70 % rabatt!

Igår fixade vi så att barnflickan tog barnen och F hämtade upp mig på jobbet och vi passade på att åka till Fredells. Ska vi hinna med allt inför flytten så gäller det att vi gör sånna här grejer varje dag nu nästan...

I måndags var vi hela familjen på Bauhus vilket i och för sig gick bra men vi fick inte mycket gjort... Pojkarna skötte sig exemplariskt men de hade nog inte så kul på slutet.

Meningen var att vi skulle hunnit med att köpa kakel, bubbelbad, vägghängd toalett, duschvägg och dusch, handfat + skåp samt handdukstork. Vi kom hem med handfat samt lite badrumsinredning till gästtoan istället... Vi fick även med oss mörkläggande rullgardiner i och för sig.

Samma sak var det igår... Vi kom hem utan något av det vi skulle ha men gjorde dock värsta kapen!! Precis när vi skulle gå till kassan såg jag att det var 70% (!) rea på gräsklippare och grästrimmers. Det visade sig att de bara hade en av varje kvar och att rean bara gällde för dagen. Vi fick alltså köpa en gräsklippare som igentligen kostade 5.800:- för 1.700:- och en grästrimmer som kostat 1.400:- för 400:-!! Tänk vad tråkigt det hade varit att lägga ut de pengarna i vår istället...

Nu kan vi alltså lägga de pengarna på gungställning, sandlåda samt studsmatta istället :) Okej pengarna räcker inte till det men det blir billigare i alla fall. sedan kanske vi ska ha lekstuga och fotbollsmål också... Ha, ha, barnen ska ha ett eget litet lekland så att mammsen och pappsen bara kan sitta och njuta av sin kaffe på helgmornarna :)

Utöver gräsklippare så köpte vi även tapeter igår!  Vi hade redan varit i Bromma härom veckan och kollat upp vilka tapeter vi vill ha i vilka rum och igår köpte vi till gästtoan och T´s rum. Nedan kan ni se exempel :)

Klockan 19.00 så stängde Fredells och när vi ändå var i Nacka så passade vi på att åka till Bygg Ole. Där hittade vi jättefina gamla träbackar från Tyskland som man har haft på äppelodlingar :) Dessa blir perfekta för leksaker, prydnadskuddar och plädar man inte använder eller tex ved!

Innan på dagen hade F redan hunnit med en runda till Hornbach och där hade han köpt en skottkärra som ju absolut kommer att behövas till både det ena och det andra. Där passade han även på att köpa fina rustika korgar till trädgården att samla tex löv i.

Idag är F och hans mamma på Hus & hem-mässan och den kommer även jag och F besöka tillsammans på lördag då barnflickan har barnen igen :) På söndag passar istället farmor och farfar barnen och då ska jag och Fredrik försöka hinna köpa badkar, dusch, handukstork och toalett. På eftermiddag ska vi ta barnen till Ikea och köpa upp oss på lite saker där om vi orkar... Och så börjar det om nästa vecka - roligt men ansträngande.

Ha det fint!
Pinkmommey♥



 






Kommentarer
Postat av: Christine

WOW! Ni är verkligen taggade att flytta till hus! Ni få duracellkaninen att se ut som en trött pensionär..! : )

Jag vet också att det kommer bli toppenfint! Du är så duktig på att inreda. Också bra att ni prioriterar killarna, både ute och inne. Det kommer att löna sig när ni renoverar andra utrymmen i huset!

Kram kram

2010-10-07 @ 15:52:07
Postat av: Cecilia

Hej!



Jag heter Cecilia och är intresserad av att komma i kontakt med dig angående ett bygg- och renoveringserbjudande som jag tror kan vara av intresse för dig och dina läsare. Har du en e-postadress jag kan nå dig på?



Mig når du på [email protected]



Vänligen,

Cecilia

2010-10-21 @ 11:03:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0