Välkommen hem till mig !

Så här ser det för tillfället ut i vår lilla hall. Meningen är att det fina drapperiet i linne skall komma upp så att man kan dra för och "gömma" alla tråkiga jackor. Har dock haft det hemma sedan vi flyttade in men det är en av grejerna som aldrig blir av här hemma... Det får nog bli nästa veckas "måste"... Innanför lilla hallen har vi en större hall som också fungerar som arbetsrum.

Ha en fin söndagskväll!
Pinkmommey♥


Våra hallmöbler slukar ganska mycket av våra vantar, mössor och halsdukar samt en hel del väskor och hjälmar :)



Här kan man även hänga en hel del jackor men det har vi plats för längre in.


Super att ha en bänk precis innanför dörren som man kan sitta på och snöra skorna tex.


Hallspegeln har fått flytta med sedan vår förrförra lägenhet. I vår förra passade den inte alls... Dock funderar jag på att måla den vit?


Precis innanför dörren har jag satt upp en korg från Bruka där vi kan lägga "dagens post" så att den inte försvinner bland alla andra papper.


Och precis ovanför korgen har jag satt upp en nyckelkrok så att man alltid vet var man har nycklarna! Orning och reda ;)


I hallen sitter också vår almanacka då man ju går förbi den flera gånger om dagen.


Vi har satt upp en hel del krokar i "barnhöjd" så att killarna skall kunna hänga upp sina egna jackor istället för att kasta dem på golvet!


Rakt fram framför jackorna ska drapperiet sättas upp så att man kan dra för, för den "tråkiga" delen. Här ser ni också vår cocosmatta som fångar upp all smuts och väta.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0