Torsdag!

Jihu, ännu en bra dag! Livet känns helt ok nu trots att det tidigare i höstas hände massa tråkiga grejer samtidigt - vi hittade fuktskador på huset som de förra ägarna dolt och vår besiktningsman inte hittade, vatten läckte in vid skorstenen som var felbyggt som vår besiktningsman inte heller hade upptäckt (undrar hur bra han var egentligen...), bilen gick sönder och det kostade 18.000:- och gick inte på försäkringen och så var det en grej till...

Det gäller att inte falla ner i mörkret utan försöka ta tag i problemen, lösa dem så gott man kan och hoppas på att man kanske har vänner eller familj som hjälper en och som tur var har vi det :) Dessutom är det min F som får ta största lasset och han är bara bäst!

han jobbar som en tok för att kunna försörja familjen, har hand om barnen till stor del och bygger och donar med hem och trädgård som oftast - vilken man va!? Och snygg är han också, ha, ha!Idag hände i alla fall en bra grej och snart är det dags för mig att ha födelsedagsfest och så är ju julen analkande så det är bara sååå mysigt!

Ha en fin dag!
Pinkmommey♥

 


Kommentarer
Postat av: Christine

kram <3

2011-11-03 @ 12:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0