Välkommen jul!

Här kommer lite bilder från årets "julpynt" - det är absolut inte allt men ni får i alla fall ett litet smakprov! Tyvärr är bilderna riktigt dåliga pga att jag tagit dem igår kväll när det var mörkt med min Iphone utan blixt...

Nu ska jag ner i källaren igen och leta reda på resten av jullådorna :)

Ha en underbar dag!
Pinkmommey♥


Såg i en inredningstidning att man kunde klä om sina stolar med gamla örngott så mina karmstolar fick lite nytt juligt tyg!


Matbordet har bara fått ett enkelt tygstycke i beige, rött och vitt slängt över sig. Det är lite gammeldags men jag har inte ens fållat tyget ;) Adventsljustaken står klar för första advent och blockljus, tomtar och amaryllis finns oxå.


I fönstret ser det än så länge bara ut såhär. Ljusstake från Åhlens är ett par år gammal men finns hos dem i år också och vita julblommor är det jag gillar mest! Lamporna har fått röda skärmar istället för våra rosaaktiga i tyget Teheran från Svenskt Tenn.


T.o.m disktrasan har fått tomtar på sig ;)


I sovrummet står dessa adventsljusstakar! Tyvärr var självklart en trasig i år så det var bara för mig att åka och köpa en ny...


I och med att vårat hem går i helt ojuliga färger så byter jag både ut det ena och det andra så en del vepor och gammeldagsa plancher blir det istället för vår vanliga "konst" :)


Pallen brukar vara klädd i chockrosa tyg och det tycker jag inte passar till julen alls så nu har den blivit omklädd i en fin gammal duk. På pallen ligger ett överkast i ull från Lexington och en söt julkudde!


I köket och barnens fönster hänger det klassiska julstjärnor.


Ovanför dörren sitter en fin gammal plansch som man kan hitta antingen i Skansens butik eller på deras julmarknad.


Små tomtar på skidfär hälsar välkommen i hallen :)


Vårt "sideboard" från Svenskt Tenn har mönstret Teheran också det i rosa, därför har jag laggt på en beige linneduk och ställt dit en liten tomte från Bruka.


Förra året provade jag på att ha en konstgjord krans men det var ingen kul känsla alls så i år tog jag mig en tur till Hötorget och köpte en klassisk lingonkrans som jag trädde ett tjockt rött sidenband runt! På hötorget passade jag även på att köpa lite granris som jag lggt utanför altandörren - mys!


Hemskt dålig bild men detta är min antika tomte och änglasamling! Varje jul får jag en ny av min mans mormor!


Lite kitchigt kanske men i år blev det t.o.m en lysande ren på altanen, ha, ha!

Kommentarer
Postat av: www.fyranyanseravrosa.blogspot.com

Fiiiint!



Klart du ska blogga lite igen! Jag läser :-)

2009-11-27 @ 14:52:50
URL: http://fyranyanseravrosa.blogspot.com
Postat av: Lina

Ååå vad fint du har gjort V :) Vad duktig du är :) jag vill oxå göra sååå fint hemma :) Vår lgh är mest klinisk ren och tom nu...efter fotograferingen igår och i väntan på visningen :( men men....



Önskar jag kunde komma på sönd...men kanske kan få komma förbi en annan dag innan jul och se allt fint live? Många kramar och GRATTIS i förskott :)

2009-11-27 @ 18:03:37
URL: http://lillalflygiz.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh vad fina saker =) Älskar gammeldags saker.. ljusstakarna var underbara!! =) FÅr man flytta in? ;)

2009-12-03 @ 17:00:51
URL: http://emmalajnens.blogg.se/
Postat av: Pinkmommey

Tack söta tjejer!!!

Kram V

2009-12-04 @ 11:24:50
URL: http://pinkmommey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0