Neggo-uppdatering

Måste bara uppdatera alla neggo grejer som hänt den senaste tiden så ni inte tror att jag gått under av allt...

Kan väll inte säga att det har vänt men vi har det inte nattsvart ;)

1. Vi har hittat en köpare till bilen så vi får äntligen loss lite pengar! Tyvärr får vi 19.000:- mindre än vi satte ut den för men det är ingen som köper dyra bilar idag verkar det som... Dessutom ligger det inte rätt i (finanskris)tiden att äga en bil som kostar massa i bensin, försäkringar och skatt...
Vi har i alla fall hittat en nästan ny Jeep Grand Cheroke som vi fått ner till 200.00:- så det e kul!! Ska kolla in den imorgon!

2. Ang. vattenläckan så blev hålet i väggen inte jättestort och fläkten låter inte jättemycket så vi kunde fortsätta att bo hemma MEN den kommer ju behöva stå här ett tag och det kommer ju behöva rennoveras när det är klart...

3. Balkongbygget är nästan klart!!! Dock verkar det borras och sågas ett tag till då de skall iårdningställa allas lägenheter innuti nu... Ballkongerna blev inte så stora som vi befarade och de blev ganska smäckra och snygga! Dessutom känns det inte alls mörkare inne i vår lägenhet som vi trodde! Ska man vara riktigt possitiv så kan man ju se det som om vi har fått ett litet rök/barnvagns/torka tvätt tak!

4. Vårt bubbelbad gick ju sönder i söndags när vi väntade 40 gäster och hela golvet blev fullt av vatten... Blev rädda att vi skulle få köpa nytt men nu har en rörmokare tittat på det och rekommenderat att vi skall sätta superlim på stället där hålet är - hoppas, hoppas!

Alltså kan man ju se det som om vi har mycket otur MEN att det ordnar sig!

Ha en bra kväll i blåsten!

Pinkmommey♥




Var tvungen att köpa lite sommar-smått till lilla F idag!


Kommentarer
Postat av: fyndmorsan

Ja fy för finanskrisen...vi är inne på att sälja vår lill-merca men det är som du säger, lite dyrare bilar går inte direkt som smör i dessa dagar. Hjälper inte att den är bensinsnål, folk inser väl att de kan få mer bil för pengarna om de tar en skoda eller nåt.



På plus-sidan går begagnade barnkläder/vagnar och sånt jag kränger bättre än nånsin :)

2009-05-08 @ 09:22:25
URL: http://fyndmorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0