Underbara härliga unge

 

Alice, 15 år, är döende i cancer. På sin blogg skriver hon om de 17 saker hon vill hinna göra innan hon dör – som att få simma med hajar och träffa pojkbandet Take That. Nu har hennes sista önskningar i livet uppmärksammats av människor över hela världen, bland annat premiärminister David Cameron. För fyra år sedan drabbades 15-åriga Alice Pyne från Ulverston i Storbritannien av obotlig blodcancer. Enligt läkarna kan hon bara ha veckor kvar att leva, men trots det vägrar Alice att ge upp. Och i måndags skapade hon därför bloggen ”Alice's Bucket List”. Där finns en lista över saker Alice vill hinna göra innan hon dör - inspirerad av filmen ”The Bucket List” som handlar om två sjuka, äldre män som skapar en önskelista inför döden.

 

Vilken tjej! Hon skall inom kort slitas från detta liv men ändå är hon så positiv! Hon lever livet som om denna dag vore den sista. Jag tror att många av oss har mycket att lära av Alice - vara glad över livet och det man har, leva livet till fullo mm.

Se länken nedan för mer information!

http://www.alicepyne.blogspot.com/

Pinkmommey♥

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Minna

Måste säga att jag till 100% gillar din sida. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med det här?

2011-07-11 @ 02:50:21
URL: http://gravidforsakring.net
Postat av: Smsa Låna

Kul blogg! Hur länge har du haft din blogg?

2011-07-20 @ 02:32:42
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0