Kunglig förlovning!

Så var det då äntligen dax för Victoria och Daniel att förlova sig!
Inte för att jag känner dem, har bara träffat henne ett par gånger men konstigt nog är jag verkligen glad för deras skull! Efter 7 år tillsammans så känner man att det är deras tur! Och vad roligt då blir det förmodligen bröllop i sommar! Och sen om de vill, kan och har tur så kanske de får en liten bebbe!

kul för Viktoria då nästan alla hennes vänner är gifta och har barn. Jag menar då inte för att hon är prinsessa utanför att då har man så mycket mer gemensamt i livet att dela.

När sen de är förlovade får ju både Philip och Madeleine komma efter och det är ju kul för dem som annars inte får förlova sig.

Ser fram emot bröllop med allt vad det innebär för Stockholm!

Fakta om kungliga bröllop:

ci Alla svenska kungligheter i Stockholm har gift sig i Storkyrkan i Gamla stan. Kungens och drottning Silvias bröllop ägde rum där 1976. Alternativet skulle möjligtvis vara Slottskyrkan.
ci Mamma Silvia charmade hela svenska folket och var klädd i en elegant, benvit klänning från Dior, ett diadem med kaméer och en brudbukett av vita orkidéer när hon gifte sig. Självklart kommer Victoria att vara lika fint klädd vid sitt bröllop.
ci Vid väninnan Caroline Dinkelspiels bröllop i juni 2003 var Victoria tärna i juni. Josephine Genetay och Caroline Kreuger skulle också vara tänkbara tärnor.
ci När kungen och Silvia gifte sig 19 juni 1976 såg 500 miljoner människor tv-sändningarna från vigseln. Victorias bröllop kommer självklart direktsändas i TV och följas av en stor del av den svenska befolkningen.


Pinkmommey

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0