Torsdagsnytt på H&M!

Varje torsdag släpper H&M en liten kampanj på nätet med lite kläder som ej säljs i affären + bara säljs i en liten upplaga. Det gäller att vara inne tidigt på morgonen, annars tar det slut. Varje torsdag hittar jag något kul och idag blev det både några grejer till mig och F! Den gröna och den understa klänningen blev det för mig och F får väst och tofflor - passande en lidingöherre ;)

Pinkmommey♥ 

 

 

 


Lite fattigare men mycket gladare ;)

Det blev TVÅ våningsängar - en vardera till kidsen, ett skrivbord med tillhörande hylla till T och sedan jättefina lyktor och lampor samt hallmöbler från Mio. Vikom inte hem förens vid 21-tiden och sedan låg jag och läste inredningsbloggar fram till 01.00 och väktes av små barn redan vid 06.00 så idag är jag inte så pigg.

Njut av den fina höstsolen!
Pinkmommey♥


Inredning!

Idag efter jobbet kommer F och barnen och hämtar mig och vi ska åka och kolla på massa fina möbler till det nya huset!! På tal om det nya huset så har jag ju inte bloggat på ett tag och hunnit berätta att vi blivit med hus!! Men mer om det senare.

Nedan kan ni se lite saker som jag vill köpa idag. Vet dock inte om de är lika fina i verkligheten?
Dock är de snorbilliga :)

Ha det bra!
Pinkmommey♥


Sött nattduksbord till mig och F. Perfekt dessutom för att vara tidningar i korgen :)Fint klaffbord att ha i köket, speciellt på detta sätt så det inte tar så mycket plats.

 


Söt byrå om man byter knoppar.

 


Fin byrå till hallen tex.

 


Lite utav en köpmansdisk till tex matsalen? kanske måste byta handtag dock.

 


Likadan byrå som tidigare bild fast mindre modell.

 


Fint klädskåp till sovrummet om det får plats.

 


Supersöt och praktiskt hallmöbel :)

 

Hatthylla som man kan förvara tex barnens vantar, mössor och halsdukar i.Ännu ett fint nattduksbord. detta kanske är lite mer praktiskt än det jag visade tidigare?

 


Jag älskar köpmansdiskar men denna färg var inte fin. Kanske kan man måla den själv i vitt?

 


Litet skrivbord till min stora pojke som börjar skolan i höst. Praktiskt med liten tillhörande hylla över för pennor och annat.

 

Världens billigaste våningsäng som dessutom har de perfekta måtten 120cm nere och 80 cm uppe. Annars brukar det vara hela 140cm nere och det tar för mycket plats. denna får man måla om till vit eller kanske ljusblå?


Ha, ha!


Kopierat från http://www.alltforforaldrar.se/prinsessan/

//Pinkmommey♥

Äntligen...

tänkte jag börja blogga igen... Jag har haft hysteriskt på jobbet och helt fullt upp privat så jag har inte haft en sekund över till annat :( Börjar med lite uppdaterad info om mig (som jag kopierat från Engla).

10 FAVORITER

Färg: svart, beige och grått samt knallgrönt och rosa.

Mat: thai och amerikansk skräpmat.

Band: Vet inte men lyssnar mest på Hipp hopp och danslåtar.

Film: when a man loves a woman bla

Bok: Denice Rudberg, Martina Haag, Louise Boje af Genäs mfl

Sport: Skidor

Årstid: Jul

Veckodag: fredag

Glassmak: lakris eller polka

Tid på dygnet: förmiddagar


9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: Trött

Smak: sött som vanligt 

Kläder: trosor

Bakgrund: Stojiga barn, tv´n

Nagellack: silver

Tid: 19.59

Omgivning: en son som aldrig vill vara tyst ;)

Irritationsobjekt: att saker tar så lång tid...


6 HAR DU NÅGONSIN

Dejtat någon av dina nära vänner: nej

Brutit mot lagen: ja

Blivit arresterad: nej

Badat naken: ja

Varit med på tv: ja ett par gånger - Alice Bah, Bullen, Aktuellt mfl

Kysst någon du inte känner: fniss, ja säkert ett par gånger när jag var yngre


3 PERSONER

Du kan berätta allt för: monica, carro, fredrik bla


Du tycker om: min familj, mina underbara vänner, många av mina härliga arbetskamrater 

Du inte gillar:


2 VAL


Kaffe eller te: kaffe

Vår eller höst: vår


1 ÖNSKAN

Att min familj får vara lyckliga och ha det lungt och skönt ett bra tag nu!


Bom, bom-boy!


Lanvin&HM=SANT!

 

H&M är stolta att presentera sitt gästdesignersamarbete med Lanvin - ett av 2000-talets mest inflytelserika modehus. Kollektionen, som har designats av Lanvins konstnärliga ledare Alber Elbaz och herrklädesdesigner Lucas Ossendrijver, kommer till omkring 200 H&M-butiker världen över den 23 november. Lanseringen av Lanvin for H&M blir en av årets mest efterlängtade modehändelser och kollektionen med både dam- och herrplagg visas globalt för första gången den 2 november - endast tre veckor innan den släpps i butikerna.

 

 

”H&M föreslog ett samarbete för att se om vi skulle kunna översätta den dröm vi har skapat på Lanvin till en bredare publik utan att tumma på kvaliteten. Jag har tidigare sagt att jag aldrig skulle göra ett samarbete med en modekedja, men det som lockade mig var idén att göra H&M luxuöst, snarare än att anpassa Lanvin till allmänheten. Det har varit en exceptionell upplevelse och resa, där två företag i motsatta positioner har kunnat arbeta tillsammans eftersom filosofin - som går ut på att sprida glädje och skönhet till kvinnor och män runt om i världen - är densamma”, berättar Alber Elbaz, konstnärlig ledare på Lanvin. 

”Vi är oerhört glada över Lanvins kollektion för H&M och det är fantastiskt spännande. Lanvin kommer att låta H&M ta del av en luxuös fransk tradition som också är modern och lekfull. Det är en typisk Lanvin-kollektion, med den skräddarkonst, de karakteristiska skärningar och fokus på form och detaljer för både dam- och herrplagg som är dess signum. Lanseringen i november blir full av fantastiska överraskningar”, säger Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare på H&M.

Sedan Alber Elbaz fick posten som konstnärlig ledare för Lanvin 2001 har han förvandlat det Paris-baserade klädmärket, som startades 1889 av Jeanne Lanvin, till ett av de viktigaste modehusen i världen som alltid ligger i framkant med nya idéer. Alber Elbaz, som är en föregångare på många områden, introducerade ett flertal av det förra decenniets största trender - band, rosetter, pärlor, råa kanter, praktfulla färger och metallicdetaljer för att nämna några. Alber Elbaz skickliga skärningar och känsla för tyger och material ger hans arbete en starkt personlig prägel, vilket också gör att man genast kan identifiera och känna igen ett plagg från Lanvin. Alltsedan lanseringen av en ny herrlinje, 2006, har Alber Elbaz också förnyat och förädlat den manliga garderoben genom att skapa en unik och avslappnad elegans för herrplagg, lika raffinerad som den på damsidan.

Lanvin är det senaste i raden av modehus som samarbetar med H&M. Tidigare kollektioner har designats av bland andra Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons och Sonia Rykiel. En nyhet är att Lanvin for H&M-kollektionen kommer att presenteras för världen genom en filmpremiär den 2 november. Filmen kommer att finnas tillgänglig för alla på www.hm.com. Efter filmpremiären dröjer det endast tre veckor tills kunderna får chansen att ta del av de eftertraktade plaggen från Lanvin for H&M

Gå in på www.hm.com/pressdesign2010 för pressmaterial.

För mer information om Lanvin: www.lanvin.com


Lägenhet såld!

Jag har ju helt glömt att skriva att lägnehetn är såld!! Fick inte mer än utgångsbudet men i och med att det var så högt är vi mer än tacksamma - vi gjorde ju ändå en vinst på nästan dubbelt upp från det att vi köpte den :) Dock rennoverade vi ju en hel del men 2 milj extra fick vi ju ut i alla fall.

Då vi gjorde en minst lika stor vinst på förra lägenheten för ca 4,5 år sedan är det däremot inte så kul att skatta så mycket som vi måste göra nu... Lägg på mäklararvode, lagfart och pantbrev på det så rullar det iväg ganska mycket pengar...

Vi skrev i alla fall i fredags med ett mycket trevligt par! De hade en liten bebis på 8 månader och jag hoppas att de kommer att få det lika bra där som vi har haft!

Även om vi har en massa kul framför oss med nytt hus och allt så känns det lite vemodigt att flytta från vår fina lägenhet... Dels kommer vi aldrig att hitta en liknande igen för samma pris och allt om vi skulle få för oss att flytta in till stan igen och dels för allt fint vi har fått uppleva där.

Dock har vi ju haft en hel del tunga år i lägenheten med så det kanske är bra att byta miljö och se framåt :) Var på en hel del visningar förra helgen men inget som passade oss perfekt och denna helg ska vi på nått hus men det kommer säkert att dra iväg rejält... Får hoppas på nästa helg istället eller helgen efter det, eller...

Nu måste jag sluta men ha det fint så länge!
Pinkmommey♥


Hej då celluliter!

 
Biokristaller smälter celluliterna

     

Det krävs god blodcirkulation för att kunna utplåna celluliter och få slätare hud. Det unika med anticellulittrosorna från Scala är de miljontals mikroskopiska biokristaller som är invävda i materialet.

Teknologin med invävda biokristaller kallas BIOFIR och tillverkningen av Scala underkläder är patenterad. 

Biokristallerna absorberar kroppens värme och omvandlar den till infraröda strålar som stimulerar blodcirkulationen och ämnesomsättningen. Resultatet blir att cellulitcellerna smälter och tas upp av lever och njurar, kroppens eget reningsverk.

Trosan fungerar precis som vilket underklädesplagg som helst och du kan fysiskt inte känna av kristallerna, utan materialet upplevs bara som ett något kraftigare strumpbyxmaterial.

 

 

         
  Nedan kan du se hur processen fungerar

1. Materialet som trosorna är gjorna av innehåller biokristaller som
    avger infraröd strålning när de kommer i kontakt med huden 


2. De infraröda strålarna värmer upp huden och ökar därigenom
    metabolismen hos cellerna 

3. Det ökade blodflödet i huden, gör att fettdepåerna som utgör
    celluliter smälter bort 

4. Vätskan transporteras till levern och njurarna och utsöndras
 

BIOFIR är ett registrerat varumärke som ägs av Scalina Group.

     

 

 

Ladda ned den oberoende universitetsstudien från 2009 (pdf):
Dokumentation_Universitetsstudie_2009(ENG).pdf 


Snabbt resultat utan att du ändrar din kost eller din livsstil
I den oberonde universitetsstudien från 2009 (som du kan ladda ned i sin helhet längst ned på sidan) så framgår att inga av testpersonerna som deltagit ändrade på sitt kostintag eller sitt sätt att leva under försöksperioden. De som medverkade har inte heller tagit några andra medicinska preparat under tiden.

Undersökningen visar omfattande resultat vid användning av Scalas anticellulit-shapewear minst 6–8 timmar per dag under 30–60 dagar men hela testperioden pågick under 70 dagar.
När du känner att du uppnåt det resultat du är nöjd med
behöver du inte bära dina shapewear på en lång tid.
Det är förstås individuellt och perioden då du kan vara utan dina shapewear varierar generellt mellan 4–8 månader.

På de färgrika bilderna fotograferade med infraröd kamera kan du se den omedelbara effekten efter att Scalas shapewear sitter på kroppen. Huden stimuleras, temperaturen och blodcirkulationen ökar, faktorer som är vedertagna förutsättningar för att celluliterna ska brytas ned och smälta. Restprodukterna tas sedan upp av kroppens egen reningsverk, njurar och lever.

I studien framgår tydligt hur effekten av Scala Anti-Cellulite Shapewear påverkar huden och måtten på de kroppsdelar som underkläderna täcker. Samtliga av de 50 testpersoner som frivilligt medverkat i studien har gjort regelbundna mätningar på olika delar av sin kropp och du kan läsa om alla detaljer och hur mycket de olika måtten minskat mellan de respektive mätintervall. Till höger ser du vilka delar av midja och lår som mätningarna gjordes på.


Dessa har jag beställt:
Scala Bio Promise Anti-Cellulite Shapewear / Hög midja
499,00 kr

– Slätar ut celluliter på bara 30–60 dagar
– Bryter ned fettceller och ger fastare hud
– Minskar omkretsen runt midja, mage, lår och ben
– Sömlösa och förstärkta – sköna att ha på sig
– Mycket lätt att klä på sig andra plagg utanpå


Om ni också blir sugna så gå in på hemsidan: http://www.scalabiopromise.se/
Där finns cykelbyxor, leggings och strumpbyxor i olika färger och material.

//Pinkmommey♥


RSS 2.0