Pepparkakshus, julgran och pulkor!

God morgon på er bloggisar!

Vilket underbart väder det är!! Nummer 1. så gillar jag snö, nummer 2. så slipper jag tvätta barnens alla overaller mm varje kväll och nummer 3. så blir det så mycket mer vinter och julstämning!

Idag drog jag barnen till dagis i sina pulkor och de tyckte det var sååå kul! När vi sen kom till dagis hade de tagit fram alla sina egna pulkor och det var fullt ös i lilla backen ;) Så jag lämnade kvar både barnen och våra pulkor och gick iväg med ett stort leende för att alla var så glada.

Nu sitter jag uppkrupen i soffan med morgonens kaffe och ska läsa lite bloggar innan jag tar mig för att klä granen. Egentligen brukar vi göra det hela familjen och jag tror inte de blir så glada om jag gör det själv i år så jag ska bara börja lite smått med lamporna och glittret. Då kan sen F och barnen vara med och hänga upp alla kulor och dekorationer ikväll samtidigt som vi dricker glögg och har det mysigt!

Då jag har haft en hysteriskt hektisk förra veckan så tog jag det bara lugnt igår och var hemma. Det enda som jag gjorde var ett pepparkakshus som jag gör varje år. Nu har jag ställt det bredvis F´s och T´s fina pepparkakshus och vi har lovat att inte röra dem förens på julafton då vi ska smälla i oss allt till Kalle ;)

Ha en kul dag i snön!
Pinkmommey♥


Brukar köpa färdigt pepparkakshus... Men det är ju dekoreringen som är kul ;)


Jag kunde inte göra färdigt hela huset i och med att godiset och glasyren tog slut så jag tror jag ska fortsätta med detta idag.


Mums!


F´s och T´s hus hade mjuka pepparkaksbitar och är ifrån Tyskland. Man köpte ett paket med alla tillbehör som hus, godis, figurer och allt.


Söta små gubbar fick man till :)

Kommentarer
Postat av: Josefine

Vad FINT!



Tack snälla för din goa kommentar hos mig, jag blev JÄTTEGLAD. Önskar er en STRÅLANDE JUL!



Kram Josefine

2009-12-15 @ 10:53:26
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0