Små grodorna!

Det var ett rejält tag sedan jag var ute och svängde mina lurviga och när jag läste detta blev jag lite glad! Kanske kan vara nått att satsa på en snart framöver? Jag får dra ihop ett tjejgäng och prova stället helt enkelt!

//Pinkmommey♥

(Texten är lånad från Aftonbladet)

Grodan tar över stan

Massörer på toaletten, mood managers och en egen ”Grodan”-låt. Nya nattklubben Grodan Sergel blir stans största 05-ställe.

Förbered er på en grodexplosion på stan nästa vecka. Nattklubbscheferna Alexander Pärleros och Behrang Eslamis marknadsföringsknep är att sprida ut runt 10 000 grodor (i form av klistermärken och uppblåsbara plastgrodor) på stans gator inför premiären av den 1400 kvadratmeter stora housedance-hiphopklubben Grodan Sergel den 18 september.

Den långt pågående finanskrisen är inget som håller strävan tillbaka. För att komma ner till dansgolven måste de runt tusen gästerna åka rulltrappa. Väl i baren kan större sällskap beställa drinkar i glas stora som blomvaser.

Och bli inte förvånade om ni upptäcker två varma händer (som tillhör massörer) på axlarna när ni tvättar händerna på toaletten. För att utnyttja takhöjden på tjugo meter kommer gästerna att upptäcka en hel del aktiviteter, som cirkusartister eller en saxofonist, när man höjer blicken.

Ambitionen är Grodan Segels urvalsteknik i entrén ska skilja sig från Stureplansklubbarnas. Om man inte tillhör en av de hundra utvalda vip-gästerna, det vill säga.

– Det spelar ingen roll var man kommer ifrån, alla runt om i Sverige är välkomna, säger Alexander Pärleros. Klubben, som har öppet fredag- och lördagskvällar, kommer att anlita både nationella och internationella stora dj:s och till premiärhelgen spelar bland andra Eddy Cabrera och DJ Jam.

Musiken är klubbens signum. Det släpps till och med en specialskriven låt, ”Grodan theme song”, till ära för klubböppningen.

– Låten är redan signad på ett skivbolag och förväntas bli en stor poplåt internationellt, säger Alexander Pärleros.


Helena Trus
Aftonbladet


http://pns.vasteras.se/sites/ronnbyfsk/fskbilder/groda.jpg


Kommentarer
Postat av: annebertelsen.blogg.se

ahah?

2009-09-14 @ 14:52:15
URL: http://annebertelsen.blogg.se/
Postat av: Linnea

har också funderat på denna klubb...

2009-09-15 @ 19:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0