Internet nere...

Ledsen att jag inte skrivit på ett par dagar men vårt internet har legat nere... Man känner sig helt borta utan internet!
Idag har jag varit med en av mina bästa vänner c och hennes barn + min älsta kille på leklandet Fantasium på Lidingö. Efter det åkte vi hem till mig och åt lunch och barnen fick leka av sig lite mer. Nu ska jag snart ta ett bad och göra i ordning mig för att åka ut till Bromma på tjejmiddag med alla närmaste tjejerna! Hade sett fram emot att dricka lite vin men det går inte för jag tar bilen... Ja, ja, får se fram mot lite festande nästa helg istället! Ska bli så mysigt ändå och så ska jag självklart kolla in melodifestivalen!!


Igår var vi bara hemma på dan - känns inte som jag gjort annat de senaste veckorna, men vi har ju haft sjukdom på sjukdom som har avlöst varandra... Sen hämtade vi vår äldsta son t på dagis lite tidigare och åkte till Sjöhistoriska muséet där de hade "Pirat special"! Pirat teater, piratcirkus, pippi på de 7 haven bio, skattjakt, göra sin egen piratflagga mm!
Efter det blev det hemmagjorda hamburgare och sen Let´s dance!

I förrgår kom städerska men jag kom aldrig iväg ner på stan då jag kände mig krasslig... Jag ringde massa viktiga samtal, betalade räkningar, tvättade och gjorde andra nödvändiga men träkiga grejer...

Nu har jag i alla fall kommit fram till vart jag vill träna, det blir Friskis och svettis. SATS har barnpassning men inga bra pass på bra tider, stället i Garnisonen ligger lite lång bort, har lite konstiga klasser men där ingår allt, Friskis har ok klasser på ok tider och ligger ganska nära och e billigt! Ska köpa kortet och gå på första klassen imorgon så jag verkligen kommer igång! sen måste jag ut och köpa lite nya, snygga träningskläder! I rätt storlek som jag sen kan bli för smal för!!! Ha, ha!

Mysigt att de snöar ute hela tiden, kanske blir lite pulka imorgon också? Med varm choklad och bullar i backen?!

Vi hörs!
Pinkmommey :)

Kanske blir de dessa kläder från H&M?

Här vare pizza!

Nu e pizzan på väg!
http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00035/HALSA-02s26-pizza-79_35170w.jpg

Var ska jag träna?

SATS, Friskis eller nya i Garnisonen??? Jag gillar inte styrketräning även om jag måste erkänna att jag är ganska bra på det. MEN jag fuskar för mig själv så det är inget bra... Dessutom vågar jag inte prova Spinning då jag tror jag skulle dö... Då återstår bara klasser för mig vilket jag verkligen gillar! Man peppar varandra och musiken är härlig och jag känner mig lite tvingad att gå :)
Men jag vill helst träna på dan och inte vid middagstid då alla ställen har sina klasser... Barnen ska ju lagas middag till, badas natas osv... Ja, ja, nu måste jag börja träna så min sambo får helt enkelt finna sig i att vara själv med barnen då och då... Och jag blir aldrig nått träningsfreak så jag kanske kommer träna 1-3 ggr per vecka och då kan man ju göra det både på dan, på kvällen och helgen så det ska nog gå... Han får ju en fin flickvän! Jag vet att SATS har barnvakt men det passar inte när de har deras klasser då det är middagstid mm men skulle man styrketräna vore det super! Vill inte heller spara pengar och prommenera då jag inte gillar det, tråkfia som jag är ;)

Vilka ställen kan ni rekommendera?

Pinkmommey :)


Pottery Barn!!!

Om man ändå bodde i USA så att man kunde köpa alla dessa underbara ting!!! Eller det kanske är tur att man inte bor där ;)

www.potterybarnkids.com


Hej svejs - Pinkmommey
White Bassinet and Mattress Pad Set
Vem vill inte ha en söt vagga/korg till sin lilla bebis?!

Cameron 2 Cubby & 2 Base
Så här fint kan man få bland barnens leksaker om man vill/har råd...

American League™ Sheeting
En av mina laster - Älskar fina, sköna, krispiga lakan, det har jag alltid gjort!

Gourmet Kitchen Collection
Om man hade denna lilla köksserie i köket skulle nog barnen ha fullt upp med lek istället för att gnälla om när maten är klar... ;)

Westport Townhouse & Accessories
Alla små flickors dröm!

Girls' Sabrina Easter Baskets &  Liners
Snart är påsken här! Kanske ska man byta påskäggen mot dessa söta korgar i år?

Preppy!

Mina barn har mycket kläder, en del kanske skulle tycka FÖR mycket kläder... Visst jag älskar att shoppa men väldigt mycket av kläderna har vi fått. Dels av mormor och dels av farmor, det är ju deras första barnbarn. Dessutom reser mormor jättemycket i och med att hon varit flygvärdinna tidigare och nu fortfarande får flyga och bo väldigt billigt pga det! sedan har vi jättesnälla vänner som ger oss presenter när de reser.

Det är mycket H&M och Zara blandat med Ralph Lauren, Gant och Burberry. De har så tråkiga killkläder till barn i Sverige... Endera är det sportiga kläder eller med fula tryck som Snobben eller Nalle Puh... Visst, det finns vissa butiker som Lucca, Kiddies och NK som har fina grejer men de är rejält dyra... Det har börjat komma lite trendiga märken som Acne också men det är inte riktigt min stil...
Har däremot börjat gilla Småfolk, Me & I och Molo mfl men de är ju lite mer som myskläder.
Därför brukar jag handla kläder från Ralph Lauren mfl på nätet det är super! Annars som sagt ber vi folk köpa med från tex USA.

Nedan kan ni se lite saker som jag skulle vilja ha till barnen just nu.

//Pinkmommey :D








Ännu en dag till ända...

Jaha, ännu en ganska tråkig dag men var tvungen att ta det lite lungt i och med att jag håller på att bli/är sjuk... Först var jag bara hemma och tvättade lite och tog en bad med min lilla bebbe, sen gick vi till Fältan där vi klarade av Systemet, Apoteket, H&M, Akademiebokhandeln och Sabis!

Nu är f (min sambo) hos mina svärföräldrar (som bor i huset mittemot oss) med barnen, ska gå och hämta dem strax.

Ikväll blir det väll bara lite tv men imorgon blir jag tvungen att ta mig ut på stan då städerskan kommer... Känns inte helt rätt att sitta hemma när hon städar... Kanske skulle ta och försöka hitta skidbyxor och sneakers då? Resten av det jag behövde beställde jag från H&M, Ellos och Laredoute häromdagen!

Förresten så som min minsta hela natten inatt! Det var andra gången i hans liv, 2 ggr på 10 månader!!! Hoppas detta är en ny trend ;)

Vi ses!
Pinkmommey

men åhhh, vad blir det för fel med mina bilder! Lilla f kollar på Teletubbies när han e sjuk!

Kinondo Kwetu

Som jag skrev i ett tidigare inlägg idag så har jag en hel del duktiga, driftiga vänner och två av dem har ett alldeles underbart litet hotell en bit utanför Mombasa i Afrika som jag bara måste rekommendera om man ska åka på bröllopsresa eller bara behöver komma bort och rå om varann!

Det är inte som nått annat hotell, utan bara sååå mysigt! Allt är uttänkt i minsta detalj - maten, inredningen, utflykterna, ja allt!

Kolla in på hemsidan och njut av bilderna och dröm dig bort!

www.kinondo-kwetu.com

Vi hörs!
Pinkmommey




Bokrean!

Hade helt glömt att den startade igår så ska ta en tripp ner senare och se om jag hittar nått!
Kram Pinkmommey :)
http://4.bp.blogspot.com/_eOPsR9iyYHY/Rv0jJLrIMPI/AAAAAAAAA0Q/ic_-E44R5Bg/s400/Bokm%C3%A4ssan+b%C3%B6cker+004.jpg

Årets leverantör!

Vill bara tipsa om mina goda vänners företag - TORKELSONS hemsida! Fina svenska möbler! Dessutom vann de utmärkelsen "Årets leverantör" i år! Grattis!
Se: www.torkelson.se för mer info.
Pinkmommey

Helt slut!

Jag är helt slut och vill bara gå och lägga mig och ska också så göra! Min syster och hela hennes familj har varit här på middag och vi har just fått barnen i säng. Annars har jag inte gjort så mycket annat än att typ städa idag...
E ju på väg att bli förkyld och barnen har precis blivit friska så jag har inte sovit på ett par nätter så nu behöver jag verkligen lugn och ro - imorgon ska jag inte göra mer än att slänga in en tvätt och handla...

Sov gott - Pinkmommey

Kungen talar!

http://gaia.world-television.com/wtvse/mnr/263465/432/broadcast/broadcast.asp


Bra länkar om barn!

Shopping:

♥ http://babyshop.se/

♥ http://www.juniform.se/

♥ http://www.russinnet.se/start.asp

♥ http://www.myfirstroom.se/start

♥ http://www.barnnet.se/om.php


Gravid/ förälder:

www.niomanader.se

http://www.minbebis.com/

♥http://www.alltforforaldrar.se/

♥ http://www.familjeliv.se/

♥ http://www.alltombarn.se/

♥ http://www.barntotal.se/


Dop:

♥ http://www.dopguiden.se/

♥ http://www.barndop.nu/


Barnprogram, spel och pyssel på nätet:

http://svt.se/bolibompa/

♥ http://www.disney.se/

♥ http://www.nickelodeon.se/nick/
 

Övrigt nyttigt:

♥ http://www.barnguiden.com/default.asp

♥ http://www.amningshjalpen.se/index.htm

♥ http://www.ap.skorpan.se

♥ http://www.varktimer.se/

♥ http://www.barnsemester.se/


2 favoriter:


http://www.dreamkitty.com/

♥ http://www.barbapapa.fr/gb/barbapapa.html


//Pinkmommey ♥
http://blogg.lekmer.se/wp-content/uploads/2008/05/spotlight_kitty.gif
http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/hello-kitty/hello-kitty-20070508-252782.jpg
http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/hello-kitty/hello-kitty-20070508-252782.jpg

Fettisdagen!

Jag är igentligen inte mycket för semlor i och med att jag inte gillar grädde eller kardemumma men nu finns det ju en uppsjö av olika semlor så jag kanske skulle köpa mig en i alla fall och prova? Cafét, Delantina, nere på hörnan har små minisemlor med massa mandelmassa som till och med jag gillar! Ska i alla fall köpa några till resten av familjen som de kan ha till mellis i eftermiddag! Eller så tar vi dem till efterrätt ikväll när min syster med familj kommer hit på middag?!

Hur smakar då semlorna från förr?

- Det var vetebrödsbullar med kummin, korsformade...

Ingen grädde eller mandelmassa?

- Nej, semlan som den ser ut i dag är inte mer än ungefär 100 år gammal, tidigare var den helt annorlunda. Den variant som kung Adolf Fredrik föråt sig på och dog av var en rund vetebulle med fyllning, som kokats i mjölk. En hetvägg alltså.

Adolf Fredrik fick yrsel och magkramper på fettisdagen 12 februari 1771, och dog samma dag av ett slaganfall. Men att lägga all skuld på den hetvägg han åt är fel - den hungrige kungen hade under middagen innan satt i sig ett skrovmål bland annat bestående av surkål, rovor, hummer, kaviar och böckling.

Grunddeg till klassiska semlor

En lätt och luftig semla med kardemummasmak.

Gör så här

 

1. Smält smöret. Tillsätt mjölken och värm blandningen till 37 grader. Smula ner jästen i en bunke och rör tills jästen löst sig. Tillsätt socker, kardemumma, salt och nästan allt vetemjöl, spara lite till utbakningen. Arbeta ihop till en deg och knåda den ca 5 min i köksassistent eller 10 min för hand. Låt degen jäsa övertäckt i 40 minuter.

2. Ta upp degen på mjölad arbetsbänk och dela i 26 bitar. Rulla till runda bullar och lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Låt jäsa övertäckta ca 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader.

3. Grädda bullarna mitt i ugnen ca 10 minuter tills de har blivit gyllenbruna. Låt kallna på galler. 

Vi hörs lite senare!
Pinkmommey :D



Kunglig förlovning!

Så var det då äntligen dax för Victoria och Daniel att förlova sig!
Inte för att jag känner dem, har bara träffat henne ett par gånger men konstigt nog är jag verkligen glad för deras skull! Efter 7 år tillsammans så känner man att det är deras tur! Och vad roligt då blir det förmodligen bröllop i sommar! Och sen om de vill, kan och har tur så kanske de får en liten bebbe!

kul för Viktoria då nästan alla hennes vänner är gifta och har barn. Jag menar då inte för att hon är prinsessa utanför att då har man så mycket mer gemensamt i livet att dela.

När sen de är förlovade får ju både Philip och Madeleine komma efter och det är ju kul för dem som annars inte får förlova sig.

Ser fram emot bröllop med allt vad det innebär för Stockholm!

Fakta om kungliga bröllop:

ci Alla svenska kungligheter i Stockholm har gift sig i Storkyrkan i Gamla stan. Kungens och drottning Silvias bröllop ägde rum där 1976. Alternativet skulle möjligtvis vara Slottskyrkan.
ci Mamma Silvia charmade hela svenska folket och var klädd i en elegant, benvit klänning från Dior, ett diadem med kaméer och en brudbukett av vita orkidéer när hon gifte sig. Självklart kommer Victoria att vara lika fint klädd vid sitt bröllop.
ci Vid väninnan Caroline Dinkelspiels bröllop i juni 2003 var Victoria tärna i juni. Josephine Genetay och Caroline Kreuger skulle också vara tänkbara tärnor.
ci När kungen och Silvia gifte sig 19 juni 1976 såg 500 miljoner människor tv-sändningarna från vigseln. Victorias bröllop kommer självklart direktsändas i TV och följas av en stor del av den svenska befolkningen.


Pinkmommey

Äntligen hemma!

Nu har jag kommit hem efter min trevliga lunch med min syster och hennes barn. Sjävklart blev det lite shopping också men inte så mycket då jag föredrar att shoppa själv. Är man med andra ska man komma med åskikter, titta när de provar, vänta, gå i butiker man själv inte vill gå i och så vidare... Men lite haklappar till min minsta, nya gummistövlar till min äldsta, en härlig vårsjal till mig och lite barnkläder på Zara blev det. Hittade dock ingen söt mysdress, sneakers eller skidbyxor till mig som jag verkligen behöver köpa... Får gå en vända själv imorgon istället!

Nu sitter jag här och slänger i mig några våfflor som blev över sen barnens frukost imorse, mums! Ska göra slag i saken och ringa lite samtal när resten av familjen äter - jag måste boka pedikyr, massage och noppring & färgning av fransar och bryn. Danderyds sjukhus och Danderyds gymnasium måste jag ringa också. Funderar ju på att plugga till hösten och mina betyg är borta... Konstigt jag har alltid haft dem men aldrig behöft dem och när jag verkligen behöver dem är de spårlöst borta...
Från Danderyds sjukhus vill jag ha min senaste förlossningsjournal till albumet jag gör om min lilla kille. Hans storebror har fått ett liknande med massa bilder, info och roliga papper om hans uppväxt.

Skriver igen lite senare - Pinkmommey

Andas! 1 h hemma och 2,5 h på sjukhuset så var underverket ute!

Allra käraste syster!

Vad kul! Fick ett mess igårkväll från min syster som bor i Dalarna, hon berättade att hon kommer till Stockholm idag! Hon fick en liten bebbe strax efter mig så vi och knoddarna ska ses på lunch idag - det var lääänge sen. Tyvärr kunde vi inte komma upp till dem på deras lilla tjejs dop för vi var sjuka och tyvärr kunde de inte komma ner när vi hade dop för något annan men nu ska vi i alla fall ses! I och vi har med alla barnen får det bli något som passar dem så TGI Friday fick det bli. När jag väl går dit brukar det bli 3 for all, igentligen en förätt för 2 men jag tar den som huvudrätt.

Efter lunchen ska jag gå till Svenskt Tenn och byta en grej och sen ska jag köpa en ny "mysdress". Min kille f har tvingat mig till detta... Jag älskar nämligen att gå i pyjamas eller "mysdress" hemma och han tycker att mina gamla paltor är så sunkiga! Och jag är väll benägen att hålla med... Lika bra att köpa nytt och slänga det gamla annars blir det väll som vanligt att jag låter bli de nya och tar de gamla sköööna slitna kläderna... Jag vet inte hur många söta små negligéer jag fått av honom men använder i alla fall mina slitna gamla stora t-shirtar...

Sen om jag orkar och hinner ska jag träffa min älskade vän d och hennes lilla tjej! Tänk, det känns som om det var alldeles nyss hon fick sin lilla tjej och nu ska hon redan börja på dagis och d ska få sin andra knodd till sommaren, det är inte klokt vad det går fort!
Alldeles nyss var vi ett gäng tjejer vars största intressen var att shoppa, gå ut och parta på helgerna och fika och nu är typ alla tvåbarnsmammor i villor eller stora våningar som bara snackar barn, inrednig och annnat, men jag älskar det! Så skönt!

Sist men inte minst - min lilla f börjar bli frisk och jag har fått sova i natt, tack gode gud för det! Trodde jag skulle bli tokig till slut! Blir knäpp utan sömn, men det blir väll alla i och för sig?!

Hör av mig i eftermiddag när jag har varit på stan!
Pinkmommey :)


 

Tänk om man fick vara liten igen :)

Har varit med min stora son t på videobutiken och hyrt filmer! Kom på härom dagen att han måste fatta noll när jag säger att vi ska åka till videobutiken - han har ju aldrig sett en video eller tittat på en videofilm, bara dvd´s. Detta betyder alltså att jag skulle säga att vi åker till dvdbutiken... Men det låter ju skumt och bylando säger vi inte så nu är nya namnet filmbutiken!

Jag hyr alla gamla klassiker till honom som nu ges ut på nytt med bättre bil och ljud! på så sätt kan man se film ihop och faktiskt tycka den är lite bra! Man minns dem ju från barndomen - Micke & Molle, Aristocats, Bernad & Bianca, Lilla Sjöjungfrun, Skönheten & Odjuret, Robin Hood, Snövit och mååånga fler.

Pinkmommey

http://tomtarochtroll.files.wordpress.com/2008/10/snovit.jpg

Helt rätt i paljett!

Har varit sugen ett bra tag på koftan från La redute ni kan se här nedan men hållit mig. Men var inne på en annan blogg nu på morgonen och såg denna fina bild och kunde inte hålla mig längre, visst är den fin!
Kommer bli perfekt till slitna jeans i sommar eller om man går på lite finare fest och kofta känns tråkigt och kavaj känns stelt. Kruxet är bara att det tar 5-10 veckor för den att komma...

Ha det! Pinkmommey

http://media.redcatsnordic.com/laredoute/images/products/rd/large/091/091_7982232_2.jpg
Paljettkofta La Redute 849:-

Hej mitt vinterland, la, la, la...

Åh vad mysigt att det snöar så! det är klart att man längtar till våren och att det skulle vara snäppet lättare utan sjuka barn, 17 lager kläder och att bara sitta i en park med en pick-nick eller med ett glas rosé på nån uteservering men ack så mysigt det är att ta med sig bullar, varm choklad och dra till pulkbacken med barnen! Jag älskar helt enkelt alla årstider! Våren med alla blommor, värmen som man längtat efter så, alla uteserveringar mm Sommaren med ledighet, bad, midsommar, resor mm Hösten med alla vackra färger, att få ta fram sina mysiga stickade tröjor, sitta inne och dricka te mm Vintern med snö, julen, brasor och annat mysigt! Men planen för idag blir pulkåkning och sen ett långt bubbelbad efter det!

Så här ser det ut på altanen för tillfället, fint va?!
Pinkmommey :)



Melodifestivalen del 3!

Jaha, var som sagt bara hemma igår och kollade på melodifestivalen... Inte så festligt men jag kunde verkligen kocentrera mig och lyssna på riktigt när jag inte gjorde nått annat som tjejmiddag, fest eller annat.

Först tyckte jag att (nästan) alla låtar var helt okej, ja helt enkelt bra men ingen var bra nog för att vinna melodifestivalen. det jag tänkte på mest är att alla har sååå tråkiga scenkläder!! Tänk allt man skulle kunna välja på och de har en tråkig liten beige klänning eller typ en musgrå kostym, skärpning! Ingen kul scenografi heller! Ett + till Velvet som i alla fall var lite rolig i sin kjol. Att BWO skulle ha rymddräkter var ju inte heller så chockande...

Efter att ha lyssnat igenom hela programmet så började låtarna att låta allt bättre skumt nog. Tänkte redan innan jag hört E.M.D´s låt att de såklart skulle gå vidare till final, med alla tjejer där ute som röstar så är alla andra chanslösa ;)
Mollys låt var lite tråkig men för att vara en ballad så var den helt klart en schlagerklassiker! Helt rätt att de gick vidare!
Velvet hade en okej diskodänga, Mikael Rickfors nej tack, Maja hade en skön låt men passade inte i melodifestivalen och Rigo 6 gängets låt var riktigt skön! BWO är alltid ok men låten var alldeles för seg och Sofia skulle inte ens få vara med tycker jag!! Grekiska hör hemma i grekiska melodifestivalen!

Hänger inte med längre, är det andra schansen nästa helg eller?
//Pinkmommey :)
Foto: Scanpix
Måste erkänna att jag tycker att de är lite härliga ;)

Drottninglika Velvet i en kjol utan motstycke.
Lite kul scenkläder i alla fall!

Rigo blingar badgen
Skön kille och skön låt!

My precious=morgonkaffen!

Inte helt enkelt att komma upp på morgonen nu förtiden trots att man har kids som röjer utanför sovrumsdörren... För varje natt får jag mer och mer ont i halsen p.g.a att jag ligger på soffan under en liten filt och fryser från draget från fönstret och väntar på att lilla f ska vakna snart igen. Ligger jag inte där så delar jag säng med honom och då får jag inte röra mig eller så ska han amma heeela tiden... Ja, ja, snart är han frisk!!! Hoppas!!!

När jag då vaknar är jag sååå tacksam för vår kaffemaskin som gör så gott kaffe, utan den skulle jag nog gå i dvala halva dan!

Nu ska jag in och spela lite tv-spel med min stora kille medans den lilla sover.

Vi hörs - Pinkmommey :)

Kaffe till mig och min kille! (Nått fel på redigeringsprogrammet så jag kan inte vända bilderna...)


Inte helt dumt att ha egna muggar att ta med ut på alla barnvagnsprommenader!


Min alldeles egna kaffe! Rätt kopp är också jätteviktigt!

Ännu en dag på leklandet Fantasium...

Idag är det lördag men i och med att vi varit sjuka i olika omgångar så har vi inte planerat nått kul... I och med detta har vi bara varit hemma men till slut klättrade barnen på väggarna och jag höll på att gå i bitar så vi åkte till Leklandet Fantasium på Lidingö. Vet inte om det är det bästa stället för en förälder som känner sig lite hängig men barnen har kul i alla fall och hemmet slipper braka samman ;)

Snart bär det av till farmor och farfar så vi får lite avlastning och hembakat!

Skulle igentligen ut med några tjejer ikväll för middag och utgång men i och med att jag känner mig dålig och att lilla f är sjuk så får det bli melodifestivalen hemma istället. Får festa till det med nån god hämtmat och en flaska vin kanske!?

Om inte innan så hörs vi imorgon!
Pinkmommey


Lilla f´s dop!

Då vi ville ha en liten söt kyrka som kändes lite mer intim nära hemmet så valde vi Gustaf Adolfskyrkan i vackra Gustaf Adolfsparken på Östermalm/Gärdet. Vi skulle inte bli så många men med våra familjer, de allra närmaste vännerna och våra kompisars barn så skulle vi ändå bli ca 50 st. Tyvärr var det i alla fall 10 stycken som ringde samma dag som blivit sjuka men så är det ju i dessa förkylnings och kräktider... Så till slut blev vi 35 personer men det var alldeles lagom!
Vi sjöng psalmerna "Måne & sol" och "Du vet väll om att du är värdefull" och sjöng alla tillsammans "Det gåtfulla folket". Pappa läste några rader, gudfar hällde upp vattnet med storebror och gudmor läste en jättevacker dikt!

Efter dopakten var vi hemma hos oss i lägenheten där vi bjöd på kakkalas i och med att det var ett eftermiddagsdop. Kakbuffén bestod av cupcakes med frosting i olika färger och alla sorters sprinkles, kladdkakor, svärmors underbara äppelkakor, sylgrottor och jättemuffins! Till detta självklart kaffe och saft och temat på utsmyckningen gick självklart i ljusblått på ballonger, girlanger, bordsdekorationer, ljus och tårtdekorationer.

Tack alla för de jättefina presenterna - bla. en söt morgonrock från Lexington, en vacker skål från Scenskt Tenn, sked och servettring från George Jensen, dopsked, namnbroderad handduk från Floralin, en fin silverram, en brevkniv från Svenskt Tenn, mansiettknappar i guld mm, mm.




Alla virrar runt och letar efter doppapper, psalmböcker och annat men lilla f ser till att vara söt för allas kamerablixtrar!


handpåläggningen tyckte f var sådär.. Gudfar, gudmor, mamma och pappa + präst.


Storebror har varit duktig och hällt upp dopvattnet! Innan dess fick han hjälpa prästen att ringa i kyrkklockorna! Han var så fin i sin nya kostym!

Hmmm, det blev inte så många fler bra bilder tyvärr... Måste maila och fråga gästerna om nån har några fina bilder?!

//Pinkmommey

4 bröllop och en begravning!

Oj, vad kul - då blir det även en hel del bröllop denna sommar!! Jag har 4 vänner som ska gifta sig i vår och i sommar, alla med olika teman och på olika platser så det ska bli riktigt kul! Då har man nått att ha som mål att gå ner lite i vikt till ;)
Min väninna l ska gifta sig med sin kille i Örebro på deras underbara söta lila torp och alla gäster ska bo över på familjens hotell, det kan nog bli rejält röj med efterfest på hotellet!
Min sambos kompis, tillika min sons gudfar ska gifta sig med hans söta tjej j, skulle bli mysigt om det var på deras gård,  eller hos dem på Gotland!
Sen har vi två till bröllop att se fram emot men de kan jag inte skriva om för de är fortfarande inte helt oficiella... He, he.

Vill/ska själv gifta mig men sedan vi förlovade oss har bebisarna bara fortsatt komma ;) Sedan var det tänkt att vi skulle gifta oss i sommar på vårt älskade landställe men om ni läst inlägget innan så förstår ni nog att det inte riktigt passar nu... MEN då har jag verkligen något att se fram emot när allt lugnat ner sig! Men vem vet, känner jag mig själv så kanske det hinner ploppa ut en liten bebbe till innan des ;)

Tyvärr har jag en begravning att se fram emot också... Men det var i alla fall en mycket gammal kvinna som gick bort så det är ju så det är med livet...

Kram Pinkmommey
http://www.pausgarden.se/images/broellop-oland.jpg

Måste hålla huvudet ovanför vattenytan...

Allt känns bara så tungt nu och måste bara få skriva av mig. Vill egentligen bara skriva roliga inlägg på bloggen och inte vara så neggig... Ledsen men lovar att det ska bli bättre sen!

Vad hände igentligen med mitt liv? För ett halvår sen så hade jag ett bra jobb, var nybliven tvåbarnsmamma, var på väg att köpa ett drömmhus på Lidingö. Min sambo hade presis fått en topptjänst med en superlön och allt var strålande!

Sen kommer den jävla börskrashen och allt rämnar...
Min sambo blir av med jobbet efter bara en månad som han blivit headhuntad till och lämnat sitt föregående jobb efter 10 år ! Jag blir av med jobbet, företaget jag arbetar på går i konkurs...

Vi kan inte flytta och bor för litet så alla väcker varandra nätterna igenom... Vår son får kollik som sen övergår i massa annat strul så som att han ännu inte velat sluta amma och han är snart 10 månader... Jag har gjort allt för att han ska börja äta annan mat - alla sorters välling, ersättningar, nappar och nappflaskor. Alla sorters gröt, köpta och hemmagjorda puréer och vanlig mat i små bitar...
Det han tar e gröt, några efterrättspuréer och en del "vanlig" mat... Men den "vanliga" maten får man absolut inte mata honom med utan han vill sitta och plocka med den själv och det blir ju nästan inget så jag måste ändå amma honom, inte helt skönt med en munn full med små nykläckta gaddar...
Han vaknar också 10-20 gånger om natten för han vill bli ammad för vi samsovigt... Mina vänner tar i alla fall tag i detta och hjälper mig med 5-minutersmetoden och det går som smort och allt lugnar ner sig på den fronten! Dock har han varit en hel del sjuk på sistone så nu vill han bli ammad till sömns igen och vaknar massa gånger per natt...

Min pappa blir jättesjuk och jag sitter med honom på sjukhuset så fort jag får tid... Han har bättrat sig nu och fått komma hem:) men då hörs vi knappt nått...
Min lillasyster är också sjuk och hennes mormor går dessutom bort i lungcancer, bara två månader efter att hon fått diagnosen...
Våre hund blir sjuk och måste avlivas i förra veckan...

Sist men inte minst så går bilen, datorn och mobilen sönder... Vad fan är det som händer?! Ska det vara såhär? Har jag gjort något så jag ska straffas nu eller? Ja, det är verkligen som man säger - en olycka kommer sällan ensam...

Ja, ja, nu har jag fått skriva av mig lite skit och ska nu ta nya tag!

Om man ska försöka vara lite possitiv så ska jag vara glad att jag alla fall är mammaledig t.om i höst så det är inte panik med nytt jobb. Min sambo fick ett avgångsvederlag så han behöver inte hitta nytt jobb förens i noveber! Min lilla kommer ju inte vara bebis resten av sitt liv och mycket av de problemen kommer att lösas med tiden.
Min pappa mår bättre och min lillasysters mormor och min hund har de bättre där de är nu än att vara sjuka här på jorden.

Slut på denna självömkan och start på nya krafter - bara jag får sova en halv natt, snälla ;)
//Pinkmommey

 

R.I.P lilla Fiffi

*gråt* Jag har precis fått reda på att mina föräldrars hund blivit avlivad i veckan. hon var en brun tjock liten labbe på 12 år. Hon hade verkligen blivit gammal det sista året och i tisdags så fick hon en liten propp eller liknande och de åkte direkt och "tog bort" henne...
Kommer sakna dig lilla Fia!


Fia med min katt lillis på landet, de bästa vänner!




Let´s watch Let´s dance!

Jaaaa, ikväll är det Let´s Dance igen! Det finns vissa program jag inte vill missa just nu - Let´s Dance på fredagar, Melodifestivalen (trodde aldrig det) på lördagar och Beck (en till jag aldrig trodde skulle intressera mig...) på söndagar. Förr var Prison Brake en favorit men vad har hänt med den serien?! Läste igår att den ska läggas ner just därför, det går inte att hitta på nått längre... Annars älskar jag City akuten (kom tillbaks snart!) och en del inredningsprogram (obs: inte alla!!), Vad blir det för mat med Per (!) och Desperate Houswifes!

Annars är fredagar myskväll med familjen, lite töntigt och sött med disco och pizza med smågrabbarna! Min stora vill bara att vi spelar "pappamusik" som han säger, typ 50 cent mfl, he, he. Jag vill ha ABBA, schlagers och annan "mammamusik" fniss!

Det har varit en förjävlig natt, jag har sovit i 4 timmar... Så nu ska jag vila lite.

Ha en underbar dag i solen!
Pinkmommey


Mammas små danspojkar!

Kungsberget, Skåne, Sälen och Gotland!

Åh, vad skönt, nu är det planerat och bokat! Har inte varit borta så mycket sedan vi fick minstingen - kollik, lättväkt, arbetslösa, tvåbarnschock, jul, sjuka mm, mm, mm...
Men nu så har vi bokat lite roliga grejer! Om en vecka åker vi till kungsberget med våra vänner och ska åka skidor och bo i en mysig stuga! I påsk ska vi åka till Sälen för lite skidåkning och förhoppningsvis några stålar sol - tror att vi ska på på Skilodge då!

Sen har vi även bokat hus i skåne tills i sommar! Samma hus som förra året som vi förhoppningsvis kan få hyra i tre veckor. Huset ligger i Rammsjö Strand, strax utanför Torekov och det passar oss perfekt! Vi får vara i fred samtidigt som vi kan åka in och käka lite middag, ha nån utgång i Båstad, hänga med alla våra vänner som också är nera över sommaren!!
Sist men inte minst ska vi nog hyra ett hus på Gotland en vecka! Vi var där förrförra sommaren och jag älskade det, dock inte Visby... Kan säkert vara kul om man är där för att parta! Hyr vi inte på Gotland ska vi försöka få tag i ett hus i skärgården i och med att vårt älskade landställe är sålt... Det blir första sommaren i mitt liv jag inte har ett landställe att åka till :(
Funderar på typ Sandhamn, Möja eller Norra Stafsudda, mysiga ställen! Nån som har nått tips? Tips på ställen på Gotland önskas också!

Ser fram emot varmare tider!
Pinkmommey


Skilodge, Lindvallen!


Huset i skåne sett ifrån vattnet.


Havet med strandprommenaden och badbryggorna nedanför huset!


Huset på Gotland som vi har hyrt - kossorna trippar på andra sidan staketet!


Mums, alltid gott och trevligt med lunch på Värdshuset på Sandhamn!

Heidi tjock - not!

Som jag skrev för nån vecka sen så är Heidi en så vacker kvinna och så får man läsa om detta, jäkla mansgris!

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article4428214.ab

//Pinkmommey
Heidi Klum kallas för fet för att vara catwalkmodell.

Knutby och kanelbullar

Vilken dag! Jag e helt slut! Inte nog med att lilla f är sååå sjuk med feber som vägrar gå ner så att han gråter om jag inte bär på honom och ammar honom heeela tiden så är jag också sjuk. Jag har inte sovit nått inatt och haft fullt upp hela dan... Men äntligen sover barnen! men det blir nog tyvärr inte mycket sömn inatt heller... Kan inte bara alla bli friska nu och hålla sig så tills i höst, ha, ha.
Vissa kvällar sover jag bara vidare när jag nattar barnen vid 20-tiden, tragiskt men sant... Vissa kvällar går jag inte och lägger mig förens vid 1-tiden... Inte bra det heller, men det är ju kvällarna man hinner göra vuxensaker på och bara slappa så då blir det sent ibland, även om man måste upp 06.00 nästa dag...

Nej, nu ska jag ta några av mina bullar jag bakade häromdagen (livsfarligt med 40 bullar som ligger och väntar på en i frysen och ens sambo håller på med gi) och kolla på Knutby del 2! Vilka galningar säger jag bara...

God natt
Pinkmommey :)

Knutby med Helge Fossmo predikandes...

Slarvmaja!

Idag ska jag en gång för alla skicka in papprena till försäkringsbolaget för min ring! Detta är en ganska långdragen historia... Allt började med att f och jag förlovade oss strax efter det att vi fick vårt första barn. Jag fick en jättefin ring som jag sedan efter nått eller några år tappade bort... Jag skyller fortfarande på min älsta att han kan ha tagit denoch typ lagt den i en legobil som han lagt i en hink och tagit ut i parken... Ni småbarnsföräldrar vet att det kan hända!
I och med att jag inte visste hur den kommit bort så kunde jag inte få ut en krona från försäkringsbolaget, inte ens grundpengen... Trots att vi hade drulleförsäkring och jag i alla fall visste vilken dag och vilken tid...

När vi sen fick son nummer två så fick jag en ny ring, denna gång ännu vackrare!! Meningen var att jag denna gång skulle skaffa en riktig smyckeförsäkring - dyrt men ett måste för mig verkar det som!

Jag skickade in alla papper, kort, kvitton osv men mitt namn fattades på intyget... Jag var alltså tvungen att gå förbi guldsmeden igen för att rätta till detta. Det tog mig 8 månader!!! Så jäkla slarvig!

Under denna tid hann jag tappa bort ringen! Jag vet, jag är inte värd nån fin ring!! Men det var inte helt mitt fel...
En dag var den plöttsligt borta... Jag hade blivit bättre och la den på samma ställe varje dag och dessutom där inga barn kunde få tag på den. MEN den var borta! Jag fick panik, svårt att andas och f blev sååå arg! Förståligt! Efter tårar och skrik satte jag mig ner för att lugna ner mig och tänka ut minut för minut vad jag hade gjort sen jag sist bar ringen.

Jag kom på att jag tappade ut ett paket ägg, kunde det vara så att jag tappat ringen då? Som tur var stod soppåsen sen dagen innan kvar innaför dörren (ren lathet). Jag tog en dagstidning och la ut på golvet. Tog en ny soppåse och la ut allt skräp på tidningen - äggskal, bulgur, blöjor och andra snuskiga matrester och DÄR, längst ner bland massa kladd, glittrade det till! Min ring!

Fatta - den hade inte ens hittats av nån glad människa utan hamnat på ett sopberg eller eldats upp! Vilken tur jag letade där! Hade lika gärna kunat slänga den och fortsatt under ett par dagar leta i lägenheten... Den hade alltså glidit av mitt finger när jag slängde skal och gulor och vitor...

Idag ska jag i alla fall skicka in papprena!

Vi hörs - Pinkmommey aka slarvis

Upp och ner, ner och opp, tuppen gal i granens topp...

Vad är det för fel på mig?! Jag vill så gärna gå ner i vikt - trivas med min kropp, ha lättare för att göra saker, vara fin för f och så vidare men ändå så tränar jag inte och äter 1000 bullar... Jag älskar mat och godis och jag gillar inte att träna. Jag gillar att man inte bryr sig om vad andra tycker och att man får unna sig men vill ändå vara andra till lags - vilken velis...

Pinkmommey
http://cardboardmonocle.com/blog/wp-content/uploads/2007/03/WEIGHT.jpg

Äntligen lite shopping!

Ja nu var det verkligen ett tag sedan jag shoppade... Dels försöker jag dra ner på det för vår ekonomis skull (både jag och f har ju blivit av med jobben i och med finanskrisen) och dels för att vi har varit hemma och sjuka så man inte kunnat komma ut på stan.
I förrgår var jag alla fall nere i Fältan en snabbis för att få lite egentid. Jag gick ner, köpte mig lite tidningar och en latte och satte mig på biblioteket(!) så jag fick det alldeles tyssst!! Så skönt! Hemma får jag aldrig vara själv och det är aldrig alldeles tyst med två barn, en leksugen katt och f...

Efter jag sutit där ett par timmar så gick jag förbi polarn & pyret där jag köpte dessa underbara matchande pyjamaser till mina små killaR!

Det fanns ingen bild på den lilla men den är i likadant tyg fast som en sparkdräkt!

Sen köpte jag också lite fina underkläder till mig själv - Hanky Panky som använt flitigt sedan de kom till sverige! Jag älskar dem för de är de enda trosorna som både ser snygga ut, sitter bekvämt och snyggt och som man absolut inte ser kanterna på genom jeansen och liknande.


Ha det bra tills nästa gång :)
Pinkmommey

Pinkmommey loves H&M

Snart kommer H&M med inredning - kul satsning men inte så kul grejer va?

Ann Söderlund!

Nu har Ann Söderlund börjat blogga på Alltombarn.se! En mamma som jag verkligen gillar! Se länken nedan:

http://blogg.alltombarn.se/annsoderlund/


Ann: "Jag vill prata om vardagliga klyschor"

Pinkmommey :)

Ikea Family Live

Fick hem Ikea family live katalogen igår och såg en hel del snygga nyheter! Försökte hitta dessa på deras hemsida men de hade inte dykt upp där än men nedan kan ni se några av möblerna. de som inte fanns på bild heter: Matbord Lykhem och Utemöbel Vanö fotölj. Alltid kul med billiga OCH snygga möbler!

//Pinkmommey


IKEA PS FJÄLLBJÖRK Mugg


BOKREAN!

Så härligt! Snart är det bokrea och då ska jag handla på mig en hel del - lite barnböcker, kanske nån bra kokbok, nån biografi (det bästa jag vet) och en hel del presenter! Kolla närmare på:

http://www.mypaper.se/show/abh/show.asp?pid=24597449035691&windowHeight=&initPage=

See you :)
Pinkmommey

Ingen Berns men kanske Sigtuna?!

Åh nej! Kom precis på att jag inte kan gå till Berns ikväll och kolla in mina kompisar som har en spelning där... Alla tjejer har ställt in - sjuka, har inte fått tag i barnvakter, födelsedagsfirande mm och med mig är det samma sak... Det hade varit så trevligt med lite vin, gamla hederliga Berns, inga barn, alla tjejer men sånt e livet ibland - det får bli Schlagermiddag med tjejerna till helgen igen istället! Och denna gång kanske man ska kuna komma ut och skaka sina lurviga också!!

Kom också på att nu när mamma dragit till Thailand så måste jag bjuda ut alla tjejerna till henne för en skön barnfri tjejhelg :) Vi har gjort det förr och det är så mysigt! Lite shopping och mys i Sigtuna, vårens första grillning, massa vin, spel, tjejsnack och sist men inte minst SÖMN och LÅNGFRUKOST!
Jag tror jag gör slag is saken och mailar ut det med en gång!
Om du ska besöka Sigtuna, glöm inte att gå hit: http://www.rcchocolat.se


Mysiga Sigtuna!

Datorn tillbaks!

Hej igen!

Äntligen är vår dator tilbaks och jag kan börja blogga igen! Det har inte hänt så mycket kul under tiden datorn var på lagning så jag hoppar det och börjar på ny kula från igår istället!

Igår skulle jag på mammaträff hemma hos e med semlor men tyvärr blev min lilla f sjuk så jag var tvungen att stanna hemma... Inte så mycket att göra så jag passade på att baka, det är som en njutning för mig - doften, glädjen fårn alla som blir bjudna på det och att få smaska lite själv! Kanelbullar blev det denna gång. Jag bakade med torrjäst och bullarna jäste inte... Men de blev goda i alla fall!


Efter jag bakat sa jag hejdå till min mamma som skulle på sin årliga resa till Thailand - hon blir som vanligt borta i 1-2 månader... E så avundsjuk! Hon ska först vara i Bangkok och shoppa, äta gott, fixa hår, naglar, tänder, sina smycken o mycket annat som kostar multum här hemma men nästan inget där! Sen ska hon ut på olika öar och ha lite skönt ett par veckor för att avsluta ett par veckor på hälsohem... Vilket underbart liv! När hon kommer hem ska hon sen köpa en liten hundvalp!

En sån här liten rackare blir det!

Senaste tiden har jag varit helt slut och jag känner att jag aldrig får ta igen mig så hör och häpna, jag somnade kl: 20.00 och vaknade 07.00 imorse! Självklart med minst 5-10 uppvak inatt för att lägga täcken på barn, amma mm... Inte undra på att jag behöver sova tidigt!

Vi ses senare!
Pinkmommey

Dagen efter

God morgon! Idag e det dagen efter men min älskling var snäll mot mig så jag fick sovmorgon (09.00)! det var verkligen trevligt igår men det blev ingen utgång utan vi satt kvar , drack mängder med vin och bara snackade. Självklart tittade vi på Melodifestivalen och hade en riktigt seriös röstning - jag kom sist.... Och jag som brukar ha koll på detta! Jag röstade på att Lili & Susie och Aimie Diamond skulle gå till final och att Måns och Lasse Lind til andra chansen... Helt fel! ja, ja - jag röstade på de jag tykte var bra, inte vad folket skulle rösta och på vilka som var lite drag i och som var "schlageraktiga". Men det är ju inte helt lätt med 10 tjejer som överröstar tv´n men kul var det i alla fall.

Utöver melodifestivalen blev det mycket snack om "gamla tider" skolan, killar, resor man gjort osv - vi skrattade så vi grät! och sen var det mycket snack om nya killar, barn,bröllop och annat som ligger lite mer i tiden - en hel del ljudliga och hetsiga diskusioner! Det är så härligt att träffa mina tjejkompisar! Vi planerade en resa ihop, att vi ska spela paintball och gå och bowla, saker som tillhörde vardagen förr i tiden! Hopas bara att det blir av också!

Pinkmommey

Schlagerdrink med tjejerna!

Ikväll ska jag på Schlager födelsedagsdrink hos min kompis l! Det ska bli sååå kul, dels är alla tjejerna där, dels älskar jag schlager!
Lite drinkar, melodifestivalen och sen kanske en liten utgång - funderar på Rose som jag inte varit på än!
Nu e det ju så att jag inte väger som pree baby så jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig för att känna mig både bekväm och snygg?! Tror dock det blir skinnbyxor, spetslinne, volangtunika och högklackat - både tufft och sött på en gång! Byxorna sitter i och för sig väldigt tight i midjan men det kan jag dölja med tunikan!

Det låter ganska töntigt men jag känner för att bli riktigt plakat ikväll och dansa järnet - det är ju inte så ofta när man har småkids...

Så vem ska man heja på ikväll då? Måns är ju lite småhärlig ;), Jennifer Brown har härlig röst och Lili och Susie hade man ju som idoler när man var liten :) Hmm, vi får se helt enkelt!

Ha det bra - Pinkmommey!
Foto: C-J Söder, SVT


Jennifer Brown, Foto: Carl-Johan Söder



Alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag och jag och f har varit på Hasselbackan och käkat långbrunch! Det var första gången på 9 månader (!) vi var ute och åt utan barn!! I timmar kunde vi sitta och småprata utan att bli avbrutna, skära upp mat i småbitar, plocka upp tappade bestick, dela ut leksaker, torka upp kladd och annat som man gör när man har småbarn...
Jag njöt av lax, parma, pasta-, potatis- och qinoasallas, ktklingvingar, revbensspjäll, bacon, alla sorters bröd, färskpressad juice mm, mm! Sen får man absolut inte glömma efterrättsbordet! Jag spar alltid extra mycket plats för det! Cheesecake, fruktsallad, varm äppelpaj med vaniljsås, chokladmoussetårta, marängsviss, panacotta, kärleksmums, chokladpraliner och mycket mer!


Hasselbacken

Tänk att jag och f varit tillsammans i 10 år, varit förlovade i 3 år, har två små barn tillsammans!

//Pinkmommey :)

Söta ( på alla sätt) saker till barnen!

Läckraste leksakerna för barnens egna kalas
Glasskulor i glasslåda, 168:- , www.barnvanligt.nu

Läckraste leksakerna för barnens egna kalas
Picknick-korg, 329.-, www.mylittlestar.se

Läckraste leksakerna för barnens egna kalas
Pralinask, 159:-, www.barnvanligt.nu



Panik - ingen dator!

Å nej! Min sambo f har bestämt sig för att lämna in vår dator på lagning... Vi har en vit MacBook som har spruckit lite i ena kanten, inget att skicka in datorn för tycker jag men min pryltokiga f tycker det... Enligt honom kan man alltid köpa en ny videokamera, kamera, skrivare, mobil, inspelningsbar dvd, surraound system, larm, bil, espressomaskin mm, mm, mm... Och nu har alltså datorn en liten spricka och det måååste ju bara fixas ;)

Alltså blir jag av med datorn i nästan 2 veckor så det blir ingen bloggning, ingen koll av mailen, jag kommer inte kunna gå in på Facebook eller surfa runt på nätet!

Kanske hinner med ett till inlägg idag men annars ses vi om ca 2 veckor...

Ha det bra!
Pinkmommey
Bärbar MacBook i ny utformning

Nya MacBook


Bläää!

När vi imorse sitter i godan ro och äter frukost hela familjen så kräks helt plötsligt min stora son och det var inte lite heller och som pricken över i´et på en av våra fårskinnsfällar...
Jag kunde ju bara inte skicka honom till dagis men det verkar nästan inte vara nån vinterkräksjuka eller maggrej denna gång för han e pigg som en mört och springer runt, äter, hoppar och leker... Hoppas, hoppas så vi andra slipper den denna gång! Vi hade vinterkräksjukan eller maginfluensan dan innan julafton, julafton och juldagen hela familjen... Och det var hos oss hela släckten skulle fira jul... och det gjorde de också... Så peppar, peppar denna gång!

Nu sitter man här och kollar Madicken med barnen, ganska mysigt i alla fall!

//Pinkmommey :)

Beeeebisar!

Igår blev det inte många inlägg... Hade fullt upp hemma - 8 bebisar och deras mammor var här! Stökigt men kul! Jag bjöd på cupcakes, tropiskt fruktsallad med vaniljkesella (för de som ville vara nyttiga) och kaffe! Bebisarna lekte som små vildar och vi mammor hade riktigt trevligt. Det var min bvc mammagrupp som var här och nästa gång ska vi vara hos e som ska bjuda på semlor!

Var helt slut sen så min sambo åkte och köpte pizza, för andra gången på en vecka... Väldigt gott men nu får vi nog ha ett uppheåll ett tag!

Kram Pinkmommey

Min lilla f 3 vecor gammal (9 månader nu).



Att vara eller att inte vara (smal)...

Nu får det f.n vara nog! Jag väger 10 kg mer än jag borde göra och jag gör inget åt det!  Eller jo, jag har börjat på Viktväktarna men stannade bara nån vecka för jag helammade och det verkade inget bra och sen har jag kört Gi-metoden i 14 dagar till punkt och pricka och gick bara ner 1 kg!! Då har jag ingen lust att köra den, den kanske inte funkar för mig. Tilläggas bör att jag dagligen äter godis, bullar och glass så bara det att jag slutade med det borde göra att jag gick ner i vikt. Sedan att jag hållit mig helt borta från bröd, ris, pasta och potatis borde göra att jag också går ner! Men icke...

Detox är nått jag verkligen vill prova på men vågar inte så länge jag ammar, jag vill ju inte att alla gifter ska gå ut i bröstmjölken som min lilla får i sig...

Sen är det träning. Jag har aldrig varit en träningsmänniska och jag gillar inte prommenader, tråkigt men sant! Men nu är det bara så att jag helt enkelt får bortse från detta!

Som jag skrev i ett tidiare inlägg så har jag ju fått en Wii med Wii fit platta och det är både kul och bra så nu ska jag bli duktig med den! Funderar i och för sig på att investera i ett träningskort på ett nytt träningställe vid Garnisonen, det verkade både bra med en massa olika träning och inte alls så dyrt heller.

Jag tycker inte att alla människor måste vara smala men det är inget kul när man inte känner igen sig själv! Jag är inte så lång (1.62) och har alltid varit ganska smal 52-54 kg men jag har aldrig sett särskilt smal ut. Jag har kunnat äta mycket och ganska onyttigt utan att det satt sig på min kropp. Men nu har jag varit gravid 3 gånger på 4 år och har inte tränat eller bantat under den tiden och det har satt sina spår... Närmare 10 kg spår...

Jag vet att jag inte ska rikta in mig på att vara en storlek 34 igen som när jag var 20 år och inte hade fött några barn men jag vill trivas med mig själv igen, jag vill att kläder ska sitta snyggt på min kropp utan massa valkar och skit och jag vill kunna komma i mina gamla kläder igen - som jag älskar!
Det är dessutom inget kul att handla nya kläder när man bara känner sig ful i den och jag som älskar mode!

Jag är inte heller tjejen som kan äta nyttigt, hålla mig borta från godis, unna mig på helger och ta en prommenad då och då. Antingen eller liksom! Jag måste hitta en diet som funkar för mig och jag måste börja röra på mig! Och jag vill gärna se ett ganska snabbt resultat till en början så att jag känner att jag vill fortsätta sen kan det få ta den tid det behöver.

Så på måndag ska jag börja på Viktväktarna igen (de gånger jag har gått där, innan jag fick barn, så har det verkligen funkat för mig) och jag ska börja träna på min Wii, minst 3 ggr per vecka.

Nu när jag skrivit detta här så kanske jag känner mig mer manad att hålla mitt löfte?! Jag lovar att skriva och berätta hur det går!

Pust och flås - Pinkmommey

© Heidi Klum GmbH 2005
En av de vackraste kvinnorna i världen tycker jag - Heidi Klum!

Semester, muffin och bad

Idag har varit en tråkig dag! Jag har bara städat, tvättat och handlat men nån gång måste man göra sånt också...
Min mamma kom förbi med. På måndag åker hon på sin årliga resa till Thailand - som vanligt i typ 2 månader!! Hon har ju redan varit i både Grekland och Indien på spa semestrar för ca 3 månader sen! Om min lilla bara slutade amma så kanske även jag kunde åka på en liten semester!!! Men för mig duger det med typ Hasseludden!

Jag har även bakat kladdkakemuffins till mammaträffen imorgon och tagit ett långt skönt bad!

Nu ska jag natta lillen, vi ses sen!

Pinkmommey :)



Min nya parfym - Clean, fresh laundry - som jag spraya ner mig med efter badet!

En liten godbit!

Dessa små godbitar har jag legat och knaprat på framför Beck-filmen, himla goda! Kan med fördel pudras på med lite florsocker eller kakao och serveras till kaffet nästa gång du har middag! På så sätt kan du lura alla att du gjort dem själv ;)


Ultraljud i 4D!

Häromdagen så berättade en av mina bästa tjejkompisar att hon hade varit på ultraljud för sin lilla bebbe i magen och allt såg bra ut, jag blev sååå glad! Den där första tiden är så läskig och skör! Först väntar man 12-13 veckor på att den "farliga perioden" ska gå över, sen har man kuben att se fram emot... och hoppas att allt ska se ok ut där också... Sist men inte minst det riktiga ultraljudet vid 18-20 veckor men sen kan man om man har tur slappna av och bara njuta!
För mig har det gått bra två gånger och väldigt illa en gång... När vi var inne för att göra kubtest fick vi reda på att den lilla hade dött i magen. Och jag som var så glad och bara ville se det lilla underverket ligga där och sprattla. Tyvärr fick jag ingen tid för att ta bort den lilla och den ville absolut inte komma ut av sig självt - detta kallas "Missed abortion". Efter ett par veckor fick jag äntligen tid för att göra en abort, en skrapning.

Graviditeten innan, alltså min första var underbar! Jag var som gjord för att vara gravid och min förra, alltså min 3:e var inte så kul p.g.a det som hade hänt emellan för jag vara bara nervös...

Om eller när jag kommer bli gravid igen så har jag ändå lovat mig själv att bara njuta av den graviditeten, man kan ju ändå inget göra... Men det kanske är lättare sagt än gjort... Man får se den dagen...

Min förra graviditet var jag på en hel del ultraljud på grund av olika omständigheter och bland annat på ett 4 D ultraljud som jag verkligen kan rekommendera! Man får se sin lilla både i stillbilder och i rörelse på en skärm och man kan nästintill se hur lillen/lillan kommer att se ut! En jätte häftig upplevelse. Finns på Nybrogatan.52 i Stockholm - www.tittutultraljud.se

Hej så länge - Pinkmommey






Favoriter i badrumskåpet just nu!


Chanel, Le Vernis i färgen 463 Rose Satin. Söt rosa färg som matchar min klocka o alla mina andra smycken som går i rosa!


Clarins, Masque Raffermissant multi-régénérant. Mitt senaste tillskott för att få ansiktet att lyftas ett snäpp när man känner sig lite trött och hängig eller när man ska bort och vill se extra fräsch ut!


Victoria´s Secret, Hydarating Body Lotion, strawberries and Champgne! Den är beroendeframkallande och luktar sååå gott! Varje gång jag använder den får jag komplimanger om att jag luktar gott! Finns tyvärr inte att få tag i hemma i Sverige men har du själv eller någon du känner vägarna förbi London tex så köp den!

Vi ses!
Pinkmommey

Min hemmagjorda anslagstavla!

När jag för länge sen inredde min sons rum så letade jag efter söta tavlor. Jag hittade bara tråkiga planshereller typ små tavlor med Disney figurer på...
Då gick jag till Panduro och köpte ett par taveldukar som jag sen klädde i tyg, elefanttyget från Svenskt tenn - ljusrosa, ljusblått och gult - och satte dem i en skön mix.
Dock var det faktiskt inte så kul att bara ha tyget spännt på tavlan så jag tog ner dem och hittade några andra.

Ett tag nu har jag saknat en anslagstavla, jag har ingen stans att skriva upp alla saker jag ska göra, och jag tappar bort alla viktiga papper och då kom jag på det! Resultatet ser ni nedan! Dessutom fick mina småkillar varsin i sitt rum som de kan sätta upp roliga små saker på!

Sen går det ju att göra dem hur fina som helst - i sitt favvotyg, kanske med en snygg ram (utan glas då), kanske spänna upp några vackra band kors och tvärs och sätta lapparna bakom istället för att ha nålar mm

Vi hörs!
Pinkmommey


Melodifestivalen

Jaha, inga planer för kvällen och hade bullat upp med godis för att titta på melodifestivalen. Vad händer, jag fastnar inne hos min minsta som absolut inte vill sova och bara gråter... Kommer lagom ut till röstningen... Vann rätt låt?

Fattar i och för sig inte upplägget de haft de senaste åren! Får knappt lust att titta. Okej att det kan vara kul med Melodifestivalen, men VARJE helg i flera månader, jag vet inte... 17 delfinaler, 2:a chansen, internationella röster, sammandrabningar och blaha... sen när vi ÄNTLIGEN kommit fram till en låt som vi tycker är bra så kan vi ändå aldrig vinna då alla knasländer håller varandra om ryggen... Nej, bättre var det för - Carola, Abba mfl!

En sak är bra, en hel del roliga schlagerlåtar kommer till som man sen kan dansa rumpan av sig ute på stan eller ha hysteriska karaokekvällar till!

See u ;) - Pinkmommey





Wii - jippi!

Säger bara pust! idag började jag dagen med att träffa mina tjejkompisar på Mocco för lite lunch, det var jättemysigt! Efter det följde min vän m med mig hem för att väga in sig på min Wii - det slutade med att vi spelade/lekte i 9 timmar!!! Vi har helt enkelt haft ett Wii-maraton - bowling, tennis och golf + lite slalom, step-up och andra smågrejer. Man blir beroende av den där maskinen.

Jag fick den i julklapp av min sambo för att jag aldrig hinner komma iväg till gymet... trodde väll igentligen inte att den skulle funka, att man VERKLIGEN skulle kunna träna på den på riktigt. Redan efter första gången förstod jag att man helt enkelt behövde byta om till träningskläder, jag badade i svett (urk men bra)! Dagarna efter visade det sig verkligen att det hade fungerat, jag hade svårt att gå på grund av träningsvärken!!
Jag var ganska bra på att använda den till en början, typ en timma om dan och jättekul var det ju också! Alla som kom hem till oss som vi visade den för gick och köpte en egen.

Sen ett par veckor har jag bara haft för mycket att göra + att hela familjen varit sjuk i omgångar så den har stått och dammat... Men efter idag känner jag att nu vill jag köra igen, det är verkligen sååå kul!

Lovar fler inlägg imorgon!
*Pinkmommey* :)










Tjejlunch på Mocco!

Vilket väder!!! Vill igentligen inte gå ut men ska ner och träffa c,c,l och m på Mocco så man får trotsa vädergudarna!

Om vädret blir bättre i helgen så kanske vi ska åka till Hammarbybacken med barnen och låta min älste son (3 år) pröva sig på lite skidor! det är liksom dax! Vi är en familj som älskar att åka skidor och då vill man ju kunna dela detta intresse med barnen. Jag började själv åka utför vid 3 år så hopas han ska gilla det?! Dock tänker jag inte åka till backen om vädre fortsätter så här, han måste få en bra första inlevelse, annars kommer han väll aldrig mer vilja åka.

Vecka 10 ska jag, F och barnen åka till Kungsberget med en av mina bästa kompisar och hennes familj! Huset vi har fått låna har hela 14 rum!!! Ja, där ska vi väll få plats! Nu försöker vi få med lite fler kompisar, så det e kul.
När man har barn är det annars svårt att åka på skidsemester när de är så små. Endera får pappan åka själv o mamman passar barnen eller tvärtom... Inte så kul! Nu kan vi tjejer åka och papporna passar barnen eller så kan jag och min kille åka medans de passar alla barn och tvärtom!

Jag har köpt lite nya kläder! Ett par stövlar - Pistols från Acne och ett par läderbyxor (plast) från H&M! Jag lägger ut bilder senare. Idag ska jag på jakt efter ett par nya gympaskor - ett par man kan ha till jeans och chinos när man går på stan. Alltså lite snyggare/tuffare men ändå bekväma, gärna med högt skaft! vi får se om jag hittar några.

Nej, nu måste jag gå. Vi hörs sen!
/Pinkmommey







Badkläder!

Kan tänkas helt sjukt att gå och köpa badkläder nu mitt i snöovädret som man ska ha i sommar men på vägen hem idag gick jag in en snabbis på Lindex och hittade badkläder med uv 40 som kidsen kan ha i sommar. Visst, jag hade kunnat vänta men dessa små plagg går åt med rykande fart och innan man vet ordet av är det borta! Dessutom kostade de bara 199:- per set och det är billigt i jämförelse med de jag brukar köpa på tex Polarn & Pyret. Dessutom var de snygga och killarna kan ha matchande!

Hörs igen snart!
Pinkmommey



Ljusblått och grått badset från Lindex 199:-

Valpar räddade - skulle eldas upp! Vad i helvete!!!

grymt behandlade Cinders (vänster) och Guy, bägge 7 veckor g

Det vääärsta jag vet är djurplågeri!!! Jag kan inte ens se en människa dra hårt i kopplet utan att få en tår i ögat... På film lyfter jag inte en min när en människa dör men om en häst råkar trilla i ett krig, eller nått annat djur bli illa behandlat gråter jag STORA krokodiltårar eller måste rent av stänga av.
Står det något om djurplågeri i tidningen ska jag igentligen inte läsa men kan bara inte låta bli och jag blir arg som ett bi!

Ungarna i artikeln nedan måste ha fötts med en sinnessjukdom men det är nog snararae tyvärr min sambo säger, de faller bara för grupptrycket...

Pinkmommey


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4330240.ab

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i <a href="http://bloggkartan.se/registrera/17932/oestermalm">Östermalm</a> på <a href="http://bloggkartan.se">bloggkartan.se</a>!

Mina små hjärtan

För ett par månader sedan så visade en av mina bästa kompisar "mrs c" mig sina söta armband med små hjärtan på med sina barns namn. De var olikfärgade band med varsitt rödguld hjärta med barnens namn i vanlig stil. Jag blev alldeles såld men kände att jag inte riktigt hade råd att lägga mina småsmulor till mammapengar på dessa små guldkorn.

När julen närmade sig och F (min sambo) frågade vad jag önskade mig så berättade jag om armbanden. Han sa dock direkt att det inte var intressant då han har köpt sååå många armband till mig och jag aldrig använder dem... Jag förstår honom precis, för han har helt rätt!
Jag har fått armband från klassiska Tiffanys, pärlor från Kaplands, ett berlockarmband med speciellt utvalda berlocker (Eiffeltornet, en sko, hyllning till en mor mfl) och mååånga andra armband. Jag älskar dem alla men är ovan att ha armband som hänger o slänger, klingar och slår i saker - det är väll en vanesak? Jag har min klocka, min förlovningsring och mina stenar i öronen varje dag, utan dem känner jag mig naken.

När julafton kom så hade F i alla fall varit och köpt det söta armbandet!! Han hade valt silverhjärtan (istället för rött guld), rosa armband (he knows me!) och mina små änglars namn i skrivstil! Jag blev så glad, han är världens bästa ibland! Och detta armband har jag använt nästan varje dag sedan jag fick det! Jag blir påminnd om mina småkillar varje gång jag ser armbandet och det är heeela tiden och det är underbart!

Men nu, bara en månad senare så ser armbandet alldeles för jävligt ut!! Man kan knappt se vad som står på hjärtana för de är så repiga! Jag tycker inte de är okej då varje litet silverhjärta kostar 750:- styck!
Jag har inte gjort nått speciellt men det är klart att de slår i varann och andra saker men ska det verkligen bli så här så snabbt? MEN jag älskar det fortfarande!

Reporna till trots kan jag rekomendera detta armband till andra mammor (eller vem som helst) som vill ha ett fint namnsmycke med namn på någon dom tycker om på. Armbandet finns att köpa på barnklädesbutiken Lucca på Jacobsbergsgatan 11 i Stockholm, www.lucca.se

Nu ska jag hämta mitt täcke, gå till frysen och plocka ut min pistageglass och slänga mig ner i soffan framför tv´n!

Ha det - Pinkmommey

Cupcakefrosting!



(Ledsen för bilden igen)

Cupcakes är min nya hobby... Min yngsta son hade dop alldeles nyligen och då serverade jag små ursöta cupcakes med rosa och ljusblå frosting på! Frostingen gjorde jag själv och den blev supergod!! Så lätt - lite smör, philadelphia, vaniljsocker, citronsaft eller vatten och florsocker + om man vill ha karamellfärg i. Dessutom hade jag alla möjliga sorters "sprinkles" på så som silverkulor, chokladprickar, sockernallar och sockervaddsströssel!

På tisdag i nästa vecka har jag bjudit hem min bvc mammagrupp och då tänkte jag att jag skulle göra lite cupcakes igen! Men denna gång har jag faktiskt köpt färdig frosting, denna hittade jag på Sabis av alla ställen! Vet inte alls hur den smakar så jag får helt enkelt pröva lite innan jag spritsar på smeten på cupcakesen. Är det äckligt får jag slänga ihop min egenhändiga frosting, det går fort. Gillar man att baka, eller till och med att göra sina egna tårtor så kan jag rekommendera "The English shop" i söderhallarna, www.englishshop.se.
Förra gången jag bakade hade jag minicitronmuffins o denna gång tänkte jag baka kladdkakemuffins! Min vän "miss F" bjöd mig på såna häromdagen och de var underbara!! Så kladdkakemuffins med chokladfrosting får det bli, mastigt men gott!

Det ska bli riktigt kul med alla bebbar här! I somras och höstas träffades vi på caféer och restauranger men det går inte längre med 6-8 små vildingar...
Tre av mina närmsta väninnor är mammalediga samtidigt som jag och jag har mååånga andra mammalediga tjejkompisar att hänga med och dessutom är många inne på andra barnet som jag så det har inte blivit att jag har hunnit eller kunnat träffa bvc gruppen så mycket... Men det är kul när man har bebbar i precis samma ålder!

Nu ropar F (min sambo) att det vankas efterrätt - chokladmousse! Han har köpt 70% mörk choklad nere på Eijes och gjort moussen alldeles själv! En kaffe på det så kanske man inte däckar innan kl 22 ikväll?!

Pinkmommey :)

Jag vill nätshoppa!

Det var ju evigheter sen jag fick HM´s och Ellos kataloger hemskickade men jag har ännu inte hunnit beställa nått! Brukar annars inte kunna hålla mig en dag när de kommer... Tror att jag ska sätta mig ner nu och ta mig i kragen. Älskar H&M och Ellos börjar faktiskt bli lite av en favorit för mig bland budgetmärkerna. Annars tycker jag också att Gina Tricot är super men högst upp på listan står ändå Zara! Dom har superkläder till både mig och barnen!

Nedan kan ni se lite kläder som jag ska beställa eller köpa:


Söt blus från HM 249:-


Klänning HM 249:-


Jacka H&M 298:-


Gina tricot Byxor 199:- topp 129:-


Ellos blus 249:-

Nu kom min kille hem med lite lunch - kyckling o qinoasallad med curry/mangodressing - från vårt stammishak som ligger runt hörnan från vårt hem!

Hej så länge!
Pinkmommey

Älskar Stina Wirséns små figurer!



Denna tavla har jag köpt och satt upp i sovrummet trots att det igentligen är en barntavla, jag tycker bara att den är sååå fin! Vill ha fler av hennes tavlor! Hon skriver också underbara små böcker till barn.
(Ledsen att bilden blev liggande)

//Pinkmommey

Rivven ;)

Pinkpapa berättade nyligen för mig att han funderar på att dra ner till Frankrike för att hjälpa min pappi med en grej. Det är inte direkt första gången han gör detta, jag tror att det är 4.e eller 5:e gången nu, vilket alltså betyder att han varit där 4 eller 5 gånger utan mig nu...
Grejen är den att jag har endera varit gravid eller haft en liten knodd att ta hand om här hemma, sen ska jag inte sticka under stol med det lilla problemet att jag är hysteriskt flyggrädd, men mer om det en annan gång.
Jag blir bara sååå avis på pp som får åka ner till mitt älskade Rivieran o göra allt som jag vill göra så som shopping, mysiga restaurangbesök, åka till Geanten (!), äta glass i hamnen, äta lunch på 55:an, gå på marknaden på torget, köpa bröd hos bagaren på morgonen och bara vara och inandas FRANKRIKE!

Det är helt otroligt men det var alltså 4,5 år sedan jag var nere och innan dess var jag där jämt! Måååste åka snart igen, vi har ju ändå ett hus som står och väntar på mig! Men än så länge får jag njuta av bilder från svunna tider, vissa delar jag med mig av nedan.

Hörs senare idag!
Pinkmommey


Mmmm, glass i stora lass! fovoritsmaker är Violette, Rose och Bubbelgum!


Stranden med riktigt bra eftermiddagsröj!


Titta bara på denna utsikt! St Tropez bukten sett från huset.


En tidig vårdag på 55:an, andra sittningen! Grönsakskorg, grillat bröd o seule grillé!


Hamnen med alla sina båtar.

Jobb eller inte = bra eller mindre bra framtid

Trots att jag skrev att vi mådde bättre igår är jag hemma idag med två sjuka barn... Lillen o jag har blivit lite bättre men min stora kille var så pass dålig att jag håller honom hemma från dagis. Säkert skulle han klara att gå dit och ha kul också men OM han smittar så är det inte så kul och så brukar jag ha en idé om att man kan "hålla tillbaks" förkylningen så att den inte bryter ut på riktigt så att säga.

Ganska menlös dag faktiskt - sorterat tvätt, varit o matat Miss M´s katt, badat barn mm... Dessutom har jag lekt stenhårt med barnen i två timmar - att vi hade en hemlig klubb och att vår katt var en tjuv som ville ta oss, mycket uppskattat kan jag säga! Fortsatte på samma linje med att servera varmkorv till lunch med BÅDE glass med strössel och buller till efterrätt! Men nått ska väll de små grynen få för att de är hemma och är sjuka!?

Pinkpapa är på en mycket viktig intervju idag! Jag hoppas men är ändå en pessimist i grunden så jag håller mina förhoppningar på en ganska låg nivå... Jag har lärt mig att i mitt fall är det bättre att tänka så - att bli glad om det blir nått och bara konstatera om det inte blir nått än att hoppas och bli jätteledsen.
Skulle han få detta jobb så kan vi ta upp jakten på drömhuset igen! Vi hade letat efter vårt drömhus i nästan två år, när vi slutligen hittade det och dessutom vann budet!!! Sedan blev tyvärr min sambo av med jobbet - finanskrisen ni vet! :(
Vi har båda sagt till varandra att vi ska sluta att surfa runt på hemnet men gör det båda i smyg i alla fall... Dessutom kan det vara bra att kolla av marknaden så att man har koll den dagen det väl blir dags igen ;)
Jag tror att min sambo har ganska stor chans att få detta jobb men man vet ju aldrig i dessa tider...

Tillbaks till drömmhuset!! Ungefär så här hade jag tänkt mig: (I de bästa av drömmar)
Helst av allt ett hus byggt i början av 1900-talet med riktig snickeriglädje, minst 3-4 sovrum så att vi alla får varsitt och att
det även finns ett gästrum där gäster, mammor och svärmödrar kan sova, ett extra tv-rum till kidsen som de kan fylla med alla sina tv-spel, dvd´s, spel och grejer, en underbar tvättstuga som jag kan spendera mina kvällar i..., en stor tomt för lek, grillning, solning och andra mysiga saker, nära kommunikationer, inte längre än 10-20 minuter ifrån stan och relaxavdelning i källaren+ kanske en pool men det kan man ju själva bygga till senare!

Inte helt lätt att hitta kan jag säga och inte till den prislappen vi vill betala heller! Men som sagt man kan ju drömma!!! Och alla husen vi kollade på i höstas är fortfarande kvar på marknaden och dessutom är en del pris redan sänkta! Ja, ja, allt beror på detta jobbet. Annars så går det bra där vi bor idag också men jag hade liksom redan flyttat i tankarna när det tråkiga hände oss...

Nu måste jag gå och lägga min lilla så vi hörs lite senare!



Hemma igen!

Jaha då var man hemma igen från underhållningsturnén!
Det var helt ok på Nickis lekland och jag känner mig nästan frisk! Det var min minstas första gång och han älskade det! Storkillen är redan en van besökare och slängde av sig skorna så fort vi kommit över tröskeln och körde sin vanliga runda.

På vägen hem så handlade jag på Prisextra medans min sambo rullade vidare med barnen. Detta är ett nytt fenomen som jag inte alls gillar... Det är nämligen så att vår bil har börjat ladda ur sitt batteri om man bara tar en kort sväng med den... Det har aldrig varit ett problem tidigare men det är det nu, och bilen är inte ens två år gammal!! Det spelar tydligen ingen roll om vi byter batteri för det kommer att bli likadant förr eller senare... Bland annat beror det på att bilen har en så stark motor att det tar så mycket av batteriet att bara starta den, jag säger bara snark! Det borde inte hända med en nästan ny bil som är av ett kännt välrennomerat tyskt bilmärke tycker jag! Och byta bil vill jag heller inte göra! Det är en av de största bilarna på marknaden om man inte vill ha en ful minibuss och vi kan inte ha en mindre. Lite saker som ska få plats: Dubbelvagn, två kids, ibland katt, ibland hund, massa packning (när man åker på semester eller till landet) mm
Ja, ja, om nu min husdröm snart går igenom kanske man kan byta min älsklingsbil mot TVÅ mindre? Som bil numero 1 skulle jag kunna tänka mig antingenen en Audi A6 eller en vanlig hederlig säker Volvo och som bil numero 2 en söt liten Fiat 500 eller kanske VW Scirocco!
Om Pinkpapa får välja så vet jag att han som mååånga andra killar säger Porsche... Tråkigt! Nog om bilar!

Nu ligger småkillarna o sover så nu ska jag ta ett låååångt bad, lägga ansiktsmask och måla naglarna!
Sov gott!


Nickis lekland!

Söndag, snark...

Fortfarande ganska sjuk, fortfarande ganska sjuka barn men tror inte vi smittar så vi måste ändå göra nått!! Tror att vi ska dra till Nickis lekland. Jag vet, kanske inte det roligaste stället att vara på när man inte är helt kry men barnen älskar det o underhåller sig nästan helt själva!
På vägen ligger Mc Donalds så jag slipper alltså tänka på att laga lunch också!! Jag låter som värsta dåliga mamman men jag lovar att det är jag inte, det ska bli andra puckar bara jag blir frisk och får ta igen lite sömn!

Igår kväll hände inte mycket hemma hos oss - Pinkpapa, alltså min husband 2 b, lagade en god, varm fisksoppa som vi sköljde er med lite friskt vitt gott vin!! Sedan körslaget på det med en påse ostbågar, mysigt!

Som jag skrev i förra inlägget så gillar jag ju att städa, eller rättare sagt att plocka - jag gilar helt enkelt att ha snyggt runt mig! Tror att jag är så snurrig i bollen så jag helt enkelt vill ha det mindre snurrigt utanför bollen om man så säger :) Eh, det där lät flummigt men ni kanske förstår vad jag menar.
Tror alltså att jag skall tvätta sofföverdragen idag, vika sjuka mängder med tvättade kläder som hänger i badrummet och väntar och sist men inte minst handla! Ica Stop ligger vid Nickis och är en bra affär tycker jag. Annars hör Ica Maxi i Nacka till mina faoriter men mest blir det shopping på Sabis eller Prisextra som ligger närmast hemet.

Nu står min förstfödde och stampar otåligt bredvid mig och vill åka!
Hoppas ni får en bra söndag!

RSS 2.0