Onsdagens tävlingstips!



Nu kan man vinna ett underbart namnsmycke hos Sannis från Annadesign.se (http://www.annanndesign.se/)!

Gå in på: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12013672 och tävla du också!

*Håller tummarna*!
Pinkmommey♥

Åh vad härligt med höst!

God morgon på er! Eller förresten jag kanske ska skriva god middag på er!

Åh vad det är härligt väder ute! Solen strålar, löven skiftar färg och det är alldeles "krispig" luft! Imorse tog jag till och med fram barnens vinterjackor då det blivit riktigt kyligt på mornarna de senaste dagarna - bara ett par plusgrader.

Det var ju bara ett par veckor sedan jag tog tag i alla vinterkläder och tvättade dem, sorterade och la dem i en och samma låda! Nu när jag öppnade lådan luktade det ljuvligt och de var redo att börja användas!

Idag ska jag fixa med lite tvätt, söka några jobb, fica Wii-spelet, skicka iväg några brotskande brev, gå på barnsång och sist men inte minst möta upp C för en härlig vardagsmiddag på stan!

Ha en underbar dag nu alla bloggisar!
Pinkmommey♥

P.s Vi slapp inbrottstjuvarna inatt, hoppas det är en ny vana!




Idol, Desperate Housewifes och välling!


För en stund sedan hos oss! Nu är tandborstning, omega-3 tablett, flortablett och vitamintablett, pyjamasar, ny blöja, tvättning och välling avklarat!


Nu tar pappa över och läser saga och för mig blir det Idol och Desperate Housewifes!!

God natt!
Pinkmommey♥

Glöm inte att det snart är "Rosa månad"!

Snart är det "Rosa månad" och det är viktigt att man stödjer Rosa bandet-kampanjen! Om man inte vill skänka en slant så finns det många andra sätt att bidra på - nedan ser du lite härliga rosa produkter!
Självklart ska jag köpa ett par av dem då jag ÄLSKAR rosa och tycker att det är viktigt!

PINKmommey♥

http://www.dagenshandel.se/dh/DagensH.nsf/0/5EF76ABA8B7893D4C125761C0032B22E/$File/rosa190.gif


opipinkofhearts

 

 

http://monica.solomag.se/wp-content/uploads/2009/09/Rosa-bandet-2.jpg

 

 

http://candis.se/images/2009/rosabandet_50384424.jpg

 

http://husmusen.blogg.se/images/2008/rosa-bandet-kollage4_19134487.jpg


Jagat tjuvar hela natten...

Jäsp! Jag är helt slut här för jag har jagat tjuvar hela natten...

Redan i helgen hade vi inbrott i vår källare och när jag och F gick ner igår för att kolla hur det såg ut så stod källardörren vidöppen...
Alltså tror vi att de varit där igen och ställt upp dörren för att komma tillbaks igen... Självklart stängde vi dörren och sen går vi upp för att fixa middag och annat.

Helt plöttsligt hör jag hur det låter i källaren och jag spriner för att kolla och då kommer en man uppspringande därifrån och springer ut! Jag tar med mig F ner och kollar och då kommer mannen tillbaks! Det visade sig dock bara vara en granne men jag är helt nervig för att det är inget kul att det varit tjuvar här i helgen när jag var helt själv + att dörren stod öppen igårkväll...

Vi hade i alla fall en jättetrevlig kväll igår kväll hela familjen och firade att pappa var tillbaks och klarat sin jägarexamen med Bento-låda och nybakta bullar!

Men så inatt vaknade T och jag gick in tillbarnens rum och fick honom att somna om igen inom ett par minuter. Efter bara några minuter igen hör jag honom gråta och går in till honom igen. När jag sitter där hör jag att det låter väldigt mycket nere från källaren!!

Jag springer in och väcker F som klär på sig och går ner för att kolla - med sig har han en pepparspray, det hjälper ju mycket... På natten är ju allt så mycket läskigare och det är ju så att man faktiskt inte kan veta vad de är för psykon som är där nere.

Han vågar inte gå in hela vägen utan ringer polisen och under tiden går jag runt och kollar de andra utgångarna... Det är så jäkla kolmörkt ute att jag inte ser nånting och dessutom är jag rädd att någon ska hoppa fram så jag går in igen.

Straxt kommer en mass poliser och polishundar och mycket riktigt har det varit inbrott igen men tjuvarna har hunnit smita ut på baksidan när de hörde min man stå och skrika och slå i dörrarna...
Polishundarna får upp spår men de tar slut en bra bit bort så det är inte mycket att göra...

Sen var de kvar länge och tog bilder och gick igenom en massa viktiga saker. Inte helt lätt att somna sen då adrenalinet pumpat och man vet att det springer tjuvar här titt som tätt... Får nog börja sätta på larmet på nätterna...

Alltså var jag uppe mellan 3-6 inatt så imorse sov alla lääänge! Ska bara ta det lugnt idag och söka lite jobb och fixa lite andra grejer.

Ha en bra härligt kylig höstdag och klä er varmt!
Pinkmommey♥


God natt ifrån oss!








Hollywoodfruar!

Skämtar hon eller?

Är Agnes-Nicoles film på allvar?? Jag tror jag dör!

Pinkmommey♥



Bullmamma!

Här har man varit värsta hemmafrun på eftermiddagen! Jag har bakat bullar med barnen samtidigt som jag under tiden de jäst tvättat, diskat och städat!

Nu är min underbara kille hemma igen efter jakten - grattis älskling!

Nu Hollywoodfruar!!!
Pinkmommey


Kavla ut, släng på allt smör, socker och kanel, dubbelvik smeter, skär i remsor, snurra, klart!


Färdiga att gräddas!


Snart så :)


Hemligheten är en sju helvetes massa smör, socker och kanel, ha, ha!


Min lilla hjälpreda! Men han åt mest deg faktiskt ;)


Brorsorna blev trötta på att vänta på bullarna och tog en filmpaus!



Jag älskar bebisar!



Bilder från en svunnen tid!

Nedan kan ni se lite bilder jag hittade i min förra mobil, lilla F´s första tid i livet!

Pinkmommey♥


Mini i mammas mage!


Lilla F helt ny! Tur att de blir sötare med tiden ;) (jag vet att man egentligen inte får säga så...)


Pappa F med sin lilla kille 1 1/2 timma efter att han kom till världen!


Stolt mamma med lilla F som inte är ett dygn än.


Storebror T gosar med sin lillebror! Lilla F är 3 dagar.

Ny vecka - nytt tips på tävling!

Denna härliga höstmåndag tipsar jag om en uppiggande tävling hos Lilly - http://lindablom.se/2009/september/tavling-vinn-din-kyl-fylld-med-vitamin-wells.html .

Lycka till!
Pinkmommey♥




Måndag igen

Jaha då var det måndag igen och allt är nästan som vanligt. F är ju fortfarande på jakt men han kommer hem ikväll och då tror jag alt att det ska firas lite!

En god middag och lite vin är han väll värd om han varit duktig och klarat alla sina prov?! Ja så får det bli!

Nu är i alla fall kidsen på dagis och mamma har precis åkt hem - tack snälla farmor, farfar och mormor för all hjälp i helgen, ni är bäst!

Idag har jag en massa tråkigt och viktigt pappersarbete som måste göras, bland annat att skriva om mina arbetsgivarintyg för 3:e gången... och så ringa konkursförvaltaren igen...

Nu ska jag däremot gå och ta ett välbehövligt bad!

Pinkmommey♥


Imorse lärde mamma(!) mig hur man överför bilder från min a gamla mobiler till datorn! Denna bild är nästan ett och ett halvt år gammal, lillebror är ganska ny och gillar inte blixten :)

Som vanligt - en underbar helg!

I fredags morse så åkte F till Dalarna för att ta jägarcertifikat! Han kommer att bli borta till måndag kväll...
Självklart längtar jag men det är bara bra för det är ju så sällan jag/vi får göra det då vi båda går hemma här...

Efter att ha hämtat barnen på dagis så packade vi ihop våra grejer och begav oss till mamma/mormor i Sigtuna! På vägen stannade vi både på Rusta och kinakrogen och Willys.

Vi kom fram först vid 18.30 och då blev det direkt middag. När sedan pojkarna fått leka av sig lite och vi hade fått dem isäng blev det mys med Idol och vin!

På lördag morgon vaknade jag och lilla F i vårt rum först vid 8.45!! Vi hann inte mer än att äta frukost innan mamma skulle iväg med sin lilla Daisy på hundkurs. Strax därefter så åkte vi och det direkt ut till Lidingö och leklandet Fantasium där vi mötte upp C och hennes små flickor N och W!

Barnen var som galna och jag och C hann till och med njuta av varsin latte! När barnen började känna sig klara så åkte vi alla hem till oss och lekte vidare! Hemma hos oss väntade även min söta vän C (som har nycklar hem till oss) och hon stannade sen kvar hela kvällen!

Vid middagsdax så lämnade jag hem T till sina älskade farföräldrar och M började med vår härliga grillmiddag - kykling, majs (som vanligt...), grillad lök och tomat! Lite goda såser och smör till det så blev det en alldeles perfekt höstgrillning!

Efter middagen och nattade barn så såg jag och M "He´s not so in to you". Den var helt klart en tjejfilm och helt ok, både ångestframkallande och härlig på samma gång! Tack söta M för en supermysig kväll!

När sen M åkte hem så blev jag uppe en lååång stund men det var bara så skönt att äntligen få vara lite själv och kolla på tv, läsa bloggar och bläddra i tidningar (jag kommer faktiskt inte ihåg när jag var själv hemma en natt sist)!

Imorse fortsatte lilla F sin nya underbara vana att sova länge! Han vaknade inte förens 08.45! Dock somnade inte jag förens vid 02 och vaknade till av hans grymtande klockan 07 så det blev inte så mycket sömn för mig. Det gör mig dock absolut inget då jag ändå fick sova sammanhängande de timmarna, fick en underbar natts sömn natten innan och att min lilla prins fick sova så gott!

Idag ska vi bara ta det lugnt och vara hemma och slappa, mina killar och jag! Lite tvätt, plock och så bakning på det! I eftermiddag kommer mamma/mormor hit och ska bo här inatt och imorgon är allt som vanligt igen.

Ha en skön söndag i det underbara vädret!
Pinkmommey


Mina sötisar som jag ÄLSKAR så mycket och är så tacksam för!


Träffa Anna Anka...

Denna Anka dyker upp överallt nu förtiden - i tidningar, på nätet, på tv och nu hos min bästa kompis!

Hon ringde alldeles nyss och berättade att hon skulle gå på Anna Ankas fest på Cafét imorgon... Hon var bjuden och var intresserad av att kolla hur den där Ankan är egentligen.

Jag var också bjuden på den festen men var inte intresserad av att gå och trodde inte jag hade nån att gå med heller för den delen...

Grejen är bara den att min kompis ska inte bara gå på festen utan hon ska träffa Anna her self! Tydligen hade Anna inga direkt några vänner i Sverigen och kände min bästis väninna så de ska möta upp henne där!

Alltså följetången fortsätter och jag ska träffa henne imorgon med kidsen och då får jag nog reda på ett och annat...

Nu åker vi till mamma  allihopa!
Pinkmommey♥

http://www.resume.se/_internal/cimg!0/8xtaag6up75vh77wcbvphsma7op4ub5.jpeg

Buskul!

Knoddarna här i huset går på Buskul på torsdagar och de bara älskar det! Tyvärr har jag inga bilder därifrån men jag har några från vår sångstund i tessinparkens parklek i onsdags! Varje onsdag klockan 15.30 så är det gratis sång och dans för alla små kids som känner för det!

Pinkmommey♥


Massor av mammor, pappor och små barn!


Lilla F helt klädd i jeans och T är lintotten i beige och marinblått!


Lilla F var helt vild och sprang in i alla hela tiden... ;) Storebror var dock het på "dansgolvet"!

Jag bara älskar namnsmycken!

Vinn ett superfint namnsmycke på snyggt läderhalsband från My Silver - http://mysilver.se/ - hos Millah!

Gå in på: http://millahoman.blogg.se/2009/september/tavling-namnsmycke.html för att vara med du med!

Sov gott!
Pinkmommey♥



Ljuvliga minnen

dagar som idag längtar man tillbaks till sommaren! Annars brukar jag tycka att hösten är så mysig men idag är jag deppig och då känns det inte bättre av spöregn, hagel och åska...

Idag orkar jag inte göra något... Har suttit framför datorn hela dan.... I eftermiddag blir det dock Buskul med småkillarna så det är väll bara att rycka upp sig...

Pinkmommey♥


Mina vackraste på stranden i Skåne!

Jag hatar a-kassan!!

Fan, fan, fan vad de är jobbiga! Snart går jag hellre på stan och letar burkar och pantar dem än att ha med dem att göra mera!!

Pinkmommey :(

http://data.s-info.se/data_page/1749/images/a-kassan-som-guldkant.jpg

Browneyedgirl!

Är i och för sig helt osminkad på dessa "charmiga" närbilder så jag ser inte riktigt klok ut... Men vill bara visa mina nya linser som jag skaffat för att få bruna ögon! Jag har inget synfel så detta är bara för färgens skull, hi, hi!

Pinkmommey♥


Till vänster ser ni min riktiga ögonfärg och till höger ser ni färgen på linserna.


Jag ska visa en bättre bild med bättre ljus, när jag är sminkad och som inte är tagen 1 på natten...

Vinn hudvård för ett år!

Nu kan du vinna hudvård för ett år från Garnier hos Julia Berg! Gå in hos henne och tävla och du kan vinna detta fina pris!
http://juliaberg.blogg.se/2009/september/tavling-vinn-arsforbrukning-av-pure-active.html


Ha en skön höstdag!
Pinkmommey♥


Min flygrädsla

Detta vore verkligen nått för mig!

//Pinkmommey♥

Johanna Öberg har kommit över sin flygrädsla. Idag flyger hon utan några problem.

Bota din flygrädsla - på några minuter

Några minuter och din plågsamma flygrädsla kan vara borta för alltid. Johanna Öberg testade snabbmetoden EE, som lät för bra för att vara sann. I dag är hon helt botad.

Läs också

 

Bota dig själv från dina mest plågsamma känslor på några minuter – från flygskräck och traumatiska upplevelser! Det låter kanske för bra. Precis så tyckte också författaren Werner Silfverskiöld som skrivit boken ”Hur du kan bota dig själv på nolltid”.– Jag tänkte ”vem kommer att tro på detta?” för det låter ju helt otroligt, säger han.
Metoden som beskrivs i boken kallas Emotion Eradication, EE, och går ut på att smälta samman två känslor till en. Vid sammansmältningen försvinner de omständigheter som omgav känslorna. En känsla utan omständigheter kan inte överleva. Därför försvinner känslan.
Werner Silfverskiöld var tidigare överläkare och chef för psykiatriska kliniken vid länssjukhuset i Halmstad. Under sin långa karriär testade han sin metod på en rad patienter. Och gång på gång fungerade den.
Från början var EE inte tänkt att vara en självbehandling, berättar han.
– Den idén kom när folk ringde mig och berättade att de lyckats behandla sig själva.
Förutom att metoden är snabb, enkel och kostnadsfri lovar den också bestående resultat.
– Då metoden fungerat har känslan aldrig kommit tillbaka, säger Werner Silfverskiöld.

 

Johanna Öberg, 19, har varit flygrädd så länge hon kan minnas.
– Jag blir jätterädd och får panik när det skakar. Då brukar jag försöka lyssna på musik eller gömma mig under en filt, säger hon.
Det är särskilt ett flygminne som etsat sig fast hos Johanna. När hon var tio år skulle hon och hennes familj åka hem från Cypern. Planet skakade väldigt mycket och Johanna började gråta och hyperventilera.
– Flygvärdinnorna var till och med tvungna att komma och lugna ner mig. Efter den gången blev allt värre och jag blev verkligen livrädd för att flyga.
Som tur var kom Johanna i kontakt med sin väns granne, som botat sig själv från flera fobier med hjälp av EE. Hon erbjöd sig att testa metoden på Johanna.
– Det var svårt eftersom det krävs så mycket koncentration. Efteråt var jag helt slut och ville bara gå och lägga mig, berättar Johanna.
Behandlingen tog totalt en kvart och så fort den var över kände Johanna sig lugn då hon tänkte på att flyga – något hon inte var van vid.
– I vanliga fall brukar jag känna panik flera månader innan jag ska flyga, men nu tänkte jag ”ingen fara, det är la ingenting”.
Men än hade inte eldprovet kommit. En månad efter behandlingen skulle hon flyga till Alanya med sin pojkvän. Och hon var inte helt övertygad om att metoden hade fungerat.
– Trots att jag kände mig lugn inför flygningen trodde jag ändå att jag skulle bli rädd, säger hon.
Nu har Johanna flugit både till och från Alanya och det ”kändes ingenting”.
– När det skakade tog jag det hur lugnt som helst, det var jätteskönt. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna bli av med min fobi bara med hjälp av händer och lite tänkande – men det blev jag!

Av Emma Hörnqvist
[email protected]


Rekommendation från badrumsskåpet!

Den absolut bästa creme jag använt! Doftar så fräsht, känns silkesmatt på huden och är till för oss kvinnor 30+ och de första ålderstecknen!

/Pinkmommey♥


Första dagen på mitt nya liv - återigen, och igen, och igen....

Jaha, då var den här igen - första dagen på mitt nya liv...

För ett par veckor sedan blev jag så grymt imponerad av Fyra nyanser av rosa´s (
http://fyranyanseravrosa.blogspot.com/search/label/cambridge-dieten) viktnedgång och blev inspirerad av att själv ta tag i min egen vikt. Sagt och gjort så inledde jag en 2-veckors diet på Nutrilett och Naturdiets milkshakes och barer!

Det var chockerande nog gott och det var inte ens svårt att hålla sig till denna! Tilläggas ska dock att jag drack litervis med vatten vilket jag aldrig hade gjort förr i mitt liv. Dessutom är det nästintill omöjligt om man inte skippar alla luncher, middagar och fika med vänner! Även om man säger att man bara ska sitta där med sin lilla milkshake så är det lätta att det slinker ner något gott...

Första veckan gick jag i alla fall ner ca 3 kg!! Och veckan därefter körde sig allt då det blev både kräftskiva, grillmiddag mm, mm...

Denna gång ska jag försöka hålla dieten i två veckor och VIKTIGAST AV ALLT - äta nyttigt efter avslutad diet!!

Vi får se hur länge det håller denna hång.... ;)
Pinkmommey♥

http://pinkmommey.blogg.se/2009/august/nutrilett.html

http://pinkmommey.blogg.se/2009/august/-28-kg.html

http://justmadde.blogg.se/images/2008/naturdiet_12341358.jpg


Söt tävling!

Idag tipsar jag om världens sötaste tävling! I mitt kök finns det alltid färska kryddor men jag har dem alltid i våra dricksglas vilket inte är exemplariskt... Nu kan man has Living like linda vinna tre små söta gubbar att ha sina kryddor i!

Gå in på hennes blogg och tävla ni med:
http://livinglikelinda.blogg.se/2009/september/dags-for-utlottning.html

Pinkmommey♥


Höstmorgon!

God morgon!

Här har det varit en liknande natt som igår men det är min kära sambo som fick ta både nattningen igår och natten uppvak! Tyckr faktiskt lite synd om honom idag. Funderar på om vi kanske ska dela hälften varje natt eller ta varannan natt som nu, vet inte vad som är bäst...

Nu ska vi äta frukost och sen blir det dagislämning. Städerskan kommer men annars är inget planerat för dagen...

Igår så träffade jag min förra kära kollega E med hennes lilla K på Moderna för att se utställningen om Dali! Vi passade även på att äta lunch där - tyvärr var det inte särskilt bra och dessutom snordyrt... Men det visste jag ju sedan innan...

Sen blev det liten prommis och efter det gick jag på stan ett par timmar, det var verkligen inte igår. Det blev ett linne och en tunika från Gina Tricot och en mysig mössa och ett läppglans från H&M!

När jag kom hem så lagade F middag och bjöd sen på en supergod grillmiddag beståendes av kött, majskolvar, grillad rödlök, sås och höstig rotfruktsgratäng!

Sen blev det både Idol, Kändisdjungeln och en massa härliga magasin!

Nu ropar de från frukostbordet!
Pinkmommey♥


Vad har hänt med mina ögon, hi, hi...

Jag har städat bland mina väskor och skor!

Jag har städat bland mina väskor och skor i garderoben - så duktig! Det har sett ut som skit men nu hittar jag grejerna. Har tyvärr inga bilder på allt men två små bilder kan ni allt få se!

Pinkmommey♥


Väskorna mår väll inte super av att vara så här ihoppackade men det är fuuuult i garderobern nu...


Tyvärr är det samma med skorna, de får stå på varandra...

Torrshampo

Idag har jag hunnit tvätta håret men jag har köpt ett torrshampo för tillfällen då jag inte hinner och håret ser riktigt risigt ut! Dels har jag hört min mamma prata om det i massa år och sedan har jag läst om det i massa bloggar så nu tänkte jag prova!

Var inne på Åhlens häromdagen och detta shampo var det som de tykte fungerade bäst - och så sprayar man in det!

Pinkmommey♥


Inte en lika bra natt...

Det värker i kroppen och gör ont i huvudet och det har inte blivit mycket sömn inatt...

T ville absolut inte ligga i egen säng igår och han ville inte ha lilla F i "sitt rum" heller... Det blev en massa gråt och skrik från honom men tillslut gick det då f la sig i lilla F´s säng och jag la mig i T´s säng i killarnas rum!

Sedan så vaknade lilla F minst 3 gånger inatt och T en gång. Tillslut la jag mig hos lilla F och då kan man absolut inte sova... Han ska hålla på pilla på en hela tiden... Och dessutom så vaknar han om vartannat då...

Dessutom kunde inte F hjälpa till då han har en intervjuv idag... Snacka om att han får ta nästkommande nätter! Jag har både nattat och sprungit in till barnen senaste nätterna...

Snart ska jag i alla fall fixa kidsen och lämna dem på dagis och efter det ska jag snabbt göra iordning mig för att möta upp E och lilla K på Moderna Muséet och kolla in Dali!

Vi hörs senare idag!
Pinkmommey♥

http://crfranke.files.wordpress.com/2009/07/salvador_dali_allegorie_de_soie.jpg

http://www.leninimports.com/salvador_dali_dream.jpg

http://www.michaelarnoldart.com/Salvador-Dali-%20melting%20clocks.jpg

Skor för alla tillfällen!

Jag skrev ju häromdagen att jag hade köpt lite skor men jag hade inga bilder på dem då men nu har jag tagit några - dock inte så bra bilder...

Nu Dexter!
Pinkmommey♥


Mina nya heels! Inte för spetsiga och inte för rundade!


Klassiska pumps med ganska hög klack men ändå så bekväma! Perfekta för intervjuer och ett framtida jobb!


Höstskorna som T fick. De gör sig verkligen inte på bild... De har redan blivit lite slitna som ni ser... Typiskt ungar, he, he.


T´s nya vinterskor! Fina färger, vattentäta, varma, bekväma och så billiga!


229:- istället för ca 600:- till 900:- för tex Superfit, Ecco eller nån annan!

Vinn en Barbapappa nattlampa!

korrektur.tavling

Jag tävlar hos Soya om en Barbapappa nattlampa i samarbete med Pappaprylar.se. Var med HÄR och tävla du också!

Pinkmommey♥


Lilla F på kalas!


Lilla F med liten kompis!


Lilla F´s minsta vän! Hur söt!


Lilla F som Pippi :)


Jag älskar er alla!


En liten prinsessa!


Lilla F och födelsedagsbarnet!


T´s stiliga killkompis!


Vi klarade det!

Mina små fina pojkar har sovit i sitt GEMENSAMMA rum i varsin "storpojke-säng" en hel natt!! Det är första gången sen lilla F föddes - alltså 18 månader!!

Det kan säkert varit en lyckonatt men nu ska vi i alla fall fortsätta kämpa och hålla ut!

Detta betyder alltså också att jag och F har delat säng och sovrum på jag vet inte hur länge :) Vi kunde dessutom ligga och läsa och se på tv i vårt eget rum!!

Allt började med att vi la lilla F i sin stora säng i barnens rum när storebror sov borta på lördagnatt. Mini sov från 20.00 till 07.00 utan att vakna!!

I och med att det hade gått så bra så fortsatte vi i går kväll fast då med storebror också!

Jag läste saga för båda pojkarna i en säng och sedan fick storebror lägga sig i sin säng. Jag stannade i rummet tills båda barnen hade somnat - max 5 min!!

Vid 03.00 så ropade T på oss. Han hade försökt att göra som vi hade sagt och somna om själv om han vaknade men han kunde inte stackarn. När vi gick in till honom så såg vi att lille plutt hade lagt sig vid storebrors fotända - hur sött är inte det!

Lillebror bars över till sin säng och jag la mig hos storebror tills han somnade om igen. det bästa av allt var att T inte väkte lilla F när han ropade på oss och grät!!

Vid 06.40 var det dax igen men denna gång var det lilla F som grät och då stannade jag kvar i hans säng och vi somnade om. Nu var det T´s tur att inte vakna - så skönt!

Vid kvart i åtta vaknade vi sen alla tre och jag var så stolt över mina grabbar!

Tror nog att jag ska köpa en liten pressing till grabbarna idag!

Ha en skön dag trots det usla men mysiga vädret!
Pinkmommey♥


Fina storebror T!


Söta lillebror F!


En alldeles underbar helg! Del 2.

Lördagen bjöd också på en fantastisk dag!!

Vi började dagen lite långsamt med långfrukost och film! Vid lunch tog vi sen en prommenad ut på Djurgården med vad som kändes som resten av Stockholms befolkning ;)


2 gånger F på Blå Porten!

Nästan alltid när vi är på Djurgården med barnen och ska äta lunch så går vi till Blå Porten! Josefinas, Ulla Winblad, Lisa på Udden och resten av de ställerna är ju inte så barnvänliga om man säger så. Blå Porten däremot är super med sin lilla innegård och alla sina bakverk (dessutom är det perfekt att parka barnvagnen ute och ändå ha uppsyn över den)!


http://www.blaporten.com

Efter lunchen så prommenerade vi längst vattnet och stannade till på en specialutställning om båtar som Sjöhistoriska muséet hade i en hangar nere vid vattnet. Barnen tykte det var kul och så fick man på nära håll se kungens fina båt som kronprinsessan Viktoria och Daniel ska färdas i när de gifter sig nästa år!



Nästa stopp blev Junibacken! För en gång skull ville T åka sagotåget - han ville nog visa lillebror hur det var. Annars brukar han vara så rädd att han vägrar... Det gick super när han var liten och inte förstod men en dag blev han så rädd att han darade i hela kroppen när vi åkte det och sedan dess har han inte velat åka :( Fattar inte att de måste ta det allra läskigaste ur alla Astrid Lindgren sagorna...

Sen blev det båda pannkakor, glass, klubbor och teater! Passade även på att köpa en present till kalaset vi har varit på idag - Lotta på bråkmakargatans lilla Bamsen!

http://www.hjelms.com/bilder/reklam/bamsen_docka.jpg

På vägen hem lämnade vi T hos farmor och farfar där han skulle vara över natten och sen gick vi hem. Försökte att hålla lilla F uppe så länge som möjligt vilket blev nån timma eller två då han bara hade sovit 30 minuter på dan.

När lilleman hade somnat blev det fantastisk carpaccio till middag för mig och f - oxfilé i lövtunna skivor, en massa parmesan, pinjenötter, lite citronsaft och ringlad olivolja på det! Lite gott bröd och ostar till det - jummie!!

http://www.renprodukter.se/carpaccio.jpg

Kvällen avslutades med filmen "Män som hatar kvinnor" som var hur bra som helst!

En hel natts sömn på det - kan man få en bättre lördag!?

Pinkmommey♥


Söndagens tips på tävling

I och med att jag inte tipsat om någon tävling på ett par dagar så kommer här en supertävling!

Jag är med i http://paow.se tävling, gå med i tävlingen du med! du kan vinna en mysigmjukisdräkt!

Ha en härlig kväll!
Pinkmommey♥


Sexy by Sweden - Sexy Tracksuit Grey - Bild 1


En alldeles underbar helg! Del 1.

Åh vilken mysig helg det har varit!

Fredagen började med att jag träffade mina söta vänner D och C för en mysig och god lunch på Vapiano! Det var alldeles för länge sedan vi sågs men jag har ju både haft sjuka barn och varit sjuk själv så vad gör man...

Efter lunchen var det bara att bege sig hem för att hämta kidsen på dagis och sedan ge oss iväg igen.

Vi var bjudna till våra underbara vänner L och M ute i Stavsnäs! det blev supergod middag bestående av Black Angusbiffar, höstig potatisgratäng och marängsviss till efterrätt! Vi hann även med en massa utelek och självklart Idol!!

L och M har barn i precis samma åldrar som oss och de har så kul när de träffas! Glass, godis och kakor gör ju inte saken sämre ;)

Vi kom inte hem förens vid 22 och det var bara att bära in barnen som redan var ombytta och klara i pyjamas!

Pinkmommey♥


Mina fina pyjamaspojkar!

Vad tycker ni om Iphone?

Jag har fått en Iphone men vet inte om jag gillar den? Jag har inte ens hunnit gå igenom den så den kanske är super, ska kolla lite närmare på den idag.

Vad kan man göra med den? Musik, internet mm vet jag men har ni några saker som ni tycker är super med den? Finns det några superaplikationer? kan man blogga från den?

Jag har även köpt några skal för att göra den lite personlig och för att inte blanda ihop den med min killes!

Nu ska jag gå och duscha!
Pinkmommey♥


http://linakarlsvard.blogg.se/images/2008/iphone_12660199.jpg

 IPHONE 3g case/bakstycke GULD CROME/CERIS   GRYMT

Klicka för att stänga fönstret

Eget rum is the shit!

Inatt har lilla F sovit i eget rum i "storpojke-säng" och sovit från 20.00 till 06.45!! Det var fjärde gången på 18 månader!!

Det känns underbart men ändå fördjävligt... Detta betyder ju att han skulle sova hela nätterna om han bara hade eget rum istället för allat ALLTID vakna massa gånger och slutligen ALLTID komma upp till vår säng...

F och jag har inte delat sovrum på över ett halvår år... Jag vet, det är helt sjukt men allt har bara varit upp och ner
...

Vi måste bara få jobb nu så att vi sen kan flytta så att alla kan få eget rum och att vi slutligen sover hela nätterna och blir en gladare familj!!

Hoppas ni får en alldeles, alldeles underbar dag i solskenet!
Pinkmommey







090917

Heeeej!

Idag har jag haft en riktigt mysig dag och gjort lite av varje!

Jag började dagen med att fixa med lite viktiga papper och därefter blev det ett lååångt skönt bad! När jag var klar så såg jag att jag hade jätte brottom till lunchen jag skulle på...

Jag satte på mig mina jympadojjor (utan strumpor...) och sprang iväg ner på stan. Självklart fick jag ett rejält skavsår men jag hann till lunchen! Dt var riktigt trevligt att träffa min gamla "arbetkamrat" och snacka ikapp lite!

Efter lunchen blev det ett besök hos Telia då vårt mobila bredband har gått sönder... Det måste skickas in och vi kommer att vara utan det i flera veckor...

Sist men inte minst så gick jag på skojakt och kom hem med inte mindre än 4 par! Ett par ska i och för sig tillbaks men det blev ett par höstskor från zara och ett par vinterskor från Deutchman till T och ett par svarta klassiska pumps till mig! Mina skor kostade 229:- men var ändå supersnygga!! Ni får se bilder på alla imorgon!

Medans jag var på stan så passade F på att gå till naprapaten (som vanligt...) och sedan tog han en tur till Waxholm och plockade trattkantareller, mums! dessutom kom han hem med en sån där pilatesboll... Tydligen är det de enda som kan fixa hans rygg...

Efter dagis så tog vi båda barnen och gick till Buskul och barnen fick shakea loss! Som vanligt så blev det McDonalds till middag efter det precis som det alltid har varit!

Nu blir det Idol, Kändisdjungeln och en massa härliga bloggar!

//Pinkmommey♥

http://www.haltavista.eu/tradera/GymBall-2.jpg

Killinggänget på Dramaten here I come!

Vi har biljetter sedan länge och det ska bli så kul att gå!! Dessutom ska vi gå med en massa härliga vänner!

Nu sängen!

God natt - Pinkmommey♥

(Text och bild lånad från Aftonbladet).

Killinggänget repeterar för fullt på Dramatens stora scen. N
Killinggänget repeterar för fullt på Dramatens stora scen. Nu visar Robert Gustafsson, Henrik Schyffert, Martin Luuk och Johan Rheborg upp hur det kommer att se ut på premiären.
Foto: SÖREN VILKS
Henrik Schyffert repar i shorts.
Henrik Schyffert repar i shorts.

Första bilderna från utsålda showen

Hösten sålde slut på rekordtid och när biljetterna till två extra föreställningar släpptes i går bröt Dramatens telefonväxel samman.

Nu kan Nöjesbladet visa första bilderna från Killinggängets repetitioner.

Själva har de varit fåordiga och hemlighetsfulla. När Killinggänget mötte pressen på Dramatens höstsamling mumlade Tomas Alfredson att pjäsen handlar ”om män i grupp”. Därefter försvann han, Martin Luuk, Andres Lokko och Robert Gustafsson snabbt i väg.

På lördag är det premiär.

Kläcker idéer

En av de få som läst manus är Sven-Hugo Persson, dramaturg på Dramaten.

– Det handlar om ett gäng, en samling grabbar som haft en arbetsgemenskap sen många år. Sen får de ett uppdrag av en chef att göra en sak, sen handlar det om hur de försöker kläcka idéer och försöker förverkliga det här, säger han till Nöjesbladet.

Växeln pajade

I går släpptes biljetter till två extrainsatta föreställningar. Dramatens telefonväxel kollapsade.

– Det gick inte att ringa till Dramaten, så stort är intresset. När Mikael Persbrandt och Maria Bonnevie gjorde ”Fröken Julie” var det ett liknande tryck. Annars är det ovanligt, säger han.

Martin Gustafsson

Vilken pappa, vilken man!

Vill ni läsa något fint så gå in på länken nedan!
Pinkmommey♥

http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen/2009/09/om-skilsmassan

http://accessoaren.blogg.se/images/2008/trivia-48-20070808230826_21416035.jpg

Parken och sång!

Snart ska jag och f hämta barnen tillsammans och alla ska till tessinparken där det är sång för de som vill. Vi tar med oss lite picknick också så barnen kan få mellis!

Jag har fortfarande ont i halsen och öran men min man har tvingat mig... Jag tycker redan jag har gjort mitt idag för att vara "sjuk"... Jag har både varit med katten hos vetrinären och sedan har jag varit och handlat + köpt pressingar till helgens alla kalas.

Typiskt, det ser ut som det ska börja regna vilken minut som helst också...

Jag vet, jag ska rycka upp mig!

Ha en bra eftermiddag!
Pinkmommey♥


Lillis och jag!

Dagens tävling!

Dagens tävling hittar ni hos Kelly där man kan vinna ett presentkort från Lindex! Tävla ni också och vinn söta underkläder!

//Pinkmommey♥



Anna Anka del 2...

Normal text Stor text Extra stor text

Ja, vad ska man säga, jag blir stum varje gång jag läser eller hör något från denna kvinna...
//Pinkmommey♥

Text kopierad från Aftonbladet

Anna Anka sågar svenska män

Sågar svenska män.
Sågar svenska män.

”Svenska pappor är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet”

Paul Anka i köket? Med diskborsten i högsta hugg?

Glöm det.

Anna Anka, 38, sågar det svenska, jämställda samhället.

– Amerikanska pappor lagar inte mat och stryker inte, de jobbar och försörjer sina familjer, skriver hon på Newsmill.

Diskussionerna har gått varma sedan premiären av ”Svenska Hollywoodfruar” i måndags.

Världsstjärnan Paul Ankas hustru, svenska Anna från Bjuv, är den som hamnat mest i hetluften. På debattsajten Newsmill skriver hon själv om hur hon ser på uppmärksamheten.

– Jag har förstått att jag väckt en hel del uppmärksamhet i Sverige de senaste dagarna. Det gläder mig. Hur som helst, jag och min man skrattar hela vägen till banken, skriver hon på Newsmill.

”Kvinnor får vara kvinnor”

Hon skriver att hon har lämnat landet fullt av jantelag, och gått över till en livsstil där ”kvinnor tillåts vara kvinnor och män män”. För det svenska systemet, det har hon inte mycket till övers för.

– Det var så skönt att komma till ett land där män vet hur man beter sig mot en kvinna. Här tar männen hand om allt det ekonomiska, allt annat är en förolämpning mot både kvinnan och mannen i förhållandet.

”Det är synd om svenska män”

I gengäld, menar hon, tackar kvinnan genom att vara attraktiv. Vilket är hemligheten bakom ett bra förhållande, enligt Anna Anka.

– Det är synd om svenska män. De gifter sig med snygga kvinnor som snabbt blir oattraktiva, börjar klä sig slafsigt och struntar i mannens behov. Som hemmafru ska du ställa upp på alla sätt, du ska alltid var snygg och välklädd. Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen.

Hon och maken uppfostrar två barn tillsammans. Och även där är rollerna klara, berättar hon.

– Svenska pappor är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet. En riktig amerikansk man får panik om han är ensam med barnet i mer än 20 minuter. Amerikanska pappor lagar inte mat och stryker inte, de jobbar och försörjer sina familjer, skriver hon på Newsmill.

Vill bli en förebild

Anna Anka hymlar inte med att hon har barnflicka. Och en massagekvinna, en hårtjej, en nageltjej, en personlig tränare, och en hundskötare. Livet som mamma skulle vara mycket svårare annars.

– Om man anställer folk till att hjälpa en kan man göra roliga saker. Mina barn ser Paul och mig hela tiden. Man behöver inte sitta och leka med klossar för att vara en närvarande förälder. Var vi än reser tar vi med barnen – och barnflickorna. Hur skulle vi annars kunna gå på alla evenemang som vi är engagerade i, skriver hon på Newsmill.

Hon avslöjar också den egentliga anledningen till varför hon ställde upp i den redan så diskuterade serien.

– Ärligt talat var det inte i första hand för pengarna jag ställde upp i "Lyxfruar". Jag vill bli en förebild för svenska kvinnor. Jag har brutit upp från Jantelandet. Jag önskar att fler svenskor gjorde som jag. Ni skulle bli mycket lyckligare.

Carina Bergfeldt

Hollywoodfruar...

Shit säger jag bara... Igår så hann jag inte se detta sanslösa program men jag spelade in det och såg det idag.

Två ord - Anna Anka!! Vilken tjej... Hennes käft glappade så jag har aldrig varit med om maken! Hon svor som en jag vet inte vad och hon såg ner på varenda jävel som kom i hennes väg... Man fick höra att andra inte hade klass, att andra var löjliga, att de var fula, avundsjuka och jag vet inte allt...

Jag säger bara: Den som sa det hon var det!!

Paul Anka - du kan få någon bättre!!!

Tjing så länge!
Pinkmommey♥


Så jäkla trött på alla tokiga religioner...

Alltså när man läser artikeln nedan som jag har kopierat och lånat från Aftonbladet vill man bara, ja, jag kan inte skriva det här på bloggen... Fy fan säger jag bara!
Pinkmommey♥

Giftes bort när hon var 11 år - dog i barnsäng

Också offer För två år sedan väckte den då 8-åriga Nujood A
Också offer För två år sedan väckte den då 8-åriga Nujood Ali stor uppmärksamhet när hon gick till domstol och krävde skilsmässa från sin 30-årige man. 2008 utsågs hon till Årets kvinna av den amerikanska tidskriften Glamour.
Foto: Nikolai Jakobsen

LONDON. Fawziya giftes bort när hon bara var 11.

Hon blev gravid och kämpade i tre dygn för att få ut ett barn som redan var dött.

Det kostade henne livet.

Den 12-åriga flickan förblödde och dog.

Fawziya Abdullah Yousses öde kritiseras hårt av människorättsorganisationer. Flickan kom från en fattig familj i Jemen och giftes bort av sin pappa till en 24-årig bonde för knappt ett år sedan.

Hon tvingades sluta skolan och förbereda sig för barnafödande när hon bara var 11 år. När hon skulle föda hade hon hunnit fylla 12.

Flickan förblödde

Men efter tre dagars kamp för att få ut barnet dog Fawziya. Barnet var dödfött och flickan förblödde.

Siyaj human rights organization ser efter barns rättigheter i Jemen och en företrädare för organisationen hittade flickan på sjukhus.

– Det här är ett av många fall i Jemen. Orsaken bakom det är brist på utbildning och kunskap som tvingar många flickor till äktenskap, säger ordföranden Ahmed al-Quraishi till AP.

I Jemen, ett av världens fattigaste länder, gifter sig en fjärdedel av alla kvinnor innan de fyllt 15. Medelåldern sägs vara runt 14 år, på landsbygden ännu lägre.

Tvingad till äktenskap

För två år sedan väckte den då 8-åriga Nujood Ali stor uppmärksamhet när hon gick till domstol och krävde skilsmässa från sin 30-årige man som misshandlade och våldtog henne.

– Så fort jag vill gå ut och leka på gården så slår han mig och ber mig gå in i sovrummet med honom, sa flickan till Yemen Times.

Flickan tvingades till äktenskapet av sin arbetslöse pappa som hade två fruar och 16 barn att försörja. Han slog henne och sa att hon måste gifta sig, annars skulle hon bli våldtagen och då skulle ingen kunna hjälpa henne.

Äktenskapet upplöstes av domstolen och parlamentet föreslog senare en ny lag för att hindra barnäktenskap. Men lagen motarbetades och godtogs inte av presidenten som skickade tillbaka den för omarbetning. Motståndarna tyckte att den gick emot islam, rapporterar AP.

2008 utsågs Nujood Ali till Årets kvinna av den amerikanska tidskriften Glamour.

Karin Östman

Jemen har 22 miljoner invånare

Jemen är en starkt konservativ muslimsk republik med polygami och stor barndödlighet. Hälften av invånarna är analfabeter och landet är det fattigaste i arabvärlden.

Landet är stark präglat av stamsamhällets traditioner. Lagarna tillåter äktenskap med mycket unga flickor. Genomsnittsåldern för äktenskap på landsbygden är mellan 12 och 13 år.

Jemen betyder ”landet till höger”, syftande på Mecka. Invånarantalet uppskattas till drygt 22 miljoner, varav omkring två miljoner i huvudstaden Sana.

(Källor: NE, Wikipedia.)


Bad o sång!

Jag och F har talat länge om vad T ska/vill ha för aktiviteter efter dagis. F hr velat att han ska börja på fotboll och tennis men i och med att de är från 4 år och han precis har fyllt det så tycker ja att det kan vänta lite då han är en ganska känslig liten kille. Jag vill lyfta upp honom och inte få honom att känna sig minst så jag har funderat på lite lugnare grejer.

Nu har vi i alla fall hittat två bra grejer - simning och sång! Sången/dansen heter Buskul och den har han gått på förr, närmare bestämt från det att han var 8 veckor till 3 år men vi har haft ett uppehåll på ett år men nu är det dax igen! Dock är det utan "päron" denna gång... Men i och med att jag tycker att det är så kul och jag vill att lilla F också ska få ha kul så ska jag gå på Buskul med honom också! Vi kommer att finnas en trappa upp från T! det tror jag kommer bli super då lilla F älskar att dansa, klappa händerna mm!

Simleken kommer att vara på Feelgood alldeles i närheten och han kommer att gå med sin bästa tjejkompis på dagis!

Nu kommer mina pojkar hem från parken!
Pinkmommey♥

Buskul
Therese och Lotta som har Buskul!

http://www.buskulmusik.com/
http://www.aquababy.se/

Dagens tävling!

Dagens tävling hittar du hos Engla - http://nyheter24.se/noje/blogg/engla/329034-tavling-millimini - och du kan vinna underbara möbler från Millimini!

//Pinkmommey♥




Vill du veta mer om mig?

Favoritgodis: Smågodis i mängder, Jelly Beans


Coolaste stad du har besökt: Dubai


Action eller Skräck? Skräck! Gärna på landet, sent i mörkret, he, he!


Vill bli när du var liten: Fotomodell, advokat


När fick du din första kyss: Ganska sent, jag var 14 år


Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Pubbig brat/grungeunge...


Vad är du beroende av? Oops, godis!


Vilka tv-program följer du? Just nu Idol, annars Desperate Housewifes, förut Lost, city Akuten mfl


Vad gillar du mest med dig själv? Min humor tror jag


Vad gillar du minst? Jag tycker att jag har blivit rätt så nervig med åren...


Vad är det roligaste du vet? Dansa, shoppa


Något vi inte vet om dig? Jag har haft panikångest


Vad ångrar du? Att jag inte satsade mer på skolan


Vad önskar du? Att både jag och F får jobb snart och att vi sen kan flytta!


Vad klarar du inte dig utan? Godis, mina barn, min dator, he, he


Vad gör du helst en vardag? Är hemma och fixar...


Vad gör du helst en lördagskväll? Middag med efterföljande fest med goda vänner


Vad har du mest av i din garderob? Oj, jag har mycket av allt men som jag använder mest - skor!


Drömjobb? Programledare, inredningsarkitekt


Smeknamn: Vani, Skrutten, mammi


Vad behöver du mest just nu: Ett jobb


Vad tror folk om dig? Kanske att jag har haft en bortskämd uppväxt, att jag bryr mig mycket om ytliga saker, att jag är lite galen, att jag snackar mycket?


Stämmer det? Ja, både ock. Jag har haft en bra uppväxt men direkt när jag flyttade hemmifrån så började jag jobba och försörja mig själv. Jag älskar att ha det fint omkring mig och att ha fina saker på mig, dessutom älskar jag smycken men jag vet vad som är det viktigaste i livet och kan lika gärna gå runt i trasor... Knäpp är jag och snackar gör jag men jag tycker även att jag kan vara en bra lyssnare.


Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår


Hur imponerar man på dig? Humor älskar jag, bra smak lika så, hårt arbetande människor


Brukar du skratta för dig själv? absolut, speciellt när jag läser bra och roliga bloggar


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Hej! Titta på svenska holywoodfruar kl 21 på trean idag. Det är min kompis *pip* som varit med och gjort programmet. Kram *pip*


Var bor du? På Gärdet (på Östermalm) i Stockholm


Trivs du där: Absolut! Mitt i stan men vaknar ändå till fågelkvitter varje morgon! Buss och tunnelbana bara några hundra meter utanför dörren men ändå gräs och träd runt hela huset!


Äger du några converse: Ja, ett par helt vita utan stripes och ett par i leopardmönster


Sprit, cider, vin eller öl: Absolut inte öl, blä! Rosévin i massor på sommarhalvåret annars ett gott rött. Goda drinkar - gärna!


Vad har du för mobil: Samsung Tutch screen


Vem ringde du senast? Mina barns sångfröken


Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att hon hade plats för mina sötnosar


Brukar du komma i tid: Alltid på jobbet men annars är jag en katastrof!


När mår du bra: När jag är med min lilla familj och alla är glada!


Vanligaste färg på dina kläder: Svart, rosa, blått


Favorit dryck på morgonen: Latte från vår underbara espressomaskin eller en god smoothie


Är du blyg? Nej absolut inte men har telefonskräck


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja!


Vad är det värsta du vet? Djurplågeri, orättvisor


Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Oj, har varit livsfarlig där men har på senaste tid tvingats lära mig att hålla igen, vilket har varit mycket nyttigt!


Vad längtar du till? Till fjällen och tillbaks till landet...


Har du bra vänner och äkta vänskap? Absolut, jag har några riktigt nära vänner som jag älskar högt och en massa bekanta


Vad är det finaste du fått? Min klocka jag fick av F när jag fyllde 30 och min första och andra förlovningsring, mina barn!


Om fem månader: Har jag nytt jobb, jag håller på att sälja min lägenhet och köpa villa och ska precis åka till fjällen!


Du samlar på: Fina små onödiga saker, smycken


Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma, M eller C


Är det okej att gråta: O ja, jag gråter ofta, kanske varje dag faktiskt, både glädjetårar, argtårar och när jag är ledsen


När grät du senast: Idag


Bär du glasögon eller linser: Nej men har haft färgade linser för att det var kul!


Har du piercing: Nej, tack o lov, funderade starkt på att göra det när "alla andra" gjorde det.


Är du bra på att laga mat: Jag har mina paradrätter... Jag är inte jättebra men tycker att det är kul. Bakning det är däremot min grej :)


Är du flygrädd: Ja extremt, jag har inte flygit på 6 år :(


Tror du på ett liv efter döden: Tror - vet inte... Hoppas - ja!


Vilken ögonfärg har du: Blå


Röker du: ja, till och från, dum som jag är...


Hur ofta tränar/motionerar du: Aldrig... Men gör som många andra och börjar då och då och går ut stenhårt med strikt upplägg, nya träningskläder, löften och bantning samtidigt för att sen lägga av bara en kort tid därefter...


//Pinkmommey♥


Små grodorna!

Det var ett rejält tag sedan jag var ute och svängde mina lurviga och när jag läste detta blev jag lite glad! Kanske kan vara nått att satsa på en snart framöver? Jag får dra ihop ett tjejgäng och prova stället helt enkelt!

//Pinkmommey♥

(Texten är lånad från Aftonbladet)

Grodan tar över stan

Massörer på toaletten, mood managers och en egen ”Grodan”-låt. Nya nattklubben Grodan Sergel blir stans största 05-ställe.

Förbered er på en grodexplosion på stan nästa vecka. Nattklubbscheferna Alexander Pärleros och Behrang Eslamis marknadsföringsknep är att sprida ut runt 10 000 grodor (i form av klistermärken och uppblåsbara plastgrodor) på stans gator inför premiären av den 1400 kvadratmeter stora housedance-hiphopklubben Grodan Sergel den 18 september.

Den långt pågående finanskrisen är inget som håller strävan tillbaka. För att komma ner till dansgolven måste de runt tusen gästerna åka rulltrappa. Väl i baren kan större sällskap beställa drinkar i glas stora som blomvaser.

Och bli inte förvånade om ni upptäcker två varma händer (som tillhör massörer) på axlarna när ni tvättar händerna på toaletten. För att utnyttja takhöjden på tjugo meter kommer gästerna att upptäcka en hel del aktiviteter, som cirkusartister eller en saxofonist, när man höjer blicken.

Ambitionen är Grodan Segels urvalsteknik i entrén ska skilja sig från Stureplansklubbarnas. Om man inte tillhör en av de hundra utvalda vip-gästerna, det vill säga.

– Det spelar ingen roll var man kommer ifrån, alla runt om i Sverige är välkomna, säger Alexander Pärleros. Klubben, som har öppet fredag- och lördagskvällar, kommer att anlita både nationella och internationella stora dj:s och till premiärhelgen spelar bland andra Eddy Cabrera och DJ Jam.

Musiken är klubbens signum. Det släpps till och med en specialskriven låt, ”Grodan theme song”, till ära för klubböppningen.

– Låten är redan signad på ett skivbolag och förväntas bli en stor poplåt internationellt, säger Alexander Pärleros.


Helena Trus
Aftonbladet


http://pns.vasteras.se/sites/ronnbyfsk/fskbilder/groda.jpg


Ny tävling - fin vinst från Vimsa dekor!

Nytt på bloggen är att jag tipsar om tävlingar som jag själv också tävlar är med och tävlar i! Denna gång är det en tävling i Nicitas blogg - http://nikital.blogg.se/2009/september/vinn-presentkort-hos-vimsadekor.html - och man kan vinna ett presentkort från Vimsadekor!

//pinkmommey♥


Jag tävlar om ett presentkort värt 400:- hos Vimsadekor i Nikitas blogg,
Tävla här du med!

En mysig helg!

I lördags var vi som sagt på bio och det blev District 9. F tyckte inte filmen var så bra då han väntade sig mer action... Mer action? Vad menar han? Bomber, jeckter, virus, utomjordingar, mördare, pang pang, jag man kan faktiskt inte beskylla den för att vara en lugn rulle!

Jag är ju en succer för science fiction filmer (vilket man kanske inte kan tro) så jag gillade den! Dessutom var den ju så spännande att jag inte kunde sitta stilla stora delar av filmen, he, he. Jag kan väll hålla med om att den inte kommer att vinna en oscars statuett men jag gillade den!

Igår så passade jag, F och lilla F på att åka till Ikea för att kitta upp oss lite! Jag fick en laptop-kudde, F fick en handdukstork, T fick en ny barnmatstol (för stora grabbar ;) ), barnen fick varsin hög badrumspalla så de slipper slå ihjäl varandra på den gamla lilla och så blev det lite ljus och annat strunt.

Självklart kom vi inte hem med det vi åkte dit för att köpa... Ett hjul till vår trasiga tv-bänk, ett gångjärn till vår trasiga skåpslucka och frotéhandukarna glömde vi bort...

Efter Ikea åkte vi till min mamma för att hämta T som varit där för att vila upp sig från sin familj. Dom hade hunnit med både bullar på Chocolat inne i Sigtuna, svampplockning, bad, målning och en massa andra roliga grejer!

Efter mormor bar det sedan av till barnens farmor och farfar på söndagmiddag! svärmor kan sin grej och vi blev bjudna på Köttfärslimpa med inlagd gurka, rårörda lingon, hericot verts, sallad, potatis och en massa god gräddsås till det! Till efterrätt var det en alldeles ljuvlig annanaspaj!

Lite senare rullade vi hem, nattade barn och som vanligt blev det en sen kväll och jobbig natt med lilla F för mig...

Åh vad jag är hungrig, nu är det ju nästan dags för lunch!
Pinkmommey♥


Stolen som t fick så att Lilla F kan få hans vita tripp trapp stol. Ville egentligen ha en svart men de var slut men jag funderar på att måla denna vit istället :)


Detta "laptop stöd" villa jag ha då jag pajjar ryggen som jag sitter idag... Vår är dock vit.


Inte den snyggaste handukstorken men den funkar för nu... Flyttar vi så vet vi ju inte hur vi vill ha det i badrummet så det är ingen idé att lägga ut flera tusen på en ny nu...

Vinn en skinnjacka!

En supertävling som jag vill tipsa om är Anni Honeys tävling där man kan vinna en skinnjacka från Chicy! Gå in på http://annihoney.blogg.se/2009/september/tavling.html och tävla vet jag!

Sov gott!
Pinkmommey♥


Min nya ögonkräm

Innan har jag bara haft ögoncreme från Biotherm och Lancome men nu testar jag denna lilla fina flarra! Hoppas den e bra :)

//Pinkmommey♥


Vilken bio tycker ni?


Bruno eller...


Sommaren med Göran eller....

http://www.somethingwicked.co.za/images/district9.jpg
District 9?

//Pinkmommey♥

Höstmys med bio!

Vilken jävla natt! Kom in i en andra andning igår kväll och kom inte isäng förens kl 24.30 och kunde väll somna nån timma senare. Vid kl 06.00 väkte min lilla solstråle lilla F mig och det betyder alltså att jag legat i sängen i 4,5 timmar!! Ja, ni läste rätt - legat - för han har vaknat en gång i halvtimman också så det blir en underbar dag idag...

Här har vi i alla fall käkat frukost och nu ligger killarna inne i barnens rum och kollar på film och jag ska snárt försöka gå och knoppa med mini. Hoppas jag kan somna, jag behöver verkligen det! Grejen är bara den att jag inte brukar känna att jag är trött denna tid på dygnet utan det brukar komma krypande på seneftermiddagen och då finnhs det ju inte en chans att få sova när man har små barn...

Vid 13 ska jag och T på kalas på leklandetFantasium på Lidingö och efter hämtar min mamma honom så att jag och F ska kunna gå på bio ikväll!! F´s mamma är så snäll som passar lilla F några timmar. Det var faktiskt 2-3 år sedan jag och F var på bio tillsammans sist, helt sjukt faktiskt... Har ingen aning om vad man ska se, kom på att jag måste in och kolla upp detta pronto!

Vi hörs!
Pinkmommey♥


Mormor med sina älskade barnbarn och sin söta lilla hund!


Helgplaner!

Vi har en massa härliga helgplaner här!

Nu närmast ska jag ut på en lite utflykt med T, hans kompis och hans kompis mamma. Senare ikväll kommer en av miona bästa vänner M hoit på middag och fredagsmys!

Imorgon är det barnkalas på dan och sen ska T hem till mormor i Sigtuna och stanna över natten. Då ska jag och F passa på att gå på bio så farmor kommer hit och passar lilla F!

På söndag ska vi hitta på något mysigt på dan och på kvällen är det söndagmiddag hos mina svärföräldrar!

Nu måste jag gå men jag bloggar mer ikväll :)

Pinkmommey♥


Jag har just badat och lagt på lite make för första gången på flera dar!


Utöver slappning och tvätt så har jag även hunnit måla naglarna :)


Nu sticker jag till Fältan!


Namnnappen

Jag har precis varit inne på "Namnnappen" och beställt lite nappar till mini! Det är super att ha, speciellt på dagis och liknande ställen! Bara denna vecka har vi "förlorat" 5 nappar på dagis! Vart tar de vägen?? Fem nappar i veckan blir minst hundra kronor, alltså nästan 5000:- per år och då finns det ju roligare grejer att göra för pengarna ;)

http://namnnappen.se

Pinkmommey♥

http://www.namnnappen.se/Pictures/frederik_2.jpg

Tävling hos Tant Ulrika!

Hej bloggisar!

Var inne hos Tant Ulrika och såg denna tävling! Vore det inte kul att vinna ett hemligt paket till hösten så säg?! In och tävla ni med!

//Pinkmommey♥

"Jag vill vinna ett hemligt paket från Gangstar ~ för världens coolaste kids till ett värde av 300kr hos Tant Ulrika"

Ny ryggsäck till lilla F och fina T!

Jag behöver nya ryggor till kidsen som de kan ha på dagisutflykterna. Älskar dessa färgglada "Minikånkarna" men kanske inte så roliga för kidsen? Annat var det när jag var yngre och var en sådan snobb... Jag bara fnös åt dem som hade dessa (skäms)! En gul och en blå skulle jag nog vilja ha?!

Vad tycker ni?

Pinkmommey♥

Här är coolaste ryggsäckarna för skolstarten


Helg!

Hej! Nu har jag varit sådär dålig igen... Jag verkar vara en varannandag bloggare. Ena dan bloggar jag jätte mycket och nästa inget... Jag är ledsen för det! Hoppas jag bloggar mer idag då ;)

Igår så ringde min svägerska och vi pratade lite och jag berättade att jag kände mig så svag och trött och inte orkade göra nått. dessutom sa jag att det kändes som om jag fått  reumatism och att jag var förkyld med hosta. Då sa hon att hon trodde att jag hade svininfluensan!! Jag - SVINIS! Jag sa att hon måste skämta men hon sa bara att det var jätte vanligt och att det inte är farligare än den "vanliga" influensan och att jag kunde kalla den "den nya influensan" istället.

Jag vet inte jag, ska man verkligen inte må sämre än vad jag gör?? Men hon vet väll, hon är ju faktiskt sjuksköterska... Men man ska väll inte gå och snacka om man faktiskt inte gjort en riktig provtagning. Jag kan ju faktiskt må såhär för att jag är förkyld, bara äter en massa skit och aldrig rör på mig ;)

Efter en hel del tvättande och en hel del slappande så gick jag ner till Fältan när vår städerska kom. Jag passade på att gölra lite ärenden som att gå på banken, jag hämtade ut mitt lilla paket på Polarn & pyret och så åt jag lunch på Thelins.

När det var dax att hämta barnen så blev det lite lek och middag. Efter middagen upptäkte vi att klockan bara var 18 så vi åkte ner till "Pasta- och Glasshuset" och åt efterrätt där och sedan gick vi till lekparken och hade roligt!

Jag gick och la mig tidigt i och med att jag känner som jag gör...

Idag har vi hunnit med de vanliga morgonbestyren och sedan har jag lämnat kidsen på dagis. Nu ska jag bara blogga lite, lägga in en herrans massa kläder (jag har gått igenom barnens alla vinterkläder och tvättat alla overaller, mössor, halsdukar, vantar, långkalsonger, vinterjackor och annat jox) och i eftermiddag ska jag, T, en kompis till T och hans mamma gå till Fältan och köpa presenter till helgens kalas.

Ikväll blir det självklart fredagsmys med massa god mat, godis och film!

Hoppas ni har en skön fredag och att ni får en underbar helg!
Pinkmommey♥


Skurkarna äter frukost!

En om dan gör kroppen glad!

Barnen äter multivitaminer varje dag för att få i sig allt de behöver. Förut har vi alltid handlat dem från Apoteket där man kan plocka sina smaker själv i en kartong. Denna gång var de slut så jag gick till Hälsokostaffären i Fältan istället och köpte dessa.

De är så söta men enligt mig och barnen inte lika goda som Apotekets.

Ha en bra dag!
Pinkmommey♥


Idol & Bachelorette....

...samtidigt, agh! Ja, ja, jag får banda en kanal!

Pinkmommey♥




Gott och kul till barnen!


Dessa två pastasorter - Cars och Nalle Puh - säljs bla på Ica Maxi och är både goda och roliga att äta för barnen! För små prinsessor finns det också prinsesspasta! Kostar ca 12:- st.

Ny vinteroverall!


299:- på Ica Maxi! Vattentät, vindtät och varm!


Färgen är inte jättekul men helt ok overall att ha på dagis!


Gratis hudvårdskit från Cliniderm

I senaste numret av Mama får man ett gratis hudvårdskit från Cliniderm! Ta bara med kupongen till Polarn & Pyret och hoppas att det finns några kvar. I och för sig så måste man köpa Mama men det är ju bara ett + tycker jag ;)

Pinkmommey♥




Vad gör man inte för att barnen ska äta frukost...

God morgon!

Här skiner solen och det är en underbar morgon med strålande sol! Frukost, fixning av barn och dagislämning är avklarat och dessutom har jag och F har även hunnit med att läsa morgontidningen ute i solstolarna sippandes varsin latte!

Idag är det heldagsutflykt för F på dagis. De ska till 4H gården vid Stora skuggan och alla har med sig egen lunch. Självklart ville alla barn ha med sig pannkakor men inte lilla F inte... Nej svart spagetti och strimlad skinka med en massa grönsaker - det är min pojke det :) Hoppas de får en underbar dag - de kunde ju inte ha fått bättre väder!

I och med att "stora gruppen" på dagis är på utflykt så betyder det att alla små barn är kvar ensamma på dagis. Det tycker jag är riktigt skönt för lilla F som har sin 3:e riktiga dag där - han kan behöva lite lugn och ro!

Mina planer för dagen är lite disk, tvätt, ett härligt bad, lite pappersarbete och röja lite härhemma... Inte så kul kanske men det är så jag vill ha det just nu. Resten av veckan bjuder dock på lite roligare saker!

Önskar dig en superdag i solen!
Pinkmommey♥


Dessa "flingor" köpte vi på Ica Maxi. Marshmallows - vad gör man inte för att få barnen att äta ;)

Mammamys!


Kvällslektyr!


Kvällssnask!

Oops idag har jag STORhandlat...

Det brukar gå helt ok för mig om jag är ensam och handlar och likaså med F när han är ensam men när vi två är tillsammans utan barn på en stormarknad...

*blink* Pinkmommey♥


Välfyllt kylskåp är härligt! Frysen ser likadan ut, jag fick knappt igen dörren...


Vi har dessutom 3 STOOORA lådor fyllda med torrvaror.


Lååångt kvitto, hi, hi.


Oops...

Nu IDOL!!

http://4.bp.blogspot.com/_FuvbAOQM4xM/Scznw1vi6ZI/AAAAAAAAGe0/bfVPCiXEadQ/s400/P3270041.JPG

http://www.dn.se/polopoly_fs/1.780507!image/4146578672.jpg

Svininfluensan = depopulation

En av bloggarna jag följer är Alex Schulmans blogg (http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen), Att vara Charlie Schulmans pappa!


Igår skrev han om en tjej som gjort ett inlägg i hans blogg om svininfluensan och att den skulle vara "framtagen" som ett försök till depopulation! Jag fnissade lite för mig själv och lite senare på dagen tog jag upp detta absurda med min kille. Då jag går och är lite rädd för svininfluensan så fnyser han bara åt den och tycker jag är löjlig... Men när jag tog upp det här med inlägget om depopulationen med honom så sa han att det hade han också hört!!

Att det skulle vara Bill Gates och grabbarna som framkallat detta virus för att få ner jordens befolkning från 9 miljarder till bara 500 000 000 personer. Jag frågade varför de skulle vilja det och det var för att det bara ska finnas eliten kvar - de starka, intelligenta befolkningen - resten ska dö ut...

Detta låter ju helt ABSURT! Vad tror ni?

Pinkmommey♥

http://dyslexiavictoria.files.wordpress.com/2009/06/bill-gates.jpg
E Bill hjärnan bakom allt ;)

Måndag försvann...

Dagarna de går och går efter varandra, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag söndag. Måndag försvann! Måndag, måndag kom tillbaks annars fattas det en dag, måndag, måndag kom tillbaks, tack ska du ha... Trallala...

Just så känns det, igår måndag försvann. Jag var så himla trött efter helgens bestyr med kalaset som hade tagit varje vaken sekund av mig så jag orkade inte göra något. Dessutom har ju jag varit sjuk i helgen men klarat mig pga mina australiensiska tabletter ;) På riktigt satt jag och bloggade mellan 9.30 och 13.30... Sen gjorde jag inte mycket mer...

Vid tre gick jag och f för att hämta barnen från dagis och åka och storhandla. Tyvärr hade lilla F hade bara sovit 45 minuter och var alldeles slut och T ville bara hem till sina nya leksaker så det blev inget. Istället la jag mig och sov med med mini i 2 timmar!

Dagen höjdpunkt blev middagen som F lagade - grillad kyklingfilé, hallomi, rostade grönsaker i ugn och chilibearnese!

Sen blev det bara ett par timmar i soffan innan det var dax att knoppa igen... Jag hoppas verkligen att denna dagen bjuder på lite mer omväxling men ibland måste man ju bara få ha sådana dagar. Vad jag vet blir det i alla fall storhandling och sen lekdate på eftermiddagen!

Ha en skön dag!
Pinkmommey♥

http://www.aveducation.se/pictures/ica_maxi_nacka_logo.gif

Stockholms auktionsverk Fashion!



Auktion 22 september kl 18, Nybrogatan 32
Visning 18-22 september
Vardag kl 11-18, helg 11-16

För mer information: Tel 08-453 67 50
E-post [email protected]
Kontaktperson Beata af Donner

Den 22 september är det mode-auktion på Stockholms auktionsverk och en massa fina saker ska säljas! Nedan kan ni se några av sakerna som jag skulle budat på om jag hade haft chansen!

//Pinkmommey♥


Klänning - Christian Joss


Cocktailklänning - Christian Dior. Hur söt!


Jacka - Chanel. Vill ha!

Fina presenter!


Riddare!


En massa fint lego att bygga!


Rorryspel! Rorry hör till favoriterna.


Carspussel! Som ni vet är Cars DEN STÖRSTA Favoriten.


Fina böcker! Älskar att få böcker då det blir massor med sagor varje kväll!


Cd-bok och film!


Batmandräkt!


Har ni sett vilka söta dinosar!


Bilar kan man inte få för många av tycker T!

Tack snälla alla söta bran och föräldrar för era fina presenter!

//Pinkmommey♥

Kalaskompisar!


T in action med sin fina kompis I!


En massa barn slänger i sig glass och allehanda godsaker!


Nu blir det lekar!


T´s kompisar är mycket engagerade i presentöppningen!


Kalaset är på väg att ta slut och F får sig äntligen en kopp kaffe.


Snygg gris jag ritade va, ha, ha! Ser mer ut som en oxe... Våra sötaste vänner A-C och E ska hem men det är ju inget kul att gå hem från kalas...


Det var många prinsessor på kalaset ;) Killarna brydde sig inte lika mycket om sina kläder... Kanske en t-shirt med tryck från Cars eller Spindelmannen  men annars är det bekvämlighet man går efter, hi, hi.


Cowboys fanns det också på vårt kalas! J hade fin födelsedagströja dagen till ära. Fyra ljus hade den, precis så många år T fyllde!


Batman-dräkten var en hit!


Mina älsklingskillar går igenom alla pressingar!

T´s kalas del 2!

Jaha, T´s kalas var super!!

Lilla F var hos farmor och farfar och T och F höll sig borta ett par timmar så jag fick förbereda.

Sen droppade barn på barn in och innom en kvart var här fullt ös! efter en haltimma var det dax för tårta, bullar, kakor och cupcakes! Tårtan var formad som ett tåg med godis, rån, kakor och rulltårta och till det serverades strössel i alla dess former, kola- och chokladsås!

Som vanligt på kalas så satt barnen till bords i bara några minuter, he, he - de har alldeles för kul för att sitta stilla!

När f och jag hade röjt klart sörjan som rann längst bordsbenen så var det dax för lekar. Först var det "Sätta sig sist" som jag själv lekte på lekis när jag var liten. T hade valt låt - självklart Lady Gagas "Poker face"!
Barnen skulle dansa när det var musik och sätta sig så snabbt som möjligt när musiken stoppades. Den som satte sig sist åkte ut. Och så fortsätter det tills det bara är en kvar och han eller hon blir vinnaren!

För att ingen skulle bli ledsen att åka ut så fick man ett godishalsband när man åkte ut. Detta resulterade i att alla VILLE åka ut, hi, hi.

Efter "Sätta sig sist" blev det "Sätta knorren på grisen". Jag hade målat en gris på T´s stafli och barnen fick en ögonbindel, snurrades några varv och fick en penna i sin hand. De skulle sätta ett kryss närmast knorren. L hade en genomskinlig ögonbindel visade det sig så hon vann!

Nu var det dax för presentöppning och på de andra kalasen har man gjort en lek av det där man ska snurra flaskan och jag utvecklade den leken lite så att det blev en lottodragning! Jag hade skrivit alla barnens namn på lappar som barnen fick dra och det namnet som kom upp fick ge sin present till T. På så sätt blir allt rättvist och det blir inget tjaft - dessutom får barnen som ger bort presenterna känna sig engagerade.

Tiden bara sprang iväg så det var bara att köra på fiskdammen direkt när presentöppningen var klar. Som vanligt var det fiskdamm i min garderob och påsen innehöll smågodis, tablettaskar och små leksaker som jojos, studsbollar och annat kul!

När kalaset var slut så var vi också det! F tog ett snabbt beslut om att hämtmat från Sabai Song passade utmärkt och så fick det bli!

Mera bilder kommer lite senare. Nu lunch!
Pinkmommey♥


Mums! Gingerwok, Chicken in a basket och Pad Thai!


T´s 4-årskalas!

Som vanligt var jag sååå dålig på att ta kort innan och under kalaset... Det  var så mycket att göra så jag glömde bort som alltid. Jag sa självklat till F att påminna mig men han glömde ju också i och att med att han hade fullt upp... Därför finns det inga kort på alla förberedelser eller när det är klart och fint innan gästerna kommer :( Extra tråkigt i och med att jag verkligen lägger ner tid på att få det fint...

Ja, ja, några bilder finns men de är inte helt super i och med att jag och F var lekledare/servitörer/städare och hade fullt upp varje sekund på kalaset!


Dukningen! Cars av allt så klart om T får välja :)


En cupcake! Jag gjorde dem med grön och blå glasyr och som topping hade jag djurgodisar!


Ballonger, girlanger och dekal (Happy Birthday) också i Cars-tema. Ingen bra och fin bild då jag tog den efter kalaset...


Självklart fanns det godsaker till föräldrarna också!

Ballongerna i taket ovanför lek/dansgolvet.


Den enda bilden jag har på glasstårtan/tågtårtan :( Dessutom ser jag gravid ut i min tunika...

Morgon

Morgon på er!

Nu sitter jag här framför datorn med tv´n på i bakgrunden och det är annars helt tyst i lägenheten - båda barnen är på dagis en hel dag för första gången!! Hoppas det ska gå bra men det ska det väll?! Förutom att mini har lite jobbig hosta när han ska sova så mår de bra.

Idag ska jag fixa lite pappersarbete, städa det som är kvar efter kalaset och sen ska jag vila! Det behövs verkligen! Jag är typ bakis av alla bullar och annat gott igår, he, he. Dessutom har jag nästan träningvärk av alla lekar och är lite mörbultad då jag verkar ha slagit mig både här och där igår...

Nu ska jag tydligen resa på rumpan för att hjälpa till att flytta lite möbler...

tjip så länge!
pinkmommey♥


Jag har gjort om på barnens rum , kommer mer sen.

Year book your self!

Go kväll!

Jag är alldeles för trött för att skriva ett långt inlägg och dessutom så är kameran död så ett längre inlägg om dagens kalas mm kommer imorgon. Dock måste jag bara få rekommendera en rolig hemsida - www.yearbookyourself.com! Man kan sitta där en lång stund och bara fåna sig och skratta, hi, hi!

Sov gott!
Pinkmommey♥


Två inte helt smickrande bilder på mig... Jag kissar nästan på mig av skratt varje gång jag ser dessa, ha, ha!! Så fula!

Kalasdax!

God morgon på er söta läsare!

Idag är det kalasdax men innan dess är det massor som ska fixas!

Jag och lilla F är lite förkylda men inte mer än att vi klarar av det och dessutom så tvingar F i mig en massa australiensiska piller för att jag ska hålla mig frisk...

Jag och lilla F vaknade av en hostatack runt 7.45 och F och T sover fortfarande. Jag har faktiskt sån tur att jag typ måste väcka mina barn på morgonen runt 8-tiden för att vi ska hinna till dagis!!

Nu ska vi snart i alla fall käka frukost här och sen förbereda för kalaslekarna. Efter det tror jag att alla får bada innan det är dax för minis nap medan resten av killarna hittar på nått kul när jag dukar och fixar fint här hemma.

Vid 14 kommer farmor och farfar och hämtar lilla F (så att vi slipper se efter honom under kalaset) och då kommer T och F tillbaks igen. Medans de tar det lungt och gör sig i ordning ska jag lägga på frostingen på cupcakesen och göra glasstårtan bla.

Säkert hinner jag inte blogga förens ikväll men jag hoppas jag orkar "titta in" då.

Pinkmommey♥

http://1.bp.blogspot.com/_blbJPI7c_6U/RkyFFgmMP4I/AAAAAAAAA84/SmzPm-O8sZ4/s400/20070112+434.jpg
Denna tårta blir det idag!

Fix och trix och allt därtill

Hej!

Idag så har vi ätit en långfrukost och efter det så tog F barnen och gick till parken medans jag möblerade om i barnens rum! Dels för att vi ska ha kalas på söndag med en massa barn som behöver en massa plats att leka på men också dels för att det blir så mycket bättre så här - inte snyggare kanske men som sagt bättre!

När killarna kom hem blev det sen lunch och efter det skulle lilla F sova så F hängde på honom medans jag och T såg den långa resan.

Sen var det dax att forsätte med dagisförberedelserna så F gick ut och klippte gräset medans jag och barnen blåste ballonger för allt vad våra lungor orkade... Ca 30 stycken orkade vi idag och får ta resten imorgon. Jag har satt upp ballonger i hela taket i vardagsrummet i och med att det är det rummet lekarna ska vara i, det blev faktiskt riktigt bra!

Jag har även hunnit med att dammsuga, ställa undan lite möbler och leksaker och förberett för fiskdammen!

Till slut blev i alla fall T så uttråkad så han visade sig från sin allra bästa sida (not) och svor, skrek, slängde i dörrar så T var tvungen att ta med honom ut på rastning... Då passade jag på at gå till svärmor med lite tidningar så att mini också fick ha lite kul.

Nu är det snart dax för middag här så vi hörs igen lite senare!
Pinkmommey♥



Åh nej, håller på att bli förkyld...

Känner att jag har lite ont i halsen och känner mig konstig på nått sätt i näsan... Tror jag håller på att bli förkyld! Och jag som ska ha kalas för ca 40 personer på söndag!! Med allt vad det innebär, bakning, städning, fixning, ha kalaset och städa därefter...

Nu är frågan bara vad för sorts förkyld jag håller på att bli, vanlig förkyld, halsflussen från min son eller svininfluensan?

Sitter i alla fall här och dricker Bearocka, c-vitamin, äter esperetox och alvedon och får hoppas på det bästa!

Några bra tips så att man kan hoppas att det inte bryter ut?

Ha en bra natt!
Pinkmommey♥

http://4.bp.blogspot.com/_3p6esoisGnA/SeNh_GUy_UI/AAAAAAAAAD4/eRvGAKI9Xio/s320/f%25C3%25B6rkyld.jpg

Dagisfotografering!

Jaha, nu vare snart helg igen :)

Barnen är på dagis och jag har som vanligt haft mina timmar på morgonen med plock, disk, tvätt och annat nödvändigt. Det kan låta tråkigt men för en städnarkoman och perfektionist som mig så känns det bra! det är klart at jag skulle välja och till exempel, sova, fika, shoppa eller något annat kul om jag kunde det men nu har jag ingen betjänt här hemma som gör jobbet åt mig så då är det helt enkelt upp till mig!

Det är en sak att behöva göra alla de där sakerna när barnen står och drar i en, då är det inte KUL... Men i min egen lilla värld, helt för mig själv på mornarna är det helt ok!

Idag är det annars bla dagisfotografering som står på schemat! Jag ska dit vid 12.30 och fixa håren på mina småknoddar som annars ser ut som Gustav Vasa och en snaggad buse... dessutom ska lilla F få sig lite consealer på alla sina skrapsår i ansiketet som han fick igår, hi, hi.

Annars håller jag som bäst på att fixa inför kalaset som är på söndag - lånar ihop möbler, bakar, skriver lotter, kollar musik mm

Nu ska jag laga nått gott till lunch, vi "ses" sen!
Pinkmomey♥

http://lrk.lsh.se/Regentl%C3%A4ngden/Sve/Regenter/Bilder/GustavVasaBeskuren~__H.jpg
Mini ser ut som Vasa fast utan skägget, hi, hi.

Normal - javisst men är bilden ändå inte lite fel?

Tjejen nedan är modell och heter Lizzie Miller och hon är anledningen till septembernummret av Glamour snart är det bäst säljande genom tiderna!! Och det därför att hon visar upp sin helt normala kropp i bara mässingen.

Okej att kroppen är normal i mina ögon sett men ändå måste hon u vara en plus size modell? Och dessutom - är inte huvudet pyttelitet? Det måste ju bara vara något fel på bilden!

Pinkmommey♥



Skönt att någon vågar visa upp sig så som vi "riktiga" kvinnor ser ut med skavanker, lår och utan retuchering!

Med huvudet före...

Idag har det varit storstädning här - sååå skönt!

Efter blev det lunch från Delantina och sen var det dax för f att dra iväg på ett möte. På samma gång var det dax för mig och lilla F att hämta T på dagis.

På vägen hem så sprang lilla F ifrån mig för att gå till T som hade gått i förväg... Grejen är bara den att T är fyra år och tagit en trapp dit han skulle och lilla F är 1 och sprang istället mot en mur...

Mycket riktigt - han föll ca en halvmeter minst med huvudet före rakt ner i stenläggningen... Jag skrek rakt ut och sprang gråtandes med honom i mina armar hem (det var bara ca 10 meter då vi var precis bredvid dagis!).

Innan vi ens hunnit hem hade lilla F typ  slutat gråta och en stor bula började växa fram... Dessutom hade han en massa skrapsår i ansiktet så han såg helt röjd ut...

I alla fall så verkade han vara helt ok igen efter en glass men jag blev så rädd att jag ringde både mamma och Vårdguiden och det verkade bara som om mini hade haft sån tur! Nu ska jag bara väcka honom varannan timma inatt och se att allt är ok...

om man ska vara ytlig (men självklart är jag också tacksam att inget allvarligt hände) så var det väldigt olägligt då pojkarna har dagisfotografering imorgon ;)

Dock kanske det inte gör något då fotografiet verkligen kommer att visa vem han är (busis) och man kommer att minnas det om ett par år när man tittar på fotot :)

Sedan dess har T dessutom hunnit med att ta sönder våran bokhylla och F har satt ihop motorcykeln till kidsen som de lyriskt åker runt på och ger svarta märken på alla golven, härligt va?!

Vid middagstid var jag bara tvungen att komma hemmifrån så jag åkte till Prisextra och köpte det sista inför kalaset - glass, kakor, bullar och en himla massa godis!!

Pinkmommey♥



Mina små sötnosar på sina motorcyklar!

Berns, East och kaos!

Igår så var ju lilla T hemma från dagis som de senaste dagarna och vi gjorde mest ingenting på förmiddagen förutom att fixa en tvätt eller två och andra tråkiga saker...

När jag hämtade lilla F på dagis så åkte T och F för att byta motorcyklarna som inte funkade... Även fast motorcyklarna i sig inte är särskillt dyra så blir slutnotan betydligt dyrare... Biltema där de är köpta ligger nämligen på Värmdö!! Alltså så har det blivit 2 rundor tur och retur till Värmdö i rena bensinpengar också... Och då med våran Jeep Hemi... Ja, ja, ungarna älskar dem...

Vid 15 kom min mamma till mig då det var henne jag bjudit med på Bernsgrejen. Tyvärr var lilla F så trött efter dagis och alldeles för lite sömn att han bara grät, han kunde inte ens stå rakt...
Jag hade inte valt kläder för kvällen, jag var oduschad och håret var ett fågelbo av alla tovor! Kan säga att det inte var helt lätt att göra iordning sig då... Dessutom märkte jag att visningen började 30 minuter tidigare än jag trott och då var det bara en kvart kvar till insläpp, hjälp!

Ja det var bara att slänga på sig nått jag gillade, lägga en snabb make (vilket var tråkigt när man just ska på en SMINK-visning) och ringa en taxi...

Jag var lite orolig för att vi skulle vara för nerklädda då "bloggtjejerna (Blondinbella och Kenza o gänget)" skulle ha cocktailklänningar på sig... Dock tänkte jag att de säkert var bjudna på nån drink eller liknande efteråt och så var mycket väl fallet!


Det visade sig när vi kom att vi inte alls var nerklädda, snarare tvärtom!! Vilken skara blandning på människor!! Vissa såg inte kloka ut, vissa hade klätt upp sig till tänderna (skratt) och vissa såg verkligen inte ut att höra hemma där...



Själv valde jag ett säkert kort - skinnbrallor från H&M, topp med jätterosett från BY Marlene Birgers senaste kollektion (som är dedikerad Chanel), löstsittande paljettkofta, heels och klassisk chanelväska!



När man kom till Berns var det världens kö men det gick ganska snabbt men vi blev besvikna när vi väl kom in... Man skulle stå upp!! Kul i högklackat...



Visningen får både ros och ris av mig. Musiken var jätte bra och podiet med utsmyckningen/inredningen likaså! Håruppsättningarna på modellerna var fantastiska! Dock var kläderna som var "specialuppsydda" för just denna kväll gräsliga... En del klänningar var helt ok men tygerna var sååå billiga... De såg ut som tygerna som dockkläder är gjorda av eller billiga soff- och gardintyger...

Många av modellerna såg inte ut som modeller... Och en av tjejerna var deffinitivt för smal - hon såg sjuk ut och det är absolut inte ok tycker jag! Dessutom var det en himla snubbelfest på dem, hi, hi! Jag tror inte det var fler än tre eller kanske fyra av de säkert 20 modellerna som inte snubblade ;)

Efter visningen fick man sen en liten goodiebag innehållandes lite produktprover, en tidning, en cd-skiva och lite mer!

Visningen var redan slut vid 18.30 så då bestämde vi oss för att gå till East och äta en smarrig middag! mamma hade inte varit där på 10 år och blev mycket glatt överraskad av maten! Vi drack och åt gott och efter middagen tog vi bussen hem och jag ver hemma redan vid 21.30 - SKÖNT!



Nu ska jag gå ner på cafét på hörnan och köpa med mig en sallad hem sen ska jag hämta mini på dagis!
Pinkmommey♥

(visningsbilder lånade från stureplan.se)

Trött

Orkar tyvärr inte skriva om kvällen då jag snart somnar men jag kan säga att jag har haft en trevlig kväll med mamma även om inte Berns var hellyckat...

Sov gott!
Pinkmommey♥


Bild tagen med webkameran i soffan i ett mörkt vardagsrum på en sjukt trött mammis.

Make up store på Berns!

För någon vecka sedan var jag med i en tävling hos Blondinbella och jag vann! Priset var att få gå på Make up modevisning på Berns som Make up store håller i!! Dessutom kommer det att vara specialframtagna kläder till modellerna och Björn Axén står för frisyrerna! Sist men inte minst så ska det vara liveframträdanden i form av musik!

Man får ta med en vän och jag tar med mamma! Efter eventet hoppas jag på att mamma ska bjuda mig på middag på nån härlig restaurent ;)

Pinkmommey♥

http://www.helloandfriends.se/images/MAKE_UP_STORE/f4faab6e27baec7d1adb5151a1cd3648MUS3.jpg

Sex and the city 2!

Åh vad kul att det kommer en uppföljare! Nu kan man se fram emot en helmysig tjejkväll när den är släppt!

Pinkmommey♥

http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2009/02/sex-and-the-city-2-movie-confirmed.jpg

Mitt i veckan!

God morgon!

Inatt har jag sovit som en prinsessa och alla andra i familjen också verkar det som!!

Hela familjen har ätit frukost och lilla F är lämnad på dagis där han även ska sova för första gången idag och jag ska inte hämta honom förens klockan 13.30!

T och F sitter och kollar på tv och jag tar hand om alla tvätt just nu (och bloggar i smyg då förståss, hi, hi).

Idag ska vi annars montera små motorcyklar åt grabbarna, föra över alla bilder från datorn till lilla bloggdatorn och fixa lite jobbgrejer.

Ha en fin dag!
Pinkmommey♥


Lilla F när han låg i min mage!

Jippie!

Åh vad glad jag är! Vi har fått T att ta sin medicin! All oro och all maktlöshet jag hade och kände är nu nästan borta!!

Till på köpet har T dessutom ätit jättebra idag!! Alltså ska jag försöka sluta tänka på detta med om han inte matvägrar igen vill säga...

Till frukost blev det ett ägg, knäckemacka med massa smör,blåbär och juice! Till lunch i och för sig bara en halv korv men två portioner makaroner och en massa ärtor! Till middag tre fiskpinnar, en massa ris, morötter, blomkål, brockoli och ärtor! Dessutom lite godis som belöning för medicinen! SKÖNT!

Det visade sig i alla fall att medicinen som vi fick denn gång inte smakade så illa alls! Dessutom så sa jag som det var -att endera valde han att den själv eller så var pappa och mamma tvugna att tvinga honom och det skulle förmodligen både vara tråkigt och kanske göra ont. Han valde att streta emot lite men sen var han duktig och lät mig spruta in panicillin i munnen på honom med en liten doseringsspruta medans han svalde!

På en gång sa han att det var gott och att det redan kändes bättre! Sötis då! Både F och jag dansade en glädjedans och lillebror klappade händerna, hi, hi! Vi hade haft så mycket spänningar i familjen tack vare detta och nu kändes det som om man äntligen kunde slapna av. Hoppas bara att det fortsätter likadant imorgon!

Nu är F på möte hos min pappa och jag har just nattat båda barnen. Inget bra på tv´n ikväll så det blir väll datorn. Dock är den sååå trög ikväll men det beror väll på att den börjar bli så full...

Pinkmommey♥

Visa stor bild
Då T var så duktig fick han en liten present! Vi hade en sen innan men den är trasig och barnen älskar den.

Fan vad allt är jobbigt!

Ja, precis som jag skrev ovan - fan vad allt är jobbigt just nu! För andra som vi känner som också har haft det jobbigt så verkar det vända för en efter en men för oss blir det bara värre...

T är ju sjuk och först fick vi vanligt flytande penicillin (Kåvepenin) och vi bönade o bad, mustade, förklarade, hotade och tvingade men det gick inte!! Mycket gråt, skrik, panik och ångest blev det istället...

Sedan ringde jag till sjukhuset igen och fick ett nytt recept på penicillin på tablett (också Kåvepenin) och jag försökte först med att han skulle få svälja den men det gick inte då han ladrig svalt tabletter och istället blev jag tipsad om att krossa den och blanda den i typ hallonsylt men då spelades scenen från tidigare på dagen upp ännu en gång...

På kvällen skulle jag försöka en tredje gång och nu la jag den lilla tabletten i en bit muffin men allt blev bara skitjobbigt och vi båda grät osv...

Tyvärr är det så att han måste äta medicinen då det annars kan leda till körtelfeber och hjärtfel mm!! Nu säger alla att det är bara att en får hålla i honom och den andra tvinga hur ledsen, rätt och ont det än gör :( Stackars honom, det värker i mitt hjärta...

Efter att ha pratat med Vårdguiden igårkväll så försökte jag sova och till slut somnade jag men vaknade såklart runt 03.00 och kunde inte somna om då jag var så orolig att jag hade jätteont i magen och mådde illa...

Somnade tillslut igen och vaknade bredvid min lilla raring.

Imorse försökte vi med en ny strategi och skickade lillen till farmor/svärmor mitt över gården för att se om hon kunde få i honom medicinen? En halv tablett men tyvärr inte mer...

Nu är T och F på apoteket ännu en gång för att hämta ut recept nummer 3.. Det ska tydligen inte smaka lika illa och är åter igen i flytande form... Alltså kommer vi från och med nu köra tvångsgrejen - ska bli så jobbigt... Hoppas som en av hans fröknar sa att han kommer kanske inte orka kämpa imot i mer än ett par dagar sen ger hann upp...

På vägen hem ska de köpa en motorcyckel (barnvariant i plast) till honom också som plåster på såren.

Pinkmommey♥


Så här cool var T igår när han skulle till doktorn! Morbror och morfar brukar kitta upp honom med "ferrarikläder"!

RSS 2.0