Krock!

Kul - F har krockat bilen... Dessutom är det massa annat skit som händer med T´s skolansökningar och jag är orolig för en annan sak. Att allt allatid skall komma samtidigt!

Äsh, nu sticker jag iväg på tjejmiddag med mina gamla vapendragare från Club Modesty ;)

Pinkmommey♥


C, C och jag på vårt sista Modesty som var på Mumba på Norrmalmstorg - 80-talskväll!


Sälen!


Min fina F som njuter av att vara i fjällen!


Sälen en kväll från fönstret på Restaurang Gustav.


T och hans minsta kusin W♥


Lilla F på kids afterski!


F stannar till för en latte i backen :)


Sälen by night!


T väntar på att bli uppropad i skidskolan.


Vi bowlar på experium där vi också badade och barnen var på lekland!


Jag i backen.


T leker med lilla D som var med oss uppe i fjällen tillsammans med hans föräldrar.


Lilla F med minikusinen♥



T med pappa stannar till efter skidskolan för sin dagliga chokladboll.


T fick sin dröm uppfyllt att åka hundspann!


F i liften - vi var barnfria varje eftermiddag ett par timmar!


Jag njuter av en kopp kaffe efter en supergod middag på Lisa Elmqvist!


Riktig grillplateau på Restaurang gustav.


T som gjort det högsta tornet i lekhörnan i lunchrestaurangen där vi åt varje dag.


Systrar!


Solen sken alla dagar utom 1!


Jag väntar på att hämta barn på skidskolan.


Lilla W som var uppe med sina föräldrar och också bodde på Skilodge.


Jag är redo att bege mig i väg i mina nya pjäxor, skidbyxor och gogles!


Hundspannen igen.

Mer bilder kommer sen då jag också berättar hur vi hade det!

Alla bilder är tyvärr tagna med iPhonen varav kvalitén... Hade med oss en stor systemkamera men det var väll just därför vi inte heller orkade släpa runt på den.

Pinkmommey♥


Tillbaka!

Ännu en gång ber jag om ursäkt för min frånvaro... Jag har varit bortrest i Sälen och inte haft en sekund över till att blogga.

Nu har jag så mycket att blogga om att jag inte vet vart jag ska börja... Får se vad som hinns med men lite foton från resan ska ni nog få och nu när inredningen i huset är klar så kommer de bli desto mer från trädgården och så småningom ommålningen av huset :)

Till helgen skall vi ta ut och fixa alla uteböbler samt plantera lite blommor så att det ser vårigt ut! Dessutom ska studsmattan fram och nån helg snart även sandlåda och gungställning inköpas.

Drömmen är ju också en lite lekstuga till barnen som jag kan måla i matchande färg med huset och göra mysig innuti! Lite möbler som man kan sitta och dricka saft och bullar vid, en myshörna man kan läsa serietidningar, kanske en liten brevlåda för hemliga brev samt en piratflagga på toppen som pricken över i´t!

Ikväll ska jag på tjejmiddag till min vän C och det ska bli så mysigt!

Vi hörs!
Pinkmommey♥



Sälen

Jihu, i morgon åker vi till Sälen i en vecka! Egentligen skulle jag vilja vara där längre men det närmar sig ju i alla fall vår när jag kommer hem!

Vi skall åka med två andra familjer som vi känner väl men sedan är det ca 5 familjer till där uppe som vi ska hänga med...

Orkar bara inte att man ska vara uppbokad varje dag... jag vill hänga med familjen och bada, bowla, åka hundsläde mm

Shit vad mycket det är man ska packa sen... Nu har jag hållit på ett par timmar men i och med att jag redan hade skrivit listor och tvättat alla kläder var det bara att plocka ihop dem och lägga ner dem i väskorna.

Men det är ju inte bara kläder som ska med - potta, sängskydd, babywatch, leksaker, hjälmar, vagn mm.
Nu är jag i alla fall klar med min och barnens del och behöver bara plocka det sista i kväll och i morgon innan vi åker.

Medans vi är borta så är min kompis och min svärmor snälla och tar hand om Lillis lite då och då.

Nu måste jag sluta och åka till stan!
Pinkmommey♥



Kurre och småfåglarna

Nu när jag bor i hus och det är sån kall vinter så ser jag till att vår elldeles egna lilla Kurre och småfåglarna får färska brödsmulor och frön varje dag! Det är riktigt mysigt att ha de små liven nära :)

Nu är måste jag fortsätta packa!
Pinkmommey♥

Kurre smaskar på!


Fin med kanin

Jag är lite kär i min nya ring!

Pinkmommey♥


Qvi si

Nedan kan ni läsa om min Therese som driver och äger den skönhetssallongen jag brukar gå till. Texten kommer från den tidningen på nätet som min F är redaktör för.

Pinkmommey♥


Therese Wirén, grundare av Qvi Si.
Therese Wirén, grundare av Qvi Si.
 


Therese Wirén drömde om att driva sin egen skönhetssalong. Nu har hon förverkligat den drömmen, men det har krävts mycket för att nå dit.

Therese Wirén jobbade på en hudvårdsagentur som utbildare för andra hudterapeuter när hon kände att det var dags att gå vidare och driva en egen salong. Tillsammans med en kollega startade hon Qvi Si.

– Det gick snabbt att bestämma sig, jag halkade in på att köra igång med en kollega som skulle öppna eget, men sen tog det cirka ett år innan vi hittade rätt lokal, berättar Therese.


Köpte ut kollegan

Hon startade Qvi Si i mars 2007. Efter ungefär ett år köpte Therese ut sin kollega och sedan dess driver hon företaget helt själv.

– Fördelen med att driva företag helt själv är att man får bestämma allt. Samtidigt är det ju skönt om man inte är helt själv, så att man har någon att bolla idéer med.

Att var egen företagare innebär frihet och möjlighet att förverkliga sina idéer. Men det innebär också ett stort ansvar. Under sitt första år som egenföretagare kunde inte Therese ta ut någon lön från sitt nya företag, utan jobbade kvar på sitt gamla jobb samtidigt.


Hårt jobb

Fortfarande kräver Qvi Si mycket av Therese tid. Hon jobbar cirka tio timmar om dagen, sex dagar i veckan.

– Klart att jag ibland funderar över vad jag håller på med. Men nu har jag ju börjat få avkastning. Jag älskar att jobba, men det är viktigt att ta en paus ibland så man kan återhämta sig.

Det gick snabbt att komma igång för Therese. Det fanns inte mycket tid för marknadsanalyser eller andra förberedelser.

– Jag gick på magkänsla i början. Då visste jag inte hur det skulle gå eller hur mycket jag skulle tjäna från den ena månaden till den andra. Jag tror det är många som snöar in sig på siffror. Det är nog bra om man kan det, men det gör inte jobbet åt en.

 

Uppåtgående trend

Omsättningen på Qvi Si har stadigt ökat. Under det första året hade företaget en omsättning på drygt 600 000 kronor. Året efter ökade den till 800 000 kronor. År 2009 låg omsättningen på 1 miljon. För 2010 tror Therese på en omsättning på 1,5 miljoner.

– Om man inte har visioner drunknar man i jobb på vägen. Sätt upp en målsättning för en femårsplan som du kan gå efter och tänk igenom vilken målgrupp och kundkrets du ska inrikta dig på.

Nu har Therese anställt ytterligare en person, för att kunna få tid över till att vidareutveckla Qvi Si.

– Målet är att märket Cellex-C som QVI SI även är agentur för ska bli större och att jag ska kunna öppna en till salong.


 SEB

Fem skönhetstips som du kan göra själv:

1. New lash – långa ögonfransar

2. Brun utan sol-kräm

3. Färga ögonfransar och ögonbryn

4. Gör ansiktsmask

5. Blek tänderna med bakpulver och jordgubbar


Besök Qvi Sis hemsida för att se fler tips eller boka behandling.


Som en pingvin

Jag är som en pingvin uppe på kallaste nordpolen som efter en lång hård vinter insuper solen igen!

Jag kan inte gå ut på gatan utan att börja le och så fort jag stannar vid tex ett övergångsställe så vrider jag automatiskt mitt ansikte mot solen.

Solen värmer! Och även om det fortfarande är vinter så hoppas jag att de snart tar fram utemöblerna så att man i alla fall kan njuta en latte i solen på lunchen!

Vi ska ju bort i en vecka snart och när jag kommer hem hoppas jag att all snö smällt bort! Ja, jag vet att det säkert kommer komma mera snö men förhoppningsvis ingen som stannar kvar.

Vi har till och med fått en massa krokus hemma på tomten :D Nästa vår skall det titta upp ännu mera små blommor då jag vet vad och var jag skall sätta de i höst!

När vi kommer hem från vår resa skall i alla fall alla utemöbler fram! Dels för att man faktiskt kan börja njuta av dem och dels för att de frigör en massa plats i garaget.

Ha det nu bra finingar tills vi hörs igen!
Pinkmommey♥


September

Imorgon ska jag gå och titta på September på Berns med två av mina bästa kompisar! Det ska bli så trevlans och jag hoppas även på att hinna med en drink eller två :)

Jag har saknat henne sedan "Så mycket bättre" he, he!

Pinkmommey♥


Nytt i garderoben


Nya marinblå "treggings" bra att ha på jobbet när man inte får ha jeans men gillar blått!


Vårig topp som man blir glad av!


Gröna ballerinas har jag varit ute efter länge! Nu saknar jag bara ett par kornblå :)


Fina örhängen till sommaren alla partyn!


Helgen med vänner

Förlåt för min frånvaro! det händer att det blir uppehåll för att jag har bloggtorka men denna gång har jag faktiskt haft för mycket att göra... Har helt enkelt inte haft tid mellan arbera, barn, hem och massa grejer jag varit på...

I fredags däckade jag i soffan tillsammans med min lilla till och med innan Let´s dance var slut... Dock har de inga roliga deltagare i år som jag fastnat för så jag känner inte att det är något jag missar :(

I lördags hade vi bestämt med mina goda vän C att hon och hennes familj skulle komma på lunch och lek hos oss! När jag sen fick ett samtal från en gemensam bästa vän så passade jag på att även bjuda ut henne och hennes familj till oss. Så lördagen bjöd på korvgrillning i det vackra vädret och en massa lek och prat och fika!

På kvällen var det ju melodifestivalfinal och som vanligt tycket jag tvärt emot alla andra och tycker att den var fantastisk!

Och som vi gissade rätt! Inte vem vi trodde skulle vinna utan vilka vi ville skulle vinna då. Hade vi gjort tvärtom hade vi ju haft 100% rätt kan jag säga.

Jag ville i alla fall Sanna och hon kom 4:a, lilla F ville The Monicer och han kom 3:a, F ville Danny och han kom 2:a och T ville så klart som resten av Sveriges dagisbarn att erik Saade skulle vinna och det gjorde han!

Barnen var som vilda och dansade större delen av programet vilket jag ska försöka lägga upp en fil på senare :)

På söndagen var F ute och jagade och jag var hemma med mina små och bastade och tog det lungt. När F kom hem tog vi oss i kragen och fixade lite "to dos" som blivit liggande så som att sätta upp tavlor, drapperier osv.

På kvällen var vi hos mina svärföräldrar och åt en underbart god middag och blev bortskämda som vanligt!

En skön och mysig helg helt enkelt!
Pinkmommey♥

 


Eric Saade


Måndag hela veckan...

Fy farao vad jag är trött på detta arbetsvecka, helg, arbetsvecka, helg, arbetsvecka, helg - streta på, streta på!

Ge mig en långsemester eller kan jag bara vinna på lotto! Det blir säkert bättre när snön smällt och det blir lite varmare, när man kan hämta energi från solen!

Tyvärr hörde jag dock att det ska komma 2 decimeter snö i helgen :( Orkar inte mer! Ja, ja, ska man vara possitiv så kanske vi då hinner köra några åk här hemma innan vi beger oss till Sälen nästnästa vecka :)

I fredags var jag i alla fall ute med jobbet och det började bra med aw och middag men avslutades inte fullt lika bra på Golden hits... Det var nog sista gången jag gick dit.

I lördags var jag på bio med lilla F och sen på kvällen var det ju pizza och mello.

På söndagen var jag och mini på kalas och till kvällen lagade jag en supergod söndagmiddag beståendes av Wallenbergare, pressad potatis, ärtor, rårörda lingon och gräddsås! Nyttigt jag vet... ;)

Efter middagen nattade vi de små barnen och njöt sedan av Solsidan och Big brother söndagsfinalen.

Idag har jag ätit lunch med min kille :) Vi gör det varje måndag om vi bara kan för det är ett av de få tillfällerna vi får tala ostört med varandra!

Efter lunchen var vi och beställde nya glasögon till honom och det var verkligen inte lätt! Önskar dock att jag själv skulle behöva glasögon - jag ser så mycket seriösare ut så ;)

Nu är nästan denna dag till enda och snart får jag komma hem och pussa på mina små barn!

Pinkmommey♥


Mina favoriter

Skor: Som många andra flickor älskar jag skor! Det blir väll i alla fall minst ett par skor i månaden... Senast i raden var ett par svarta med öppen tå! I vår kommer det som vanligt bli en hel del ballerinans som vanligt för mig, mina vita Converse och så kanske lite Hasbeens.

Sneakers: Använder inte sneakers men har en hel del träningsskor även om jag inte tränar, ha, ha.

 

Jeans: Jeans är världens bästa plagg men jag har inte så många bra längre då jag blivit tjock... I vår kommer jag nog satsa på riktigt utsvängda jeans! Mina favoriter just nu är ett par gamla slitna squin från H&M samt ett par svarta med skinnlappar från Gina Tricot.

 

T-shirt: Väldans snyggt till jeans och kavaj men den skall vara väldigt enkel och gärna rätt stor! Senaste i raden är några sköna slappa från By Marlene Birger.

 

Underkläder: Enkelt ska det vara även här! Bomull och romantisk spets och absolut inte push-up.

 

Väska: Precis som den skoälskare jag är så älskar jag även väskor. Förut köpte jag väskor som en galning men nu blir det mer sällan men också dyrare och mer klassiska. Oftast får jag mina väskor av F. Mina favoriter är min nya Mullberry och min klassiska chokladbruna Chanel.

 

Plånbok: Även den har jag fått från F och är en Gucci i svart präglat läder. Liten men med plats för många kort!

 

Solglasögon: Vill alltid ha nya på våren men är för snål men i och med att F alltid köper nya så tar jag hans gamla från året innan. Just nu är det ett par svarta från Tom Ford.

 

Klocka: Min vardagsklocka är min Rolex i mellanmodellen i stål med rosa urtavla som jag fick av F när jag fyllde 30. Annars har jag en liten halvguld från Rolex när det är fest samt en klassisk Cartier och en modern krispvit Triwa som extraklockor.

 

Smycken: Har alltid min klocka min förlovningsring samt mina örhängen i öronen. De fick jag av F när lilla T kom till världen men annars är jag dålig på att använda mina smycken... Till fest blir det alltid fina armband, några extra ringar samt att jag byter ut örhängena mot stora bling bling örhängen istället J

 

TV: Vi är en riktig tv-familj och i lägenheten i stan hade vi tv-apparater i alla rum, ha, ha. Nu har vi tv i vardagsrummet, tv-rummet, i vårt sovrum samt i T´s rum. Sony och Samsung har vi. Vi har dessutom alla kanaler man kan ha ink filmkanalerna och ondemand box som är inspelningsbar, hi, hi.

 

Mobiltelefon: En iPhone 3 och den klarar jag mig utmärkt med än så länge.

 

Dator: Oj, där har det blivit en hel del också… En vit Macbook, en silver MacBook Pro, en vanlig svart bärbar pc, en liten rosa bloggdator från Samsung och sist men inte minst en iPad.

 

Lotion: Just nu Creme de Corps från Kiehl´s som passar utmärkt till hela familjen. Annars älskar jag Biotherms.

 

Deoderant: Vichy från Apoteket, outstanding av alla deodoranter jag provat.

 

Tandkräm: Pepsodent White now.

 

Schampoo/Balsam: Olika från gång till gång har inte hittat några jag älskar.

 

Tvål: Antingen Molton Brown, lavendeltvålen och handkrämen från Lóccatine eller en klassiker som säljs på mataffären i Frankrike.

 

Parfym: Armani Aqua Di Gioia, Escada Incredible Me.

 

Mineralvatten: Gillar inte vatten över huvud taget tyvärr men i Frankrike har de smaksatt ”stillwater” som jag älskar. När vi har middag blir det från vår egen bubbelmaskin.

 

Vin: På vintern gott tungt rött vin och på sommarhalvåret Rose! Börjar med det när sista snön är borta och kör till första snön faller, ha, ha ;)

 

Drink: Vodka lime eller goda fruktiga drinkar.

 

Bröd: Jag är smörgåsjunkie… Klassisk limpa, frallor på sommaren från bageriet, surdegsbröd från Gateau mfl

 

Mat: Thai eller Italienskt. Grillar året runt också!

 

Glass: Ben & Jerry's ”Half baked”
och pistageglass samt Glasshusets egna lakrisglass.

 

Godis: Äter godis varje dag… Bästa godiset kommer från en affär på Hötorget.

 

Säng: Dubbelsäng från Jensen men sover lika ofta i barnens våningsängar…

 

Magasin: Lantliv är min favvotidning bland inredningsmagasin som jag slukar i stora mängder.

 


Kalassöndag och båtmässan

God morgon på er!

Jag ligger i sängen och slösurfar lite medans barnen i huset ser på tv och pappan gör i ordning sig.

F ska iväg med sina killkompisar till båtmässan och själv ska jag hinna gå på TVÅ kalas med småkillarna :)

Helgen har annars varit bra! I fredags var jag ute med jobbet och det var trevligt men alltid svårt när man går ut många... Vi var 18 stycken som började på en Italiensk restaurang med jättegod mat och efter det gick vi till Kåken. Där tappade vi en del och efter ett par drinkar drog även jag vidare med några av tjejerna till Golden Hits...

Jag som alltid älskat det stället blev besviken! Låg musik, konstigt folk och mycket mindre än jag kommer ihåg... Eller så är det det att jag alltid varit där med bästa tjejkompisarna och haft dökul!

Att det sedan är dödyrt att ha en utekväll gör det inte bättre... Men jag vet inte vad som är värst 1000:- förra helgen på Skansen eller 1000:- för en halvok utekväll denna helg...

Igår tog jag det först bara lungt med lite plock på förmiddagen och efter lunch gick lilla F och jag på bio! Långa farbrorn, 40 minuter passade honom perfekt och så himla skönt att gå på lilla minibion nere i centrum! När vi var där passade F och T på att åka in till stan för lite mat, shopping och bio de med - super att dela upp sig med barnen då och då så de får lite egentid med mamma och pappa!

På kvällen var vi bara hemma och käkade pizza och såg på melodifestivalen.

Ha en skön söndag i fina vädret!
Pinkmommey♥

 

 



Stöd "Våra skitungar"

Vill du vara med och hjälpa ett barnhem, besök då Calle Schulmans blogg! Bara genom att besöka den så hjälper du till att skänka pengar till barnhemmet - genialt!

http://blog.paf.com/schulmania/


Ha en fin fredag!
Pinkmommey♥



Lek & mat

Vi hade en mysig kväll på Ikea som vanligt! Ungarna älskar att vara där med lekland, köttbullar, 5-kronorskorv och allt annat kul...

Idag är det fint väder igen och jag kan inte få bort smilet från ansiktet när jag är ute :) Jag vänder automatiskt ansiktet mot solen vart jag än är och bara insuper ljuset och värmen - underbart!

Ikväll är det tvättning och plock som gäller...

Höres!
Pinkmommey♥

LILLHOLMEN Våg pounds/stone/kg  Längd: 40 cm Bredd: 31 cm Max. belastning: 150 kg
Ny badrumsvåg som både fungerar och är snygg!

DUKTIG Gryt-/stek-/kastrullset 4 delar rostfritt stålfärg
Kastruller till Minis spis för att de gamla kommit bort i flytten.

DUKTIG Glas flerfärgad Antal i förpackning: 8 styck
Glas till Mini.

DUKTIG Kaffe-/teset, 10 delar flerfärgad
Teservis till Mini då nästan allt det gamla slagits sönder...

GOSIG Transportbur för mjukdjur blå/grön Bredd: 31 cm Djup: 31 cm Höjd: 30 cm
En hundbur till T och självfallet...

GOSIG VALP Mjukdjur brun Längd: 33 cm
...en hund tilll... Jag tror inte jag kan räkna hans hundar nu men han älskar dem och betalde denna med sin egna pengar!

MÅLA Tuschpenna/stämpel blandade färger Längd: 18 cm Antal i förpackning: 6 styck
Vi köper alltid nya pennor till barnen på Ikea då de har för vana att aldrig sätta tillbaks locken... Både bra och billiga!

FABLER Bestick, 3 delar
En annan grej som försvann i flytten var alla barnbestick... Så ett gäng nya fick följa med hem igår.

FANSTA Skärm vit Diameter: 34.0 cm Höjd: 34.0 cm
En enkel lamskärm till en lamfot vi redan har i tv-rummet. Dock skall den få en liten lampkjol på sig så att den kommer inte se ut så här.

IKEA 365+ Tallrik vit Diameter: 32 cm
F ville ha nya tallrikar i och med att han tycker att de vi har är för stora... Själv tycker jag att de är fina och storleken spelar mindre roll... Han fick en startbox som han kan använda till sig själv och kidsen...

GODIS Glas  Höjd: 10 cm Rymd: 20 cl Antal i förpackning: 6 styck
Fler glas behövs alltid hemma hos oss och dessa kostar bara 39:- för 6 stycken och de är mycket snyggare i sin enkla form i verkligheten.

FANTASTISK Pappersservett vit Längd: 40 cm Bredd: 40 cm Antal i förpackning: 100 styck
Servetter MÅSTE man ju bara köpa när man är på Ikea...

JUBLA Kronljus vit Diameter: 23 mm Höjd: 20 cm Brinntid: 6 tim. Antal i förpackning: 50 styck
Jag är en ljusjunkie så det vara bara att fylla på av dem med...


Zara på nätet !

Nu kan man äntligen shoppa Zara på nätet i Sverige också! Zara är ett av de klädesmärken jag handlar mest av - till hela familjen.

Pinkmommey♥


Ikea

Helloooo sweetisar!

Blogg.se har legat nere hela dagen så jag har inte haft möjlighet att blogga... Nu ska jag strax åka till Ikea och handla lite grejer samt förmodligen få mig en köttbullemiddag ;)

Vilken dag! Det är mars OCH SOLEN strålar! Det är så skönt och man blir så glad! Jag har tyckt att vintern varit underbar men nu vill jag bara ha vår, vår, vår!

Pratade med kidsen om det igår och kom fram till att vi bland annat ska hoppa studsmatta, gunga, spela fotboll, spela tennis, bada, äta glass, åka båt, ha picknick, plantera blommor, äta jordgubbar och mycket annat :)

Igår var jag hos min fina vän M efter jobbet! Hon är precis hemkommen från Tyskland där hon legat på sjukhus så jag var förbi med lite blommor och sällis och ska förbi nån dag snart igen med massa tidningar, filmer mm.

Kanske skriver jag lite mer om det senare om jag får tillåtelse.

Om jag hinner och orkar så tittar jag in ikväll igen och berättar vad jag köpte.

Ha en skön kväll!
Pinkmommey♥

DUKTIG Kaffe-/teset, 10 delar flerfärgad
Detta ska bland annat köpa till Mini.


10 snabba om mig

Dessa frågor har jag kopierat från prinsessansdagbok.

1. Hur mycket handlar du för varje månad till ditt/dina barn?

Olika - vissa månader blir det jättemycket när man tex ska ha nya vinteroveraller och stövlar eller om vi är på semester och andra blir det kanske för en 1000-ing. Men det går åt en hel del slantar till oplanerade köp av leksaker, filmer, tv-spel, godis och tidningar också...

2. Vad brukar du handla mest av?
Jeans, t-shirtar och leksaker.

3. Hur ofta handlar du på nätet?
Varje vecka.


4. Har du någon favoritbarnbutik?
H&M, Ellos, tradera.se om man kan kalla det för butik.


5. Har du några favoritklädesmärken?
H&M, Zara, Chanel, By Marlene Birger till mig och Ralph Lauren, Burberry, Gant, H&M, Zara till barnen.

6. Hur ofta handlar du second hand och vart brukar du handla?
Second hand handlar jag nästan aldrig förutom till hemmet och då blir det tradera.se samt loppisar och auktioner. Dock handlar jag en hel del Ralph Lauren från hemmafruar i Usa över nätet men det är nya grejer.


7. Hur har du inrett ditt/dina barns rum?
Storebrors rum har vita väggar, vit klassisk våningsäng fast med 120 cm underslaf samt vit bokhylla, skrivbord och skrivbordstol. Sedan är matta, boxar, lampa och småting båa.  Det finns fina vimplar, stjärnor och tavlor.

I lillebrors rum är det likadana vita möbler och väggar men sedan är basen röd med en multirandig matta, vimplar, stjärnor och röd hissgardin.

8. Brukar du följa några barnshoppingbloggar?
Ingen ren barnshoppingblogg men många så kallade mammabloggar som innehåller en hel del barnshopping samt livet i stort med barn och en dos av inredning, kärlek och arbete. Tex Prinsessans dagbok, Englas showroom, Gizmolinas, hanna Graafs blogg, Kartin Zytomierskas blogg, House of Philia mfl

9. Finns det något du saknar eller önskar det fanns mer av vad gäller utbudet av barnprodukter på marknaden?
Absolut! Jag tycker att nästan alla killkläder är sportiga eller har tryck på sig och det gillar jag inte... Jag eftersöker lite mer "franska" pojkkläder med fina shorts UTAN fickor i tex linne, koftor för killar, kabelstickade tröjor, pojkskor som inte är gympadojjor mm Zara brukar ha en del men mest till små bebbar och upp till 2 år... Annars är Dior bra men så dyrt.

10. Vad är det allra mest lyckade köpet du gjort till ditt/dina barn?
Babywachern har gett oss mycket frihet, babysittern och bärselen från Babybjörn hade vi absolut inte klarat oss utan och vår vagn från Hesba har varit super på alla sätt och vis från nyfödd till 4-åring!


Rabatt på Ellos

Jag får rabattkoder till både den ena och den andra nätsidan allt som oftast. Jag kom just på att jag kan lägga upp dem på bloggen så att fler kan ta del av erbjudandena :)

Vi hörs finingar!
Pinkmommey


40% rabatt på din favoritvara + fri returfrakt. Använd erbjudandekod 235830.


Denna väntar jag på :)


RSS 2.0