Vårkänslor!

Herre gud så fint och härligt det är ute! jag som älskar vintern och gärna ser att det kommer mer snö drömmer mig ändå bort till varmare dagar idag!

Jag skulle vilja gå ut på en långprommenad men jag kan gärna inte lämna jobbet... På lunchen hade jag dessutom en del ärenden och sedan gick jag och åt en sushi på nybrogatan.

Tänk en långpromenad i solen på isen...mmm....

Annars känner jag mig ganska rastlös! Det är verkligen inte så att jag inte har att göra men jag gör inget... Hemma kan man alltid måla eller skruva upp något och på jobbet har jag en massa uppgifter inför vår konferens nästa vecka samt ett stort seminarium vi har ett par gånger om året men sitter bara och stirrar typ...

Det käns som jag väntar på något eller kanske är det bara att den hysteriska perioden av försäljning av lägenhet, renovering av hus och jul är över och det äntligen blivit lungt?

Då det var inskolning av barnen på deras nya dagis på ön i förra veckan och jag var sjuk och nu lilla T är sjuk så är det också extra lungt på hemmafronten men till helgen kommer min systerdotter och ska bo hos oss på fredagen och på lördagen har vi middag! Om vi har tur kanske vi även hinner med lite utförsåkning på söndagen?!

Annars brukar jag ju spendera mycket tid på shopping till både hemmet, mig själv och barnen men jag försöker hålla i plånboken extra hårt nu när det är inte något vi behöver längre :( kanske måste sälja och börja om - nejdå ;)

Ha en skön onsdagseftermiddag och kväll!
Pinkmommey♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0