Kungsberget, Skåne, Sälen och Gotland!

Åh, vad skönt, nu är det planerat och bokat! Har inte varit borta så mycket sedan vi fick minstingen - kollik, lättväkt, arbetslösa, tvåbarnschock, jul, sjuka mm, mm, mm...
Men nu så har vi bokat lite roliga grejer! Om en vecka åker vi till kungsberget med våra vänner och ska åka skidor och bo i en mysig stuga! I påsk ska vi åka till Sälen för lite skidåkning och förhoppningsvis några stålar sol - tror att vi ska på på Skilodge då!

Sen har vi även bokat hus i skåne tills i sommar! Samma hus som förra året som vi förhoppningsvis kan få hyra i tre veckor. Huset ligger i Rammsjö Strand, strax utanför Torekov och det passar oss perfekt! Vi får vara i fred samtidigt som vi kan åka in och käka lite middag, ha nån utgång i Båstad, hänga med alla våra vänner som också är nera över sommaren!!
Sist men inte minst ska vi nog hyra ett hus på Gotland en vecka! Vi var där förrförra sommaren och jag älskade det, dock inte Visby... Kan säkert vara kul om man är där för att parta! Hyr vi inte på Gotland ska vi försöka få tag i ett hus i skärgården i och med att vårt älskade landställe är sålt... Det blir första sommaren i mitt liv jag inte har ett landställe att åka till :(
Funderar på typ Sandhamn, Möja eller Norra Stafsudda, mysiga ställen! Nån som har nått tips? Tips på ställen på Gotland önskas också!

Ser fram emot varmare tider!
Pinkmommey


Skilodge, Lindvallen!


Huset i skåne sett ifrån vattnet.


Havet med strandprommenaden och badbryggorna nedanför huset!


Huset på Gotland som vi har hyrt - kossorna trippar på andra sidan staketet!


Mums, alltid gott och trevligt med lunch på Värdshuset på Sandhamn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0