Det var ett underbart litet hus i Nacka, Björknäs. Det såg precis ut som Villa Villerkulla fast så fint! Dock känner jag mig helt enkelt inte hemma i Nacka så jag tror inte det blir något...

    Igår efter jobbet så åkte jag hem, lagade middag åt familjen, svirade om och åkte ner på stan igen och träffade min underbara vän D! Det var ett tagsedan sist men mittemellan jobb, sjukdom och hemmet så har det helt enkelt inte funnits nån tid tyvärr...

    Som vanligt blev det vårt stammishak East och min smarriga middag bestod av oxfilesachimi, vårrullar och soyabönor med havssalt! Till det delade vi på en flaska rosé. Det var så mysigt att träffas och så kul att se lite folk!

    Inatt vaknade tyvärr lilla F och hade så ont i örat och F har varit med honom på Barnsjukhuset Martina idag och mycket riktigt hade han fått öroninflammation... Blev alltså en ganska hård natt efter sen läggning, vin och massa vak med liten sjukling...

    När väckarklockan ringde imorse vid 07.00 var det inget annat att göra än att gå upp och sedan har jag bara arbetat idag, hängt med mina söta kids och sorterat en massa kläder och plockat.

    Nu ska jag snart gå och lägga mig måste bara fixa med lite saker först...

    Hoppas ni alla mår bra och har haft en skön kväll!

    Pinkmommey♥


    Ingen tid...

    Jag har INTE slutat blogga även om det kan verka så...

    Jag har bara fått ett nytt jobb som tar min tid mellan 07.00 och 18.00 och sedan så ska jag hinna med familjen, hemmet och allt annat viktigt fram tills jag stupar i säng...

    Den lilla tid jag sen har över försöker jag hinna planera en möhippa, gå på massa husvisningar och träffa lite vänner så de inte glömmer mig...

    Att både jag och lilla F också varit vrålsjuka mitt i allt underlättar liksom inte... Jag har haft feber men ändå jobbat... Men vad gör man...

    Lagom till att både lilla F och jag båda blivit friska så vaknade jag inatt av att han grät som bara den... Han tog sig för öronen och hade så ont - förmodligen hans första öroninflammation...

    F ska ta honom till barnsjukhuset Martina idag och kolla upp om det behövs penicillin...

    Jag ska verkligen försöka bättra mig med bloggandet och jag tror att det blir mycket lättare när jag väl kommit in i mitt nya jobb och när jag dels inte kommer att vara så uppbokad på kvällarna - det är ju då jag kommer att hinna blogga nu. Som det ser ut nu så har jag arbetat i nästan två veckor och jag har varit uppbokad VARJE kväll så jag är mer död än levande.

    Ska försöka skriva ett till inlägg ikväll och uppdatera er på den senaste tidens händelser.

    Ha det bra!
    Pinkmommey♥


    Little pink dress!

    Hur snyggt var inte detta!! Klänningen, färgen, skorna, sminkningen, håret! Så här skulle jag vilja se ut på en fest i sommar!

    Pinkmommey♥


    http://www.detkungligabrollopet.nu/ebbasblogg/wp-content/uploads/2010/05/gwyneth.jpg

    RSS 2.0