Hello lads!

Igår kväll så mötte jag upp min kompis m på en pub som heter Tudor arms, hennes stammishak. Har bara varit där en gång för tre år sedan då jag dels varit gravid o ammat och dels är det verkligen inte min typ av ställe...
Älskar dock min kompis så viss ville jag möta upp henne! Men det var precis som jag mins det... Litet, mörkt och en hel del fyllos... MEN det var också riktigt trevligt att träffa en del av dem hon brukar hänga med och vinet var superbilligt!

Vad händer sen - efter ett och ett halft glas blev jag plakat! Kan inte fatta det!? Fick jag nått i glaset, vi lämnade dem varje gång vi gick ut och rökte men m sa att så kunde man göra där... Jag måste vara dum i huvudet! Fick i alla fall gå hem för allt bara snörrade och när jag kom hem mådde jag så illa! Till sist kunde jag lägga mig ner och somna men sen vaknade jag som sagt med jordens ångest och resten vet ni från föregående inlägg.

Summa summarum: inga mer besök på pubben för min del! Visst var det billigt dricka men jag sitter hellre på nån skön uteservering och dricker dyrt vin eller hemma och dricker eget vin!

Skål!
Pinkmommey♥

http://www.kronleins.se/backnet/upload/images/corona_33_cl_fl.jpg
Dricker inte öl men blir det nån gång då och då som i skidbacken eller nån gång en varm sommardag så blir det en sån här!

Kommentarer
Postat av: Elina

Hej, idag blev jag klar med min kläning, som jag har gjort helt själv.

Du kan gärna titta in den & säga nån kommentar, eller bara ta en titt på min blogg.

Din blogg var också väldigt fin.

Kram.

2009-03-26 @ 16:08:43
URL: http://elinanilssoon.blogg.se/
Postat av: Tarziii

Skulle bli jätteglad om du kunde gå in här och rösta på TARZIII i outfit-tävlingen :) http://fridasjoblom.blogg.se/2009/march/finalisterna.html#comment

2009-03-26 @ 20:05:50
URL: http://tarziii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0