Mina små hjärtan

För ett par månader sedan så visade en av mina bästa kompisar "mrs c" mig sina söta armband med små hjärtan på med sina barns namn. De var olikfärgade band med varsitt rödguld hjärta med barnens namn i vanlig stil. Jag blev alldeles såld men kände att jag inte riktigt hade råd att lägga mina småsmulor till mammapengar på dessa små guldkorn.

När julen närmade sig och F (min sambo) frågade vad jag önskade mig så berättade jag om armbanden. Han sa dock direkt att det inte var intressant då han har köpt sååå många armband till mig och jag aldrig använder dem... Jag förstår honom precis, för han har helt rätt!
Jag har fått armband från klassiska Tiffanys, pärlor från Kaplands, ett berlockarmband med speciellt utvalda berlocker (Eiffeltornet, en sko, hyllning till en mor mfl) och mååånga andra armband. Jag älskar dem alla men är ovan att ha armband som hänger o slänger, klingar och slår i saker - det är väll en vanesak? Jag har min klocka, min förlovningsring och mina stenar i öronen varje dag, utan dem känner jag mig naken.

När julafton kom så hade F i alla fall varit och köpt det söta armbandet!! Han hade valt silverhjärtan (istället för rött guld), rosa armband (he knows me!) och mina små änglars namn i skrivstil! Jag blev så glad, han är världens bästa ibland! Och detta armband har jag använt nästan varje dag sedan jag fick det! Jag blir påminnd om mina småkillar varje gång jag ser armbandet och det är heeela tiden och det är underbart!

Men nu, bara en månad senare så ser armbandet alldeles för jävligt ut!! Man kan knappt se vad som står på hjärtana för de är så repiga! Jag tycker inte de är okej då varje litet silverhjärta kostar 750:- styck!
Jag har inte gjort nått speciellt men det är klart att de slår i varann och andra saker men ska det verkligen bli så här så snabbt? MEN jag älskar det fortfarande!

Reporna till trots kan jag rekomendera detta armband till andra mammor (eller vem som helst) som vill ha ett fint namnsmycke med namn på någon dom tycker om på. Armbandet finns att köpa på barnklädesbutiken Lucca på Jacobsbergsgatan 11 i Stockholm, www.lucca.se

Nu ska jag hämta mitt täcke, gå till frysen och plocka ut min pistageglass och slänga mig ner i soffan framför tv´n!

Ha det - Pinkmommey

Kommentarer
Postat av: Sarah Giercksky

Sött halsband :) kram

2009-02-05 @ 16:20:45
URL: http://sgiercksky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0